Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
+14
soe suur süda
jupijuula
tuleneiu
annukas18
saby
minake
Monique
janee
Dior
missy
erlex
ˇmiio23
Mustlasplika
armsake
18 posters
Lehekülg 23, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 23, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
ˇmiio23 kirjutas:Ema töötas kunagi lasteosakonnas, ja see oli probleem. Muidugi on paha last kinni hoida, aga kui seal on nii erinevate tõbedega haigeid siis võib veel muud ka endale külge saada, selles mõttes ongi see piirang, et tuleks palatis püsida. Teadagi nõme ta on, aga mis teha...
Nõme jah aga võiks ju mõelda midagi neile välja huvitav tuba jne Aga jah laps peab ju terveks saama ja jube kui korjab uue haiguse külge
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
meiegi 2 korda istunud haiglas Keneliga, esimene kord polnud hullu, siis ta ei kõndinud veel oli just roomama õppinud, aga teine kord ta tahtis ainult roomata ja roomata ja asju katsuda ja igale poole minna ja õnneks olime lasteosak ainukesed, seega võisin teda kuni piirdeni lasta, et ta näeb koridori peal toimuvat.
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Eks igal asjal omad head ja halvad küljed.Aga põhiline et laps terveks saab
erlex- Omaklubi teemant
-
Mina olen ka Nelega korra haiglas olnud, aga ta oli siis 3-kuune ning ei liikunud veel. Õnneks nüüd pole rohkem seal pidanud olema. Seal haiglas on ikka jube igav Ja pealegi, ega seal suurt meile midagi ei tehtud ka, et lapsel paremaks läheks Oleksin seda kõike ka kodus võinud teha.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ohh loodame et keegi ei pea oma pisikesega haiglasse sattuma
erlex- Omaklubi teemant
-
Neiuga ei tehtud muud haiglas, kui võeti proovid. Alles kodus hakkas ravi saama ja õnneks on kõht veidi kinnisem juba. Linex Baby´t saab korra päevas pluss riis, mustikas, Helluse jook.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Jah, et keegi ei peaks haiglas olema. Oleme Lauraga olnud,siis kui noorem oli , raske nii lapsele kui minule .
Meie oleme nüüd pikemalt Ramsil olnud .Ma oma paar kilogrammi kindlasti juurde ka võtnud,kuna suu alati matsub millestki heast ja paremast(ämma sünnipäev oli ) .Pean jälle Mustlasplika juurde jooksu ette võtma,et natukenegi liigutada
Meie oleme nüüd pikemalt Ramsil olnud .Ma oma paar kilogrammi kindlasti juurde ka võtnud,kuna suu alati matsub millestki heast ja paremast(ämma sünnipäev oli ) .Pean jälle Mustlasplika juurde jooksu ette võtma,et natukenegi liigutada
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Ootan kõnet siis, kui sa just viirust ei karda. Haiglas seinal oli jutt, et kuni 2. nädalat peale terveks saamist võib nakkav olla. Täpset sõnastust ei mäleta.Dior kirjutas:Pean jälle Mustlasplika juurde jooksu ette võtma,et natukenegi liigutada
Me kodus tagasi nüüd ja neiu oli taas meeletult tubli tots.
Mustlasplika kirjutas:Ootan kõnet siis, kui sa just viirust ei karda. Haiglas seinal oli jutt, et kuni 2. nädalat peale terveks saamist võib nakkav olla. Täpset sõnastust ei mäleta.Dior kirjutas:Pean jälle Mustlasplika juurde jooksu ette võtma,et natukenegi liigutada
Me kodus tagasi nüüd ja neiu oli taas meeletult tubli tots.
Meile öeldi sama, kuna ämmal oli see tõbi siis helistasin arstile ja küsisin siis öeldi et vähemalt 2 nädalat eemale hoida.Minule see meeldib
erlex- Omaklubi teemant
-
Dior- Omaklubi pronks
Siin on ikka väga vaikseks jäänud. Mis toimub naised? Saan aru,et ilusad ilmad ja kiire, endalgi palju tegemist .Silmanud olen ikka siia kuid tühjus teen siis otsa loodetavasti lahti , kus olete ja mis teete?
Meie oleme nüüd päris tihedasti Ramsil olnud. Vabadel momentidel mis mulle antakse käin jõusaalis ja ujumas, jalutamas ka kuid üksinda tulen tavaliselt päris kiiresti tagasi.Eile õhtul käisime seltskonnaga Männimäe mäel, issi tegi Lauraga vastlaliu kuid Laura ei osanud asjad väga suurt midagi arvata , näoilmest vähemalt välja ei lugenud , talle meeldis lihtsalt ringi mütata mäel Sai isegi vastlakukleid ise tehtud ja põske pistud
Me oleme nüüd päris pikalt terved ka olnud aga samas ei ole me teistega väga läbi käinud ka eriti aga samas nüüd hakkab see hooaeg läbi ka saama(enam-vähem)
Meie oleme nüüd päris tihedasti Ramsil olnud. Vabadel momentidel mis mulle antakse käin jõusaalis ja ujumas, jalutamas ka kuid üksinda tulen tavaliselt päris kiiresti tagasi.Eile õhtul käisime seltskonnaga Männimäe mäel, issi tegi Lauraga vastlaliu kuid Laura ei osanud asjad väga suurt midagi arvata , näoilmest vähemalt välja ei lugenud , talle meeldis lihtsalt ringi mütata mäel Sai isegi vastlakukleid ise tehtud ja põske pistud
Me oleme nüüd päris pikalt terved ka olnud aga samas ei ole me teistega väga läbi käinud ka eriti aga samas nüüd hakkab see hooaeg läbi ka saama(enam-vähem)
Dior- Omaklubi pronks
Dior- ma olen ka pmt iga päev oma nubinatega Ramsil (Liisu lasteaias ja mina pojaga ema juures enamasti sel ajal)
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Tõesti vaikne siin viimasel ajal
Me kodused koguaeg, kuigi tahaks juba et see va talv mööda saaks
Kas kokku ei taha keegi saada!!
