O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teie omapära

+12
magnificat
Lisandra
Cat
minake
anukas
pariisitar
Monique
elefant
siq29
Mammi
tixit
carissime
16 posters

Go down

Teie omapära Empty Teie omapära

Postitamine  carissime Teis 27 Apr 2010, 08:00

Usun,et kõigil on midagi, mis teeb nad eriliseks. Mis on teie omapära? Mida arvate tegevat teisiti teistest? Välimusest?
Siia alla võiks loetleda ka põhimõtted, millest ei saa kuidagi mööda vaadata Teie omapära 866508

Olen ise kiiksude rohke inimene ja elan põhimõtetega, mis kohati segavad elamist. Kas on veel selliseid?

Mõned näited:
-Hambaid pesen toas ringi käies
-Ei maga kauem kui kella 07:00 sest päev on liiga lühike,et seda maha magada
-Iga päev pean midagi tegema, millest saab midagi (käsitöö)
-Auto pargin parklas alati joonte vahele
-Toidupoe nimekirja koostan alati asjade järjekorras, uksest sisse minnes (seda siis kui on tuttav pood ja tead täpselt kus midagi asub)
-Hilinemine on vastunäidustatud
-Meeldib puhtalt ja korrektselt täidetud paberid ehk ilma sodimiste ja maha tõmbamisteta. Ka valgendaja jäljed on paberi määrimine.
-Käekiri peab ilus olema.
-Põhimõtteliselt ma ei kanna riideid, millel on silmnähtavad firma embleemid.
(suur nike märk seljal, särkidel guess rinnal jne) Isegi hilfigeri kampsunit kandsin alati krae all kuna krael oli tundemärk.
- Eelmise lause põhjal tuleb veel üks asi. Inimesed ja asjad vms, mille osas puudub austus kirjutan väikeste tähtedega.

Praegu ei meenugi rohkem aga arvatavasti järg on tulemas

Viimati muutis seda carissime (Reede 30 Apr 2010, 15:09). Kokku muudetud 3 korda
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Teie omapära Tiitli23
Postituste arv : 1020
Registration date : 13/03/2010

http://imedekamber.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Teie omapära Empty Re: Teie omapära

Postitamine  tixit Teis 27 Apr 2010, 08:55

Lahe teema Teie omapära 547149 Ma ka selline kiiksudega inimene.

Toidupoe nimekirja koostan alati asjade järjekorras, uksest sisse minnes
(seda siis kui on tuttav pood ja tead täpselt kus midagi asub)-sama siin Teie omapära 662237
Ei söö leiba (ja üldjuhul ka teisi sööke) kus keegi on juba hammustanud. Vanasti ei söönud isegi pooleks lõigatud leiba sest keegi võis ju olla sellest enne hammustanud.
Voodis ei maga kunagi seina pool, kui voodi on toa keskel, siis ainult vasakul pool.
Ei joo kuuma teed.
Hilinemist ei kannata silmaotsaski ja liiga vara kohal olemist ka mitte.
Kalas ei tohi olla mitte ühtegi luud. Ma olen kunagi tund aega poolt kilo kilusid rookinud.

Tegelikult on neid kiikse veel aga hetkel ei tule meelde.
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Teie omapära Tiitli23
Postituste arv : 2243
Registration date : 16/02/2009

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mammi Teis 27 Apr 2010, 09:22

Heh, hambapesu mul sama mis carissimel Teie omapära 824600
Aga veel:
1.õunu jms võtan poes kaalumiseks kotti alati paarisarvu
2.kuhugi minekuks pakin koti alati väga varakult ära ( nt. sünnitusmaja kott seisis 6 kuud ootel valmis ) Teie omapära 824600 ja enne pakkimist teen nimekirja asjadest mis kotis ja see on kotti pistetud, hea kontrollida ju Teie omapära 147380
3.üksi kodus olles on välisuks lukus ja kui keegi annab uksekella, siis teen, et mind pole kodus ja pärast piilun ülemise korruse toa aknast, kes oli ja siis teen akna lahti ning kutsun inimese tagasi Teie omapära 329369
...peab mõtlema veel..... Teie omapära 756483
Mammi
Mammi

Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Teis 27 Apr 2010, 09:46

Kogustega on mul ka see lugu, et alati peab olema paaris arv asju.
Trepiastmeid loen alati ja kunagi ei mäleta palju neid kokku oli. Teie omapära 824600
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Teie omapära Tiitli23
Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Teis 27 Apr 2010, 10:02

Mul on ka mõned asjad kirja panna.

