O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rasestumisvastased vahendid

+46
kristi0310
Lote35
Janny
Tipu
accra
BellaLily
enny
Mõrumantsik
magnificat
jupijuula
Mammi
Ketuemme
dida
siq29
ˇmiio23
Mirr
Monique
naxy
bostonyx
minake
muffyns28
Marianne
p2rnakas
Marily
Pärlike
AnnikaKl
Bibi
tirtzzz
Mannu:)
kiisumari
minaise
imeline
kats
kaicik
lemming
liisa003
Cat
pariisitar
armsake
Kaja
Cms
kristiina
Ivika25
Soulshaker
Iirlane
HoneyMoon
50 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Millist rasestumisvastast vahendit kasutad Sina?

Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_lcap34%Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_rcap 34% 
[ 43 ]
Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_lcap8%Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_rcap 8% 
[ 10 ]
Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_lcap17%Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_rcap 17% 
[ 22 ]
Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_lcap20%Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_rcap 20% 
[ 26 ]
Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_lcap7%Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_rcap 7% 
[ 9 ]
Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_lcap14%Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Vote_rcap 14% 
[ 18 ]

Kokku Hääli : 128

Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Empty Re: Rasestumisvastased vahendid

Postitamine  naxy Esm 07 Dets 2009, 17:42

Mina olen kasutanud Novynette tablette ja Cerazetti tablette. Kuid praegu ei kasuta midagi.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 07 Dets 2009, 20:20

enne rasedaks jäämist kasutasin ka yasminelle pille. Ei mõjunud kaalule kuidagi. Mul oli ka see mure, et unustasin aeg-ajalt võtta. Nüüd kasutan ka cerazette pille. Meile kummitamine ei meeldi Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirr Püh 24 Jan 2010, 13:18

Kasutasin samuti enne rasedust Yasminellesid ja kaal oli ikka sama. Ainus jama oli see, et kui nende võtmise lõpetasin, läks näonahk kohutavaks, mul pole kunagi nii punniline nahk olnudki. Terve nägu ja eriti just laup oli väikseid vistrikke täis, pidin seda kannatama peaaegu aasta, miski ei teinud asja paremaks. Tänu rasedusele läks nahk jälle ilusaks:)
Praegu võtan jälle neidsamu Yasminellesid ja on plaan minna üle spiraalile, sest pidevalt ununeb tablett võtta. Nüüd natuke pelgangi, et äkki muutub jälle nahk kohutavaks Rasestumisvastased vahendid - Page 3 756483 .
Kui naistearstile sellest kunagi rääkisin, siis ta ei tahtnud kuidagi tunnistada, et see tablettide süü on, ütles, et arvatavasti mul oli enne tablettide võtmist ka selline nahk, lihtsalt pillid sisaldavad sellist ainet, mis teevad naha kauniks. Uskumatu Rasestumisvastased vahendid - Page 3 678174 . Vahetasin arsti.
Mirr
Mirr

Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Püh 24 Jan 2010, 13:40

Ei kasuta ka mingeid vahendeid (munajuhad läbi lõigatud Rasestumisvastased vahendid - Page 3 866508 )
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Rasestumisvastased vahendid - Page 3 Tiitli23
Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 24 Jan 2010, 15:10

Mul on mure ja äkki oskab keegi aidata.

Nimelt on minul mõistus otsas, mida siis teha selleks, et ei rasestuks.
"Katkestatud suguühe" asjatab hetkel 10-kuuse tütrekese kujul mööda
tube ringi. Seda meetodit ei usalda ma enam üldse. Kondoom ja spiraal
on asjad, mis ei sobi mu kaasale. Ja nende tablettidega on mul psüholoogiline tõrge. Aastaid tagasi võtsin tablette, kus infolehel oli kirjas, et need tabletid on üheks emakakaelavähi riskifaktoriks. Olin neid söönud ehk umbes aastakese, kui ühel iga-aastasel naistearsti korralisel visiidil näitasid analüüsid, et kõik ei ole korras. Lõpliku diagnoosi sain Tallinnas Hiiul. Siiski seljatasin selle jubeda haiguse, nüüd olen viis ja pool aastat terve olnud. Aga tänu sellele üleelamisele ei suuda ma end sundida enam tablette sööma. Tean, küll, et selleks, et tabletid kujutaksid riskifaktorit emakakaelavähile, peab olema neid tarbinud mitmeid aastaid, kuid ikkagi, ei suuda enam. Võtan neid ühe aasta, võtan teise, kolmanda, neljanda jne, ja ongi mitu aastat. Ja olles seda juba põdenud, on minul suurem risk sellesse uuesti haigestuda kui neil, kes ei ole haige olnud. Oleks variant lasta munajuhad läbi lõigata, sest mul on kolm last. Aga ma olen veel küllalt noor, äkki näiteks viie aasta pärast tahame mehega veel üht last. Ei taha seda lõplikku sammu veel ette võtta.

Minu juhe on koos. Rasestumisvastased vahendid - Page 3 441331
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Püh 24 Jan 2010, 15:42

Äkki siis proovid plaastrit? Miks ma lasin midagi nii ekstreemset teha, sest 3 last on mu jaoks kindlalt ülemine piir ja pealegi tervislikel põhjustel ei tohiks ka enam lapsi saada. Nii et olen selle otsusega 100% rahul. Rasestumisvastased vahendid - Page 3 866508
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 24 Jan 2010, 15:47

Minul oli vaskspiraal, kuna ma neid hormonaalseid asju ùldse ei kannata siis oli see ainus môeldav lahendus minu puhul.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 24 Jan 2010, 16:18

Need plaastrid mõjuvad samamoodi nagu tabletid, toimeained on samad, seega pole vahet, kas söön sisse või kleebin nahale. Ma juba mõtlen, et ma olen mingi imelik Rasestumisvastased vahendid - Page 3 329369 Rasestumisvastased vahendid - Page 3 841625 Rasestumisvastased vahendid - Page 3 725301 Rasestumisvastased vahendid - Page 3 228119 Rasestumisvastased vahendid - Page 3 42807

Aga peale imetamise lõppu on arstile minek, eks siis näis, mis saab. Võibolla on tõesti mõtekas munajuhad lasta läbi lõigata.
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 24 Jan 2010, 16:23

"Võibolla on tõesti mõtekas munajuhad lasta läbi lõigata"

Siq29 - see ikka väga äärmuslik vahend. Mõtle enne hoolega.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  bostonyx Püh 24 Jan 2010, 16:33

Minu jaoks on see ka üks lõputa probleem. Minu organism ei taha neid hormoone vastu võtta, mida need tabletid, plaastrid, spiraal sisaldavad. Kõik proovitud! Praegu olen ka tablettide peal. Need viimased, mida otsustasin proovida. Ega nendegagi väikesed kõrvalmõjud aga vaatame, proovime veel mõnda aega.
bostonyx
bostonyx
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirr Püh 24 Jan 2010, 16:51

Hormonaalse spiraali miinused:
• Esimestel kasutamiskuudel võib esineda
ebaregulaarne menstruatsioonitaoline veritsus, peavalu, meeleolu ja
seksuaaliha muutusi, akne.

Vaskspiraali miinused:
• Menstruatsioonid võivad muutuda pikemaks ja vererohkemaks.

Kas spiraalide kasutajatel on tõesti need probleemid tekkinud? Mind ehmatasid need küll ära praegu...
Mirr
Mirr

Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Püh 24 Jan 2010, 17:30

Ma arvan et kui ikka tahaks veel lapsi saada siis see munajuhade läbilõikamine poleks õige otsus. Lihtsalt hakkab pärast kripeldama. Rasestumisvastased vahendid - Page 3 866508
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Püh 24 Jan 2010, 18:13

Naxy, see ongi äärmuslik vahend, sest ma ju ei tea, mida tulevik tuua võib. Lihtsalt no ma ei tea, mida teha Rasestumisvastased vahendid - Page 3 441331
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  dida Kolm 10 Veeb 2010, 11:36

Minule ei sobinud ka ei yht ega teist sorti tabletid, algasid verejooksud jne. Hormoone sai ilmselt liiga palju. Nüüd kasutan mitmeid aastaid juba Nuvaring tuperõngast. Imeline vahend! Lihtne paigaldada, paigaldatuna absoluutselt märkamatu, ei ole kuulnud ka, et keegi oleks seda kasutades rasestunud.
dida
dida

Postituste arv : 1
Registration date : 10/02/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketuemme Reede 19 Märts 2010, 19:20

