Rasestumisvastased vahendid
+46
kristi0310
Lote35
Janny
Tipu
accra
BellaLily
enny
Mõrumantsik
magnificat
jupijuula
Mammi
Ketuemme
dida
siq29
ˇmiio23
Mirr
Monique
naxy
bostonyx
minake
muffyns28
Marianne
p2rnakas
Marily
Pärlike
AnnikaKl
Bibi
tirtzzz
Mannu:)
kiisumari
minaise
imeline
kats
kaicik
lemming
liisa003
Cat
pariisitar
armsake
Kaja
Cms
kristiina
Ivika25
Soulshaker
Iirlane
HoneyMoon
50 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Millist rasestumisvastast vahendit kasutad Sina?
Re: Rasestumisvastased vahendid
Cerazette kuuluvad hetkel ka minu menüüsse
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Mina kasutan Loettesi.Kõik on tip-top :smaili:
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Registration date : 16/02/2009
kats kirjutas:Mina söön Yasminellesid, ei ole rahul, kaalu tuleb mühinal juurde ja tüütu on ka. Varsti arsti juurde ja tuleb mingi muu variant leida :hmmm:
Ma ka pole rahul No vot ei suuda oma matsuvat suud kontrollida Palju pole juurde tulnud, aga alla ka ei saa, igasugune enesekontroll puudub ja mul pole sellega varem kunagi probleeme olnud.
Liis, ma pole veel uurima hakanud, aga palju sul see vaskspiraal maksma l2ks?? Siinne kindlustus ju ei kompenseeri rasestumisvastaseid vahendeid :fous:
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Isver ma ei màleta, see oli ju nii ammu
Ma praegu tegin vàikse otsingu netis ja tundub , et 30 euro ringis ja on ikka kompenseeritud 65% ravikindlustuse ja oma kindlustus peaks ka midagi tagastama ikkagi. Nii, et ei ole vàga hull.
Ma ikka veel midagi ei kasuta
Ma praegu tegin vàikse otsingu netis ja tundub , et 30 euro ringis ja on ikka kompenseeritud 65% ravikindlustuse ja oma kindlustus peaks ka midagi tagastama ikkagi. Nii, et ei ole vàga hull.
Ma ikka veel midagi ei kasuta
Olen ka proovinud igasugu asju,kui mehega koos olin...Kumm meile ei istunud,läksime pigem selle nn "mitte sisselaskmise "peale.Ligi aasta ei juhtnud midagi.Vahepeal olid pillid,aga vot ei mäleta nime.Need ei sobinud,kaalu tuli kohe ohtralt juurde.Siis enne lapse planeerimist olid plaastrid.Need isegi sobisid,kuid mulle ei meeldinud see,et ääred kippusid lahti tulema.Ja peale lapse syndi läksin vaskspiraali peale yle...Nii igaks juhuks,sest lapsesoovi mul lähiaastatel pole.
Spiraaliga on see,et päevad köiguvad,vähemalt mul,nyyd jälle pole 2 kuud olnud ja,kui yhel ilusal päeval tuleb,siis oh seda verekogust
Spiraaliga on see,et päevad köiguvad,vähemalt mul,nyyd jälle pole 2 kuud olnud ja,kui yhel ilusal päeval tuleb,siis oh seda verekogust
Enne lapse sündi sain paar kuud kasutatud Belara rasestumisvastaseid tablette. Siis ma veel seksuaalelu ei elanud, aga tahtsin nende abil menstruaaltsüklit niimoodi sättida, et pulmade ajal oleks muretu. Tulemuseks oli see, et võtsin enne pulmi korraga päris mitu kilo alla (kuna kleit oli juba ostetud ja Viljandis, avastasin õuduseks alles pulmapäeval, et see oli suureks jäänud ) ning tsükkel hakkas jupsima. Nmelt, kui kaks nädalat enne pulmi mul päevad lõppesid, arvasin, et nüüd on muretu, kuid punarmee otsustas saabuda just keset peotralli ja üle päeva vaikselt tilkuda terve mesinädalate aja Kusjuures, tegelkult võib siin isegi tõepoolest mängu tulla see, miks paljudel pruutidel pulmade ajal päevad on - stress (isegi kui see tundub nii olematu, kui mul oli) lööb kogu kehas kõik pahupidi.
