O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reborn nukud

5 posters

Go down

Reborn nukud Empty Reborn nukud

Postitamine  Cat Nelj 25 Märts 2010, 21:23

Glenda Ewart on spetsialiseerunud reborn nukkudele. Reborn nukud on siis nii tôelähedased nukud, kui vähegi vôimalik imiteerides päris beebit. Nahavärv ja jume, nahk, juuksed kôik peab olema vôimalikult täpne koopia ja paljude jaoks on sellest välja kujunenud tôeline kunst.
Ma ei tea täpseltnende nukkude eesmärki ja vajalikkust siiski on selgunud, et need reborn nukud on aidanud lapse kaotanud vanemaid nende leinas.
Reborn nukud 12525210
Reborn nukud 12525410
Et vaadata Glenda Ewarti töid, klikkige siia ja selleks, et osta, klikkige siia
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Reborn nukud Empty Re: Reborn nukud

Postitamine  anukas Nelj 25 Märts 2010, 21:34

Olen sellist nukku käes hoidnud. Tunne oli väga õõvastav Reborn nukud 93793 Ta oli peaaegu sama raske kui päris vastsündinu. Nukul pidi kindlasti ka pead hoidma, see oli raske ja võis katki minna, kui järske liigutusi teha. See nukk oli tõesti nagu päris beebi, ainult ei liigutanud ja lähemalt vaadates oli aru saada, et seda on värvitud ja kleebitud-liimitud.
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Nelj 25 Märts 2010, 21:38

Anukas, sinu juttu lugedes tekkis mõte, et siis hoiaks nagu surnud vastsündinut käes.. Reborn nukud 93793 Ma ei suudaks sellist nukku küll kunagi puudutada!
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Reborn nukud Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  anukas Nelj 25 Märts 2010, 22:03

See ehmatas algul tõesti väga ära. Olin Soomes lasteaias praktikal, kui ühel päeval üks õpetajatest tuli lasteaeda ja ütles, et tahab meile näidata oma äsjavalminud kunstiteost. Me teadsime, et tal on hobi- kogub ja valmistab nukke. Aga nii reaalseid, seda ei osanud ilmaski aimata. Ta oli tõesti nagu päris beebi. Algul oli väga kõhe ja ma ei julgenud seda sülle võtta. Kindlasti mõjus ka see, et olin sel hetkel 7. kuud lapseootel. Kui pool päeva sai selle nuku seltsis aega veedetud, siis oli julgust seda ka lähemalt uurida.
anukas
anukas

Tagasi üles Go down

Postitamine  anukas Nelj 25 Märts 2010, 22:47

Reborn nukud 68773852
anukas
anukas

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Reede 26 Märts 2010, 07:50

Ma olen näinud kunagi ühte dokumenaalfilmi nendest nukkudest. See oli päris õõvastav, naised muretsesid neid endale oma surnud laste asemele. Käisid nendega õues jalutamas, riietasid neid. Mõnel oli neid lausa mitu. Üks naine oli kasvatanud oma lapselast ja kui see lõpuks ema juurde tagasi läks, siis muretses ta endale sarnase beebinuku. Läks vist isegi perega tülli selle pärast veel.
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Reborn nukud Tiitli23
Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 26 Märts 2010, 09:07

Reborn nukud 820295 ma ei oska kohe mitte midagi öelda. Mina endale sellist nukku ei muretseks. Leian, et minu kadunud inglikest ei asendaks tema surma puhul ükski nukk. See teeks asja minu arust veel hullemaks, kui hakkaksin oma last nukuga asendama.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 26 Märts 2010, 09:59

tixit kirjutas:Ma olen näinud kunagi ühte dokumenaalfilmi nendest nukkudest. See oli päris õõvastav, naised muretsesid neid endale oma surnud laste asemele. Käisid nendega õues jalutamas, riietasid neid. Mõnel oli neid lausa mitu. Üks naine oli kasvatanud oma lapselast ja kui see lõpuks ema juurde tagasi läks, siis muretses ta endale sarnase beebinuku. Läks vist isegi perega tülli selle pärast veel.

Reborn nukud 232488
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down