*Hambaid pestes jõllitan alati vannitoa peeglist iseennast, kuidas ma pesen.
*Mul on kõnedefekt.
*Olen väga empaatiline ja suhteliselt isetu (vähene ego on pigem miinuseks kui plussiks).
*Olen viimasel hetkel tegija- olgu see siis asjade pakkimine või kuhugi minek- ikka viimasel minutil (no ja ma ei oska seda kommet endalt ära harjutada).
*Ei saa magada, käed üle pea, sest siis ärkan öösel pidevalt üles tundega, et keegi kõnnib mu käe peal ja ehmatan ennast poolsurnuks (täna öösel kõndis üks ämblik näiteks ja kuu aega tagasi võisin üks hommik vanduda, et hiir sibas mu käsivarrel. Mul on merisead olnud ja tean seda tunnet, kui näriline käe peal kõnnib, sellest ka kahtlus, et hiir oli. Mees muidugi pidas mind ikka totaalselt sassi keeranuks).
*Käsitöö tegemise ajal sügan ennast varda või heegelnõelaga, näiteks sääsepunne.
*Ma ei loe küll trepiastmeid, aga kui kuhugi kõrgemale korrusele ronimine on, siis loen treppe.

Edit: Loen teiste postitusi ja meenub veel kiikse. Teie omapära 824600

*Nagu Pattygi, ka mina lõgistan ukselinke peale lukku keeramist. Et ikka kindel olla, et lukku sai.

Hetkel midagi rohkem ei meenu, aga vajadusel täiendan seda postitust.

Viimati muutis seda siq29 (Teis 27 Apr 2010, 12:21). Kokku muudetud 2 korda
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Teie omapära Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 27 Apr 2010, 11:03

Teie omapära 329369 Ma ei suuda äratuskella panna äratama ei täis- ega ka pooltunniks. No näiteks kui ma pean kella 7 paiku ärkama siis ma panen äratuskella kella 06.58 näiteks. Kui päris aus olla siis ma kasutangi ainult 6 ja 8 lõpuga numbreid (nt. 10.26 või 16.08 jne)
Võite nüüd mu üle naerda- sest see kõlab ikka täiesti absurdikalt aga ma olen proovinud oma telefoni äratuse 00, 30 või 25 jne. panna aga mul hakkab kohe nagu paha ja sees keerama Teie omapära 142980 ja ma pean kohe ära muutma ikkagi
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 27 Apr 2010, 11:20

Väga hea teema Teie omapära 547149
Mul on ka mõned kiiksud siis:

Hilinemine on ka minul vastunäidustatud.
Ust lukustades kontrollin ma alati lingist, kas ikka sai lukku. (See kehtib isegi autot puldist lukustades. Alati lähen ja klõbistan paar korda ukselinki ka. Et ikka kindel oleks)
Kodus peavad kõik asjad olema pandud minu käe järgi ehk siis asjadel on oma koht.
Autoga sõites ja politseid märgates ei vilguta ma mitte kunagi tulesid, et teisi autojuhte hoiatada. (Kuna ma ise tavaliselt kiirust ei ületa, siis ei näe ma mingit vajadust miks peaksin kihutajatele teene tegema).
Magama minnes peavad riidekapi liuguksed kinni olema.
Kui telekast tulevad reklaamid, siis keeran hääle maha.
Praegu rohkem ei meenu, kindlasti on neid veel Teie omapära 662237
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  carissime Teis 27 Apr 2010, 15:32

Söömisest.
Pannkooke söön ainult õhukesi ja väikese moosi hulgaga. Kindlasti rullida toruks ning süüa noa ja kahvliga. Eeldan ka teistelt pereliikmetelt sedasi söömist Teie omapära 296785

Väljas söömas käies, käin söögikohtades, kus näen kuidas toit valmib.

Enne söögi tegemist koristan köögi ära ja loomulikult pärast toidu valmimist ning alles siis hakkan sööma.
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Teie omapära Tiitli23

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Nelj 29 Apr 2010, 01:39

Thelma kirjutas: Teie omapära 329369 Ma ei suuda äratuskella panna äratama ei täis- ega ka pooltunniks. No näiteks kui ma pean kella 7 paiku ärkama siis ma panen äratuskella kella 06.58 näiteks.
Võite nüüd mu üle naerda- sest see kõlab ikka täiesti absurdikalt aga ma olen proovinud oma telefoni äratuse 00, 30 või 25 jne. panna aga mul hakkab kohe nagu paha ja sees keerama Teie omapära 142980 ja ma pean kohe ära muutma ikkagi

tean seda tunnet Teie omapära 633777 mees ei viitsi enam sel teemal sõna võttagi. Aru ei saa, heaks ei kiida a mis parata- vat ei saa nn. "traditsioonilist" äratust pandud.

