O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid?

+2
imeline
Pärlike
6 posters

Go down

Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? Empty Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid?

Postitamine  Pärlike Nelj 20 Jan 2011, 17:14

Kas teete oma kapis pidevalt inventuuri või on sinna ka väga ammu kasutuselt maha kantud riideid jäänud? On neil sellisel juhul oma eesmärk, miks nad veel põrandalappideks vms kolinud pole?

----------

Minu kapis leidub lausa liiga palju rõivaid, mida ma enam ei kanna Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 142980 Nii mõnigi on sentimentaalse tähendusega, teine aga leiab pika aja tagant ikkagi korra uudse lähenemisega kasutuse ja seetõttu on kapiga laulatatud, kuid ikkagi pean nentima, et mul on ka riideid, mis ootaksid ära andmist või koguni minema viskamist.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? Empty Re: Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid?

Postitamine  imeline Nelj 20 Jan 2011, 18:55

Mina korrastan oma kappi regulaarselt. Vahest viin ema juurde, et siis vajadusel sealt jälle üht ja teist tagasi tuua Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 400796 . Vahest müün kohe maha ja vahest kui tuur peale tuleb annan otse kapist uuele omanikule. Viimane kord kui sõbranna külas oli ca kuu tagasi pidi ta lahkuma kahe kotiga. Samas pole ma millegist siiani veel puududt tundnud. Seega oli õige otsus!
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? Empty Re: Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid?

Postitamine  Triibuliine Kolm 29 Aug 2012, 12:19

Nii, minul kapis asju mida pole juba sada aastat selga pannud. Ausalt pole mul aimugi, mida ma sealt kõige kaugematest nurkadest leida võin. Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 412917 Aga nüüd võtan ennast kokku ja sukeldun sinna.
Ja seda, mis ma nende väljavisatud riietega peale hakkan pole veel aimugi. Äkki töökäigus tuleb mõni hea mõte. Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 966371
Triibuliine
Triibuliine
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 29 Aug 2012, 13:43

Ma andsin sentide eest kirbukal ära need mis seisma olid jäänud. Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 866508
"Ära anda" kast oli ka.

Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Kolm 29 Aug 2012, 14:07

Ma just paar nd tagasi viisin Sõbralt söbrale poodi 6 kotti riideid ja jalatseid.
Mõned asjad on ka müügis .

Muidu aga üritan aastas paar korda läbi sortida ja asjad mida pole juba kand vähemalt 6 kuud lähevad aidaaa Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 866508 .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 29 Aug 2012, 20:31

Kuus kuud?? Julge naine!!!
Mul mõned seisavad 2 aastat ja siis ikka põen!!! Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Nelj 30 Aug 2012, 11:57

Just loobin südametäiega jälle asju välja kappidest. Alles ma tegin seda! Kevadel vist. Ilmselt tuleb lõket tegema hakata ja osad annan ära. Ma pole raha küsinud, hea meel kui lahti saab Kas teie kapis leidub "seisma jäänud" riideesemeid? 824600
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics