Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
+14
soe suur süda
jupijuula
tuleneiu
annukas18
saby
minake
Monique
janee
Dior
missy
erlex
ˇmiio23
Mustlasplika
armsake
18 posters
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
Monigue kas tootad seal majas kus pank ja muud poed on .Ma elan kohe rubiini taga rohelises majas ,zak zak paistab kohe ilusasti koogiaknast sisse ja lapse magamistoast n2en teise maja ehitust
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Laural täna hommikust alates,järjest halvemaks läinud .Täiesti lambist, nagu välk selgest taevast Hetkel läheme EMO´sse ,eks annan märku mis meist sai kui olen tagasi . Tsau-pakaa !
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
Dior ja Laurale kiiret paranemist .Kus see Emo muidu viljandis asub ,pole sinna veel sattunud ja loodan,et ka mitte kuid igaks juhuks uurin
No nii kokku tulekust ei midagi jälle jah Nii kahju
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Minu plika nii nohune
Kokku tahaks nii väga saada, ja kevadet tahaks kaaaa
Dior kuidas Laural on?
Kokku tahaks nii väga saada, ja kevadet tahaks kaaaa
Dior kuidas Laural on?
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Alles saime terveks ja nüüd kolmap. vara hommikul , meeletu-meeletult halb haukuv köha ja nohu, ja kohe vara hommikul palavik, terve päeva läks olukord ainult järjest halvemaks ja halvemaks ning õhtul oligi kõrge palavik,oksendas, ja nii uimane/loid ehmatas nii ära,et kuidas nii järsku,et mis asi see on ? Käisime ära, saime vereproovi tehtud ja siis ootsaime tulemusi, see valvearst tahtis vaadata bakterite poolt infeksiooni (Näitajaid),mis olidki nomrmist tunduvalt kõrgemad, mis näitab,et on endale arvatavasti lähipäev külge kellegilt pisiku saanud (Esmasp. beebikool?). Andis AB, ja kirjutas digiretsepti-hommikul siis oma perearstile ka muidugi raporteerisime ja kui arst nägi mis orhu ta oli kirutanud ´´ ei osanud ta muud teha kui ainult ohata´´-see oli mingi eriti tugev ja nii väikestele lastele ei tohikski anda, tänu jumalale saime eile ainult ühe väikese doosi ja ei hakandu täna andma kuna see oleks palju hullemini võinud lõppeda. Ja tagatipuks olen ka mina (vist) sama asaga, palavik,nohu ja tahaks magada-tegelikult üsna tüüpiline kord aastas see mul läbi põdeda(kümetus, või mingi viirus mis eriti levib) ja nüüd me oleme kodused jälle koduste vahenditega,hanerasv, prospan, humer,kuna inhal. ei ole siis kuidagi poti auru tegema kui magaba õhku peame ka niisutama (kuna on kuiv) jt.
Nõme, nõme, nõme -Laural on nagunii kõht jubekorrast ära eelmisest AB-kuurist
Täna teooria eksamile kuna teisip. ei teinud ära , ha Aga ega seal keerulist ei ole midagi, mina olen lihtsalt ´plähma´ ja ei ole küsimust korralikult läbi lugenud ja kahel panin vale vastuse kuigi mõtlesn õigesti (tüüpiline) ja hetkel kamul probleem selle uue ja vana liiklusseadusega kuna esialgu õppisin uue järgi ära kõik, siis selgus,et lükatakse ikka 100% suvesse, ja kõik kooli eksamid ja argis toimuvad ikka vana järgi,ega seal nüüdmidagi ületamatult suuri muutusi ei ole, aga vot mõned kohad on ikka,mis eksamil läksid veana kirja( kuna tegin uue LK järgi)
Mina enam beebikoolis see aasta ( vb peale suve kui juba vanem on) ei lähe, mees keelas ka kategooriliselt ära,et lasteaiad ja üldse sellised kohad ongi kõige hullemad ja kui võimalik siis hoiame eemale, vot nii
Nõme, nõme, nõme -Laural on nagunii kõht jubekorrast ära eelmisest AB-kuurist
Täna teooria eksamile kuna teisip. ei teinud ära , ha Aga ega seal keerulist ei ole midagi, mina olen lihtsalt ´plähma´ ja ei ole küsimust korralikult läbi lugenud ja kahel panin vale vastuse kuigi mõtlesn õigesti (tüüpiline) ja hetkel kamul probleem selle uue ja vana liiklusseadusega kuna esialgu õppisin uue järgi ära kõik, siis selgus,et lükatakse ikka 100% suvesse, ja kõik kooli eksamid ja argis toimuvad ikka vana järgi,ega seal nüüdmidagi ületamatult suuri muutusi ei ole, aga vot mõned kohad on ikka,mis eksamil läksid veana kirja( kuna tegin uue LK järgi)
Mina enam beebikoolis see aasta ( vb peale suve kui juba vanem on) ei lähe, mees keelas ka kategooriliselt ära,et lasteaiad ja üldse sellised kohad ongi kõige hullemad ja kui võimalik siis hoiame eemale, vot nii
Dior- Omaklubi pronks
ma vist natuke rumal aga mis asi see EMO on millest te räägite??
