Juuni- ja juulibeebide ootusnurk (2012)
+9
Hanna87
Puhh
elefant
dorisu
aniitram
Mustlasplika
Tiinake72
-mimmu--
Pärlike
13 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Juuni- ja juulibeebide ootusnurk (2012)
Teemat haldab Mustlasplika
Kõik, kes soovivad tabelisse oma andmeid, paluks saata priva Mustlasplikale.
Siia teemasse ootame vestlema kõiki 2012 suve esimestel kuudel emaks saavaid naisi. Siin saate jagada kogemusi ning muljeid!
Kasulikke linke:
Nimekiri vajalikest asjadest
Sünnitushüvitis
Sünnitus
Wendre beebipakk
Apteek1 beebipakk
Hipp Beebiklubi
Kõik, kes soovivad tabelisse oma andmeid, paluks saata priva Mustlasplikale.
Siia teemasse ootame vestlema kõiki 2012 suve esimestel kuudel emaks saavaid naisi. Siin saate jagada kogemusi ning muljeid!
OOTAJA | TÄHTAEG | MITMES LAPS | LAPSE SUGU | EMA VANUS |
dorisu | 1.06.12 | 2 | tüdruk | - |
Mustlasplika | 12.06.12 | 2 | üllatus | 25 |
aniitram | 12.-24.07.12 | 1 | 25 | |
Puhh | 16.-24.07.12 | 3 | poiss | 30 |
elefant | 17.07.12 | 3 | üllatus | 31 |
Kasulikke linke:
Nimekiri vajalikest asjadest
Sünnitushüvitis
Sünnitus
Wendre beebipakk
Apteek1 beebipakk
Hipp Beebiklubi
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Juuni- ja juulibeebide ootusnurk (2012)
Annan siis ka endast märku, nimelt meie pisipoja ennustatav tähtaeg on 14. juuni 2012... Et meid ootajaid siia palju koguneks...
-mimmu--- Postituste arv : 7
Registration date : 17/02/2012
Meie perre on oodata pisipoega juuli lõpus!
Tiinake72- Postituste arv : 4
Registration date : 17/02/2012
Meie Ubina tähtaeg on 12. juuni
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Nii hea, et Omaklubis auhinnamäng käimas on, sest nüüd võtavad mõned inimesed ikka ootusteemades sõna ka Ma ammu juba ootasin, et keegi siin mainiks, et pisikest ootab.. et siis oleks julgust ise ka öelda
Ehk siis meie titakest on oodata juuli keskpaigas. Hetkel on ta väga tore mürgeldis kõhus, kasvab kenasti.
Ehk siis meie titakest on oodata juuli keskpaigas. Hetkel on ta väga tore mürgeldis kõhus, kasvab kenasti.
aniitram- Postituste arv : 159
Registration date : 21/11/2009
Tore, et teid koguneb!
Valmistan teie vaimu juba ette, et kui teid siin järjest koguneb, siis millalgi ehk soovib keegi teist enda peale võtta abi-moderaatori koha. Abi-moderaator on justkui selle teema korrapidaja, milles te esindatud olete. Abi-moderaator saab kujundada esimese postituse ning soovi korral lisada sinna kõigi osalejate kasutajanimed ja muud andmed. Ühtlasi teeb abi-moderaator teema lõppedes uue teema (kui olete suured lobisejad, siis umbes 60. lehekülje pealt tuleb teie teemale vol.2, samuti vajate uut teemat kui kolite beebidega kooskasvamise teemasse). Abimode jälgib ka, et siin ei tekiks riidu ega eksitaks foorumireeglite vastu
Üldiselt on aga kõigist neist kohustustest hoolimata abimode väga lahe olla Võtame teid vastu abimodede tiimi, anname teile vastavad õigused ning kirjeldame ülesandeid siis juba lähemalt.
Teie teema haldaja võib tasapisi selguda mõneajase vesluse käigus ning võite ise edaspidi välja käia, kes teie arvates abimodeks sobiks, kuid võite ka siin teemas või mulle (veel parem, kasutajale armsake) privaatsõnumit saates anda märku, et just sina soovid saada abimodeks ning siis räägime juba täpsemalt edasi.
Mõnusat vestlemist teile ja, kes veel ei ole seda teinud, võtke kindlasti osa ka rasedate auhinnamängust! Samuti oleme täanulikud kui kutsute oma lapseootel sõbrannasid meie vahva ja koduse keskkonnaga liituma: kes teab, võib-olla võib keegi neist olla meie auhinnamängu järgmine õnnelik võitja
Mõnusat paisumist ja lobisemist!
Valmistan teie vaimu juba ette, et kui teid siin järjest koguneb, siis millalgi ehk soovib keegi teist enda peale võtta abi-moderaatori koha. Abi-moderaator on justkui selle teema korrapidaja, milles te esindatud olete. Abi-moderaator saab kujundada esimese postituse ning soovi korral lisada sinna kõigi osalejate kasutajanimed ja muud andmed. Ühtlasi teeb abi-moderaator teema lõppedes uue teema (kui olete suured lobisejad, siis umbes 60. lehekülje pealt tuleb teie teemale vol.2, samuti vajate uut teemat kui kolite beebidega kooskasvamise teemasse). Abimode jälgib ka, et siin ei tekiks riidu ega eksitaks foorumireeglite vastu
Üldiselt on aga kõigist neist kohustustest hoolimata abimode väga lahe olla Võtame teid vastu abimodede tiimi, anname teile vastavad õigused ning kirjeldame ülesandeid siis juba lähemalt.
Teie teema haldaja võib tasapisi selguda mõneajase vesluse käigus ning võite ise edaspidi välja käia, kes teie arvates abimodeks sobiks, kuid võite ka siin teemas või mulle (veel parem, kasutajale armsake) privaatsõnumit saates anda märku, et just sina soovid saada abimodeks ning siis räägime juba täpsemalt edasi.
Mõnusat vestlemist teile ja, kes veel ei ole seda teinud, võtke kindlasti osa ka rasedate auhinnamängust! Samuti oleme täanulikud kui kutsute oma lapseootel sõbrannasid meie vahva ja koduse keskkonnaga liituma: kes teab, võib-olla võib keegi neist olla meie auhinnamängu järgmine õnnelik võitja
Mõnusat paisumist ja lobisemist!
-
Mul tänase seisuga siis 30. nädalat täis ja 70 päeva veel jäänud.
Ubin on igati aktiivne tegelane. Issi kodus olekul kohe väga aktiivne, siis ärkab öösel ka üles rohkem. Platsenta asetseb tagaseinas nagu neiugagi oli. Viimases UH oli aga veidi liiga emakakaela lähedal. Kaalu hetkel juurde tulnud 12 kilo. Neiu ootusega võrreldes on see rasedus raskem olnud.
Ubin on igati aktiivne tegelane. Issi kodus olekul kohe väga aktiivne, siis ärkab öösel ka üles rohkem. Platsenta asetseb tagaseinas nagu neiugagi oli. Viimases UH oli aga veidi liiga emakakaela lähedal. Kaalu hetkel juurde tulnud 12 kilo. Neiu ootusega võrreldes on see rasedus raskem olnud.
Ma üsna värske siin klubis, aga ka tulemas suve beebi. Tähtaeg on 1 juuni. Ei julgenud ka alguses sõna võtta, sest ainult 1 postitus oli
dorisu- Postituste arv : 11
Registration date : 08/03/2012
Ma siiani polnud seda teemat märganud. Kuidas siis rasedus siiani kulgenud on?
Jälle segan mina vahele Te kuidagi vaikseks jäänud Tegelikult tulin ütlema, et avatud on auhinnamängu II nädal ja tulge kindlasti osalema, sest võiduvõimalused on kõigil võrdsed!
http://www.omaklubi.net/t3490-auhinnamang-rasedus-ii-nadal-0904-15042012
http://www.omaklubi.net/t3490-auhinnamang-rasedus-ii-nadal-0904-15042012
-
Meil on rasedus enam-vähem kenasti kulgenud. Õnneks on suured iivelduse-väsimuse perioodid praeguseks selja taha jäänud, kuigi väga palju päevas ikka toimetada ei jõua. Ootan mai algust, siis ei pea enam tööl käima
Käisin üle-eelmise nädala lõpul ka suhkrutaluvustesti (GTT) tegemas, kuna tühja kõhu veresuhkur oli tsipa kõrgem, aga õnneks oli testil kõik korras.
Kaalu on viimase ämmaka visiidi järgi juurde tulnud 4,5kg, aga ma peakski seda võimalikult madalal hoidma, kuna nö stardikehakaal oli kah juba piisavalt suur Samas, mu söögiisu ei taha selle plaaniga mitte nõus olla
Püüan võimalikult palju liikuda, jalutamine kõhutitale meeldib. Ja eile hankisin endale ujumistrikoo, seega plaan ujumas käima hakata. Eks paistab, kas tahan lausa vesivõimlemises käima hakata, hetkeplaaniga lähme lihtsalt koos mehega sulistama
Käisin üle-eelmise nädala lõpul ka suhkrutaluvustesti (GTT) tegemas, kuna tühja kõhu veresuhkur oli tsipa kõrgem, aga õnneks oli testil kõik korras.
Kaalu on viimase ämmaka visiidi järgi juurde tulnud 4,5kg, aga ma peakski seda võimalikult madalal hoidma, kuna nö stardikehakaal oli kah juba piisavalt suur Samas, mu söögiisu ei taha selle plaaniga mitte nõus olla
Püüan võimalikult palju liikuda, jalutamine kõhutitale meeldib. Ja eile hankisin endale ujumistrikoo, seega plaan ujumas käima hakata. Eks paistab, kas tahan lausa vesivõimlemises käima hakata, hetkeplaaniga lähme lihtsalt koos mehega sulistama
Käisin ka eelmise kuu lõpus GTT tegemas, emal on esimese astme diabeet, aga õnneks oli kõik korras. Eks ma homme kuulen lähemalt, siis kontrolli minek.
Hetke seisuga olen 12 kilo juurde võtnud, alguses läks 2,5 kilo alla, kuna söömiseks miski ei sobinud. Iiveldasin, aga ei oksendanud. Esimene rasedus oli selle kõrval lillepidu. 3 kuud võtsin iga kuu pea 4 kilo juurde, nüüd vist tuleb väiksem number. Söögiisu on kehvemaks ka jäänud.
Ma käin juba mitu kuud nädalas korra võimlemas, väga hästi mõjub.
Hetke seisuga olen 12 kilo juurde võtnud, alguses läks 2,5 kilo alla, kuna söömiseks miski ei sobinud. Iiveldasin, aga ei oksendanud. Esimene rasedus oli selle kõrval lillepidu. 3 kuud võtsin iga kuu pea 4 kilo juurde, nüüd vist tuleb väiksem number. Söögiisu on kehvemaks ka jäänud.
Ma käin juba mitu kuud nädalas korra võimlemas, väga hästi mõjub.
heei! Astun ka avalikult suvebeebi ootajate ridadesse.. tähtaeg juuli keskel
Nii arstil käidud ja kaalu ainult 2 kilo juures ehk 62,3. Kõhuke kasvanud tervelt 8 cm- 94 kokku ja emakapõhja kõrgus 25 seda +5 eelmisest korrast. Nüüd tagasi 3. nädala pärast, siis selgub, kas teevad veel ühe UH või ei. Antikehade jaoks pean enne järgmist korda vere ära andma.
Kas teeb meie teemale tabeli ka? Siin jätkuvalt meeletult vaikne.
Kas teeb meie teemale tabeli ka? Siin jätkuvalt meeletult vaikne.
Mustlasplika, kas tahaksid tabeli tegemise ja muu abimodemise äkki enese peale võtta? Põhimõtteliselt võin esialgse seisuna ka ise teid esimesse postitusse lisada, kuid parem kui teeb ehk kohe keegi teist ja vastavalt teie ootajate soovidele
Viimati muutis seda Pärlike (Kolm 11 Apr 2012, 11:03). Kokku muudetud 1 kord
-
Ma võin sellega tegeleda, kui keegi asja ära seletab. Ja kui teised nõus on, aga siin nii vaikne.
Mustlasplika, hea kuulda, et igakuisel "ülevaatusel" kõik hästi oli ja kõhuke kenasti kasvanud.
Ahjaa, sa võid adminni töö tõesti enda peale võtta, kui viitsid. Ma sel kuul veel tööl käiv inimene, seega iga päev aega internetis toimetamiseks ei jagu. Pealegi sa kogenum omaklubikas ka
Mina istusin viimased kaks päeva loengusaalis koolitusel, selle tagajärjel sain mingi väga nõmeda tuharanärvi ärrituse (noh, eks päev läbi paigalistumine+ üpriski suur kõht teevad oma töö), seega ei saa nüüd normaalselt kõndida ega liigutada, pidevalt käib valujutt läbi. Võtan mõneks päevaks haiguslehe, ehk tõmbab valu tagasi.
Ahjaa, sa võid adminni töö tõesti enda peale võtta, kui viitsid. Ma sel kuul veel tööl käiv inimene, seega iga päev aega internetis toimetamiseks ei jagu. Pealegi sa kogenum omaklubikas ka
Mina istusin viimased kaks päeva loengusaalis koolitusel, selle tagajärjel sain mingi väga nõmeda tuharanärvi ärrituse (noh, eks päev läbi paigalistumine+ üpriski suur kõht teevad oma töö), seega ei saa nüüd normaalselt kõndida ega liigutada, pidevalt käib valujutt läbi. Võtan mõneks päevaks haiguslehe, ehk tõmbab valu tagasi.
Ma viimases postituses tegin väikese vääratuse ja kirjutasin abimodemise asemel abiadminnimise, kuigi need kaks veidi erinevat tööd Aga põhimõtteliselt saite te õigesti aru ja mul on hea meel, et Mustlasplika nõus on
Usun, et juba tänase päeva jooksul saad endale abimode õigused. Sellega saad sa muuta esimese postituse, mida ma alustasin. Selles volis jääb siiski esimese postituse juurde minu avatar, kuid kõik tekst, mis siis edaspidi sinna sisestatud saab, tuleb sinult. Edaspidiseid vol-e alustad ise, ka kooskasvamises (kui te ei lepi mingi hetk kokku, et keegi teist abimode töö enda peale võtab), ja sealt siis jääb sinu avatar esimese postituse juurde. Kindlasti kirjuta esimesse postitusse, et teie abimodeks oled sina
Kõige muuga jõuad vaikselt tutvuda.
Selle, mis esimesele lehele saab otsustate ise - sina ja teised kaasootajad. Kas panete esilehele emade kasutajanimed, oodatava tähtaja, lapse soo, vbl emade sünnipäevad või mitmes laps või mis iganes muud Samuti võite välja pakkuda mõningaid eriti häid lapseootuse, seadusandluse, beebikaupade, laste tervise vms. kohta käivaid linke, mida esimesse postitusse lisada, kust neid on kõigil vajadusel kerge üles leida. Ideede ammutamiseks võib ka vanemaid teemasid piiluda, kuid põhilise otsustab abimode ja teie teema ootajad.
Mõnusat kujundamist ja lobisemist!
aniitram, kiiret paranemist ja pai teile!
Usun, et juba tänase päeva jooksul saad endale abimode õigused. Sellega saad sa muuta esimese postituse, mida ma alustasin. Selles volis jääb siiski esimese postituse juurde minu avatar, kuid kõik tekst, mis siis edaspidi sinna sisestatud saab, tuleb sinult. Edaspidiseid vol-e alustad ise, ka kooskasvamises (kui te ei lepi mingi hetk kokku, et keegi teist abimode töö enda peale võtab), ja sealt siis jääb sinu avatar esimese postituse juurde. Kindlasti kirjuta esimesse postitusse, et teie abimodeks oled sina
Kõige muuga jõuad vaikselt tutvuda.
Selle, mis esimesele lehele saab otsustate ise - sina ja teised kaasootajad. Kas panete esilehele emade kasutajanimed, oodatava tähtaja, lapse soo, vbl emade sünnipäevad või mitmes laps või mis iganes muud Samuti võite välja pakkuda mõningaid eriti häid lapseootuse, seadusandluse, beebikaupade, laste tervise vms. kohta käivaid linke, mida esimesse postitusse lisada, kust neid on kõigil vajadusel kerge üles leida. Ideede ammutamiseks võib ka vanemaid teemasid piiluda, kuid põhilise otsustab abimode ja teie teema ootajad.
Mõnusat kujundamist ja lobisemist!
aniitram, kiiret paranemist ja pai teile!
-
Sellge jään, siis ootama ja eks tulev nädal võtan asja põhajlikumalt käsile. Kodune inimene küll, aga aega kipub ikkagi väheks jääma.
Aniitram suured Need valud on kohutavad. Ubina ootusega olen saanud neid tunda. Tegin suuremat sorti koristust ja see lõppes sellega, et kui öösel neiule tekki peale panema läksin, siis ei tundnund kumbagi jalga, ainult meeletu valu oli. Enne seda oli parem jalg sellist "nalja" teinud. Puhka ja ehk läheb asi ikka kiiresti paremaks.
Ja võite juba praegu ju märku anda, mida esilehel näha sooviksite.
Aniitram suured Need valud on kohutavad. Ubina ootusega olen saanud neid tunda. Tegin suuremat sorti koristust ja see lõppes sellega, et kui öösel neiule tekki peale panema läksin, siis ei tundnund kumbagi jalga, ainult meeletu valu oli. Enne seda oli parem jalg sellist "nalja" teinud. Puhka ja ehk läheb asi ikka kiiresti paremaks.
Ja võite juba praegu ju märku anda, mida esilehel näha sooviksite.
Mina proovisin täna kodus olles tubli olla Käisin muuhulgas jalutamas, koristasin, käisin poes. Valust hoolimata. Ja päeval läksime mehega koos ujuma Seda õnneks närvivalu ei seganud.
Ujuda oli mõnus, aga kogu veekeskuses käimine ja kloorine vesi on minu jaoks ikka nii harjumatud. Sest tavaliselt ujun ma vaid suvel ja jõgedes-järvedes.
Ujuda oli mõnus, aga kogu veekeskuses käimine ja kloorine vesi on minu jaoks ikka nii harjumatud. Sest tavaliselt ujun ma vaid suvel ja jõgedes-järvedes.
Kas peale ujumist läks närvivalu paremaks? Ma käin iga nädal korra võimlemas ja see on aidanud nii palju, et krampe tekib vähem või on kergemat laadi. Mais plaanin vesivõimlemise ära proovida.
Ujumine leevendas tõesti veidi valu. Ja ma usun, et jalutamine aitas ka veidi kaasa. Eks püüan täna ka rahulikult jalutama minna ja vähem istuda.
Meil täna 27+0 Seega kõhutita on juba päris suur.
Meil täna 27+0 Seega kõhutita on juba päris suur.
Mul nüüd pisi koju toomiseks ka asjad olemas. Nüüd veel baikatekk osta ja rohkemat polegi nagu vaja, apteegist ka veel mõningad pudinad juurde vaja soetada. Kuid riietega peaks ok olema. Voodipesu õmblen veel ise juurde.
Ja 60 päeva veel jäänud tähtajani.
Ja 60 päeva veel jäänud tähtajani.
Minul ka täna ämmakal käidud ja igati hästi läks. TÄna 33+0 ja esimene puhkuse nädal hakkab läbi saama.. 30 aprillist algab dekreet ja 1 juuni siis tähtaeg
dorisu- Postituste arv : 11
Registration date : 08/03/2012
Dorisu, tore kuulda, et kõik hästi.
Mustlasplika, ma siin esimest korda rase. Et kui just saladus ei ole, siis äkki harid mind ja paned kirja, mis need asjad on, mis enne tita tulekut olemas peaks olema
Ja kiire oled sa tõesti, kaks kuud aega veel ju
Mustlasplika, ma siin esimest korda rase. Et kui just saladus ei ole, siis äkki harid mind ja paned kirja, mis need asjad on, mis enne tita tulekut olemas peaks olema
Ja kiire oled sa tõesti, kaks kuud aega veel ju
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Šašlõkk (15. Mai - 13.Juuni)
» Rabarberikook !!! ( Juuni )
» Juuni juntsud 2010
» Muffinid (14.juuni-5.juuli)
» Juuni põnnid 2011
» Rabarberikook !!! ( Juuni )
» Juuni juntsud 2010