O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mida arvate taimetoitlusest?

+8
Dior
kertu009
Iseiseka
kiisumari
Iirlane
Soulshaker
Monique
pariisitar
12 posters

Go down

Mida arvate taimetoitlusest? Empty Mida arvate taimetoitlusest?

Postitamine  pariisitar Teis 24 Nov 2009, 19:51

Ise armastan liha Mida arvate taimetoitlusest? 824600 samas ei pea kindlasti mitte iga p2ev sooma. Mul on ka paar tuttavat, kes on taimetoitlased ja tunnen yhte, kes on vegan, mis siis t2hendab, et ta ei tarbi absoluutselt midagi loomset. K8ik, mis baseerub piimal, munadel, jne. on keelatud. Ma endamisi m8tlen, et tema elu v8ib ikka t2itsa raske olla ja samuti arvan, et ta j22b nii m8nestki maitseelamusest ilma.
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Mida arvate taimetoitlusest? Tiitli23
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Mida arvate taimetoitlusest? Empty Re: Mida arvate taimetoitlusest?

Postitamine  Monique Teis 24 Nov 2009, 20:12

No kui inimene on selle tee valinud, miks mitte. Kahju on ainult sellest, et nad jäävad nii paljust heast ilma. Mida arvate taimetoitlusest? 824600 Mul vend ei söö ka paljusid lihatoite, seda muidugi rohkem pirtsutamise pärast, aga õnneks päris taimetoitlane pole, muidu ei oskaks üldse midagi süüa teha.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 24 Nov 2009, 21:14

Mulle liha maitseb hooti (suvel sašlõkk, grillliha) aga juurikad meeldivad igalajal väga.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Laup 02 Jan 2010, 02:17

Vot mina ei saa aru kuidas mõni inimene akki ära pöörab ja enam liha ei söö. Mida arvate taimetoitlusest? 756483
Ma armastan liha ,eriti praetud sealiha.

Ja neil peab tõesti keeruline olema menyyd koostada, sest pole ju nagu suurt valikut? Mida arvate taimetoitlusest? 173454
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 02 Jan 2010, 08:12

Kuni inimesed sellega oma tervisele liiga ei tee ja lapsi taimetoitlaseks ei sunni, seni on ok. Samas kuidas saab pikalt vegan olla ja mitte tervist rikkuda? Nii raske võib olla loobuda kõigest loomsest - ei tohi endale nahast vööd ega saapaid osta ja väljas söömas käia saab ka vist ainult paaris loetud kohas.

Ma vaatasin vahepeal taimetoitlaste retsepte, päris huvitavad olid, just see maitsestamise pool. Eks peabki ju oskuslikumalt maitsestada, et sama maitsekad oleksid kui lihatoidud.

Mõned taimetoitlased on ju lausa toortoidu peal, vat see on minu meelest tõeline piinamine.

Mulle maitsevad väga taimetoidud, aga kõht läheb nii kiiresti uuesti tühjaks, kui ainult taimset söön.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Laup 02 Jan 2010, 09:03

ei ole minu jaoks, liha on ikka niiiii häää, et sellest loobumist ei kujutaks ette. vahel võib ju ainult taimest asja süüa aga kindlasti mitte pidevalt.
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 02 Jan 2010, 11:25

mulle meeldib taimset sööki süüa aga nii et natukenegi midagi loomset sees oleks. ega ainullt taimset võib ka süüa aga mitte nii, et loomne totaalselt kaob. liha liiga hea asi selleks et loobuda Mida arvate taimetoitlusest? 824600
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 02 Jan 2010, 12:12

Mul käib hooti see liha söömine. Täiesti lihast loobuda ma ei kavatse, aga mõnikord lihtsalt ei taha. On mõned lihad, mida ma üldse ei söö (nt. metssiga, kits ), hakkliha mulle ka eriti ei meeldi Mida arvate taimetoitlusest? 572564

Midagi halvasti ma taimetoitlastest ei arva, kui nad just enda arvamust suurelt peale ei suru.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iseiseka Nelj 18 Veeb 2010, 10:30

