Rasestumisvastased vahendid
+46
kristi0310
Lote35
Janny
Tipu
accra
BellaLily
enny
Mõrumantsik
magnificat
jupijuula
Mammi
Ketuemme
dida
siq29
ˇmiio23
Mirr
Monique
naxy
bostonyx
minake
muffyns28
Marianne
p2rnakas
Marily
Pärlike
AnnikaKl
Bibi
tirtzzz
Mannu:)
kiisumari
minaise
imeline
kats
kaicik
lemming
liisa003
Cat
pariisitar
armsake
Kaja
Cms
kristiina
Ivika25
Soulshaker
Iirlane
HoneyMoon
50 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Millist rasestumisvastast vahendit kasutad Sina?
Re: Rasestumisvastased vahendid
Mina olen kasutanud Novynette tablette ja Cerazetti tablette. Kuid praegu ei kasuta midagi.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
enne rasedaks jäämist kasutasin ka yasminelle pille. Ei mõjunud kaalule kuidagi. Mul oli ka see mure, et unustasin aeg-ajalt võtta. Nüüd kasutan ka cerazette pille. Meile kummitamine ei meeldi
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Kasutasin samuti enne rasedust Yasminellesid ja kaal oli ikka sama. Ainus jama oli see, et kui nende võtmise lõpetasin, läks näonahk kohutavaks, mul pole kunagi nii punniline nahk olnudki. Terve nägu ja eriti just laup oli väikseid vistrikke täis, pidin seda kannatama peaaegu aasta, miski ei teinud asja paremaks. Tänu rasedusele läks nahk jälle ilusaks:)
Praegu võtan jälle neidsamu Yasminellesid ja on plaan minna üle spiraalile, sest pidevalt ununeb tablett võtta. Nüüd natuke pelgangi, et äkki muutub jälle nahk kohutavaks .
Kui naistearstile sellest kunagi rääkisin, siis ta ei tahtnud kuidagi tunnistada, et see tablettide süü on, ütles, et arvatavasti mul oli enne tablettide võtmist ka selline nahk, lihtsalt pillid sisaldavad sellist ainet, mis teevad naha kauniks. Uskumatu . Vahetasin arsti.
Praegu võtan jälle neidsamu Yasminellesid ja on plaan minna üle spiraalile, sest pidevalt ununeb tablett võtta. Nüüd natuke pelgangi, et äkki muutub jälle nahk kohutavaks .
Kui naistearstile sellest kunagi rääkisin, siis ta ei tahtnud kuidagi tunnistada, et see tablettide süü on, ütles, et arvatavasti mul oli enne tablettide võtmist ka selline nahk, lihtsalt pillid sisaldavad sellist ainet, mis teevad naha kauniks. Uskumatu . Vahetasin arsti.
Mirr- Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009
Mul on mure ja äkki oskab keegi aidata.
Nimelt on minul mõistus otsas, mida siis teha selleks, et ei rasestuks.
"Katkestatud suguühe" asjatab hetkel 10-kuuse tütrekese kujul mööda
tube ringi. Seda meetodit ei usalda ma enam üldse. Kondoom ja spiraal
on asjad, mis ei sobi mu kaasale. Ja nende tablettidega on mul psüholoogiline tõrge. Aastaid tagasi võtsin tablette, kus infolehel oli kirjas, et need tabletid on üheks emakakaelavähi riskifaktoriks. Olin neid söönud ehk umbes aastakese, kui ühel iga-aastasel naistearsti korralisel visiidil näitasid analüüsid, et kõik ei ole korras. Lõpliku diagnoosi sain Tallinnas Hiiul. Siiski seljatasin selle jubeda haiguse, nüüd olen viis ja pool aastat terve olnud. Aga tänu sellele üleelamisele ei suuda ma end sundida enam tablette sööma. Tean, küll, et selleks, et tabletid kujutaksid riskifaktorit emakakaelavähile, peab olema neid tarbinud mitmeid aastaid, kuid ikkagi, ei suuda enam. Võtan neid ühe aasta, võtan teise, kolmanda, neljanda jne, ja ongi mitu aastat. Ja olles seda juba põdenud, on minul suurem risk sellesse uuesti haigestuda kui neil, kes ei ole haige olnud. Oleks variant lasta munajuhad läbi lõigata, sest mul on kolm last. Aga ma olen veel küllalt noor, äkki näiteks viie aasta pärast tahame mehega veel üht last. Ei taha seda lõplikku sammu veel ette võtta.
Minu juhe on koos.
