Mida arvate taimetoitlusest?
+8
Dior
kertu009
Iseiseka
kiisumari
Iirlane
Soulshaker
Monique
pariisitar
12 posters
O.M.A. klubi :: Perekond :: Elustiil
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mida arvate taimetoitlusest?
Ise armastan liha samas ei pea kindlasti mitte iga p2ev sooma. Mul on ka paar tuttavat, kes on taimetoitlased ja tunnen yhte, kes on vegan, mis siis t2hendab, et ta ei tarbi absoluutselt midagi loomset. K8ik, mis baseerub piimal, munadel, jne. on keelatud. Ma endamisi m8tlen, et tema elu v8ib ikka t2itsa raske olla ja samuti arvan, et ta j22b nii m8nestki maitseelamusest ilma.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Re: Mida arvate taimetoitlusest?
No kui inimene on selle tee valinud, miks mitte. Kahju on ainult sellest, et nad jäävad nii paljust heast ilma. Mul vend ei söö ka paljusid lihatoite, seda muidugi rohkem pirtsutamise pärast, aga õnneks päris taimetoitlane pole, muidu ei oskaks üldse midagi süüa teha.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mulle liha maitseb hooti (suvel sašlõkk, grillliha) aga juurikad meeldivad igalajal väga.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Vot mina ei saa aru kuidas mõni inimene akki ära pöörab ja enam liha ei söö.
Ma armastan liha ,eriti praetud sealiha.
Ja neil peab tõesti keeruline olema menyyd koostada, sest pole ju nagu suurt valikut?
Ma armastan liha ,eriti praetud sealiha.
Ja neil peab tõesti keeruline olema menyyd koostada, sest pole ju nagu suurt valikut?
Kuni inimesed sellega oma tervisele liiga ei tee ja lapsi taimetoitlaseks ei sunni, seni on ok. Samas kuidas saab pikalt vegan olla ja mitte tervist rikkuda? Nii raske võib olla loobuda kõigest loomsest - ei tohi endale nahast vööd ega saapaid osta ja väljas söömas käia saab ka vist ainult paaris loetud kohas.
Ma vaatasin vahepeal taimetoitlaste retsepte, päris huvitavad olid, just see maitsestamise pool. Eks peabki ju oskuslikumalt maitsestada, et sama maitsekad oleksid kui lihatoidud.
Mõned taimetoitlased on ju lausa toortoidu peal, vat see on minu meelest tõeline piinamine.
Mulle maitsevad väga taimetoidud, aga kõht läheb nii kiiresti uuesti tühjaks, kui ainult taimset söön.
Ma vaatasin vahepeal taimetoitlaste retsepte, päris huvitavad olid, just see maitsestamise pool. Eks peabki ju oskuslikumalt maitsestada, et sama maitsekad oleksid kui lihatoidud.
Mõned taimetoitlased on ju lausa toortoidu peal, vat see on minu meelest tõeline piinamine.
Mulle maitsevad väga taimetoidud, aga kõht läheb nii kiiresti uuesti tühjaks, kui ainult taimset söön.
Külaline- Külaline
ei ole minu jaoks, liha on ikka niiiii häää, et sellest loobumist ei kujutaks ette. vahel võib ju ainult taimest asja süüa aga kindlasti mitte pidevalt.
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
mulle meeldib taimset sööki süüa aga nii et natukenegi midagi loomset sees oleks. ega ainullt taimset võib ka süüa aga mitte nii, et loomne totaalselt kaob. liha liiga hea asi selleks et loobuda
Külaline- Külaline
Mul käib hooti see liha söömine. Täiesti lihast loobuda ma ei kavatse, aga mõnikord lihtsalt ei taha. On mõned lihad, mida ma üldse ei söö (nt. metssiga, kits ), hakkliha mulle ka eriti ei meeldi
Midagi halvasti ma taimetoitlastest ei arva, kui nad just enda arvamust suurelt peale ei suru.
Midagi halvasti ma taimetoitlastest ei arva, kui nad just enda arvamust suurelt peale ei suru.
Külaline- Külaline
Ei ole taimetoitlane, kuid mõistan taimetoitlasi, need on inimesed, kes hoiavad oma meeled puhtana, sest ka toit tuimestab keha muide.
Piiblis näiteks soovitatakse samuti paastuajaks loobuda piimatoodetest, lihast, munast. Ammustel aegadel tarbisid inimesed vaid vett, puuvilju, juurvilju, hiljem lisandusid kala, liha, teraviljad jne.
