O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kes oli teile toeks sünnituse ajal?

+20
Tupsu003
mannu03
jupijuula
carissime
Marianne
erlex
Aivar375
Mustlasplika
NeiuT
siq29
muffyns28
minake
Pärlike
Monique
Soulshaker
elefant
kaktus18
Cat
accra
naxy
24 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Kes oli teile toeks sünnituse ajal? Empty Kes oli teile toeks sünnituse ajal?

Postitamine  naxy Teis 19 Jan 2010, 00:01

Kes oli teile toesk sünnituse ajal? Loomulikult lisaks ämmaemandale.

Minul kedagi teist peale ämmaka toeks polnud. Mees viis haiglasse ja läks ise koju, mõtles et tuleb tagasi siis kui õige aeg kätte jõuab aga see aeg jõudis nii kiirelt kätte, et mees jäi 5 min hiljaks oma tulekuga.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kes oli teile toeks sünnituse ajal? Empty Re: Kes oli teile toeks sünnituse ajal?

Postitamine  accra Teis 19 Jan 2010, 00:03

Toeks oli mees aga muidu peale tema oli veel kirurg,ämmakas,mingid õed, sanitar ja mingi õpilane.
Vaja oli neid kõiki ,st kes mudis mo jalga ja kes selga ,kes kätt Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600 .
Igati lahe üritus oli Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 296785 .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Kes oli teile toeks sünnituse ajal? Tiitli23
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kes oli teile toeks sünnituse ajal? Empty Re: Kes oli teile toeks sünnituse ajal?

Postitamine  Cat Teis 19 Jan 2010, 00:07

Mees. Môlemi sùnnituse juures. Ise tahtis, lausa nôudis, sest mina isiklikult teda esimese sùnnituse juurde eriti ei tahtnud. Ei teadnud, mida oodata ja arvasin, et on parem, kui ta ei tule. Teise sùnnituse ajaks ma rààkisin talle kôik mis vôib juhtuda aga sùnnitus oli ùle ootuste kerge... Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 142980
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 19 Jan 2010, 00:21

accara - küll sul siis ikka vedas.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Teis 19 Jan 2010, 08:14

Mul oli ka mees juures. Meil ei tulnud mingi muu variant üldse kõne allagi, oli iseenesestmõistetav, et ta minu juures on Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Teis 19 Jan 2010, 09:28

kaktus18 kirjutas:Mul oli ka mees juures. Meil ei tulnud mingi muu variant üldse kõne allagi, oli iseenesestmõistetav, et ta minu juures on Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508

sama siin. Esimesel korral raseduse lõpus korra mainisin, et KUI ikka ei taha, ei sunni ka ehk.... aga see korra möödus ruttu ja kahetsenud pole kumbki.
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 19 Jan 2010, 09:29

Esimese juures oli kuni pressideni mees, siis saatsin ta välja ja olid asjapulgad - ämmakas, õde, lastearst
Teine oli keiser ja seal oli palju rahvast, suurim tugi neist oli anestesioloog - suurepärane mees ja inimene
Eks näis kuidas kolmandaga.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 19 Jan 2010, 09:49

Minul oli mees algusest kuni lõpuni koos meiega. Temast oli ülisuur abi, kuna ma ei osanud hingata ega midagi, tema õpetas. Arstid ei õpetanud ka midagi, ainult ütlesid, nüüd pressi, nüüd ära pressi jan ii. Lisaks oli veel naistearst ja ämmaemand( mitte minu oma), kuid kõik olid minu jaoks võõrad. Ma raseduse algusest saadik arvasin ka ,et mina küll ei taha , et mees tuleb sünnitusele kaasa, miks ta peab seda jubedust nägema, ta mul natuke hellake ka. Aga lõpus tal ei jäänudki muud üle, kuna hoidsin temast nii kõvasti kinni Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600 Õnneks läks kõik kiiresti ja mees ütles pärast , et seal polnudki midagi hullu.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 19 Jan 2010, 11:31

Minu suurimaks toeks oli mees sünnituse ajal Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600 Ilma temata poleks küll tahtnud seal olla. Ta mõõtis valude vahesid, aitas õigesti hingata ja oli lihtsalt seltsiks. Eriti hea oli tema vastu valude ajal toetuda.
Kaasa ma teda ei pidanud vedama, oli algusest peale ise nõus sünnitusel osalema Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 68116
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 19 Jan 2010, 11:39

Liise sünni juures olid abikaasa ja ämm. Mehe juuresolek oli mulle väga tähtis ja temast tõepoolest oli palju abi Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 547149
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Teis 19 Jan 2010, 13:05

Esimesega tuli mees seltsi, teisega lähen üksinda, vähemalt nii on plaanis.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Teis 19 Jan 2010, 13:10

Mõlema tütre sünni juures viibis mees ,arst,ämmaemand ja õpilane.Mees oli vabatahtlik tulija.Tema arust ei olnud teist varianti olemas ja oli algusest lõpuni.Nabanöörid on mõlemal tütrel läbi lõiganud!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Teis 19 Jan 2010, 14:13