Praegu oleme vahel kondoomi kasutanud, kuid kindlale vahendile pole mõlnud - kui tsükkel taastub, plaanis suve lõpus uus pisike kasvama panna :chees:
Praegu oleme vahel kondoomi kasutanud, kuid kindlale vahendile pole mõlnud - kui tsükkel taastub, plaanis suve lõpus uus pisike kasvama panna :chees:
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Pärlike kirjutas:Enne lapse sündi sain paar kuud kasutatud Belara rasestumisvastaseid tablette. Siis ma veel seksuaalelu ei elanud
Kas sa abiellusid neitsina või? ...mõtle kui armas mõte.. :nanyzte:
Abiellusin jah :10: (ja siis jäin juba kohe rasedaks ka )
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Kas spiraaliga on tsykkel segamini? St seda.et nyyd pole mul 2 kuud päevi olnud ja yleyldse on viimastest päevadest,kuni uute päevadeni kas 35-45 päeva vahet.Synnitusest on möödas 8 kuud,kas see ka loeb midagi?
See oleneb vist, kas sul on hormoonspiraal vôi vaskspiraal. Vaskspiraaliga ei peaks mingeid kôrvalnàhtusid olema
Mul on ka sassis. Mirenaga.
St. algul maaris yhtlaselt u 1,5 kuud ,siis oli kuu vaikust(loe puhtust). Nyyd olid paevad ja eks nae mis jagrmisena tuleb.
Loodetavasti kaovad ara v6i on vaga vahese verega.
St. algul maaris yhtlaselt u 1,5 kuud ,siis oli kuu vaikust(loe puhtust). Nyyd olid paevad ja eks nae mis jagrmisena tuleb.
Loodetavasti kaovad ara v6i on vaga vahese verega.
Mönes möttes pole,sest,suvine aeg ja igasugused yritused tulemas.Käiks päevad regulaarselt siis tean vähemalt plneerida omi asju.
Mina panen ka selle vaskspiraali nüüd esimesel võimalusel. Aitab hormoonidest! Lähen ja loen natuke nüüd selle kohta. :8jy7:
uih, mul küll ei tulnud omal ajal tahtmist abielluda neitsina. nii olulist asja ei tea siis ju, et kas voodielu selle inimesega üldse klapib v mitte. mu meelest see nats nagu ostaks põssat kotis. aga noh, inimesed on erinevad
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Mina kasutasin pille, aga ikka jäin rasedaks:P
Marily- Postituste arv : 18
Registration date : 21/05/2009
Mulle kirjutas arst 17.a Dione pillid (olid vist sellise nimega ) , kuna munasarjadega oli mingi jama ja nendega sain tsükli käima. No ja juurde võtsin ka paari kuuga u 12kg, kuigi elustiil jäi samaks. Nii et väitku need arstid, mis tahes, et pillidega juurde ei võta, elu näitab midagi muud :fous:
Eelmine suvi proovisin plaastreid ja septembris avastasin, et olen rase Nüüd on mul kodus pea 3-kuune neiu ja olen mõelnud, et järgmiseks proovin vaskspiraali(retsept juba ootab laua peal), kuna ei taha hormonaalsete vahenditega enam tegemist teha. Praegu asjatame veel kummiga, aga ei arva ei mina ega mees sellest suurt midagi.
Eelmine suvi proovisin plaastreid ja septembris avastasin, et olen rase Nüüd on mul kodus pea 3-kuune neiu ja olen mõelnud, et järgmiseks proovin vaskspiraali(retsept juba ootab laua peal), kuna ei taha hormonaalsete vahenditega enam tegemist teha. Praegu asjatame veel kummiga, aga ei arva ei mina ega mees sellest suurt midagi.
p2rnakas- Postituste arv : 234
Registration date : 13/08/2009
Alustasin Harmonett tablettidega. Nendega oli see jama, et iga päev pidi võtma. Tülikas ning kippus aeg-ajalt ununema.