Siiani tablettide peal, aga no tundub mõttetu variant hormoonide sissesöömine "poole kohaga üksikemale", ehk kui mees 1-2 kuud komandeeringus ja siis 1-2 nädalat kodus Rasestumisvastased vahendid - Page 3 173634 . Hetkel tundub, et tuleb spiraali katsetada, kuid pelgan veidi selle paigaldamist, ei pidavat alguses eriti mugav olema Rasestumisvastased vahendid - Page 3 412917
Ketuemme
Ketuemme

Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketuemme Reede 19 Märts 2010, 19:22

dida kirjutas:Minule ei sobinud ka ei yht ega teist sorti tabletid, algasid verejooksud jne. Hormoone sai ilmselt liiga palju. Nüüd kasutan mitmeid aastaid juba Nuvaring tuperõngast. Imeline vahend! Lihtne paigaldada, paigaldatuna absoluutselt märkamatu, ei ole kuulnud ka, et keegi oleks seda kasutades rasestunud.

Ma polegi sellesse varianti süvenenud, aga tundub ka üks variantidest (surfan nüüd veidi sel teemal) Rasestumisvastased vahendid - Page 3 412917
Ketuemme
Ketuemme

Postituste arv : 33
Registration date : 22/02/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  bostonyx Reede 19 Märts 2010, 19:45

Minule Nuvaring ei sobinud - esiteks, liikus koguaeg paigast ja teiseks, veritsus ei lõppenud ega lõppenud. Aga no mulle ei sobinud üldse mitte mingid asjad kuni kirjutati nn. uue põlvkonna Lindynett tabletid. Ainus, millel mingeid kõrvalmõjusid ei ole.
bostonyx
bostonyx
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mammi Teis 04 Mai 2010, 18:34

Mul on Mirena juba teist korda, esimese viisaastaku olin päevadevaba, seksiisu oli aga na vähevõitu, kaalus võtsin alla ja päris korralikult. Nüüd olen teisel ringil, 5 kuud juba, päevad pole ära jäänud kuid on märgatavalt kergemad (määrimine), kaalust pole alla võtt ja seksida tahaks ka nagu loom...veel.... Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600
Mammi
Mammi

Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Nelj 06 Mai 2010, 09:20

Olen kasutanud nii kumme, pille kui mõlemat spiraali.
Alguses sai ikka otsitud päris kaua aega sobivaid pille, leidsin lõpuks Jeanine pillid... ikka pärsis mitu aastat sain võtta, hea oli, nahk korras, päevad kui kellavärk, vähene veri ja valutud. Ühel kuul aga enam päevi ei tulnd Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 Rasedaks jäin ilmselt pillide ja tugevate antibiootikumisüstide koosmõjul. Poja hetkel 4,5a Rasestumisvastased vahendid - Page 3 866508 Peale sünnitust sai proovitud vaskspiraali, ei sobind. Jubedad kõhuvalud ja uputus pool aastat, välja võtma läksin, selgus, et oli ka paigast nihkund. Mõnd aega proovisin jälle pille. Need mis enne sobisid enam pärast ei sobind, üldse mitte mingid pillid ei tahtund sobida enam. Siis ei kasutanud 1,5a mitte midagi teise lapse saamise eesmärgil. Peale teist sünnitust sai otsustatud Mirena kasuks... esimesed kuud oli nagu norm... Määris küll jah esimesed 2kuud ja siis olid enamvähem regulaarsed, vähese verega päevad.. kaalu sain veel alandada ja valutas minimaalselt. Siis hakkasid tulema igast tervisehädad...nüüd siis piinlen siin peavaluda, kõhuvalude, akne, iivelduse, ülekaalulisuse käes. Tujud on seinast seina, seksiisu enamasti ei ole. Atoopiline dermatiit oli puhkusel ja kolis nüüd tagasi täie hooga Rasestumisvastased vahendid - Page 3 296223 Mirena panekust saab kohe aasta täis.
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 06 Mai 2010, 09:39

Mirr kirjutas:Hormonaalse spiraali miinused:
• Esimestel kasutamiskuudel võib esineda
ebaregulaarne menstruatsioonitaoline veritsus, peavalu, meeleolu ja
seksuaaliha muutusi, akne.

Vaskspiraali miinused:
• Menstruatsioonid võivad muutuda pikemaks ja vererohkemaks.