Ei ole taimetoitlane, kuid mõistan taimetoitlasi, need on inimesed, kes hoiavad oma meeled puhtana, sest ka toit tuimestab keha muide.
Piiblis näiteks soovitatakse samuti paastuajaks loobuda piimatoodetest, lihast, munast. Ammustel aegadel tarbisid inimesed vaid vett, puuvilju, juurvilju, hiljem lisandusid kala, liha, teraviljad jne.
Iseiseka
Iseiseka

Postituste arv : 12
Registration date : 16/02/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  kertu009 Nelj 18 Veeb 2010, 11:06

mina armastan liha, eriti just lambaliha. otseselt ma ei arva midagi halvasti nendest inimestest. kui see on nende soov, siis lasku käia. lihtsalt oh, mis headest asjadest nad ilma jäävad ja peaasi ,et nad seda teistele peale suruma ei hakka, seniks on kõik hästi.
kertu009
kertu009
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Dior Esm 01 Nov 2010, 20:17

Iseiseka kirjutas:Ei ole taimetoitlane, kuid mõistan taimetoitlasi, need on inimesed, kes hoiavad oma meeled puhtana, sest ka toit tuimestab keha muide.
Piiblis näiteks soovitatakse samuti paastuajaks loobuda piimatoodetest, lihast, munast. Ammustel aegadel tarbisid inimesed vaid vett, puuvilju, juurvilju, hiljem lisandusid kala, liha, teraviljad jne.

Liha ning kala on olnud inimese toidulaual-aegade alguses ! Mitte,et ainult veest,puuviljadest ja juurviljadest-aegade alguses -nii absurdest väidet kuulen esimene kord Mida arvate taimetoitlusest? 824600
Dior
Dior
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Aivar375 Esm 01 Nov 2010, 20:30

Kui liha ei söödaks oleks näljahäda olematu.
Aga mina seda ei suudaks. Salatit võib süüa aga kõrval peaks ikka liha olema. Ei mäletagi millal ei oleks olnud.
Minu arust on palju keerukam käia poes otsimas asju mis ei oleks vähese rasva sisaldusega.
Aivar375
Aivar375

Postituste arv : 111
Registration date : 31/10/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Esm 01 Nov 2010, 20:35

Kes liha ei söö see ei tea mis hea on Mida arvate taimetoitlusest? 824600
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Mida arvate taimetoitlusest? Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Teis 24 Jan 2012, 12:10

Tean mõningaid tuttavaid, kes liha ei söö. Näevad head ja terved välja küll, aga ise küll lihast päriselt loobuda ei tahaks. Kuigi praeguse kaalulangetamise juures on juurikad ja puuviljad jms olulisel kohal, siis lihast ei ole olnud seepärast vaja loobuda (õnneksMida arvate taimetoitlusest? 824600 )
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Teis 24 Jan 2012, 14:00

Mina olen viimasel ajal lugenud palju raw vegan food ehk siis toortoitlusest. Tuleb välja, et see on inimese tervisele kôige parem toitumisviis, toortoitu tarbides on isegi vähist vabaks saadud jättes vähirakud lihtsalt nälga (http://www.naisteleht.ee/node/7143). Samuti selgub, et kuumutatud toit kiirendab vananemist - otsige internetist infot 73-aastase toortoitlase Mimi Kirki kohta. Eesti keeles ilmunud materjalist leidsin praegu üheainsa artikli toortoidu kohta: http://paikesetoit.blogspot.com/2009/08/keedetud-toit-versus-elustoit-toidu.html
Ma ise alustaks otsekohe näiteks 30-päevase kuuriga aga kuna ma teen perele süüa siis hetkel ma ei näe veel tervet peret kaasa tômbamas selleks. Seega ootan veel natuke.
Liha söömine? Ma nägin kunagi mingit pilti neist vaestest lehmadest jalgupidi lakke metallide külge aheldatuna, elusad muidugi, enne hukkamist. Pealegi selgub, et stressihormoon, mida loom eritab enne hukkamist, on inimestele päris kahjulik.
Aga kunagi ma oma toortoidu kuuri läbi teen, ma ei näe end veel päris 100% toortoitlaseks saamas Mida arvate taimetoitlusest? 824600
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics