O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Raseduse sümptomid

+25
p2rnakas
liisbett
mereliilia
saby
romi
Mõrumantsik
bostonyx
Marleen77
Maria
killukepäikest
Ivika25
effike
VäikeTama
lemming
pariisitar
HoneyMoon
Lehise
Gettukas
mercaa
kristiina
mannu03
accra
tixit
liisa003
Pärlike
29 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Raseduse sümptomid Empty Raseduse sümptomid

Postitamine  Pärlike Kolm 20 Mai 2009, 20:26

Siin siis väike nostalgianurk kõigile endistele rasedatele :chees: Küsimus järgmine: mil moel teie pisikesed kõhuelanikud esimest korda saladusloori kergitasid ja oma olemasolust märku andsid?

Teen otsa ise lahti: Laine-Liiset oodates oli esimene signaal lihtsalt pähe jõudnud teadmine, et olen rase. Kõik näis selle vastu rääkivat, kuna arvutuste kohaselt polnud me vahekorras nn. õigetel päevadel. Mõned päevad enne oodatavat menstruatsiooni tuli mu sisse siiski kindel veendumus, et nüüd on minu sees keegi kasvamas ja naistepäeva hommikul vaataski mulle vastu positiivne rasedustest. Hiljem andis keha muutustest märku õrnade valudega alakõhus, iivelduse, tujukuse ja väsimusega.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Raseduse sümptomid Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Raseduse sümptomid Empty Re: Raseduse sümptomid

Postitamine  liisa003 Kolm 20 Mai 2009, 20:39

Minul jäid päevad hiljaks. Kuna võtsin tablette, siis ei kahtlustanud rasedust. Kui nädal aega olid hilinenud, oli mees see, kes ütles, et teeks testi. Ega me kumbki ei uskunud. Olin ise haige, mees tõi kaks testi - Biocard ja Aconi. Acon näitas õrna teist triipu, Biocard näitas vaid ühte. Õnneks sain järgmiseks päevaks kohe arstiaja ning tema kinnitas rasedust. Eks alguses oli meil pisut shokk aga siiski väga õnnelikud Raseduse sümptomid 61639 Mingeid tunnuseid muid mul polnud, vb aint rindade hellus mingil ääral.. :hmmm:
liisa003
liisa003
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 751
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Kolm 20 Mai 2009, 20:43

Karl oli täiesti plaanitud laps ja seega lootsin ma peale esimest korda juba, et kõik õnnestus. Ega ma pettuma ei pidanudki, paari päevaga tekkis kõhtu imelik tunne, mis kestis tegelikult kogu raseduse aja. Sõbranna, kes asjast teadis, naeris ainult mu tunde üle ja ei uskunud mind. 10 päeva paanilist ootust ja küünte närimist, ning õhkõrn triip oli testil näha. Loomulikult ainult minule, mees seda ei näinud. Ometi ma käsutasin ta akna alla ja andsin prillid ka kätte Raseduse sümptomid 809569 . Järgmisel testil olid triibud juba rasvasemad ja kahtlusi polnud. :smaili:

Nii, et töö kiire ja korralik. Raseduse sümptomid 662237
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Kolm 20 Mai 2009, 21:11

Minu peamine sümptom oli wc´s käimine.
Koguaeg oli hirmus häda kallal aga kui potile sain ei tuld midagi.
Samad esmased sümptomid olid ka mo meheõel.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Kolm 20 Mai 2009, 21:22

Accra, tuletasid mulle ka meelde, et see vetsumarton oli üks esimesi päris tugevaid sümptome tegelikult Raseduse sümptomid 173454
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Kolm 20 Mai 2009, 21:50

Minul olid esimesed tunnused iiveldus kuid õnneks terve raseduse ajal ei oksendanud.Wc käimine oli ka tihem ja hilinenud päevad.Siis otsustasin testi teha ja esimene test oli acon.Sinna ilmus teine õrn triip ja keegi peale minu seda ei näinud.Teine test paar päeva hiljem oli juba kahe rasvase triibuga samamoodi acon.Enne testi tegemist oli juba kõhklus ,et olen.Kehas käis värin kui testi vaatasin ja kaks triipu vaatas vastu kuid selline õnnetunne käis läbi.
Ja kohviisu tõusis meeletult ning edaspidi sõin väga imelike asju korraga.Hapukurki ja glasuurisõõrikuid :hahaha: väga maitses mulle neid koos süüa.Algusest peale oli tunne ,et tüdruk sünnib(oli ka enne ennustatud esimest tüdrukut).Kusjuures kellajad mil mürgeldas klapisid enamasti nende aegadega kus tibi sõi kui juba sündinud oli.Kuid keisrit ei osanud ette kujutadagi.Mina olin emal esimene ja sündisin keisriga (samamoodi oli ema siis noor ).
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Nelj 21 Mai 2009, 08:42

minu tsükkel on kogu aeg kaootiline olnud, seega esialgu, kui päevad hilinesid, ma ei hakanud lootma, et äkki nüüd olengi. aga kui vahe jäi juba pikemaks ja lisandusid hommikused kerged iiveldused, väsimus, rindade tundlikkus, siis tuli juba see teadmine ja rahu, et no nüüd olen küll rase. tegin vabariigi aastapäeva õhtul testi ja 2 rasvast triipu vaatasid sealt vastu Raseduse sümptomid 662237 .
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932

Tagasi üles Go down

Postitamine  mercaa Nelj 21 Mai 2009, 10:05

Minul jäid päevad ära ja siis tegin testi. Õnnest tulid pisarad silma mõlemal korral. Raseduse sümptomid 894987
Kuid, kui see kõrvale jätta, siis mudu ei olnudki. Raseduse sümptomid 329369 Hiljem hakkas kõht ka muidugi välja paistma. Raseduse sümptomid 173454

Ei käinud ma wc tihedamini ega kogu rasedsuse ajal kordagi öösel, ei oksendanud, rinnad ei olnud hellad. No tõesti - mitte midagi. :chees:
mercaa
mercaa
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Gettukas Nelj 21 Mai 2009, 10:56

Minul oli SEE sisetunne.
Eelmine päev olime sõbranna juures külas ja no ei tahtnud seda kokteili mis mulle tehti. Suitsu kohe üldse ei tahtnud.
Jõin hoopis limpsi.
Ma pole kunagi jälginud, et millal mul päevad hakkavad jne. Seega ei saanud ka nende järgi vaadata.
Järgmine päev Keila-Joale minnes ütlesin mehele, et ma olen 99% kindel rase.
Mees ei uskunud mind.
Aga siiski olin , nii et minu sisetunne oli õige. Tuleb üks imeline pisike meie ellu Raseduse sümptomid 61639
Proovisime siis 1 kuu :smaili:
Gettukas
Gettukas

Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lehise Nelj 21 Mai 2009, 11:01

Mõlemal korral sain rasedusest aru tublisti hiljaks jäänud päevade järgi, mille kinnituseks olid testidel tugevad triibud.
Esimese rasedusega iiveldasin ma terve 3-nda kuu. Päris hull oli ikka olla, kuid õnneks oli mul siis puhkus ning ma sain kodus olla. Mees oli siis minuga päris hädas. Õues oli +29 ning mina hoidsin toas temperatuuri +15 juures, sest ainult siis oli mul mõnus olla Raseduse sümptomid 633777 . Mehe jaoks oli see muidugi liiga külm Raseduse sümptomid 94721 . Ja kala ning kalalõhn (ka küpsetatud) ajasid mul terve raseduse aja südame pahaks :iconnet: .
Teise rasedusega iiveldasin 2-st kuust 4-nda kuu lõpuni, kuid siis aitasid küpsised taskus asja tublisti leevendada :yes2: . Seekord sain ka kala süüa ja elamisest põhjanaba ka ei teinud Raseduse sümptomid 173454 .
Rindade ja alakõhu valulikkust nagu paljudel pole minul olnud, küll aga võisin ma anda kõik, et enda valdusse saada marineeritud seente või -kurgi purk Raseduse sümptomid 394294 .
Lehise
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1157

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 21 Mai 2009, 11:10

Nüüd suur osa rahvast ei usu mind aga mina teadsin viljastamise päeval, et saime selle "suure tööga " hakkama Raseduse sümptomid 866508 Laps oli ka plaanitud (andsin 3 kuud aega talle tulla) ja täpselt kolmandal kuul alles ta hakkama sai ka. Teste tegin mitu liiga vara aga teadsin olenemata tühjast testist, et küll need triibud tulevad kohe kohe järgmisel :01: Pesastumise algusest algas ka oksendamisralli. Ikka tõsist moodi. Sõin Cerucali? Nimes pole kindel... Aga see tuli ka välja :01: Vana keisriarm hakkas ka kipitama veidi. Muud nagu polnudki.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lehise Nelj 21 Mai 2009, 11:32

honeymoon kirjutas:Nüüd suur osa rahvast ei usu mind aga mina teadsin viljastamise päeval, et saime selle "suure tööga " hakkama Raseduse sümptomid 866508
Veidi rohkem kui 2 aasta eest teatas mu sõbranna ühel õhtul, et vot tema jäi hommikul rasedaks. Temal lihtsalt selline omamoodi tunne kõhus ja kõik Raseduse sümptomid 329369 . Me veel naersime ta mehega, et ta sai eelmine päev rannas päikesepiste. Paar nädalat hiljem keksis see 2 meetrine mees mööda hoovi ringi ja kisas, et ta saab isaks :hahaha:
Lehise
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1157

