O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mida tegite sünnituse järel taastumiseks?

4 posters

Go down

Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? Empty Mida tegite sünnituse järel taastumiseks?

Postitamine  Pärlike Reede 20 Apr 2012, 12:52

Mida tegite te sünnituse järel, et keha ja vorm taastuksid? Kas kasutasite bandaazi või ümber seotud lina? Hakkasite varakult harjutusi tegema?

Ma esimesega pm ei teinud midagi, kui rinnaga toitmine välja arvata. Teisega võtsin kaasa suure salli, mida vahepeal ümber sidusin nii haiglas kui kodus, kuid üldiselt see teema väga mulle ei sobinud... Polnud seda järjepidevuat Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? 633777 Ostsin Omaklubi liikme käst ka raamatu UUesti vormi, 10-nädalane sünnitusjärgne taastumisprogramm. See on tõesti päris põhjalik ja abistav raamat. Kasutasin sealt mõningaid nippe, kuid punktuaalselt kümnenädalast programmi ei jälginud.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? Empty Re: Mida tegite sünnituse järel taastumiseks?

Postitamine  Mustlasplika Reede 20 Apr 2012, 13:04

Mitte midagi ei teinud peale rinnaga toitmise. Kuna neiu sündis talvel, siis lund kühveldasin palju ja puid tõin ka. Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? 866508
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? Empty Re: Mida tegite sünnituse järel taastumiseks?

Postitamine  Lote35 Reede 20 Apr 2012, 13:39

Mina ei teinud ka esimeste raseduste järel spetsiaalselt midagi. Esimeste lastega taastus kaal ja vorm üllatavalt kiiresti. Noor emme ja oskusi oli vähe, tegemist aga palju...nii see kaal ja vorm tulidki. Rebeka sünni järel hakkasin trennis käima, aga hooaja lõpuks olin jälle lapseootel ning ring algas otsast....Eelmisest sügisest sai trenni mindud (pisike oli siis 9-kuune ja kaal näitas 80 kg Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? 268551 ), novembrist muutus minu toitumine totaalselt ja nüüd siis ometigi olen oma kaaluga jälle sina peal Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? 440975
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 20 Apr 2012, 14:46

Toitsin last rinnaga ja jalutasin, jalutasin, jalutasin ja jalutasin.

Hiljem kui laps iseseisvam oli siis tuli rulluisutamine ja rattasõit juurde. Siis hakkasin maratonidel käima. Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? 173454 Mida tegite sünnituse järel taastumiseks? 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics