Oktoobrikad 2009
+22
VäikeTama
kertu009
Marleen77
mannu03
kiisumari
mimmu99
myway
lemming
mercaa
babyapple
Cat
armsake
effike
Soulshaker
kats
Lehise
kristiina
Pärlike
tixit
Iirlane
Bibi
Marily
26 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Oktoobrikad 2009
Aga kas pakkuda võib, no et vaadata, kas läheb siis Oktoobris mul täppi :chees:
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Anna aga tuld, muidugi võib :smaili:
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Ma pakun, et poiss ja nüüd ootan juba suure huviga oktoobrit :chees: Et kas olen äkki selgeltnägija võimetega :hahaha:
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
:hahaha: vaatame oktoobris siis seda asja!
Kertukas aga kuidas ma su pisile siis saan ilusaid asju kinkida, kui ei tea, kummalt poolt noppida, ahh????
Vero, mulle v2ga meeldivad ka kesksed asjad, mida saab m6lemale sugule kinkida :chees:
Väike Tama - muidugi, kraba aga kõike ilusat mis näed!
Oh teid, rasedaid, mõnus aeg...!!! Mäletad, Väike Tama... Kuidas me ulpisime basseinis...
Oh teid, rasedaid, mõnus aeg...!!! Mäletad, Väike Tama... Kuidas me ulpisime basseinis...
Evely- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009
Evely ja Veronika ma olin ka koos teiega seal basseinis ulmimas ja see imeline kook....mmmmmmmmm , ilma süütundeta võis süüa
myway- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 785
Niiet te tegite raseduse ajal ikka igasugust pätti. Sai isegi kooki söödud :smaili: Mina ka vaikselt söön...ja söön Isegi hetkel sel varajasel hommikutunnil ei saa ma miskipärast magada ja nüüd ma siis pugin Digestive küpsiseid!
Ohh jah myway lugesin just meie ootame koos vanu väljaandeid ja sai töesti basseinis käidud ja futu kooki söödud ja.... 3 päeva hiljem sünnitama mindud
Kertukas, kuda läheb?
Kertukas, kuda läheb?
hei ,mis heitamine siin kaib?
Olid ilusad ajad... :girlsh:
Pean ka vist s88ma minema ...
kertu009- sul nii váhe jaanud,palju j6udu sulle viimsteks nadalateks!
Olid ilusad ajad... :girlsh:
Pean ka vist s88ma minema ...
kertu009- sul nii váhe jaanud,palju j6udu sulle viimsteks nadalateks!
Tervisi üle pika aja. Mul on täna halb tuju . Öösel ei saanud üldse magada. Alakõhus valud painasid kogu öö ja toalett oli parim sõbranna. Kurk on meeletult valus ja kahtlane nohu on külge tulnud. Nina on kinni.:z66t:Saatsin mehe tööle ja ise ei suuda kuidagi olla. Tahaks, et keegi kaisutaks :nanyzte: . Oli mul nüüd vaja haigeks jääda, sest mul saab täna puhkus läbi ja homsest tagasi tööl. Kuigi on veel jäänud vähem kui 1 kuu - MA EI TAHA ENAM TÖÖTADA!!!
Ma just täna vaatasin ja imetlesin oma tikkerit ja muie tuleb näkku, kui näen, et mul on veel natukene minna. Noh, mis nii natukene. Ikka poolteist kuud, aga kui nädalate number hakkab juba 3-ga, siis on ärevus seda suurem. :chees:
Vero, eile käisin väikest Mbaziirat haiglas vaatamas. Kutsuti isiklikult. Muidu ma ise ei oleks pakkunud. No, siis ta teataski mulle, et sünnitas jne. Pisike poiss on ikka armas küll. Eks nad kõik ole sellised väiksed vanad inimesed. Krimpsus nägu ja nahka tuleb siit ja sealt.
Nii, nüüd mina lähen end voodisse turgutama. Proovin end vormi saada!
Ma just täna vaatasin ja imetlesin oma tikkerit ja muie tuleb näkku, kui näen, et mul on veel natukene minna. Noh, mis nii natukene. Ikka poolteist kuud, aga kui nädalate number hakkab juba 3-ga, siis on ärevus seda suurem. :chees:
Vero, eile käisin väikest Mbaziirat haiglas vaatamas. Kutsuti isiklikult. Muidu ma ise ei oleks pakkunud. No, siis ta teataski mulle, et sünnitas jne. Pisike poiss on ikka armas küll. Eks nad kõik ole sellised väiksed vanad inimesed. Krimpsus nägu ja nahka tuleb siit ja sealt.
Nii, nüüd mina lähen end voodisse turgutama. Proovin end vormi saada!
Oi ma tean mida sa tunned! Mul oli ka augustis juba väga raske tööl- hing oli pidevalt kinni ja vöhm väljas, kusjuures olin vist sel ajal juba ka nädalakese haiguslehel seljavalude pärast :hmmm: Käisid sellised järsud raksud, kuna puusad juba logisesid
Jah ega sul palju enam pole, kuigi see viimane kuu tundus eri pikkkkkkkkk :01: Aga nuuh, välja ta tuli, nüüd möirgab oma voodis üleväsinuna, mina imen rahustavat teed... et sa siis teaks, et järgmine augustikuu on praegusest märksa erinev
M sai lapse kätte jah, lugesin netist, mu sms-önnitlusele pole suvatsetud vastata. Palju seal muidugi sünnitamist oli- keisriga tuli poisu kas mitte.?
Varsti siis oktoobripoiss tulemas jahh
Jah ega sul palju enam pole, kuigi see viimane kuu tundus eri pikkkkkkkkk :01: Aga nuuh, välja ta tuli, nüüd möirgab oma voodis üleväsinuna, mina imen rahustavat teed... et sa siis teaks, et järgmine augustikuu on praegusest märksa erinev
M sai lapse kätte jah, lugesin netist, mu sms-önnitlusele pole suvatsetud vastata. Palju seal muidugi sünnitamist oli- keisriga tuli poisu kas mitte.?
Varsti siis oktoobripoiss tulemas jahh
Mul on ka tunne, et lähen arsti juurde ja palun varem emapuhkusele. Ega see mul enam vist palgaseisu muuda, sest ikkagi ju vaadatakse nelja viimast nädalat, mil ma olen töötanud. Ja mul oli puhkus. Ma loodan, et need nädalad sinna sisse ei lähe. Kommuunist öeldi nagu, et vaadatakse nelja viimast töötatud nädalat.
Oi kui ebameeldiv, et ei ole isegi jõutud vastata. Kas siis tõesti ei ole aega 2 minutit. Või ei raatsita rahaliselt?! :hmmm: Keisriga tuli ilmale jap!
Eks näis kumb sugu mul välja tuleb!
Oi kui ebameeldiv, et ei ole isegi jõutud vastata. Kas siis tõesti ei ole aega 2 minutit. Või ei raatsita rahaliselt?! :hmmm: Keisriga tuli ilmale jap!
Eks näis kumb sugu mul välja tuleb!
Ma arvan, et vastamiseks pole lihtsalt tahtmist.
Jah kuule viimased neli nädalat enne koju jäämist, olenemata millal jääd. Arvesta vaid sellega, et siis ka varem tööle tagasi- ning kas tahad 10-kuust söime panna? , kui just emapuhkust ei pikenda, aga see juba omaette teema ja hilisem :01:
Vöta parem näiteks nädal haiguslehte ja siis natukeseks tööle, kasvöi pooleks nädalaks, ning siis jää koju - niiviisi lükkad emapuhkusele jäämist edasi ning saad kauem rahasid järgmisel aastal Ma olin kah aug kolmas nädal minu meelst haiguslehel, siis nats tööl ja siis 1 sept enam ei suutnud ja jäin koju. Ning seega saan emapalka kuni 22 augustini- makstakse välja selle kuu löpus, siis on kaput.
