Raseduse nukud - mida arvate?
+3
elefant
plikatirz
Pärlike
7 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Raseduse nukud - mida arvate?
Mida arvate siis sellistest nukkudest?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Raseduse nukud - mida arvate?
Mina küll ei oska midagi arvata, aga oma lapsele ma küll sellist nukku ei ostaks
plikatirz- Postituste arv : 5
Registration date : 16/03/2012
nooh, vahva nukk ideeliselt... vaene laps saab paraja ehmatuse kui korralikku selgitustööd ei saa beebi kõhust välja saamise osas.. kõigil pole alati auku kõhul ette näidata. Oma majja ma sellist ei sooviks. Vanamoeline inimene võibolla aga nii täpsed detalid võiks jääda hilisemasse aega kuid siis vaevalt Barbidest suurt lugu peetakse..
Samad sõnad aga "vahva nukk ideeliselt" ära jättaelefant kirjutas:nooh, vahva nukk ideeliselt... vaene laps saab paraja ehmatuse kui korralikku selgitustööd ei saa beebi kõhust välja saamise osas.. kõigil pole alati auku kõhul ette näidata. Oma majja ma sellist ei sooviks. Vanamoeline inimene võibolla aga nii täpsed detalid võiks jääda hilisemasse aega kuid siis vaevalt Barbidest suurt lugu peetakse..
Mulle ei meeldi. Kõik. Jube. Ja ebavajalik info. Ja jube. + Barbi kehaehitusega oleks ilmselt võimatu rasestuda nagunii...... Plika omanikuna tekkisid emotsioonid....
See pilt annab nii vale ettekujutuse!!
Mul oli selline nukk kui ma väike olin!
Aga ilusam ja nimeks Susie.
Teema siis selline, et sellel nukul on kõht kaht-pidi avatav. Kui beebi sisse paned, siis asetad nn "kõhuklapi" peale ning saad kogu sisemise kupatuse ümber keerata. Kas raseda "punnkõhuks" või siis lamedaks nn "tavaliseks" kõhuks. Kui kõht peal siis näeb täitsa okei välja. Tõesõna.
Ja see beebi seal sees oli imearmas! Mul vaid helded ja armsad mälestused selle nukuga seoses.
Mul oli selline nukk kui ma väike olin!
Aga ilusam ja nimeks Susie.
Teema siis selline, et sellel nukul on kõht kaht-pidi avatav. Kui beebi sisse paned, siis asetad nn "kõhuklapi" peale ning saad kogu sisemise kupatuse ümber keerata. Kas raseda "punnkõhuks" või siis lamedaks nn "tavaliseks" kõhuks. Kui kõht peal siis näeb täitsa okei välja. Tõesõna.
Ja see beebi seal sees oli imearmas! Mul vaid helded ja armsad mälestused selle nukuga seoses.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ma ka lapsena tahtsin sellist nukku Kuna sellist ei saanud, toppisime riideid, pisemaid nukke jms nukkudele riiete alla - sellised mängud vast juba naissoole kuidagi sisse programmeeritud, nagu ka nt pulmade mängimine... Aga, jah, praegu (võib-olla pildi viga) tundus see nukk esimese hooga kuidagi hirmutav...
Ma arvan, et mingil hetkel kooliealisel lapsel selline nukk võib isegi asjakohane olla - miks mitte saada aru, et lapsed on ema kõhus (mul muidugi teab seda ka kolmene ). Siis kui laps ehk asjadest juba ka veidi rohkem adub ja saab selgitustööd ka muus osas lisaks teha, veidi ehk ka jälgida aeg-ajalt, kuidas selle nukuga mängitakse ja vajadusel selle põhjal veel asju seletada...
Huvitav, kas sellised nukud ei propageeri ja aita kaasa teataval määral keisrilõikuste soovimisele?
Ma arvan, et mingil hetkel kooliealisel lapsel selline nukk võib isegi asjakohane olla - miks mitte saada aru, et lapsed on ema kõhus (mul muidugi teab seda ka kolmene ). Siis kui laps ehk asjadest juba ka veidi rohkem adub ja saab selgitustööd ka muus osas lisaks teha, veidi ehk ka jälgida aeg-ajalt, kuidas selle nukuga mängitakse ja vajadusel selle põhjal veel asju seletada...
Huvitav, kas sellised nukud ei propageeri ja aita kaasa teataval määral keisrilõikuste soovimisele?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Kooliealised tõenäoliselt ei nukuta enam. Vähemasti on neile hilja alustada jutuga kust beebid tulevad (meie tutvusringkonnas on selline õnnelik asi, et enamikel kolme/neljastel on väiksem õde/vend ja siis ammu asjad selged). Ilmselt selgitustööd teeksin ma ka parema meelega hea raamatuga.Pärlike kirjutas:Ma arvan, et mingil hetkel kooliealisel lapsel selline nukk võib isegi asjakohane olla - miks mitte saada aru, et lapsed on ema kõhus (mul muidugi teab seda ka kolmene ). Siis kui laps ehk asjadest juba ka veidi rohkem adub ja saab selgitustööd ka muus osas lisaks teha, veidi ehk ka jälgida aeg-ajalt, kuidas selle nukuga mängitakse ja vajadusel selle põhjal veel asju seletada...
Ja ma vist elasin mingil teisel planeedil ( või olen lihtslat nii vana ) aga minu mälestustes küll selliseid nukke (ega ka mänge) pole (pulmi me ka ei mänginud rikkis tüdruk olin) .
Mul pole sellise nukku vastu midagi aga oma lapsele ma igatahes sellist ei ostaks
Similar topics
» Mida arvate taimetoitlusest?
» Mida arvate viimase nädala ilmast!
» Uudis: Ühendriikides eemaldati müügilt Bumbo beebi-iste: mida arvate?
» Nukud
» Reborn nukud
» Mida arvate viimase nädala ilmast!
» Uudis: Ühendriikides eemaldati müügilt Bumbo beebi-iste: mida arvate?
» Nukud
» Reborn nukud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1