Nimelt on minul mõistus otsas, mida siis teha selleks, et ei rasestuks.
"Katkestatud suguühe" asjatab hetkel 10-kuuse tütrekese kujul mööda
tube ringi. Seda meetodit ei usalda ma enam üldse. Kondoom ja spiraal
on asjad, mis ei sobi mu kaasale. Ja nende tablettidega on mul psüholoogiline tõrge. Aastaid tagasi võtsin tablette, kus infolehel oli kirjas, et need tabletid on üheks emakakaelavähi riskifaktoriks. Olin neid söönud ehk umbes aastakese, kui ühel iga-aastasel naistearsti korralisel visiidil näitasid analüüsid, et kõik ei ole korras. Lõpliku diagnoosi sain Tallinnas Hiiul. Siiski seljatasin selle jubeda haiguse, nüüd olen viis ja pool aastat terve olnud. Aga tänu sellele üleelamisele ei suuda ma end sundida enam tablette sööma. Tean, küll, et selleks, et tabletid kujutaksid riskifaktorit emakakaelavähile, peab olema neid tarbinud mitmeid aastaid, kuid ikkagi, ei suuda enam. Võtan neid ühe aasta, võtan teise, kolmanda, neljanda jne, ja ongi mitu aastat. Ja olles seda juba põdenud, on minul suurem risk sellesse uuesti haigestuda kui neil, kes ei ole haige olnud. Oleks variant lasta munajuhad läbi lõigata, sest mul on kolm last. Aga ma olen veel küllalt noor, äkki näiteks viie aasta pärast tahame mehega veel üht last. Ei taha seda lõplikku sammu veel ette võtta.
Minu juhe on koos.
Äkki siis proovid plaastrit? Miks ma lasin midagi nii ekstreemset teha, sest 3 last on mu jaoks kindlalt ülemine piir ja pealegi tervislikel põhjustel ei tohiks ka enam lapsi saada. Nii et olen selle otsusega 100% rahul.
Minul oli vaskspiraal, kuna ma neid hormonaalseid asju ùldse ei kannata siis oli see ainus môeldav lahendus minu puhul.
Need plaastrid mõjuvad samamoodi nagu tabletid, toimeained on samad, seega pole vahet, kas söön sisse või kleebin nahale. Ma juba mõtlen, et ma olen mingi imelik
Aga peale imetamise lõppu on arstile minek, eks siis näis, mis saab. Võibolla on tõesti mõtekas munajuhad lasta läbi lõigata.
Aga peale imetamise lõppu on arstile minek, eks siis näis, mis saab. Võibolla on tõesti mõtekas munajuhad lasta läbi lõigata.
"Võibolla on tõesti mõtekas munajuhad lasta läbi lõigata"
Siq29 - see ikka väga äärmuslik vahend. Mõtle enne hoolega.
Siq29 - see ikka väga äärmuslik vahend. Mõtle enne hoolega.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Minu jaoks on see ka üks lõputa probleem. Minu organism ei taha neid hormoone vastu võtta, mida need tabletid, plaastrid, spiraal sisaldavad. Kõik proovitud! Praegu olen ka tablettide peal. Need viimased, mida otsustasin proovida. Ega nendegagi väikesed kõrvalmõjud aga vaatame, proovime veel mõnda aega.
bostonyx- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009
Hormonaalse spiraali miinused:
• Esimestel kasutamiskuudel võib esineda
ebaregulaarne menstruatsioonitaoline veritsus, peavalu, meeleolu ja
seksuaaliha muutusi, akne.
Vaskspiraali miinused:
• Menstruatsioonid võivad muutuda pikemaks ja vererohkemaks.
Kas spiraalide kasutajatel on tõesti need probleemid tekkinud? Mind ehmatasid need küll ära praegu...
Vaskspiraali miinused:
Kas spiraalide kasutajatel on tõesti need probleemid tekkinud? Mind ehmatasid need küll ära praegu...
Mirr- Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009
Ma arvan et kui ikka tahaks veel lapsi saada siis see munajuhade läbilõikamine poleks õige otsus. Lihtsalt hakkab pärast kripeldama.
Naxy, see ongi äärmuslik vahend, sest ma ju ei tea, mida tulevik tuua võib. Lihtsalt no ma ei tea, mida teha
Minule ei sobinud ka ei yht ega teist sorti tabletid, algasid verejooksud jne. Hormoone sai ilmselt liiga palju. Nüüd kasutan mitmeid aastaid juba Nuvaring tuperõngast. Imeline vahend! Lihtne paigaldada, paigaldatuna absoluutselt märkamatu, ei ole kuulnud ka, et keegi oleks seda kasutades rasestunud.
dida- Postituste arv : 1
Registration date : 10/02/2010
Siiani tablettide peal, aga no tundub mõttetu variant hormoonide sissesöömine "poole kohaga üksikemale", ehk kui mees 1-2 kuud komandeeringus ja siis 1-2 nädalat kodus . Hetkel tundub, et tuleb spiraali katsetada, kuid pelgan veidi selle paigaldamist, ei pidavat alguses eriti mugav olema
Ketuemme- Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010
dida kirjutas:Minule ei sobinud ka ei yht ega teist sorti tabletid, algasid verejooksud jne. Hormoone sai ilmselt liiga palju. Nüüd kasutan mitmeid aastaid juba Nuvaring tuperõngast. Imeline vahend! Lihtne paigaldada, paigaldatuna absoluutselt märkamatu, ei ole kuulnud ka, et keegi oleks seda kasutades rasestunud.
Ma polegi sellesse varianti süvenenud, aga tundub ka üks variantidest (surfan nüüd veidi sel teemal)
Ketuemme- Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010
Minule Nuvaring ei sobinud - esiteks, liikus koguaeg paigast ja teiseks, veritsus ei lõppenud ega lõppenud. Aga no mulle ei sobinud üldse mitte mingid asjad kuni kirjutati nn. uue põlvkonna Lindynett tabletid. Ainus, millel mingeid kõrvalmõjusid ei ole.
bostonyx- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009
Mul on Mirena juba teist korda, esimese viisaastaku olin päevadevaba, seksiisu oli aga na vähevõitu, kaalus võtsin alla ja päris korralikult. Nüüd olen teisel ringil, 5 kuud juba, päevad pole ära jäänud kuid on märgatavalt kergemad (määrimine), kaalust pole alla võtt ja seksida tahaks ka nagu loom...veel....
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Olen kasutanud nii kumme, pille kui mõlemat spiraali.
Alguses sai ikka otsitud päris kaua aega sobivaid pille, leidsin lõpuks Jeanine pillid... ikka pärsis mitu aastat sain võtta, hea oli, nahk korras, päevad kui kellavärk, vähene veri ja valutud. Ühel kuul aga enam päevi ei tulnd Rasedaks jäin ilmselt pillide ja tugevate antibiootikumisüstide koosmõjul. Poja hetkel 4,5a Peale sünnitust sai proovitud vaskspiraali, ei sobind. Jubedad kõhuvalud ja uputus pool aastat, välja võtma läksin, selgus, et oli ka paigast nihkund. Mõnd aega proovisin jälle pille. Need mis enne sobisid enam pärast ei sobind, üldse mitte mingid pillid ei tahtund sobida enam. Siis ei kasutanud 1,5a mitte midagi teise lapse saamise eesmärgil. Peale teist sünnitust sai otsustatud Mirena kasuks... esimesed kuud oli nagu norm... Määris küll jah esimesed 2kuud ja siis olid enamvähem regulaarsed, vähese verega päevad.. kaalu sain veel alandada ja valutas minimaalselt. Siis hakkasid tulema igast tervisehädad...nüüd siis piinlen siin peavaluda, kõhuvalude, akne, iivelduse, ülekaalulisuse käes. Tujud on seinast seina, seksiisu enamasti ei ole. Atoopiline dermatiit oli puhkusel ja kolis nüüd tagasi täie hooga Mirena panekust saab kohe aasta täis.
Alguses sai ikka otsitud päris kaua aega sobivaid pille, leidsin lõpuks Jeanine pillid... ikka pärsis mitu aastat sain võtta, hea oli, nahk korras, päevad kui kellavärk, vähene veri ja valutud. Ühel kuul aga enam päevi ei tulnd Rasedaks jäin ilmselt pillide ja tugevate antibiootikumisüstide koosmõjul. Poja hetkel 4,5a Peale sünnitust sai proovitud vaskspiraali, ei sobind. Jubedad kõhuvalud ja uputus pool aastat, välja võtma läksin, selgus, et oli ka paigast nihkund. Mõnd aega proovisin jälle pille. Need mis enne sobisid enam pärast ei sobind, üldse mitte mingid pillid ei tahtund sobida enam. Siis ei kasutanud 1,5a mitte midagi teise lapse saamise eesmärgil. Peale teist sünnitust sai otsustatud Mirena kasuks... esimesed kuud oli nagu norm... Määris küll jah esimesed 2kuud ja siis olid enamvähem regulaarsed, vähese verega päevad.. kaalu sain veel alandada ja valutas minimaalselt. Siis hakkasid tulema igast tervisehädad...nüüd siis piinlen siin peavaluda, kõhuvalude, akne, iivelduse, ülekaalulisuse käes. Tujud on seinast seina, seksiisu enamasti ei ole. Atoopiline dermatiit oli puhkusel ja kolis nüüd tagasi täie hooga Mirena panekust saab kohe aasta täis.