Jah kuule viimased neli nädalat enne koju jäämist, olenemata millal jääd. Arvesta vaid sellega, et siis ka varem tööle tagasi- ning kas tahad 10-kuust söime panna? , kui just emapuhkust ei pikenda, aga see juba omaette teema ja hilisem :01:
Vöta parem näiteks nädal haiguslehte ja siis natukeseks tööle, kasvöi pooleks nädalaks, ning siis jää koju - niiviisi lükkad emapuhkusele jäämist edasi ning saad kauem rahasid järgmisel aastal Ma olin kah aug kolmas nädal minu meelst haiguslehel, siis nats tööl ja siis 1 sept enam ei suutnud ja jäin koju. Ning seega saan emapalka kuni 22 augustini- makstakse välja selle kuu löpus, siis on kaput.
keru009, kujutan ette, et kui tervis kehv siis eriti raske olla. Mul oli ka raseduse lõpus mitu korda nohu. Raseduse viimasel trimestril niigi muutub hingamine raskemaks ja kui hohu ka siis see on lausa põrgu. Mina kasutasin Pinosoli, mis on õli baasil ja ravimtaimede baasil. Aitas hästi ning ei kuivatanud ka limaskestasid. Ja muidugi topi endale lisa padi une ajaks pea alla, seda sa kindlasti tead isegi. :01:
Soovin sulle kiiret paranemist ja naudi oma kõhubeebi tõukeid. See on niiii mõnus aeg kui ta sinu sees pesas on. Usu, sa hakkad seda kunagi taga igatsema. :rase:
Soovin sulle kiiret paranemist ja naudi oma kõhubeebi tõukeid. See on niiii mõnus aeg kui ta sinu sees pesas on. Usu, sa hakkad seda kunagi taga igatsema. :rase:
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Hommikust! Ma olen nüüd juba nii õnnistatud, et mul on nohu mõlemas ninapooles. Kurk teeb valu. Olen nagu üks väike sitahäda :cray: Võtan siin ravimeid. Püüan teed ka juua, aga kui niigi palju saab toaletis käidud, siis on risk juua liiga palju, sest kui ma olen näiteks ühistranspordis ja häda tuleb peale, siis on küll tunne, et nüüd lasen püksi. Ei jaksa kannatada nii nagu kui oled mitterase ja on häda :01: No ainult hädaldaks! Ja kusjuures ma tunnen, et nohu nagu justkui ei olegi teab mis suur, nina tiba kinni, aga hingamine on palju raskem kui varem taolise nohuga. Ja iga väikse asja peale muudkui aevastan. Ma lihtsalt loodan, et ma kuidagi ei kahjusta beebit! :hmmm: Aga ma vist peaks ikka arsti poole pöörduma ja küsima, mida ma peaksin õigupärast tarvitama, sest ma arvan, et siin Taanis Pinosoli ei ole, aga ma küsin ikkagi! Aitäh :01:
Jah Vero haigusleht on vist parem lahendus ja peale selle ma olengi ju tegelikult pisut haige võitu!!!
Kes maksab haigusrahasid? Kas töökoht või kommuun?
Mul täna käis kõhus selline trall öö läbi. Laps tegi vahepeal valu ja siis jällegi niisama trügis kõhus ning siis ma ohkisin seal omaette nii kaua kui mees küsis, et kas kõik ok?! On ikka ok, lihtsalt titt nagu nutaks öösel voodis ja tahaks süüa :kisaa: . Kusjuures olen märganud, et mida lähemale tähtajale, seda rohkem aktiivsemaks on beebi öösiti läinud. Aina rohkem liigutab. Või siis teine asi, et ma varem lihtsalt ei tundnud liigutusi nii kõvasti...
Jah Vero haigusleht on vist parem lahendus ja peale selle ma olengi ju tegelikult pisut haige võitu!!!
Kes maksab haigusrahasid? Kas töökoht või kommuun?
Mul täna käis kõhus selline trall öö läbi. Laps tegi vahepeal valu ja siis jällegi niisama trügis kõhus ning siis ma ohkisin seal omaette nii kaua kui mees küsis, et kas kõik ok?! On ikka ok, lihtsalt titt nagu nutaks öösel voodis ja tahaks süüa :kisaa: . Kusjuures olen märganud, et mida lähemale tähtajale, seda rohkem aktiivsemaks on beebi öösiti läinud. Aina rohkem liigutab. Või siis teine asi, et ma varem lihtsalt ei tundnud liigutusi nii kõvasti...