*Kogused peavad paarisarvus olema (nt puuvilju ostes).
* Rahakotis peab raha olema pilt minu poole ja suuremad rahatähed tagapool... suuruse jrk-s.
*Asjad peavad olema omal kohal, mitte "korraks" siia-sinna pandud ja unustatud.
*Peeglid ja aknad võiks sõrmejälgedeta olla (ei hakka lugema mitu korda neid üle nühkida vaja... meil suur maast peaegu laeni peegel mida kõik lapsed armastavad).
*Õhtul enne magama ei lähe kui elamine enamvähem korras on... siis saab uuele päevale keskenduda, mitte ei pea eelmise päeva asju tegema....
*Piimakoti panen kannu alati kiri endapoole ja ära lõikan vasaku nurga.. et ikka õigetpidi oleks. *Leivad-saiad jm toidukraam peavad ka alati olema "püsti", mitte tagurpidi.
*Enne sööma hakkamist peab köök korras olema... enamasti jäängi viimaseks söödikuks... teisi ei sega miskipärast
*Magama minnes peab mul ka riidekapi uksed kinni olema, lisaks magamistoauks ka.
* Pimedal ajal kui toas tuli põleb, on kardinad kindlasti ette tõmmatud - kõik kangesti tahavad muidu akna taga piilumas käia ju.... (eelistan ikka ise enne näha mis väljas toimub, mitte vastupidi)

veidi imelik hakkab kui seda juttu nüüd üle lugeda ...peab ja peab... Teie omapära 142980
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 29 Apr 2010, 08:33

Päris hea teema mõtisklemiseks. Panen ka paar asja kirja Teie omapära 824600

• Ütlen R tähte põristades (perekonnaviga Teie omapära 824600 );
  • Olen hästi lühikest kasvu;
  • Vihkan tolmu- õudne kui kiiresti need tolmurullid tekivad, kohe ei saa vaadata- mees ütleb, et koristan liiga palju Teie omapära 866508 ; ka autoga kusagil kruusateel sõites ei saa aknaid lahti hoida, kuna süda läheb sellest tolmust pahaks.
  • Ka mulle meeldib kui asjad on minu käe järgi ära pandud
  • Usun ikka veel, et igas inimeses on midagi head( kuigi see ei ole alati nii)
  • Ma vihkan hilinemist, ise katsun alati kasvõi paar minutit varem kohal olla.
  • Ei lükka asju edasi. Kui midagi peab tegema, siis kindlasti õigeks ajaks!
  • Pabistan väikeste asjade pärast palju. Nt eile juhtus selline asi. Käisin EMT esinduses lepingut muutmas. Juba kaugel olles avastasin, et mul oli lisaks lepingutele ka EMT pastakas näpu vahele jäänud Teie omapära 441331 Mõtlesin tükk aega, et pean selle tagasi viima, muidu oleksin nagu varas. Õde rahustas maha ja ütles, et ega see nende ainuke pastakas ei ole. Kuna olin juba kaugel ei hakanud lapsega uuesti sinna umbsesse esindusse tagasi minema. Teie omapära 888847 Süda siiamaani natuke valutab.
  • Targutan vahel liiga palju, just oma õe kallal, kes on minust aasta vanem. Aga seda tegelikult sellepärast, et tahan, et tal hästi läheks ja lolle tempe ei teeks. Leidsin ju hea õigustuse küll Teie omapära 824600
Neid eripärasid on kindlasti veel, aga hetkel kirjutasin need, mis kohe meenusid.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 03 Mai 2010, 19:56

Söömisest:
Ma ei söö mitte kunagi leiva-saia nukke.
Tavaliselt soovin, et minu taldrikul oleksid kõik toidud eraldi, mitte üksteise otsas hunnikus.
Pannkoogid rullin toruks ja söön noa ja kahvliga, nagu ka carissime.
Ühte ja sama toitu ei armasta ma mitu päeva järjest süüa.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Esm 03 Mai 2010, 20:18

Patty kirjutas:Söömisest:
Ma ei söö mitte kunagi leiva-saia nukke.