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 21 Mai 2009, 12:08

Olivia oli plaanitud, seega ootasin kannatamatult p2eva, et testi teha ja enne seda polnud nagu erilisi tundem2rke. Umbes n2dal peale testi tegemist hakkas hull iivelduralli iga 8htul pihta :iconnet: ja krambid ka :yes2:
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Nelj 21 Mai 2009, 13:34

algul polnud midagi muud peale triipude. ei sisetunnet, ei midagi. päevad hilinesid, aga olid ennegi hilinenud. igaks juhuks tegin testi. ei oodanud nii vara peale tablettide ärajätmist
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Nelj 21 Mai 2009, 22:06

Koolis hakkasime pihta grupiprojektiga ja keegi mainis, et ärme rasedaks jää, eksju. Mulle tulid hoopis pähe mötted, et oi päevad on hiljaks jäänud (aga noh, pole ju esimene kord..), aga hirmus tihti käin vetsus viimasel ajal... ja rinnad pakitsevad nati. Samal öhtul vudisin testi ostma, tegin esimese kohe öhtul- 2 triipu. Teise tegin hommikul- 2 triipu. Selge.
Kusjuures rasestumise momendil olin esimest korda elus tösiselt pahane möne mehe "unustatud kaitsevahendi" pärast, ütlesin talle veel, et see ei olnud ilus, vöin ju vabalt rasestuda (olime just lahku minemas tegelt, vähemalt minu jaoks, ja ei olnud just parim hetk lapse saamiseks). Nii et teadsin alateadvuses juba siis, kuid see ununes kähku.

A noh, nüüd on mul oma väike pörnikas ja elu on lill Raseduse sümptomid 537301
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  effike Reede 22 Mai 2009, 10:06

Mul jäid ka päevad ära, kui olid mingi 2 nädalat hilinenud tegin testi ja see oli positiivne - olin väga rõõmus. WC hakkasin lõpu poole tihedamini käima, kõht kasvas ja muud nagu polnudki, Mõlemad rasedused olid supper :smaili:
effike
effike
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 738

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Reede 22 Mai 2009, 21:32

Mul oli nii, et pesastumise ajal oli alakõht megavalus. Valus oli näiteks istuda see päev. Järgmine päev oli OK kõik :smaili: Ja siis kui oleksid pidanud järgmised päevad olema, siis määris pruunikalt. Rinnad muutusid ka natu suuremaks. Ja tundlikud olid ka :hmmm: Peale seda kui pruunikalt määris, siis hakkasin netist otsima, et mis see siis olla võib. Arvatavasti rasedus. Eriti ei julgenud rõõmustada. Kasutasin meelespea.neti abi ja kui tsükli pikkuseks oli juba üle 45 päeva, läksin ostsin rasedustesti. Järgmisel hommikul tegin testi ja sain kohe 2 rasvast triipu Raseduse sümptomid 61639
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  killukepäikest Laup 23 Mai 2009, 11:24

Minu peamine sümptom oli samuti wc´s käimine ja kuna mulle oli varem öeldud, et ei pruugi üldse lapsi saada siis ei oodanud rasedust ja ei osanud midagi kahtlustada. Kuid 2 rasvast triipu testil tõestas vastupidist Raseduse sümptomid 61639
killukepäikest
killukepäikest

Postituste arv : 5
Registration date : 22/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Maria Laup 23 Mai 2009, 19:37

Meil oli hoopis nii, et mees käis mul sabas ja ütles, et me oleme rasedad. Mina ajasin tagasi, et see pole ju võimalik, meil tabletid peal ju...Mees ei jätnud jonni ja ütles, et ma apteegist testi ostaksin. Selleks et tast nn. lahti saada (loe: et ta ei käiks mulle pinda enam, kuna ise olin kindel, et ei ole rase), siis läksin ja ostsin paar päeva pärast testi.
Ja uskuge või mitte aga triibud olid olemas :01: Mu mees on selgeltnägija Raseduse sümptomid 173454

teada sain siis rasedusest 4n...uh siis veel ei näidanud...kahe nädala pärast pidin tagasi minema ja siis näitas 6+1
Maria
Maria
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 21 Juun 2009, 22:44

