Turvatoolid
+35
enny
liisuu
siq29
moniquela
Monique
kristiina15
zoe
kiisumari
Pärlike
mitike
pincel
Tipu
Ansukas
liisa003
jeka
Maria
Katu .
kats
babyapple
mercaa
Gettukas
lemming
Kaja
Soulshaker
Svetake
Mirhel
HoneyMoon
accra
Mannu:)
Lehise
mannu03
imeline
tixit
eda21
pariisitar
39 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Turvatoolid
Siia paluks k8ik Teie kogemused, ettepanekud, kommentaarid ja ideed seoses turvatoolidega :kniks:
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Re: Turvatoolid
tixit kirjutas:Turvatoolidest meil siin veel eraldi teemat pole, seega
panen siia ühe lehe, kus näeb erinevate toolide turvatestide tulemusi.
Vaata SIIA
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
eda21- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 704
Me ka mehega vaatasime seda Tixiti pakutud lehekülge, kuid vägisi tekkis tunne, et tegemist on reklaamlehega ning eriti palju targemaks ei saanud. Ise ma kasutatud turvatooli ei julge osta...
eda21- Omaklubi hõbe
Tundus mullegi veits reklaamimaigulisena aga ehk mingi abi ikka. Eda21 on väga hea lehe siia leidnud. Meil see teema suht aktuaalne juba. Häll hakkab kitsaks juba jääma. Järve keskuses on vist Taevakarva kutsu nimeline pood,sealt soovitati mulle uus turvahäll osta kuna sellist tooli, kuhu ma oma 5 kuuse saaks panna, lihtsalt polevat. :hmmm: No mis müüjad seal küll on, üks ei teadnud asjadest üldse midagi ja teine ajas väga kummalist juttu.
Minul on ka pojal Concord Ultimax ja Emma saab endale ka ilusa roosa :laeticia:
Lapsel on mõnus ja mugav seal sees olla. Kasutusaeg on pikk. Sünd kuni 18 kg. Käib hästi lamavasse. 3 astet vist oli. Material on puuvill. Mul polnud suvesisu vaja ostagi, kuna ei higistanud poiss seal sees. Paljud toolid on väga sünteetilised. Sellel Concordil on miski nahkne variant ka ja seda materiali ma komenteerida ei oska, kuna see mulle ei meeldinud. Eile käisin just poes neid luuramas, aga Beebimaailm kolib ja neid toole hetkel polnud. Pidid selle kuu alguses tulema.
Eda..selle Craco tooli kohta oskan nii palju komenteerida, et kui ta on seljaga sõidusuunas siis ta praktiliselt lamavasse ei käi. Ta on ikka väga istuvas asendis. Auto iste on ju ise taha poole kaussjas ja seega see lamamis efekt seda moodi välja ei vea. Lihtsalt väike tähelepnek, kuna mu sõbrannal on see tool.
Lapsel on mõnus ja mugav seal sees olla. Kasutusaeg on pikk. Sünd kuni 18 kg. Käib hästi lamavasse. 3 astet vist oli. Material on puuvill. Mul polnud suvesisu vaja ostagi, kuna ei higistanud poiss seal sees. Paljud toolid on väga sünteetilised. Sellel Concordil on miski nahkne variant ka ja seda materiali ma komenteerida ei oska, kuna see mulle ei meeldinud. Eile käisin just poes neid luuramas, aga Beebimaailm kolib ja neid toole hetkel polnud. Pidid selle kuu alguses tulema.
Eda..selle Craco tooli kohta oskan nii palju komenteerida, et kui ta on seljaga sõidusuunas siis ta praktiliselt lamavasse ei käi. Ta on ikka väga istuvas asendis. Auto iste on ju ise taha poole kaussjas ja seega see lamamis efekt seda moodi välja ei vea. Lihtsalt väike tähelepnek, kuna mu sõbrannal on see tool.
Tahaks tegelt teilt küsida selle kohta.Kas see oleks liiga väike või on ikka mõtekam tool osta?
Mannu03 - vaata kindlasti turvatoole, sest Mia peaks sellest kohe välja kasvama, see ju siiski vaid turvahäll :01:
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Mis te arvate sellisest toolist?
Mulle see tüdrukute variant väga meeldib, muidugi läheks näperdaks ikka enne poes ka, aga igaksjuhuks küsin, et äkki kellelgi miskit öelda selle tooli kohta.
Meil ka vägisi see turvahäll hakkab väikseks jääma..