Mina ka! Teie omapära 662237
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Teie omapära Tiitli23
Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  anukas Esm 03 Mai 2010, 22:05

Minu üks suurimaid kiikse...
Õhtul jään alati magama kõhuli, jalad põlvest püsti kõverdatud Teie omapära 824600 (väljaarvatud raseduse viimased kolm kuud) Olen niiviisi maganud vähemalt 10 aastat ja igal õhtul. Ema ja elukaaslane ei saa siiamaani aru, kuidas need jalad niiviisi püsti seisavad Teie omapära 441331 See on väga mugav ja stressimaandav asend Teie omapära 173454 minu arust

...ja veel mõned:

Ma ei pane kunagi omale triikimata riideid selga.
Riided on kappi pandud värvi järgi- tumedad all, heledad üleval.

Ma põhimõtteliselt ei söö vorstitooteid, sest ei tea, mida need sisaldavad, ega tahagi teada.
Ei suuda süüa paprikat ja värsket kurki- neil on jube lõhn ja maitse.
Tee peab olema suhkruta.

Ka mul on äratuskellaga see jama, et ei suuda kasutada äratamisel täis- või pooltunde, alati peab kell äratama vähemalt minut varem.

Arvuti desktopi kaunistab ainult wallpaper ja prügikast, mingeid muid dokumente ja kaustu seal olla ei tohi.

Ajakirjade ja ajalehtede lugemist alustan lõpust. Mulle tundub, et siis saab see kiiremini läbi loetud.
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 06 Mai 2010, 20:34

elefant kirjutas:*Magama minnes peab mul ka riidekapi uksed kinni olema, lisaks magamistoauks ka.

Minul peab magamistoa üks täiesti kindlalt lahti olema. Ma ei suuda kinnise ukse taga magada, täielik õhupuudus tekib.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Reede 07 Mai 2010, 09:00

Väga hea teema, minu kiiksud siis ka ritta:
Alustan ka ajalehtede, ajakirjade lugemist tagantpoolt, loeks raamatud vist ka teistpidi kui saaks.
Vihkan meeletult kui WC poti kaas on üleval.
Ei meeldi hilinevad inimesed ja inimesed kes oma lubadusi ei pea.
Ei meeldi kui võileiba või saia süüakse nii et taldrikut pole all.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 07 Mai 2010, 09:14

Ei kài odavates söögikohtades-restoranides, sest ei tea nende köögipoole puhtust ja kuipalju nad ise kàtega toitu enne katsuvad. Teie omapära 824600 Siiahulka kuuluvad ka kôik pitsa- ja hamburgerirestoranid, mille apsakate kohta alatihti vôib lugeda lehtedest ja mis vàhemalt mul söögiisu àra vôtavad
Samal pôhjusel ei osta poest salateid ja muid valmistoite

Magan alati vàikese lambiga , mul on hirm pimeduse ees Teie omapära 400796
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lisandra Reede 07 Mai 2010, 09:58

kui sai,piim vms on kõlblik kuni 10.05, siis 10-ndal ma seda suhu enam kindlasti ei pane Teie omapära 824600
Lisandra
Lisandra
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 353
Registration date : 27/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  carissime Reede 07 Mai 2010, 22:39

anukas kirjutas:Minu üks suurimaid kiikse...
Õhtul jään alati magama kõhuli, jalad põlvest püsti kõverdatud Teie omapära 824600 (väljaarvatud raseduse viimased kolm kuud) Olen niiviisi maganud vähemalt 10 aastat ja igal õhtul. Ema ja elukaaslane ei saa siiamaani aru, kuidas need jalad niiviisi püsti seisavad Teie omapära 441331 See on väga mugav ja stressimaandav asend Teie omapära 173454 minu arust

Ma üks õhtu mõtlesin selle peale ja katsetasin ka. Kuna see tundus ikka väga huvitav ja samas imelik asend magamiseks Teie omapära 296785 Tervet ööd päris ette ei kujuta aga mõneks ajaks unustasin end tõepoolest sellisesse asendisse Teie omapära 824600
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Teie omapära Tiitli23

Tagasi üles Go down

Postitamine  carissime Reede 14 Mai 2010, 20:01

Ma ei tea, kas just omapära aga raamatut lugedes meeldib olulisi asju alla joonida ja eraldi paberile märkmeid teha. Isegi hiljem, kui kool lõpetatud Teie omapära 866508
carissime
carissime
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Teie omapära Tiitli23

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Kolm 16 Juun 2010, 19:14

*Mul läheb alati väga kaua riiete valimistega.
*mul peavad olema pakid õigetpidi avatud
*Kaardinal peavad olema voldid võrdsed
*mul peavad olema kõik dvd,raamatud - teemade järgi järjestatud tähestikulises järjekorras.
*mulle meeldib süüa saunas kooki
*Ma ei joo kunagi tasse tühjaks (kuigi mul vanaema ütleb ,et ma jätan oma õnne tassi põhja)
*Mul on meeletu lobisemise vajadus koguaeg.
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisbett Püh 22 Aug 2010, 12:47

Tervitus, mõtlesin siis et lisan ka mõne kiiksu.