Siis vahetasin tabletid Evra plaastrite vastu. Palju mugavam - vahetada kord nädalas. Neid kasutasin ca 4 aastat - seniajani mil üks günekoloog küsis, et kas ma hull olen ja viljatuks tahan jääda, et ma pausi ei tee. Et nii pikalt ei tohi hormoonidega mängida.
Jätsin siis plaastrid sinnapaika ning kolisin mõneks ajaks eestist välja.
Kui poole aasta pärast oma kalli leidsin ning uuesti suguelu hakkasin elama siis avastasin juhuslikult Pharmatexi.
Lugu järgmine - arutasin rasedusvastaste vahendite jutte oma emaga kes soovitas mulle midagi mille nime unustasin apteegis ära, seal küsisin tupeküünlaid millede nimi lõppeb x-ga. Niisiis anti Pharmatex.
Seda kasutasime seniajani kuni ükspäev tundsin, et miski on teistmoodi (päevadeni oli veel aega) Tegin siis rasedustesti ja voila - 2 triibukest!
Kuu aega hiljem kui emaga uuesti sellest rääkisin siis ta ütles, et ei, see ei olnud pharmatex.. hoopis ovu... miski-miski-x oli! (näe, ja jälle ei mäleta nime! ) juusiis pidi sedapsi minema!
Niipaljukest siis rasedus"vastastest" vahenditest!
Siis vahetasin tabletid Evra plaastrite vastu. Palju mugavam - vahetada kord nädalas. Neid kasutasin ca 4 aastat - seniajani mil üks günekoloog küsis, et kas ma hull olen ja viljatuks tahan jääda, et ma pausi ei tee. Et nii pikalt ei tohi hormoonidega mängida.
Jätsin siis plaastrid sinnapaika ning kolisin mõneks ajaks eestist välja.
Kui poole aasta pärast oma kalli leidsin ning uuesti suguelu hakkasin elama siis avastasin juhuslikult Pharmatexi.
Lugu järgmine - arutasin rasedusvastaste vahendite jutte oma emaga kes soovitas mulle midagi mille nime unustasin apteegis ära, seal küsisin tupeküünlaid millede nimi lõppeb x-ga. Niisiis anti Pharmatex.
Seda kasutasime seniajani kuni ükspäev tundsin, et miski on teistmoodi (päevadeni oli veel aega) Tegin siis rasedustesti ja voila - 2 triibukest!
Kuu aega hiljem kui emaga uuesti sellest rääkisin siis ta ütles, et ei, see ei olnud pharmatex.. hoopis ovu... miski-miski-x oli! (näe, ja jälle ei mäleta nime! ) juusiis pidi sedapsi minema!
Niipaljukest siis rasedus"vastastest" vahenditest!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Vanasti kasutasin Jeanine tablette. Mingeid erilisi kõrvalmõjusid küll tähele ei pannud. Praegu kasutan Cerazette tablette. Ei tea kas nendest tablettidest, aga juukseid tuleb mul hirmus palju peast ära. Juuksed lahti ei saa olla, siis on kõik kohad karvu täis. Raseduse ajal seda probleemi küll polnud.
Arvan, et jään edaspidi ka tablettide peale või siis proovin plaastrit. Spiraalid pole minu teema.
Arvan, et jään edaspidi ka tablettide peale või siis proovin plaastrit. Spiraalid pole minu teema.
Külaline- Külaline
Mina olen spiraali kasutaja.Kuna see sobi ideaalselt ja hormoon tabletid on tervisele välistatud migreeni tõttu ja selle saadava ravi suhtes siis.
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Ennem ootele jäämist kasutasin spiraali ja arvan et peale sünnitust lasen endale selle tagasi paigutada, hea lihtne ja ei võta mingeid hormoone endale sisse.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Meie meetod on katkestatud suguühe ja on väga hästi toiminud.
Külaline- Külaline
On proovitud alates plaastrist, lõpetades spiraaliga. Mitte ükski ei sobi. Nüüd proovin Lindynette, kui see ka ei sobi, siis Belara. Kui ka see mitte, siis on mõistus otsas
bostonyx- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 309
Registration date : 06/06/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4