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Erakorraline Meditsiini Osakond -EMO
Dior- Omaklubi pronks
Ja me hoiame hetkel küll teistest lastest heaga eemale kuna see pidi ülimalt nakkav olema
Dior- Omaklubi pronks
Saby t2nud vastuse eest
Dior edu eksamil,kyll hakkama saad.Ja Laurale palju,palju tervisi,et ruttu k6ik korda saaks.Hetkel olen ma 6nnelik,et tlnas pole-seal oleks pisikuid rohkem kui siinkandis.Kardan hetkel just l2kakoha kuna see levib igalpool.
Tahaks juba,et mees koju tuleks-t2na on t6sisem r22kimine ja sellest s6ltub p2ris palju
Dior edu eksamil,kyll hakkama saad.Ja Laurale palju,palju tervisi,et ruttu k6ik korda saaks.Hetkel olen ma 6nnelik,et tlnas pole-seal oleks pisikuid rohkem kui siinkandis.Kardan hetkel just l2kakoha kuna see levib igalpool.
Tahaks juba,et mees koju tuleks-t2na on t6sisem r22kimine ja sellest s6ltub p2ris palju
Oi nii tore Dior et Laural parem on ja saage ruttu ruttu terveks eks
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
tuleneiu aga kas sa siis koolis ka käid juba viljandis
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
annukas ei k2i .mees hyppas alt-tal pole aega,et enda ema tyydata,et see tegeleks aiakohaga.Lisaks ta ei taha,et laps hoidja juurde l2heb -tuleb liiga kallis nagu ta ytleb(mina ju saan 76 euri ainult panna ja ylej22nud peaks tema panema).
yhes6naga ma olen pettunud ja tige enda peale,et usaldasin inimest .Hetkel juba n2dal aega masendus peal ja ei leia v2ljap22su.Oleks ikka pidanud tlna j22ma-seal oleks edasi yritanud s6prade abiga
yhes6naga ma olen pettunud ja tige enda peale,et usaldasin inimest .Hetkel juba n2dal aega masendus peal ja ei leia v2ljap22su.Oleks ikka pidanud tlna j22ma-seal oleks edasi yritanud s6prade abiga
Tueleneiu, aga mees sul töötab vist Vana-võidus(mäletan vast õigesti) aga äkki saaks Vana-Võidus asuvasse lasteaeda koha?
Kui ta suvatseks oma ema tyydata siis saaks koha ka siia.Kahjuks tal tegemist lisaks toole mujal ja ta ei viitsi ega pole ka aega tyytamise jaoks .Ise olen kirjutanud k6ik l2hedal olevad aiad l2bi kuid sellest pole tolku
Ma juba leppinud sellega,et ma nyyd l2hen sygisel uuesti yheksandasse ja seekord mul juba seitse yheksanda klassi poolaasta tunnistust koos .Tundub,et j22ngi pooliku haridusega aga mis teha
Eks ootan 6htu 2ra ja siis yritan r22kida uuesti kuigi ei meeldi mulle katkine grammafon olla
T2na nii ilus ilm 6ues,et l2hme lapsega vaatama lammutamist .