1.)Minu kõige suurem kiiks on see, et õhtuti enne magama minekut katsun ust nagu haige umbes 5 korda, et kas ikka on kinni. seda tööd ei jäta ma mehe hoolex Teie omapära 824600 nt kui ma ise pole katsunud ja siis kysin mehe käest et kas on ikka kinni mees ytleb et jaja, ma ytlen siis alati et katsu et ma kuuleks Teie omapära 824600 tema muidugi seda ei tee ja siis pean mina minema ja katsuma jälle.

2.) poes käik on ka nii et ennem mõtlen kõik läbi kui lähen. kui olen poes ja tean kindlat asja mida vaja sii set midagi ei ununeks loen asjadd yle sest nt tean et mingi toidu valmistamisex kulux 7 asja siis nagu haige loen.

3.) Ei kannata olla 1 pimedas ruumis.

ex neid on veel aga hetkel lihtsalt ei meenu.
liisbett
liisbett
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  sussidegahobune Püh 22 Aug 2010, 18:51

minu suurim kiiks on arvatavasti see, et mul peab olema igalpool kuhu ma ka ei vaataks kell ja töötav ning õige ajaga. Vaatamata sellele et ma tean koguaeg mis kell on suudan ma igale poole hiljaks jääda Teie omapära 400796
Ja ma lähen hulluks kui kellelgil külas olen ja ei oleseal ruumis kus istume v oleme kella. Õues on teine lugu, siis ei ole kella olemasolu oluline.Aga sise ruumides on ja ma olen pidanud nii paljudele tuttavatele kellasid kinkima, eriti neile kellega tihti läbi käime ja kellel nt.elutoas kell puudus....see mul juba teismelise east kallal ja no lahti ei saa.
Praegu nt. mees vahetas oma autol maki välja ja uuel makil ei ole kellaaega koguaeg ees nagu vanal ja just eile pika sõiduajal suutin täitsa närvi mina :P ja iga 3min tagant vaatasin mobiililt kella.Samas käekellasid ei kannata ise kanda.imelik....
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Esm 23 Aug 2010, 16:46

Ma olen ka kiiksuga Teie omapära 824600
*Kui keeran ukse lukku, siis alati kontrollin, et see ka kinni jäi
*Magama minnes peab ka minul olema magamistoa uks kinni, samuti ka kapiuksed
*Nõud peavad olema kappi pandud suuruse järjekorras, mitte segamini
*Telefon peab mul alati igal pool kaasas olema, sest 1. siis tean, et mul on alati võimalus helistada (kui midagi juhtuma peaks), 2. ma pean kogu aeg kellaaega teadma, isegi kui mul pole kuskile aja peale minekut
*Mulle ei meeldi avalikud WC-d
*Mehel ma ei lase pesu pesta, sest ta teeb seda valesti Teie omapära 824600 Üldse ta teeb palju asju valesti Teie omapära 824600 Nt koristamise võtan ka sellepärast tihtipeale enda kohustuseks
*Ei meeldi süüa eelmise päeva toitu
*Duši all ei meeldi silmi kinni panna
*Ma olen krooniline hilineja. Ükskõik, kui varakult ma ärkan, kui väga ma kiirustan ja kogu aeg jälgin kella, et mitte hilineda- ma hilinen alati

Neid on kindlasti veel palju-palju, aga mul on kehv mälu.
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Esm 23 Aug 2010, 18:26

Väga lahe teema!
Panen ka paar asja kirja:
Rahakotis peab raha olema pilt minu poole ja suuremad rahatähed tagapool... suuruse jrk-s.
Asjad peavad olema omal kohal, mitte "korraks" siia-sinna pandud ja unustatud.
Leivad-saiad jm toidukraam peavad ka alati olema "püsti", mitte tagurpidi.
Ei lükka asju edasi. Kui midagi peab tegema, siis kindlasti õigeks ajaks!
Ühte ja sama toitu ei armasta ma mitu päeva järjest süüa.
Ma ei pane kunagi omale triikimata riideid selga.
Ma ei pane kunagi triikimata riideid kappi.
Vihkan seda, kui WC poti kaas on üleval.
Mulle ei meeldi, kui põrandal on purusid, võin päevas mitmeid kordi tolmuimejaga tõmmata põrandad üle Teie omapära 662237
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down