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Vaskskpiraalile lisan tiheda seene külastuse. Kui sellega niigi probleeme olnud, siis minu arst vaske ei soovitanud.Mirr kirjutas:Hormonaalse spiraali miinused:
Vaskspiraali miinused:
Pole küll miinus aga hormoonspiraaliga segab mind, pabistajat, see, et päevad mõni kuu on ja mõned jälle pole jõuan alati tohutu hulga teste teha vahepeal.
Mirr - mina kasutasin vaskspiraali ja ei esinenud mingeid probleeme .
HoneyMoon kirjutas:
Pole küll miinus aga hormoonspiraaliga segab mind, pabistajat, see, et päevad mõni kuu on ja mõned jälle pole jõuan alati tohutu hulga teste teha vahepeal.
Sama siin Olen 2 korda aasta jooksul testi teind kuna kord on päevad ja siis jälle pole. Lisaks kui äkki hakkas iiveldus 24/7 nädala otsa ja päevi ei olnd... no mis mõte see ikka esimesena naisel tuleb Ometi pole teadaolevalt ühtegi hormoonspiraaliga rasestujat olnd
Ma lähen 11 mai arstile, mõlgutan mõtteid, et laseks Mirena eemaldada, aga no kui ma olen ikka 2400 sinna alla pand, et mis siis kui tervisehädad pole põhjustatud sellest Aga siiski tervis ju tähtsam
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Mina kasutasin ennem "mirena" hormoonspiraali ja olin ülimalt rahul. Ei tõusnud kaal ega tekinud tujukus hoogusid ja mis kõige tähtsam kogu spiraali aja olin ma päevadevaba ei läinud raha sidemetele ega tamboonidele
Minul ei tulnud küll mingeid kõrvalnätusi hormoonspiraaliga kasutuse alguses
Minul ei tulnud küll mingeid kõrvalnätusi hormoonspiraaliga kasutuse alguses
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
Ma olen Yasmin pillereid söönud, aga mõtted liiguvad sinna Mirena spiraali suunas. Kuidagi kohe ei taha ennast enam mürgitada ja iga päev hormoone sisse süüa, samas Mirenas ka hormoonid samamoodi, aga ehk on seda psühholoogiliselt parem taluda Vaskspiraal on minu jaoks välistatud, kuna mul on olnud nooremas eas päevad väga valulikud ja rohke vereeritusega...ja enam ei taha iga kuu nii piinelda. Kuigi jah, nüüd vanusega seda probleemi enam ei ole. Mina tegelt oleks jumala rahul kummidega kah, aga mees jälle ei taha seda meetodit liiga pikalt praktiseerida. Ja igasugused muud vidinad ei ole mu jaoks loodud Kui Oscari sündis, siis oli beebipakis naistekandoom...müts maha nende paaride ees, kes seda julgevad/suudavad/oskavad kasutada, meie oleme mehega selleks liiga konservatiivsed
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Registration date : 16/02/2009
Ma kasutasin kõige alguses Yasminellesid. Kuna mu näonahk oli jube jube kole, siis kirjtas arst välja Jeanine tablad. Neid sõin päris pikka aega. Sellele järgnes tablade lõpetamine, kuna planeerisime mehega last. Pärast sünnitust olid Cerazett pillid ja pärast imetamise lõpetamist läksin tagasi Jeanine juurde. Ja siis sain aru, mis Jeanine üks suur miinustest on, nimelt seksi isu kaob täielikult ära.
proovin praegu nüüd plaastreid...aga esimene plaaster on äärtest juba suht lahti, 2 päeva pärast pean alles uue panema...ei tea kas panin selle väga valesse kohta või milles on asi...Kus teie plaastrikandjad oma plaastreid kannate?
proovin praegu nüüd plaastreid...aga esimene plaaster on äärtest juba suht lahti, 2 päeva pärast pean alles uue panema...ei tea kas panin selle väga valesse kohta või milles on asi...Kus teie plaastrikandjad oma plaastreid kannate?
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4