Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
+14
soe suur süda
jupijuula
tuleneiu
annukas18
saby
minake
Monique
janee
Dior
missy
erlex
ˇmiio23
Mustlasplika
armsake
18 posters
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 38
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Re: Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
Erlex - pärlitest kõrvarõngaid peamiselt...
Annukas - see 40 on jah päris kõrge!!Kuidas praegu?
Annukas - see 40 on jah päris kõrge!!Kuidas praegu?
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Pai pai haigetele Saage ruttu terveks
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Oi Annuks täiega jube et Kevin haige on, kiiret kiiret paranemist ja kallistused ka haigele poisile!
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Lapsega on ikka väga julm viljandi tänavatel liikuda pisikesel tuleb vesi üle kummikute ääre Hii hii nii naljakas oli ma ütlesin issand ja siis laps korrutas tissand tissand Aga loodame et asi paraneb Eks seda lund nii palju et sulab
erlex- Omaklubi teemant
-
Meil polegi Nelel kummikuid. Mõtlesin, et kas nii pisikesele jalale üldse tehakse kummikuid?
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Kummikutest rääkides siis neid on suht mõtetu osta, ostad lastele ilusad kummikud natuke saab kanda ja kummikud pragunevad jalas iseenesest ära. Ainukesed vastupidavad kummikud mis poisile sain olid venemaal tehtud ja bauoffist ostetud, itaalias toodetakse ka häid ja vastupidavaid kummikuid. Aga kõik need ilusad, nunnud ja kallid kummikud mis Walkingis müüakse on jube jube jube
minake kirjutas:Kummikutest rääkides siis neid on suht mõtetu osta, ostad lastele ilusad kummikud natuke saab kanda ja kummikud pragunevad jalas iseenesest ära. Ainukesed vastupidavad kummikud mis poisile sain olid venemaal tehtud ja bauoffist ostetud, itaalias toodetakse ka häid ja vastupidavaid kummikuid. Aga kõik need ilusad, nunnud ja kallid kummikud mis Walkingis müüakse on jube jube jube
Meil on usast saadetud kummikud ja väga head mina olen rahul aga point selles et vett nii palju tänavatel et säärest tuleb sisse
erlex- Omaklubi teemant
-
Neiul polegi kummikuid. Pole just suur tatsaja ka õues.
Meie punast kallikest pole enam. Nii kahju on, isegi mees ütles, et kahju oli ära müüa. Tühi tunne on isegi... Kunagi ostame uue ja ilma liisinguta, täitsa endale kohe.
Meie punast kallikest pole enam. Nii kahju on, isegi mees ütles, et kahju oli ära müüa. Tühi tunne on isegi... Kunagi ostame uue ja ilma liisinguta, täitsa endale kohe.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
tere ka meie poolt:)
meie olime siin mitu päeva haiglas,laupäeva öösel kell 12 jõudsime haigla ja kell pool kolm saime magama tehti röngten,siis vereproovid jne,pühapäeva hommikul uuesti proovid,ja täna saime koju,saime muidugi retsepte mida võtma peame,õnnex oli meil suur palat ja kedagi seal ei olnud.ja kuna poja oli haiuge siis ainult magas,aga täna juba tahtis mutkui palatist koridori minna.peame ikka ise ka ära ostma selle aurumasina,öösel toodi meil see platisse ja köha läks kohe paremax.
meie olime siin mitu päeva haiglas,laupäeva öösel kell 12 jõudsime haigla ja kell pool kolm saime magama tehti röngten,siis vereproovid jne,pühapäeva hommikul uuesti proovid,ja täna saime koju,saime muidugi retsepte mida võtma peame,õnnex oli meil suur palat ja kedagi seal ei olnud.ja kuna poja oli haiuge siis ainult magas,aga täna juba tahtis mutkui palatist koridori minna.peame ikka ise ka ära ostma selle aurumasina,öösel toodi meil see platisse ja köha läks kohe paremax.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Pojal kummikud olemas,maximast ostetud ja peab ilusasti vett .
T6bistele kiiret paranemist .Nii ootan,et lumi juba 2ra kaoks,saaks m2nguplatsile.
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Tuleneiu ma ka ma ka tahan kevadet
Poiss mõtleb oma targa peaga uusi eestikeelseid sõnu välja, sõrmkindad on näpikud ja ahjukartulid ahjutatud kartulid
Poiss mõtleb oma targa peaga uusi eestikeelseid sõnu välja, sõrmkindad on näpikud ja ahjukartulid ahjutatud kartulid
näpikud Ülivahva sõna, minake Poisil ikka nupp nokib!
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
andekas laps sulMonique kirjutas:näpikud Ülivahva sõna, minake Poisil ikka nupp nokib!
tere ka meie poolt:)
meie nyyd õnnex terved,pojal õrn köha on,ja võtame mingit allergia rohtu ja ka veel köharohtu,
eile ostsime talle suure koti mänguklotse ja nyyd mutkuiehitab ja ehitab,ennemalt olid meil väikesed kahte sorti.
täna siis lähen õhtul mina välja peole kluppi:)mees vaatab last:)õnnex väga vastu ei olnudgi ytles et mine kui tahad,ma ytlesin et ta ei saagi vatsu olla ,kuan ta käib ka siis kui tahab,ja veel nii et ega ette ka ei räägi:)mina rääkisin paar päeva ette vähemalt et vaatab last:)
meie nyyd õnnex terved,pojal õrn köha on,ja võtame mingit allergia rohtu ja ka veel köharohtu,
eile ostsime talle suure koti mänguklotse ja nyyd mutkuiehitab ja ehitab,ennemalt olid meil väikesed kahte sorti.