Me kodused koguaeg, kuigi tahaks juba et see va talv mööda saaks
Kas kokku ei taha keegi saada!!
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
No tahaks ikka küll ! Aga see on meil tavaliselt suurem planeerimine Aga kui me järgmine nädal,ehk loodetavasti endale uue diivani sisse saame(hetkel ilma) siis kutsuksin kohvile küll,ütlen päeva ja kes saab see saab kui ei siis ei , no ühe-kahe päevaga ehk saab tingida ,aga rohkem suurt mitte.See oleks selline mitte suur ettevõtmine vaid tagasihoidlikum .Kutsun lihtsalt külla.
Dior- Omaklubi pronks
Dior- diil kui saame siis tuleme kohvile anna aga siis päev teada
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Saan anda siis,kui oleme kinnituse saanud mil saabub, ehk siis järgmisel nädalal alles,aga asi seegi
Dior- Omaklubi pronks
Tahaks ju ka. Aga enne 21 ei julge, siis saab 2 nädalat täis seda va karantiiniaega (vist kirjutatakse nii ). Järgmine nädal võib olla meid pole ka kodus, aga see selgub nv.
Ma käin ka ikka, aga pole nagu midagi kirjutada. Koristan ja teen kerget näputööd ning väga polegi aega arvutis olla. Neiu võtab ka oma aja.
Ma käin ka ikka, aga pole nagu midagi kirjutada. Koristan ja teen kerget näputööd ning väga polegi aega arvutis olla. Neiu võtab ka oma aja.
Heips
Pole ka midagi tarka kirjutada,pojal nohu ja seega kuhugi eriti ei kipu.6nneks pole siin ka kuhugi minna .K2ime pojaga parte toitmas orus,myttame aias,laseme liugu lossim2gedes ning kogu lugu
Pole ka midagi tarka kirjutada,pojal nohu ja seega kuhugi eriti ei kipu.6nneks pole siin ka kuhugi minna .K2ime pojaga parte toitmas orus,myttame aias,laseme liugu lossim2gedes ning kogu lugu
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
mind rabas eile hommikul ärgates haigus jalust.mees tuli ka koju eile,tõi mulle lilled ja siis tordi,tahtsis ka veini võtta aga nu kuna ma haige siis ei saanud,täna käisime korra linnas kuna mul oli arsti aeg,ja tagasi tulles meesgi haige,poes hakkas paha hea et kokku ei kukkunud.ma ise ka oma 39 palavikus üksgi asi alla ei võta.õnnex poja veel terve,lasime enne uuesti vennal linnast syya tuua,kuna nu ei jõua midagi teha ,jube lihtsalt,loodan et poja jääb tervex,hetkel läks issiga magama ära:)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Pai pai saage ruttu terveks
erlex- Omaklubi teemant
-
Annukas18 - head paranemist..
ma ka käin lugemas, aga kirjutada ei jõua, käin trennis ja nokitsen ehteid teha ja laps muidugi võtab enamus ajast ära.
Tervis meil ikka nagu ta on - vahest parem, vahest halvem!!Pr antibjots peal jälle...
ma ka käin lugemas, aga kirjutada ei jõua, käin trennis ja nokitsen ehteid teha ja laps muidugi võtab enamus ajast ära.
Tervis meil ikka nagu ta on - vahest parem, vahest halvem!!Pr antibjots peal jälle...
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
missy kirjutas:Annukas18 - head paranemist..
Mis ehteid valmistad?
erlex- Omaklubi teemant
-
eile jäi ka poja haigex,ise sain täna enam vähem palavikust lahti aga pojal 40,jube lihtsalt,nii kui üle 40 läheb lähen haiglasse.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Annukas mina läheks enne kui palavik veel tõuseb, 40 ka päris kõrge.
Dior kuidas tukk on? Ma alles hiljem reageerisin sinu jutule lõikamise koha pealt. Eriti uim ju.
Dior kuidas tukk on? Ma alles hiljem reageerisin sinu jutule lõikamise koha pealt. Eriti uim ju.
Lehekülg 23, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Similar topics
» Jôgevamaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia!
» Hiidlased, koguneme siia!
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Viljandlased, koguneme siia!
» Hiidlased, koguneme siia!