Piiblis näiteks soovitatakse samuti paastuajaks loobuda piimatoodetest, lihast, munast. Ammustel aegadel tarbisid inimesed vaid vett, puuvilju, juurvilju, hiljem lisandusid kala, liha, teraviljad jne.
Iseiseka- Postituste arv : 12
Registration date : 16/02/2010
mina armastan liha, eriti just lambaliha. otseselt ma ei arva midagi halvasti nendest inimestest. kui see on nende soov, siis lasku käia. lihtsalt oh, mis headest asjadest nad ilma jäävad ja peaasi ,et nad seda teistele peale suruma ei hakka, seniks on kõik hästi.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Iseiseka kirjutas:Ei ole taimetoitlane, kuid mõistan taimetoitlasi, need on inimesed, kes hoiavad oma meeled puhtana, sest ka toit tuimestab keha muide.
Liha ning kala on olnud inimese toidulaual-aegade alguses ! Mitte,et ainult veest,puuviljadest ja juurviljadest-aegade alguses -nii absurdest väidet kuulen esimene kord
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Kui liha ei söödaks oleks näljahäda olematu.
Aga mina seda ei suudaks. Salatit võib süüa aga kõrval peaks ikka liha olema. Ei mäletagi millal ei oleks olnud.
Minu arust on palju keerukam käia poes otsimas asju mis ei oleks vähese rasva sisaldusega.
Aga mina seda ei suudaks. Salatit võib süüa aga kõrval peaks ikka liha olema. Ei mäletagi millal ei oleks olnud.
Minu arust on palju keerukam käia poes otsimas asju mis ei oleks vähese rasva sisaldusega.
Aivar375- Postituste arv : 111
Registration date : 31/10/2010
Kes liha ei söö see ei tea mis hea on
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Tean mõningaid tuttavaid, kes liha ei söö. Näevad head ja terved välja küll, aga ise küll lihast päriselt loobuda ei tahaks. Kuigi praeguse kaalulangetamise juures on juurikad ja puuviljad jms olulisel kohal, siis lihast ei ole olnud seepärast vaja loobuda (õnneks )
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Mina olen viimasel ajal lugenud palju raw vegan food ehk siis toortoitlusest. Tuleb välja, et see on inimese tervisele kôige parem toitumisviis, toortoitu tarbides on isegi vähist vabaks saadud jättes vähirakud lihtsalt nälga (http://www.naisteleht.ee/node/7143). Samuti selgub, et kuumutatud toit kiirendab vananemist - otsige internetist infot 73-aastase toortoitlase Mimi Kirki kohta. Eesti keeles ilmunud materjalist leidsin praegu üheainsa artikli toortoidu kohta: http://paikesetoit.blogspot.com/2009/08/keedetud-toit-versus-elustoit-toidu.html
Ma ise alustaks otsekohe näiteks 30-päevase kuuriga aga kuna ma teen perele süüa siis hetkel ma ei näe veel tervet peret kaasa tômbamas selleks. Seega ootan veel natuke.
Liha söömine? Ma nägin kunagi mingit pilti neist vaestest lehmadest jalgupidi lakke metallide külge aheldatuna, elusad muidugi, enne hukkamist. Pealegi selgub, et stressihormoon, mida loom eritab enne hukkamist, on inimestele päris kahjulik.
Aga kunagi ma oma toortoidu kuuri läbi teen, ma ei näe end veel päris 100% toortoitlaseks saamas
Ma ise alustaks otsekohe näiteks 30-päevase kuuriga aga kuna ma teen perele süüa siis hetkel ma ei näe veel tervet peret kaasa tômbamas selleks. Seega ootan veel natuke.
Liha söömine? Ma nägin kunagi mingit pilti neist vaestest lehmadest jalgupidi lakke metallide külge aheldatuna, elusad muidugi, enne hukkamist. Pealegi selgub, et stressihormoon, mida loom eritab enne hukkamist, on inimestele päris kahjulik.
Aga kunagi ma oma toortoidu kuuri läbi teen, ma ei näe end veel päris 100% toortoitlaseks saamas
Similar topics
» Raseduse nukud - mida arvate?
» Mida arvate viimase nädala ilmast!
» Uudis: Ühendriikides eemaldati müügilt Bumbo beebi-iste: mida arvate?
» Mida sa ei söö?
» Kes mida kogub?
» Mida arvate viimase nädala ilmast!
» Uudis: Ühendriikides eemaldati müügilt Bumbo beebi-iste: mida arvate?
» Mida sa ei söö?
» Kes mida kogub?
O.M.A. klubi :: Perekond :: Elustiil
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1