Kahe vanema lapsega oli sünnituse juures nende isa. Poja sünni ajal oli kohal ka üks praktikant, kes nägi vist esimest korda sünnitust ja näost kaamena lihtsalt jõllitas mu hargivahet, sest see oli raske sünnitus ka. Noorima lapse puhul pidi tema isa kohale tulema, aga jäi hiljaks, sest haiglasse oli omajagu maad, ja ta pidi mu vanemad lapsed oma ema juurde viima enne. Pesamunal oli tulekuga nii kiire, et issi jäi napilt hiljaks, ainult mõni minut. Ega sest hullu polnud, jube kerge ja kiire sünnitus oli ja mind toetas üks väga armas vanatädi, kes oli seal haiglas nii söögitädi, sanitar kui ka sünnitusabiline, mulle igatahes tundus nii. Ta andis mulle juua ja toetas mind, kui püsti seistes puhkisin. Vahel tegi mull pai ka! Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Teis 21 Sept 2010, 16:30

Mul oli suureks toeks mees, kes sünnitusel kaasas oli. Ilma temata oleks asi poole raskem olnud Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508 Ta vaeseke oli pärast omadega nii läbi, kuna tol ööl saime magada ca tund ning ta pidi järgmine päev kooli minema.
NeiuT
NeiuT

Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Laup 13 Nov 2010, 19:33

Mees oli algusest lõpuni ja mingi hetk käis korraks minu ema ka. Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508 Alguses mees tulla ei tahnud, aga kasuisa tegi talle selgeks, et ega ta jalge vahel pea olema ja siis oli nõus kaasa tulema. Pärast oli tema rohkem väsinud kui mina.
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Aivar375 Laup 13 Nov 2010, 21:05

Olin Atsi sünnituse juures. Korraks tegin siiski minekut igaks juhuks.
Oma lapse sünni juures oli ema sõbranna. Ise nii väga ei soovinudki ja ei olnud ka.
Aivar375
Aivar375

Postituste arv : 111
Registration date : 31/10/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Püh 14 Nov 2010, 10:07

Mina olin täitsa üksi ja enne sünnitust kuu aega haiglas Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Püh 14 Nov 2010, 20:29

Kallim oli mul valude ajal kogu aeg kõrval. 24 tundi jutti. Keisrisse aga ei lastud sest oli erkorraline, ootas 3 h ukse taga. Kui narkoosist ärkasin siis saatsin ära koju tudile. Hommikuks oli sups tagasi! Võttis tööjuurest puhkust ja veetis ka järgnevad 4 päeva minu juures haiglas sest mul oli põletik.
Selline tunne oli mõlemal nagu hullumajja või vangi oleks pandud! Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 296785
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  carissime Püh 14 Nov 2010, 22:16

Esimese lapsega oli arst (või oli see ämmakas) ja mees. Mehe kohalolek oli siis kohustuslik. See oli väga oluline minu jaoks. Nüüd teisega ma enam ei nõua ja ega ei taha meest kõrvale kuigi ta leiab,et ikka peaks.
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1020
Registration date : 13/03/2010

http://imedekamber.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Kolm 28 Sept 2011, 16:42

mõlemaga lisaks personaline oli mees kõik see aeg koos minuga. Muudmoodi poleks nõus olnd vist Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Teis 11 Okt 2011, 20:00

Esimesega oli sünnitustoas lapse isa kuid keisri juurde teda ei lastud ja teisel polnud peale ämmaka ja arsti kedagi.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tupsu003 Nelj 19 Jan 2012, 11:29

Mees oli kõik need 16tundi ja 49minutit...lõpuks oli vaeseke nii läbi, kui laps anti tissiotsa jäi mees voodinajale magama. kell 1.30 saatsin ta ära koju magama. Tõesti,mees oli väga väga palju mulle toeks Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508
Tupsu003
Tupsu003
abimoderaator

Postituste arv : 2114
Registration date : 10/01/2012

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001811496966

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mustlasplika Püh 10 Juun 2012, 21:21

jupijuula kirjutas:mõlemaga lisaks personaline oli mees kõik see aeg koos minuga. Muudmoodi poleks nõus olnd vist Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600
Samad sõnad. Öösel küll magas, aga kui asi rohkem liikuma hakkas, oli kõrval olemas. Mees oli isegi õnnetu,e t ma selga ei lubanud mudida või end puudutada, aga nii oli seekord lihtsalt parem.
Mustlasplika
abimoderaator

Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Triibuliine Nelj 05 Juul 2012, 10:10

Lisaks personalile oli sünnituse juures ka lapse isa.
Triibuliine
Triibuliine
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristi0310 Nelj 05 Juul 2012, 12:31

Lapse isa oli sünnitusel toeks Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 866508 Kuigi tema kohalolekut ei pannud ma väga tähelegi, olin nii keskendunud hingamisele ja valutamisele, ennast mudida ma ka ei lubanud tal Kes oli teile toeks sünnituse ajal? 824600
kristi0310
kristi0310
abimoderaator

Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles

- Similar topics