Turvatoolid
+35
enny
liisuu
siq29
moniquela
Monique
kristiina15
zoe
kiisumari
Pärlike
mitike
pincel
Tipu
Ansukas
liisa003
jeka
Maria
Katu .
kats
babyapple
mercaa
Gettukas
lemming
Kaja
Soulshaker
Svetake
Mirhel
HoneyMoon
accra
Mannu:)
Lehise
mannu03
imeline
tixit
eda21
pariisitar
39 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turvatoolid
Meil siis ka ostetud Kiddy Infinity Pro Hanami:
Kasutada oleme seni saanud vaid korra, kuid tundus, et lapsele sobis (enne oleme lasknud tal kodus, toas, tooliga harjuda). Eks muidugi näis, kuidas edaspidi olema hakkab, kuid loodan, et ta lepib sellega sama rahulikult, kui on möödunud sõidud turvahällis.
Kasutada oleme seni saanud vaid korra, kuid tundus, et lapsele sobis (enne oleme lasknud tal kodus, toas, tooliga harjuda). Eks muidugi näis, kuidas edaspidi olema hakkab, kuid loodan, et ta lepib sellega sama rahulikult, kui on möödunud sõidud turvahällis.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Nii ilus tool
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Meil hetkel selline Freyal, kallis oli küll aga üli ilus ja saab kasutada alates sünnist. Mulle meeldib veel eriti see, et seda saab ka külgedelt reguleerida. Talveriietega on seal ka väga mugav istuda Pildil on koos beebi sisuga. Sealt alt "kettast" saab keerata erinevaid seljatoe asendeid ja siis ka laiust reguleerida.
A ja pildid peal on turvarihmad ka beebile ehk selg sõidusuunas, Suuremale lapsele ehk nägu sõidusuunas on suuremad rihma "padjad"
A ja pildid peal on turvarihmad ka beebile ehk selg sõidusuunas, Suuremale lapsele ehk nägu sõidusuunas on suuremad rihma "padjad"
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Meil oli ka just turvatooli valimine/ostmine.
Valisime siis sellise:
Ja sellise vahel:
Alguses olin kindel, et tahan esimest varianti, mida on võimalik lamavasse asendisse ka panna.
Käisime mõlemaid toole poes vaatamas ja näppimas. Koju tulime siiski tooliga, mis on teisel pildil. Seda saab siis kauem kasutada ja üldse meeldis see mulle poes rohkem. Kuna meil eriti palju pikke sõite pole, siis saame ka ilma lamava asendita hakkama.
Valisime siis sellise:
Ja sellise vahel:
Alguses olin kindel, et tahan esimest varianti, mida on võimalik lamavasse asendisse ka panna.
Käisime mõlemaid toole poes vaatamas ja näppimas. Koju tulime siiski tooliga, mis on teisel pildil. Seda saab siis kauem kasutada ja üldse meeldis see mulle poes rohkem. Kuna meil eriti palju pikke sõite pole, siis saame ka ilma lamava asendita hakkama.
Külaline- Külaline
Mu mehel käis kiiks ja ta tahab ainult Recaro turvatooli. Eks ikka sellepärast, et see ju teeb autodele sportistmeid ja jõle äge oleks kui ka turvatool selel firma oma oleks Olen vaadanud siis umbes sellist tooli:
Sellepärast tundub hea, et sellel on ülipikk kasutusaeg...9-36kg...saab kasutada umb kuni lapse 12-aastaseks saamiseni. Lamamisasend ka olemas. Aga ei tea kas need äravõetavate osadega toolid on ikka turvalised?
Sellepärast tundub hea, et sellel on ülipikk kasutusaeg...9-36kg...saab kasutada umb kuni lapse 12-aastaseks saamiseni. Lamamisasend ka olemas. Aga ei tea kas need äravõetavate osadega toolid on ikka turvalised?
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Tellisin netist selle Recaro tooli ja saatsin selle ka suht kohe tagasi. Põhjus siis selles, et lamamisasendeid sellel pm ei olegi, mingid üliväikesed kalded kus laps vist magada ei saakski Ja need külgmised padjad pea juures..sealt ei näe laps väljagi. VB on see turvalisuse teema, aga ma arvan et lapsele ebamugav. Kolmandaks on veel see, et talvekombega sinna tooli mu poja ei mahuks
Meil nüüd Maxi-Cosi Priori XP. Võtsime selle kasutusse juba 7,5 kuuselt, kuna turvahälli me enam ei mahtunud. Poja on selle tooliga ülimalt rahul
[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/mcpriori.jpg/][/URL
Meil nüüd Maxi-Cosi Priori XP. Võtsime selle kasutusse juba 7,5 kuuselt, kuna turvahälli me enam ei mahtunud. Poja on selle tooliga ülimalt rahul
[URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/mcpriori.jpg/][/URL
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Meil siis peale Ferrari 0-18kg on ka
Concord Trimax mis siis kuni 36kg
Concord Trimax mis siis kuni 36kg
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mul kysimus Concord Ultimax 0-18 kg omanikele.Mul poiss nimelt hetkel 12 ja 13 kg vahel ja pikkust midagi yle 83.Sooviks teada kaua seda tooli kasutada saab-hetkel kyll tunne,et laps juba praegu ei mahu tooli 2ra .Ometigi pidi olema kun 18 kg sellel toolil.
tuleneiu- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 318
Registration date : 27/04/2010
Enne Ernsti sündi hakkas hullult see tool meeldima selle värvi ja materjali pärast.
Hiljem kui härra oma toolist välja kasvas siis oli kinnisidee saada samasugune tool. Selleks käisime läbi kolm beebipoodi ja viimasest selle ka saime!
Mugav tool on. Lamamisasend on väga hea ja samamoodi istumisasendiga, lapse nägemisraadius on hea.
Kolmandat tahan samasugust!
Hiljem kui härra oma toolist välja kasvas siis oli kinnisidee saada samasugune tool. Selleks käisime läbi kolm beebipoodi ja viimasest selle ka saime!
Mugav tool on. Lamamisasend on väga hea ja samamoodi istumisasendiga, lapse nägemisraadius on hea.
Kolmandat tahan samasugust!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
tuleneiu kirjutas:Mul kysimus Concord Ultimax 0-18 kg omanikele.Mul poiss nimelt hetkel 12 ja 13 kg vahel ja pikkust midagi yle 83.Sooviks teada kaua seda tooli kasutada saab-hetkel kyll tunne,et laps juba praegu ei mahu tooli 2ra .Ometigi pidi olema kun 18 kg sellel toolil.
Meil oli see tool, aga ma vahetasin Trimaxi vastu välja kui laps oli ca 13 kg. Minu toolivahetus polnud aga seotud sellega, et laps ei mahtunud, vaid mul oli lihtsalt 2 lapse jaoks 3 tooli ja otsustasin loobuda sellest mis kõige väiksemat last mahutab. Mine ja proovi poes last sinna sisse. Koos kombega. Kõik lapsed on ju erinevad. Osad nö. kitsamad ja teised laiemad.
esimene tool oli meil maxi cosi priori. olin sellega väga rahul.
see jäi aga suht väikeseks mingi aeg ja siis ostsime concord trimaxi. see oli ka väga hea tool.
nüüd on kasutusel brio caro autoturvavööga kinnitatav tööl.
see jäi aga suht väikeseks mingi aeg ja siis ostsime concord trimaxi. see oli ka väga hea tool.
nüüd on kasutusel brio caro autoturvavööga kinnitatav tööl.
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
Ma MaxiCosi pooldaja muidu aga nüüd jäi silma see:
http://www.4kids.ee/turvatool-junior-luxline-15-36-kg-fresh-blue/
Keegi seda kasutab?
http://www.4kids.ee/turvatool-junior-luxline-15-36-kg-fresh-blue/
Keegi seda kasutab?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mul õde ostis eelmine nädal Brittoni turvatooli. Mul Baby Shield kasutusel. Välimuselt ainult erineb, muidu kaldeasend sama. Minu jaoks on väga oluline, et turvatool käiks kaldesse pikkade sõitude pärast.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Minu pisem sõidab alates tänasest sellises:
Kasutada veel eriti jõudnud pole, täna tegime pikema sõidu. Mõnusalt tsillis/vaatas ringi ja siis jäi magama. Hällist ju sellist vaadet polnud. Praegu tundub küll 5+ tool olema.
Kasutada veel eriti jõudnud pole, täna tegime pikema sõidu. Mõnusalt tsillis/vaatas ringi ja siis jäi magama. Hällist ju sellist vaadet polnud. Praegu tundub küll 5+ tool olema.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4