Kas teile meeldivad vääriskivid?
+7
muffyns28
Soulshaker
pariisitar
tixit
Marianne
imeline
naxy
11 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Ehted
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kas teile meeldivad vääriskivid?
Kuidas suhtute vääriskividesse: kas need meeldivad teile? Mida eelistate?
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kas teile meeldivad vääriskivid?
naxy...ma imestan, et keegi pole sellele küsimusele veel siiani vastanud. Ise nägin seda just praegu ja vastan kohe nii: Diamonds are the girls best friends Ühesõnaga muidugi meeldivad. Aga mul pole veel neid väga! 1 väga väärtuslik ehe siiani, aga küll jõuab.
Viimati muutis seda imeline (Reede 05 Veeb 2010, 08:52). Kokku muudetud 1 kord
Ma usun, et kõikidele naistele meeldivad!!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mul on päris mitu erinevat värvi - rubiinid, topaasid, aleksandriidid, turmaliin. Värvilt vist meeldib kõige enam aleksandriit. Paar nädalat enne oma Alexandra sündi sain komplekti aleksandriitidega ehteid - sõrmuse ja kõrvarõngad. Kahjuks on ehted kollase kullaga, nii et pole neid kordagi kandnud Aga ilusad kivid on küll
Igapäevaselt kannan ainult oma tumerohelise turmaliiniga kihlasõrmust, ülejäänud on liiga pidulikud.
Tegelikult meeldib mulle kanda odavamaid ehteid, mitte vääriskive. Aga kuna kõik mu vääriskividega ehted on saadud kingiks, siis on igal ühel minu jaoks eriline emotsionaalne väärtus.
Igapäevaselt kannan ainult oma tumerohelise turmaliiniga kihlasõrmust, ülejäänud on liiga pidulikud.
Tegelikult meeldib mulle kanda odavamaid ehteid, mitte vääriskive. Aga kuna kõik mu vääriskividega ehted on saadud kingiks, siis on igal ühel minu jaoks eriline emotsionaalne väärtus.
Külaline- Külaline
Mina olen vist kiiksuga aga ma pole kunagi ühegi vääriskivi järgi igatsenud. Eks ma muidugi rõõmustaks ja kannaks ka kui keegi kinkida midagi tahaks. Ise ostaks võib-olla mingi investeeringu mõttes ainult.
Ma arrrrmastan v22riskive!!! Mu kihlas8rmus on mehe vana-vanaema kihlas8rmus, mis on tehtud tumesinistest safiiridest ja teemanditest ning peale Olivia syndi kinkis mees plaatinast s8rmuse koos 3 ilusa teemandiga. Mul mees on tark! V22rtuslikest ehetest on veel yks kaelakee, mille ripatsi osa on h2sti suur ja vabalt t2is pikitud erinevaid kive ja naturaalseid p2rleid ja see meenutab natuke puuoksa.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
tixit kirjutas:Mina olen vist kiiksuga aga ma pole kunagi ühegi vääriskivi järgi igatsenud. Eks ma muidugi rõõmustaks ja kannaks ka kui keegi kinkida midagi tahaks. Ise ostaks võib-olla mingi investeeringu mõttes ainult.
Mul vist sama kiiks.
Aga mul on mõned vääriskividega ehet küll. Igapäevaselt kannan abielusõrmust (valge kuld, millel on 3 teemandi tera ja vanaema kingitud sõrmust kollane kuld ja 3 teemandi tera).
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Pole eriline ehete kandja aga mõned sõrmused on igapäevaselt sõrmes küll,millel ka vääriskivid sees.Et on siis rubiiniga ja ka deemantiga.
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Oi mulle meelivad väga vääriskivid. Kahjuks on ka vähe vääriskividega ehteid. Igapäevaselt kannan valgest kullast ja briljantidega sõrmust ja üht tsirkoonidega hõbesõrmust.
Kui olemas on, meeldivad, aga nende poole ahhetaja ma pole ja niisama pilk kuskil peale ei jää ega isegi mitte kadedaks ei tee üldiselt. Endal on olemas kihlasõrmus tillukeste teemantitega ning nö. pärandusena minuni kandunud kadunud vanaema sõrmus, millel ka eeldatavalt just vääriskivi (päris suur kusjuures) keskel ilutsemas.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Meeldivad, hulluks nende peale ei lähe.
Aga igapäevaselt käes abielusõrmus ning kihlasõrmus, mõlemad väikeste teemantitega.
ja siis on olemas sõrmus tiigrisilmaga, pole kindel kas see läheb vääriskivi alla, kui emotsinaalne väärtus sellel suur, see oli minu vana-vana-vanema oma ja sai minu jaoks nati ümber kohendatud
Aga igapäevaselt käes abielusõrmus ning kihlasõrmus, mõlemad väikeste teemantitega.
ja siis on olemas sõrmus tiigrisilmaga, pole kindel kas see läheb vääriskivi alla, kui emotsinaalne väärtus sellel suur, see oli minu vana-vana-vanema oma ja sai minu jaoks nati ümber kohendatud
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Erinevatel ehetel kokku vist oma 45 deemandit (erinevad suurused)
Ma eelistan värvituid kive. Siiski lasin endale Kreekas teha ühe armsa zirkoon sõrmuse kus liblika keha koosneb kahest mustast kivist ja tiivad valgetest - omast arust ilus kombinatsioon. Eriti hästi sobib sinna juurde teise sõrmuse suur värvitu zirkoonkivi, just kui liblika pea
Võin ütelda julgelt, deemandid on mu sõbrad
Ma eelistan värvituid kive. Siiski lasin endale Kreekas teha ühe armsa zirkoon sõrmuse kus liblika keha koosneb kahest mustast kivist ja tiivad valgetest - omast arust ilus kombinatsioon. Eriti hästi sobib sinna juurde teise sõrmuse suur värvitu zirkoonkivi, just kui liblika pea
Võin ütelda julgelt, deemandid on mu sõbrad
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Similar topics
» Millised tegevused teie lastele meeldivad?
» Kas teile kingitakse ehteid?
» Kes oli teile toeks sünnituse ajal?
» Ilusat päeva teile, omaklubikad!
» Siit teile hea tuju tänaseks päevaks!
» Kas teile kingitakse ehteid?
» Kes oli teile toeks sünnituse ajal?
» Ilusat päeva teile, omaklubikad!
» Siit teile hea tuju tänaseks päevaks!
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Ehted
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1