Mulle see tüdrukute variant väga meeldib, muidugi läheks näperdaks ikka enne poes ka, aga igaksjuhuks küsin, et äkki kellelgi miskit öelda selle tooli kohta.
Meil ka vägisi see turvahäll hakkab väikseks jääma..
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Meie ostme Ferrari Teko omale siis ja selle kaal 9-36kg
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Accra - kas Teko käib ka lamavasse asendisse? :hmmm:
Lehise- Omaklubi kuld
Mannu03 - :smaili: see on juba palju parem. Seal saab laps päris mitu aastat olla.
Mu sõbrannal on selline ja ta on väga rahul sellega.
Mu sõbrannal on selline ja ta on väga rahul sellega.
Lehise- Omaklubi kuld
Mulle meeldib mannavaht. See selleks. (Sinu toolis-pildil-, Mannu03 peaks laps olema kusagil 4 aastaseni, siis jääb väikeseks).
Kogemuste koha pealt- meie peres on eelistuseks olnud ikka MaxiCosi (kuna tütre sünni ajal oli see hinnatud turvalisimaks tooliks).
Pojal oli MC Cabriofix- on ka praegu, tundub, et mahub sisse kuni kaheksa-üheksa kuuni.
Ootamas on teise astme turvatool MC Priori Näha saab siit. (istet saab ettepoole tõmmata- magamiseks hea).
Preili sõidab ringi MC Rodi ( pilti ) - saab hiljem ka lihtsalt suurt turvavööd üle lapse tõmmata (ei pea nende toolitraksidega kinnitama).
Valiku tegimegi siis turvalisuskaalutlustel ja teiseks määravaks asjaoluks sai meie liikuv eluviis- maalt linna ja linnast maale sõites jäävad lapsed autos ikka magama. Siis ei ole sellest suurema lapse istmepadjast (meil olemas linnasõitudeks Chicco istmepadi) kasu kohe midagi (vaja peatuge).
Kogemuste koha pealt- meie peres on eelistuseks olnud ikka MaxiCosi (kuna tütre sünni ajal oli see hinnatud turvalisimaks tooliks).
Pojal oli MC Cabriofix- on ka praegu, tundub, et mahub sisse kuni kaheksa-üheksa kuuni.
Ootamas on teise astme turvatool MC Priori Näha saab siit. (istet saab ettepoole tõmmata- magamiseks hea).
Preili sõidab ringi MC Rodi ( pilti ) - saab hiljem ka lihtsalt suurt turvavööd üle lapse tõmmata (ei pea nende toolitraksidega kinnitama).
Valiku tegimegi siis turvalisuskaalutlustel ja teiseks määravaks asjaoluks sai meie liikuv eluviis- maalt linna ja linnast maale sõites jäävad lapsed autos ikka magama. Siis ei ole sellest suurema lapse istmepadjast (meil olemas linnasõitudeks Chicco istmepadi) kasu kohe midagi (vaja peatuge).
Nüüd ma hakkan sõnu sööma - häbi häbi!
Ma surfasin natuke netis ringi ja olen nüüd arvamusel, et tixiti välja pakutud lehekülg ei ole üldse paha! Millegi pärast ei ole sels sõidusuunas turvatoolid siiski häid tulemusi saavutanud ning meil müüdavatest toolidest heaks on hinnatud vaid mõned üksikud. Seega valin hetkel
MC PrioriFix ja Chicco Key 1 ISOFIX vahel.
Nüüd saab määravaks hind ja mugavus lapse jaoks. MC on ainult karvavürra turvalisemaks hinnatud kui Chicco, kuid Chiccoo tundub hetkel lapsele mugavam. Lähen näpin ära ja siis juba oskan täpsemalt rääkida. Hetkel ostma ei hakka, sest mu tibu on veel 8 kilone ja ei istu, kuid suveks, kui läheb suuremaks sõitmiseks ja palavam on!
Ma surfasin natuke netis ringi ja olen nüüd arvamusel, et tixiti välja pakutud lehekülg ei ole üldse paha! Millegi pärast ei ole sels sõidusuunas turvatoolid siiski häid tulemusi saavutanud ning meil müüdavatest toolidest heaks on hinnatud vaid mõned üksikud. Seega valin hetkel
MC PrioriFix ja Chicco Key 1 ISOFIX vahel.
Nüüd saab määravaks hind ja mugavus lapse jaoks. MC on ainult karvavürra turvalisemaks hinnatud kui Chicco, kuid Chiccoo tundub hetkel lapsele mugavam. Lähen näpin ära ja siis juba oskan täpsemalt rääkida. Hetkel ostma ei hakka, sest mu tibu on veel 8 kilone ja ei istu, kuid suveks, kui läheb suuremaks sõitmiseks ja palavam on!
eda21- Omaklubi hõbe
teate, mina just rõõmustasin, et lõpuks varsti saab lapse näoga sõidusuunas panna, et siis näen ka mida ta teeb, sest ma tavaliselt istun alati ees. Aga vot eile hakkasin uurima ja tulemus siis selline:
https://www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA&feature=related
Ühesõnaga, nii kaua kui vähegi võimalik tuleks seljaga sõidusuunas hoida.. PS. see avarii on linnakiirusel e. 50km/h
https://www.youtube.com/watch?v=fKIeExpDLDA&feature=related
Ühesõnaga, nii kaua kui vähegi võimalik tuleks seljaga sõidusuunas hoida.. PS. see avarii on linnakiirusel e. 50km/h
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Meil siis Maxi Cosi Priori XP
http://www.beebikeskus.ee/maxicosi_priorixp.html
ja Britton Safeway:
http://www.lastepood.ee/?menuID3=342&productID=2547&ids=340|342
Mõlemad on oma omadustelt väga sarnased, Priori XPl on ainult lisaks üks lisapingutuskang. Britton on natuke avaram.
Turvatooli koha pealt arvan ma, et vahet pole, milline on, peaasi, et on. Kui avarii juhtub, siis sõltub kõik ainult juhustest...
http://www.beebikeskus.ee/maxicosi_priorixp.html
ja Britton Safeway:
http://www.lastepood.ee/?menuID3=342&productID=2547&ids=340|342
Mõlemad on oma omadustelt väga sarnased, Priori XPl on ainult lisaks üks lisapingutuskang. Britton on natuke avaram.
Turvatooli koha pealt arvan ma, et vahet pole, milline on, peaasi, et on. Kui avarii juhtub, siis sõltub kõik ainult juhustest...
Külaline- Külaline
Turvatoolid pere
kõige noorematele
Bellelli turvatoolid vastavad
kõige rangematele ECE R44/04
nõuetele. Turvatoolid on mõeldud
kasutamiseks 3-punkti turvavööga.
Turvatoolidel on eemaldatavad
ja pestavad katted.
Turvatoolide paigaldus- ja
kasutusvideod www.bellelli.com
Et meie vist võtame siit, 0-18 kg.
kõige noorematele
Bellelli turvatoolid vastavad
kõige rangematele ECE R44/04
nõuetele. Turvatoolid on mõeldud
kasutamiseks 3-punkti turvavööga.
Turvatoolidel on eemaldatavad
ja pestavad katted.
Turvatoolide paigaldus- ja
kasutusvideod www.bellelli.com
Et meie vist võtame siit, 0-18 kg.
Svetake- Postituste arv : 201
Registration date : 03/03/2009
Kuulge kirjutame sinna autoliittoon ja küsime, mis pull see on, et crash testi järgi on justkui seljaga sõidusuunas tool parem, aga nende testides pole. Milles seal viga seisneb??? Kas terve tool lendab minema?
eda21- Omaklubi hõbe
Mina isiklikult kasutatud osta ei julgeks, kui siis ainult tuttavalt. Siis oleks ju kindel, ega turvatool pole avariist läbi käinud. Kuna avariid ju nii tugevad, siis mine tea, mis mõrad sisse viskab, et hiljem pole see enam TURVAtool.
Sammuti, mul kiiks, et kuna maxi-cosi on niii vana firma ja kaua neid turvatoole teinud, siis on ka neid testitud rohkem ja arendatud rohkem, seega on meie valik Maxi-cosi Priori.
Kui valisin turvahälli, siis tahtsin osta ka EJ,mis oli kallim, aga beebikeskuses öeldi ka, et vali ikka maxi-cosi, sest need tevad mida toodavad....
Veider on see, et beebikeskuses on märgitud, et mc priori on näoga sõidusuunas ja alatas 9 kuust. Siis MC kodulehel on märgitud alatas 0 months ja võib mõlemasse suunda panna :hmmm:
Sammuti, mul kiiks, et kuna maxi-cosi on niii vana firma ja kaua neid turvatoole teinud, siis on ka neid testitud rohkem ja arendatud rohkem, seega on meie valik Maxi-cosi Priori.
Kui valisin turvahälli, siis tahtsin osta ka EJ,mis oli kallim, aga beebikeskuses öeldi ka, et vali ikka maxi-cosi, sest need tevad mida toodavad....