Kas spiraalide kasutajatel on tõesti need probleemid tekkinud? Mind ehmatasid need küll ära praegu...
Vaskskpiraalile lisan tiheda seene külastuse. Kui sellega niigi probleeme olnud, siis minu arst vaske ei soovitanud.

Pole küll miinus aga hormoonspiraaliga segab mind, pabistajat, see, et päevad mõni kuu on ja mõned jälle pole Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 jõuan alati tohutu hulga teste teha vahepeal. Rasestumisvastased vahendid - Page 3 441331
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Nelj 06 Mai 2010, 09:41

Mirr - mina kasutasin vaskspiraali ja ei esinenud mingeid probleeme Rasestumisvastased vahendid - Page 3 400796 .
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Nelj 06 Mai 2010, 09:48

HoneyMoon kirjutas:

Pole küll miinus aga hormoonspiraaliga segab mind, pabistajat, see, et päevad mõni kuu on ja mõned jälle pole Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 jõuan alati tohutu hulga teste teha vahepeal. Rasestumisvastased vahendid - Page 3 441331

Sama siin Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 Olen 2 korda aasta jooksul testi teind kuna kord on päevad ja siis jälle pole. Lisaks kui äkki hakkas iiveldus 24/7 nädala otsa ja päevi ei olnd... no mis mõte see ikka esimesena naisel tuleb Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 Ometi pole teadaolevalt ühtegi hormoonspiraaliga rasestujat olnd Rasestumisvastased vahendid - Page 3 756483

Ma lähen 11 mai arstile, mõlgutan mõtteid, et laseks Mirena eemaldada, aga no kui ma olen ikka 2400 sinna alla pand, et mis siis kui tervisehädad pole põhjustatud sellest Rasestumisvastased vahendid - Page 3 232488 Aga siiski tervis ju tähtsam Rasestumisvastased vahendid - Page 3 173454
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Kolm 16 Juun 2010, 21:27

Mina kasutasin ennem "mirena" hormoonspiraali ja olin ülimalt rahul. Ei tõusnud kaal ega tekinud tujukus hoogusid ja mis kõige tähtsam kogu spiraali aja olin ma päevadevaba ei läinud raha sidemetele ega tamboonidele Rasestumisvastased vahendid - Page 3 433620
Minul ei tulnud küll mingeid kõrvalnätusi hormoonspiraaliga kasutuse alguses Rasestumisvastased vahendid - Page 3 400796
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mõrumantsik Püh 17 Okt 2010, 23:13

Ma olen Yasmin pillereid söönud, aga mõtted liiguvad sinna Mirena spiraali suunas. Kuidagi kohe ei taha ennast enam mürgitada ja iga päev hormoone sisse süüa, samas Mirenas ka hormoonid samamoodi, aga ehk on seda psühholoogiliselt parem taluda Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 Vaskspiraal on minu jaoks välistatud, kuna mul on olnud nooremas eas päevad väga valulikud ja rohke vereeritusega...ja enam ei taha iga kuu nii piinelda. Kuigi jah, nüüd vanusega seda probleemi enam ei ole. Mina tegelt oleks jumala rahul kummidega kah, aga mees jälle ei taha seda meetodit liiga pikalt praktiseerida. Ja igasugused muud vidinad ei ole mu jaoks loodud Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600 Kui Oscari sündis, siis oli beebipakis naistekandoom...müts maha nende paaride ees, kes seda julgevad/suudavad/oskavad kasutada, meie oleme mehega selleks liiga konservatiivsed Rasestumisvastased vahendid - Page 3 824600
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Esm 28 Veeb 2011, 16:46

Ma kasutasin kõige alguses Yasminellesid. Kuna mu näonahk oli jube jube kole, siis kirjtas arst välja Jeanine tablad. Neid sõin päris pikka aega. Sellele järgnes tablade lõpetamine, kuna planeerisime mehega last. Pärast sünnitust olid Cerazett pillid ja pärast imetamise lõpetamist läksin tagasi Jeanine juurde. Ja siis sain aru, mis Jeanine üks suur miinustest on, nimelt seksi isu kaob täielikult ära. Rasestumisvastased vahendid - Page 3 173634
proovin praegu nüüd plaastreid...aga esimene plaaster on äärtest juba suht lahti, 2 päeva pärast pean alles uue panema...ei tea kas panin selle väga valesse kohta või milles on asi...Kus teie plaastrikandjad oma plaastreid kannate?
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tagasi üles