Mul olid ka pillid peal, järsku hakkasin hirmsad kõhuvalud, mis mind külastasid mitmeid kordi päevas ja siis läksid nibud valusaks. Need vaud olid emaka kasvamisest ja külastasid mind pea kogu 3 esimest kuud
Sisetunne ütles, et rase, kuid ma keeldusin seda uskumast! Lõpuks võtsin julguse kokku ja tegin testi, momentaalselt ilmus 2 triipu! Hirm oli jube, teadsin, et mees ei taha, kuid lõpuks andis ta alla ja mu õnn oli tegelikult kohe väga suur, lihtsalt hirmuga segatud! Nüüs oleme siis ühiselt uute triipude jahil Raseduse sümptomid 888847
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  bostonyx Kolm 24 Juun 2009, 22:19

Aga minul oli mõlema raseduse alguses metalli maitse suus ja pidevalt,pese hambad kas või verele Raseduse sümptomid 888847 . Pisut iiveldas ka ja see oli kõik.
bostonyx
bostonyx
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik Kolm 24 Juun 2009, 23:35

Minul hakkas kõht nii valutama, nagu kohe hakkaks päevad. Ja kui nuuskasin, siis hakkas ninast pidevalt verd jooksma. Ise veel mõtlesin, et olen ennast üle töötanud...jube väss ka oli peal Raseduse sümptomid 662237 Mingil hetkel hakkasin meenutama, et millal siis päevad viimati olid...tuli välja, et päris tükk aega tagasi - tegin testi ja nii ta läks :babyes:
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747

Tagasi üles Go down

Postitamine  romi Esm 13 Juul 2009, 13:44

esimese rasedusega jäid päevad ära. Raseduse sümptomid 820295
nüüd teisega oli esimene tunnus hele teine triip testil.olin aktiivne triibupüüdja ja testisin juba enda arust 8 päeva peale ovulatisooni (mis hiljem ultrahelis selgus,et ikka oli varem olnud)
romi
romi

Postituste arv : 10
Registration date : 13/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Esm 13 Juul 2009, 18:32

Päevad olid mul nagu kellavärk. Siis aga sattus päevade vaheks üle 30 p, mis muidu oli nii 26-28. Ees oli ootamas nädalavahetus ja arutasime mehega, et uue nädala alguses teeme testi, kui ikka ei ole alanud. Aga ma ei kannatanud oodata ja tegin testi ikkagi varem ära. Ootusärevus oli SUUR, tahtsin nii hirmsasti triipe vaadata. Raseduse sümptomid 888847 Ja siis see juhtuski - ilmus 2 triipu. Mees oli teises toas ja ütlesin talle vaikselt, et "ma olen rase". Ta ei uskunud seda ja tuli vaatama. Raseduse sümptomid 662237
Raseduse alguses olid väikesed kõhuvalud, iiveldus meeletu, aga õnneks päris oksele ei hakanud. Isusid väga ei olnud, südame ajas pahaks hambapasta, eriti, kui natuke sügavamale suhu seda sattus. :iconnet: Kimbutas ka tohutu uni. Vetsu vahet jooksin kõik 9 kuud, nii päeval kui öösel. Lõpus oli juba päris "kohutav" olla, suur kõht ja väsimus suurest ootamisest. Aga nüüd olen õnnelik emme! Raseduse sümptomid 894987
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 14 Juul 2009, 10:03

esimese lapsega ütles sisetunne enne p2evi juba et miskit toimub ja k2isime koos õega testi jahil. ja kuna ma ei kannatanud oodata siis tegin ka koheselt 2ra (kuigi p2evadeni oli veel 4 p2eva aega) ja see n2itas positiivset tulemust.
7 kuud rasedusest k2isin ja kallistasin wc potti ja 2 viimast kuud korjasin koheselt 20 kg juurde Raseduse sümptomid 888847
teise rasedusega r22kis mees muidkui et ma võiksin kõhuga praegu olla ja mul oli umbes n2dal veel p2evadeni aega kui hakkasin tajuma et asi pole nii nagu ta peaks olema, tegin salaja testi öösel ja oh seda rõõmu, positiivne Raseduse sümptomid 662237
poisiga l2ks rasedus kergemalt ,natuke iiveldas kuid lõpus olin mega suur ja raske olla :01:
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles

- Similar topics