Oh, ma olen nii ärevuses. Peaaegu vaid 1 kuu tähtajani. Ja siis hakkab :kisaa: Aga kas pole mitte vahva..!?
Palju õnne kõigile ootajatele :fleur2:
Mul oli tähtaeg 5 oktoober ja oi ma olin valmis minema sünnitama, aga tups ei tahtnud tulla. Esilekutsumisega sündis lõpuks 22 oktoober. Ma südamest loodan, et kellegil teist ei läheks nii palju üle
Mul oli tähtaeg 5 oktoober ja oi ma olin valmis minema sünnitama, aga tups ei tahtnud tulla. Esilekutsumisega sündis lõpuks 22 oktoober. Ma südamest loodan, et kellegil teist ei läheks nii palju üle
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Meil on beebiga omavahel tehtud diil, et ta tuleb ilusasti õigeaegselt välja
Oi ma ei teadnud et sa kertu009 küsisid vahepeal, miski, töökoht maksab haigusrahasid.... Mulid ka kusjuures viimased 3 kuud vähemalt nina pidevalt umbes, Pinasol oli mu parim söber. Körvad olid ka lukus. Kuude kaupa kusjuures
Mul tuli tips 4-7 päeva enne tähtaega, sul kah selle rabelemise peale vöib ta pigem varem kui hiljm tulla, ma arvan. Nüüd lürbi aga kövasti köiki neid teesid ja paari nädalapärast olgu 3 S-i päevakorral
Mul tuli tips 4-7 päeva enne tähtaega, sul kah selle rabelemise peale vöib ta pigem varem kui hiljm tulla, ma arvan. Nüüd lürbi aga kövasti köiki neid teesid ja paari nädalapärast olgu 3 S-i päevakorral
Ivika25 kirjutas:Palju õnne kõigile ootajatele :fleur2:
Miks sul nii hilja esilekutsusti, tavaliselt ju kaks nädalat lubatakse ainult üle kanda.
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Tama - mida 3Si p2evakorral t2hendab? Olen ma pisut pikkade juhtmetega? [You must be registered and logged in to see this image.]
Sest arvati, et äkki hakkab ise sündima.effike kirjutas:Ivika25 kirjutas:Palju õnne kõigile ootajatele [You must be registered and logged in to see this image.]
Miks sul nii hilja esilekutsusti, tavaliselt ju kaks nädalat lubatakse ainult üle kanda.
Mul tegelikult saatekiri oli 17ndaks oktoobriks (see oli reede) ja nad lootsid, et äkki hakkab ise sündima. Öeldi veel, et kui ei tule, siis tuleksin esmaspäeva hommikuks tagasi ja siis hakatakse esile kutsuma. Reede, laupäev ja pühapäev käisin 2 korda päevas KTGd tegemas. Kuna midagi ei toimunud, siis esmaspäeval: 20. oktoobril sain 4 tabletiveerandit. Avatust oli peaaegu et 1 sõrm ainult. Midagi natukene valutas õhtupoole, aga [You must be registered and logged in to see this image.] actioniks ei läinud [You must be registered and logged in to see this image.] Teisipäeval oli endiselt avatust peaaegu et 1 sõrm ja siis anti 3 tabletiveerandit (iga 4 h tagant üks). Seekord olid natuke tugevamad valud, aga ka ei midagi erilist. Kolmapäeva hommikul siis oli peaaegu et 3 sõrme avatust ja nad tegid veed lahti. No ja siis läks [You must be registered and logged in to see this image.] põrgu lahti. Täisavatus tuli enamvähem 2 tunniga (kui mu mälu ei peta) ja laps oligi vaakumi abiga käes.
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
kertu009 kirjutas:Tama - mida 3Si p2evakorral t2hendab? Olen ma pisut pikkade juhtmetega? [You must be registered and logged in to see this image.]
3S'i - saun, seks, shampus [You must be registered and logged in to see this image.] "Vanad naised" v2idavad, et pidavat aitama [You must be registered and logged in to see this image.]
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Septembrikad 2009
» novembrikad 2009:)
» Harjumaa kultuuriüritused 2009
» Tallinna lillefestival 3.06-16.10.2009
» Septembrikad 2009