Ma juba leppinud sellega,et ma nyyd l2hen sygisel uuesti yheksandasse ja seekord mul juba seitse yheksanda klassi poolaasta tunnistust koos .Tundub,et j22ngi pooliku haridusega aga mis teha
Eks ootan 6htu 2ra ja siis yritan r22kida uuesti kuigi ei meeldi mulle katkine grammafon olla
T2na nii ilus ilm 6ues,et l2hme lapsega vaatama lammutamist .
nii kahju sust tuleneiu.aga ytleme et kui lähed järgmine asta uuesti siis sa saad ju hinded üle kanda,et ei pea esimest pool aastat käima koolis,vaid alles teisest poolest,kui esimene pool korras.aga loodan siiski et saad mehega räägitud ja ta hakkaks tegutsema et sa saax koolis käia
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Dior Terviseid teile sinna ja pai pai
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Dior täitsa kahju teist kohe aga paranege siis ilusasti!
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Teooria ongi tehtud,esmasp. sõitma siis
Dior- Omaklubi pronks
Dior sa AB-le probiootikumi ei anna juurde? Neiu sai Lacto Sevenit 1/2 tabletti 2 korda päevas ja kõht oli terve AB aja korras. Aga seda tuleb kas 2 tundi enne või peale AB anda, muidu nõrgestab ravi. Ja palju õnne ka, nüüd sõit veel ja siis ongi load käes.
Tuleneiu aga "Sakalas" kirjutas, et kool tegi lastehoiuks ühe ruumi sinna, et siis vajadusel saaks õpilane lapse sinna, kas koos hoidjaga või ilma jätta, siis aitavad koolitöötajad vaadata. Või sain ma asjast väga valesti aru?
Kokku tahaks saada küll, meie hetkel terved.
Tuleneiu aga "Sakalas" kirjutas, et kool tegi lastehoiuks ühe ruumi sinna, et siis vajadusel saaks õpilane lapse sinna, kas koos hoidjaga või ilma jätta, siis aitavad koolitöötajad vaadata. Või sain ma asjast väga valesti aru?
Kokku tahaks saada küll, meie hetkel terved.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Vajadusel saab last jah sinna j22da .Ma ise lugesin seda kodulehekyljelt ja lootsin,et see umbes nagu p2rnus kus 6pilased valvad teiste lapsi ehk vahetavad .Kui on vaba p2ev siis valvad seal teiste lapsi ja kui sul kool siis valvatakse sinu oma.Kahjuks seal peab ise hoidja leidma ja mina suudaks maksta ainult 100 euri(14 saaks emalt laenata ja 76 on see lapseraha)
Dior tore,et tehtud said teooria
Dior tore,et tehtud said teooria
Dior kirjutas:
käite eda juures???jaanuari omadega????mul oli sama jamps..viirused ja viirused ja kopp tuli ette...
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Tuleneiu mitu päeva nädalas koolis käima pead?
Ma siin hakkan teie jutu peale mõtlema, et ehk ei peakski esmaspäev beebikooli minema. Perearst andis küll loa selleks isegi, ekstra küsisin veel.
Ma siin hakkan teie jutu peale mõtlema, et ehk ei peakski esmaspäev beebikooli minema. Perearst andis küll loa selleks isegi, ekstra küsisin veel.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mustlasplika kolm p2eva n2dalas peaks k2ima .Olen yritanud leida ka sellist lapsehoidjat kellega saaks p2evi vahetada kuid no ei leia midagi.
Kui v6imalik siis ma sinu asemel ootaks selle beebikooliga Mustlasplika .Hetkel ju haiguste tipphooaeg ning kohe haigus pole ka n2htav kui on algusj2rgus ja lisaks vanemad on erinevad ka.Minu jaoks n2iteks nohu ja v2ike koha pole haigus,kuid lapsega tervete laste juurde see hetk ei l2he enne kui laps nohuvaba on .
Kui v6imalik siis ma sinu asemel ootaks selle beebikooliga Mustlasplika .Hetkel ju haiguste tipphooaeg ning kohe haigus pole ka n2htav kui on algusj2rgus ja lisaks vanemad on erinevad ka.Minu jaoks n2iteks nohu ja v2ike koha pole haigus,kuid lapsega tervete laste juurde see hetk ei l2he enne kui laps nohuvaba on .
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Similar topics
» Jôgevamaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia!
» Hiidlased, koguneme siia!
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Viljandlased, koguneme siia!
» Hiidlased, koguneme siia!