Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
+14
soe suur süda
jupijuula
tuleneiu
annukas18
saby
minake
Monique
janee
Dior
missy
erlex
ˇmiio23
Mustlasplika
armsake
18 posters
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
Koduselt, ootan laupäeva, siis saan tattood täiendada ja ületeha lasta. Kui kuskil linna lähedal kokku saamine oleks, siis saaksime ka ehk tulla. See kuu pikka otsa sõita ei saa. Pulmad ja uued veljed pankrotistavad.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mees ütles et lootus on varsti auto korras siis sõidan üks kõik kuhu
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Meie muideks saime ka auto korda, kohe lust on sõita sellega, aga kahjuks mul seda autot eriti pole, no 1 mai lubas mees jalga lasta siis saab rohkem planeerida kokkusaamisi.
Ilus kevad on eks, ma nüüd õue riisuma, plika just läks magama.
Ilus kevad on eks, ma nüüd õue riisuma, plika just läks magama.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Haiglast. Lisandraga lasteosakonnas, bronhiit. Minu lastel ikka "veab". Ma ei mäletagi enam millal sai nädal terve oldud lastel Kogu aeg miskit viga (tuulerõuged, köhaviirus, noroviirus ja nüüd bronhiit).
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
oh te vaeseked Armsake
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
armsake vaene Liisu . Ilusat paranemist teile!
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
armsake Pai pai ja palju tervisi teile!Kiiret paranemist
erlex- Omaklubi teemant
-
oh kui pahasti armsake kiiret paranemist preilile
Me saime täna teate et sügisest on meie neiule lasteaia koht. Siis pean hakkama mina tööd otsima eksole. Aga arvestades milline poja esimene lasteaia aasta oli siis hirm on tööl käimise osas juba... siis on mul ju 2 last enamasti ikka kordamööda haiged ka veel kes mind niiviisi tööle võtab. Kuigi pean tunnistama et meie viimane tõesti haigus jäi dets algusesse, kuni sinna maani olidki lapsed terved vaid suvel lasteaiavabal ajal. Ehk siis tõesti mida aasta edasi seda vähem haigusi külge hakkab neile ehk sai neiu ka tugevamaks kuna põdes venna poolt aiast toodud viirused puha läbi juba üsna tillukesena. Oh võiks ju paremini minna seekord tööle asumine, mitte et veel kohtagi oleks kuhu minna
Me saime täna teate et sügisest on meie neiule lasteaia koht. Siis pean hakkama mina tööd otsima eksole. Aga arvestades milline poja esimene lasteaia aasta oli siis hirm on tööl käimise osas juba... siis on mul ju 2 last enamasti ikka kordamööda haiged ka veel kes mind niiviisi tööle võtab. Kuigi pean tunnistama et meie viimane tõesti haigus jäi dets algusesse, kuni sinna maani olidki lapsed terved vaid suvel lasteaiavabal ajal. Ehk siis tõesti mida aasta edasi seda vähem haigusi külge hakkab neile ehk sai neiu ka tugevamaks kuna põdes venna poolt aiast toodud viirused puha läbi juba üsna tillukesena. Oh võiks ju paremini minna seekord tööle asumine, mitte et veel kohtagi oleks kuhu minna
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Tõbistele kiiret paranemist .Jupijuula kyll ikka mingi koha leiad kuigi see võib keeruline olla
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Saime koju, ei olegi bronhiit hoopis mingi paha köhaviirus kõrge palavikuga Ma miskipärast arvan, et poiss ei jää ka puutumata sellest...
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Loodame et ikka pääseb
erlex- Omaklubi teemant
-
armsake-ma arvan et teil oli sama viirus nagu meil kõrge palavik ja köha ja olime ka haiglas sellepärast:S
meie lähme nädala lõpus maja vaatama,seda kus hetkel elame ei kavatse osta kuna nemad tahavd saada 900 tuhat aga seda nad ei saa siin elus ees,ja nyyd vaatame linna maja:)sest korteri vastu oli ka huviline jälle:)
meie lähme nädala lõpus maja vaatama,seda kus hetkel elame ei kavatse osta kuna nemad tahavd saada 900 tuhat aga seda nad ei saa siin elus ees,ja nyyd vaatame linna maja:)sest korteri vastu oli ka huviline jälle:)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Annukas Loodan parimat, meil seisab see ees kunagi.
Armaske Lisandrale kiiret paraneist. Neiu hetkel terve, nina ka ei tilgu enam kahtlaselt ja ehk nüüd saab mingi aja ikka terve olla. Käime õues ja vitamiini saab ka igapäev.
Armaske Lisandrale kiiret paraneist. Neiu hetkel terve, nina ka ei tilgu enam kahtlaselt ja ehk nüüd saab mingi aja ikka terve olla. Käime õues ja vitamiini saab ka igapäev.
No nii kes siis kokku tahab saada Kolmapäeval Mustlasplika juures ??
erlex- Omaklubi teemant
-
minake, kui ma nüüd väga mööda ei pand, olime me laupäeva õhtul ühel sünnipäeval koos. Kuna ma endas kindel ei olnd siis ei hakanud ligi trügima on see võimalik?