Veider on see, et beebikeskuses on märgitud, et mc priori on näoga sõidusuunas ja alatas 9 kuust. Siis MC kodulehel on märgitud alatas 0 months ja võib mõlemasse suunda panna :hmmm:
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Kasutatud tooli koha pealt olen Mirheliga täitsa nõus - ainult healt tuttavalt julgeksin osta... Samas nende kasutusiga nii pikk ja tegu nii vajaliku asjaga, et ma ei hakanud kasutatu peale üldse mõtlemagi, ostsin mõlemad uued. Kuigi teise tooli ostsin tegelikult oma isa autosse, kes Alexandrat sageli sõidutab. Aga eks kunagi kolib meie autosse ümber, kui Isabella hällist välja kasvab.
Mirhel - MC Priori XP on ikka kindlalt ainult sõidusuunas kasutamiseks. Ja alates 0 kuust ei sobi kohe kindlasti - seda saab küll kerge käeliigutusega lamavamasse asendisse tõmmata, kui laps peaks autos tukkuma jääma, kuid see kalle pole kindlasti vastsündinule piisav.
Mirhel - MC Priori XP on ikka kindlalt ainult sõidusuunas kasutamiseks. Ja alates 0 kuust ei sobi kohe kindlasti - seda saab küll kerge käeliigutusega lamavamasse asendisse tõmmata, kui laps peaks autos tukkuma jääma, kuid see kalle pole kindlasti vastsündinule piisav.
Külaline- Külaline
Kas keegi sellest turvatoolist on midagi kuulnud?
Toode: | Turvatool Royal Bimbo Fair (roosa) |
*turvatool sobib lapsele 9-18 kg (umbes 9 kuud - 3a) *5-punkti turvavööga, lihtne reglueerida ühe käega, et laps oleks kinnitatud optimaalselt *toolil on 6 kaldeasendit *paigaldatav istmele 2 või 3 punkti turvavööga, ka keskmisele kohale tagaistmel *turvatool võtab vähe ruumi *kvaliteetne kate pakub mugavust ning reguleerib temepratuuri *kate lihtsalt eemaldatav pesemiseks *kate, pehmendused kui ka vahtmaterjal on tulekindlad *maksimaalse turvalisuse tagamiseks on kandev raam metallist mis on kaetud lööki summutava materjaliga *vastab ECE 44.03 turvanõuetele Bränd: "FAIR" Turvatool on saavutanud Euro NCAP testides 4-tärnise reitingu | |
Tarneaeg: | 7 päeva |
Tüki hind | 1995.00 EEK |
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Oi Soulshaker, mulle meeldib ka see turvatool . :yes2:
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
mind hakkab juba närvi ajama, et väga tihti ei mainita istmete kirjelduses seda olulist asja üldse ära, kas on nägu sõidusuunas või selg. saab küll vaadata sealt Eda21 pandud tabelist ( :smaili: ), aga ikkagi. näiteks seda Kiddy Infinity Pro, mis tixiti tabelis on esikohal 9-18 kilo turvatoolide klassis, seal Eda tabelis ei ole ja kirjelduses ei ole sõidusuuna kohta midagi. googeldasin seda tooli veel ja ei saanud ikka targemaks. mulle meeldib selle tooli juures, et lapse pea tundub olema külgedelt väga hästi toetatud. aga kui see on näoga sõidusuunas, siis ma ei taha seda tooli.
mul on muidu otsingukriteeriumid need, et kaalukategooria olgu kindlasti 9-18 kilo (kui üks asi kõlbab kõigeks, siis ei kõlba ta mitte millekski), et tool oleks seljaga sõidusuunas või mõlemat pidi paigaldatav, ja et ta oleks turvatestides just turvalisuse koha pealt kõrgelt hinnatud, ja kasutusmugavus (autosse paigaldamine) ka väga mööda ei oleks. välimus, värv, hooldusmugavus ja hind ei ole nii olulised. aga veel ei ole leidnud sobivat tooli.
mul on muidu otsingukriteeriumid need, et kaalukategooria olgu kindlasti 9-18 kilo (kui üks asi kõlbab kõigeks, siis ei kõlba ta mitte millekski), et tool oleks seljaga sõidusuunas või mõlemat pidi paigaldatav, ja et ta oleks turvatestides just turvalisuse koha pealt kõrgelt hinnatud, ja kasutusmugavus (autosse paigaldamine) ka väga mööda ei oleks. välimus, värv, hooldusmugavus ja hind ei ole nii olulised. aga veel ei ole leidnud sobivat tooli.
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4