täna siis lähen õhtul mina välja peole kluppi:)mees vaatab last:)õnnex väga vastu ei olnudgi ytles et mine kui tahad,ma ytlesin et ta ei saagi vatsu olla ,kuan ta käib ka siis kui tahab,ja veel nii et ega ette ka ei räägi:)mina rääkisin paar päeva ette vähemalt et vaatab last:)
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Mul ka mees tuli ükspäev lego-klotisega koju, laps nii vaimustuses ja aina ehitab . Ka minagi käisin eile väljas sõbrannaga, Laura magas ilusti , nüüd läks mees lapsega vanemate juurde ja mina saan ennast ilusti välja puhata(selle asemel olen arvutis ) , kuna koju tulin üsna hommikul , ja Laura oli üleval kella 6´st ega siis mul ka suurt muud üle jäänud kui ülesse jääda- mängisime legodega
Dior- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 492
Registration date : 10/09/2010
kas siin on kedagi kes kasutab lapsele piimasegupulbrit nestle junior 1+?
mul kodus yks kinnine purk,kui olex kedagi kes soovib siis annax selle ära mingi summa eest
mul kodus yks kinnine purk,kui olex kedagi kes soovib siis annax selle ära mingi summa eest
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Kena kevade algust kõigile!
Tore kui haigetel tervis tuleb Loodame, et kevade saabudes lähevad ka raskemad viirused minema. Meil on tervis hea olnud dets algusest peale... meie puhul on see lausa supper (nüüd sõnasin ära nagunii).
Mul tuttav suutis mulle augu pähe rääkida ja ma hakkasin tupperwarega tegelema Esimene nädal sai mööda... teine nädal käsil... Ega pole kerge otsida omale klientuuri ja värki kellele müüa ja kellele esitlusi teha no Pole veel mingi eriline esineja ja suht vähe kogemusi nende asjadega veel. Harjutamine teeb meistriks eksole
Lasteaia koha kohta peaks kah vasti lähi kuudel teade tulema, siis sügisel vaja päris tööd otsima hakata, hirmus mõelda, järgmine raske periood no
Tore kui haigetel tervis tuleb Loodame, et kevade saabudes lähevad ka raskemad viirused minema. Meil on tervis hea olnud dets algusest peale... meie puhul on see lausa supper (nüüd sõnasin ära nagunii).
Mul tuttav suutis mulle augu pähe rääkida ja ma hakkasin tupperwarega tegelema Esimene nädal sai mööda... teine nädal käsil... Ega pole kerge otsida omale klientuuri ja värki kellele müüa ja kellele esitlusi teha no Pole veel mingi eriline esineja ja suht vähe kogemusi nende asjadega veel. Harjutamine teeb meistriks eksole
Lasteaia koha kohta peaks kah vasti lähi kuudel teade tulema, siis sügisel vaja päris tööd otsima hakata, hirmus mõelda, järgmine raske periood no
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Tore jupijuula et te terved olete olnud
Meie pole, öösel oksendas poiss ja Lauragi pole eriti terve, viirused need vastikud viirused, nagu polegi kuskil käinud aga ikka lapsed haiged
Kui lumi läinud siis tahaks ikka kokku ka saada, loodan et mees mul selleks ajaks läinud
Meie pole, öösel oksendas poiss ja Lauragi pole eriti terve, viirused need vastikud viirused, nagu polegi kuskil käinud aga ikka lapsed haiged
Kui lumi läinud siis tahaks ikka kokku ka saada, loodan et mees mul selleks ajaks läinud
minake kirjutas:Tore jupijuula et te terved olete olnud
Pai pai
Meil oli eelmine nädal sama jama ja nüüd mees oksendab
erlex- Omaklubi teemant
-
Heioa
Kokku saada tahaks mina ka v2ga,mees mul ju ainult tool ongi ja nyyd pidavat veel hullemaks koormus minema.
t6bistele kiiret paranemist
Kokku saada tahaks mina ka v2ga,mees mul ju ainult tool ongi ja nyyd pidavat veel hullemaks koormus minema.
t6bistele kiiret paranemist
Mina tahaks nii väga külla kutsuda ja kokkutulekuid teha, aga mul Raian pole ikka veel tuulerõugetesse jäänud ja ma ei tea kas jääbki... Peiteaeg võib tal ka veel olla. Oeh, saaks juba see oht mööda ja lõpuks teistega kokku saada
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Mina tahaks ka kokku saada kellegiga Aga hetkel haiged ja vaevalt et paar nädalat kodust välja saame
erlex- Omaklubi teemant
-
Me ka ikka veel haiged, poiska juba terve plika selline kahtlane. Praegu vist ei julge kellegile külla minna kaaa. Tahaks janeele külla minna
oi kui armas Minake
aga ma ise olin ka siin haige paar päeva..
äkki üritad paari nädala pärast
aga ma ise olin ka siin haige paar päeva..
äkki üritad paari nädala pärast
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Ma annan teada, aga praegu hea hetk sest mul mees käib mustla lähedal tööl ja siis senikaua kui mees tööd vihub saaksin mina sinuga kvaliteetset aega veeta, vähemalt mõte oli selline. Aga asi selles ka et egas ta seal kaua tööta, varsti põrutab minema juuu (jess).
Aga anna teada ja ma ka uurin maad eks.
Aga anna teada ja ma ka uurin maad eks.
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Similar topics
» Jôgevamaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia!
» Hiidlased, koguneme siia!
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2