Ehee jupijuula sa pidid siis Raixi sünnal käima ja siis minu juures Raix mu mehevend
Kuidas maja vaatamine läks? Ma netis märkasin, et müügis on see maja, kus elad ja ümmarguselt tahavad saada 980 000. Ulme hind minu meelest.annukas18 kirjutas:meie lähme nädala lõpus maja vaatama,seda kus hetkel elame ei kavatse osta kuna nemad tahavd saada 900 tuhat aga seda nad ei saa siin elus ees,ja nyyd vaatame linna maja:)sest korteri vastu oli ka huviline jälle:)
minake kirjutas:Ehee jupijuula sa pidid siis Raixi sünnal käima ja siis minu juures Raix mu mehevend
Täpselt nii Olime jah seal. Oleks ma siis varem teadnud
Mustlasplika kirjutas:Kuidas maja vaatamine läks? Ma netis märkasin, et müügis on see maja, kus elad ja ümmarguselt tahavad saada 980 000. Ulme hind minu meelest.annukas18 kirjutas:meie lähme nädala lõpus maja vaatama,seda kus hetkel elame ei kavatse osta kuna nemad tahavd saada 900 tuhat aga seda nad ei saa siin elus ees,ja nyyd vaatame linna maja:)sest korteri vastu oli ka huviline jälle:)
selle eest tahavad jah saada sellist hind aga nad ei saa seda elusees.
nu oleme käinud pinskal vaatamas yht maja mis ehitus järgus aga seal liiga palju teha ,nii et jääb ära see,aga nyyd käisime siin samas kandis yhte vaatamas,ja nu plaan see ära osta,odavalt saab kätte,aga seest vaja kõik uus teha.seinu maha lõhkuda jne.ootame et keegi korteri ära ostax siis ostax selle maja seal ära.aga nu uurime vb saame pangast laenu et ära osta ja siis kui korter myydud saax remondi teha.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Annukas loodame parimat aga teil jah ilus majake küll aga liiga palju tahavad saada
Jupijuula ma ei saa ütlemata jätta et sul väga tore ja julge poiss kahju ainult et ma sind ära ei tundnud, ei oskanud omaklubikaid oma aiast otsida
Jupijuula ma ei saa ütlemata jätta et sul väga tore ja julge poiss kahju ainult et ma sind ära ei tundnud, ei oskanud omaklubikaid oma aiast otsida
minake kirjutas:
Ohoh, aitäh komplimendi eest ja ma omast arust olin temaga koguaeg hädas
Noh ehk teinekord läheb õnneks ja kuna ma kindel olen nüüd siis saan ise tutvustada end
siin nii vaiksex jäänud:S ex kõigil ole tegemist vist kevadel palju,hetkel ilmad kyl suht kehvad,aga nädala lõpus pidid paremax minema.
ega mul endal ka palju tegemist,poja synnipäeva plaanide tegemine hetkel käsil.tordi tellimise olen vähemalt ära otsustanud.
aga nu lisaks on veel autokool,homme esimene sõit kell 10:)
ja nu klassi lõpetamine ka veel,aga hetkel veel see kysimärgi all ,kuna nii palju teha et jube,ja kui mai lõpuks üle 2 aine tegemata siis ei saa ära lõpetada klassi,aga nu ma siin olen ennast käsile võtnud ja üritan vähemalt ära teha ikka:)
ega mul endal ka palju tegemist,poja synnipäeva plaanide tegemine hetkel käsil.tordi tellimise olen vähemalt ära otsustanud.
aga nu lisaks on veel autokool,homme esimene sõit kell 10:)
ja nu klassi lõpetamine ka veel,aga hetkel veel see kysimärgi all ,kuna nii palju teha et jube,ja kui mai lõpuks üle 2 aine tegemata siis ei saa ära lõpetada klassi,aga nu ma siin olen ennast käsile võtnud ja üritan vähemalt ära teha ikka:)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Annukas hoian pöidlaid sulle,et saaksid klassi ikka lõpetada.Ise ma hetkel tlnas ja tegevust siin on jagunud hullult .Pidasin noorema vennaga poja synnat ja siis olen käinud arstide vahet ja ka sõpradel kylas .Nyyd ise pyhapäev laekun jälle viljandisse
Ise siin kaalun kas yritada sygisel uuesti kooli minna või mitte.Peaks ära selle osustama kuna vrsti oleks vaja paberid sisse viia.Pluss oleks see,et poja sygisest lasteaias kui hästi läheb ja lisaks saaksin endale seda lubada kuna nov peaks vh hakkama .Majanduslikult oleks praegu kasulikum käia koolis .Aga kas beebiga koos saaks koolis käia ning kuidas see mõjuks temale
Ise siin kaalun kas yritada sygisel uuesti kooli minna või mitte.Peaks ära selle osustama kuna vrsti oleks vaja paberid sisse viia.Pluss oleks see,et poja sygisest lasteaias kui hästi läheb ja lisaks saaksin endale seda lubada kuna nov peaks vh hakkama .Majanduslikult oleks praegu kasulikum käia koolis .Aga kas beebiga koos saaks koolis käia ning kuidas see mõjuks temale
tuleneiu-sa mõtled et hakkaksid lapsega koos koolis käima we?
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
jah,koos lapsega.yks nädal äkki saab mees vaadata ja teine nädal peaksin kaasas kandma teda.Ma panustan sellele,et tuleb äkki rahulikum laps-MR-iga jäi esimene aasta koolis käimata kuna ta isegi beebina oli ryblik(nuttis pidevalt,gaasid ja ainult syles oli).annukas18 kirjutas:tuleneiu-sa mõtled et hakkaksid lapsega koos koolis käima we?
MR peaks sygisel koha saama,ma nii loodan.Kui ei saa siis jääks kool ära .Esimene poolaasta oleks mul vaja käia ainult paaris tunnis ka ja õppida ma jõuaks öösel kui oleks vaja seda teine poolaasta teha
Aga just see,et kas beebiga saaks koolis käia?Ega see teda traumeeri
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 38
Similar topics
» Jôgevamaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia!
» Hiidlased, koguneme siia!
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Viljandlased, koguneme siia!