Turvatoolid
+35
enny
liisuu
siq29
moniquela
Monique
kristiina15
zoe
kiisumari
Pärlike
mitike
pincel
Tipu
Ansukas
liisa003
jeka
Maria
Katu .
kats
babyapple
mercaa
Gettukas
lemming
Kaja
Soulshaker
Svetake
Mirhel
HoneyMoon
accra
Mannu:)
Lehise
mannu03
imeline
tixit
eda21
pariisitar
39 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turvatoolid
mitike kirjutas:Kus Tartus on Kurepesa pood? :01:
Tartus Tehase 16, Sisustus E-kaubamaja.Väljast läheb kohe uks sinna kenasti.Ma ise Jõgevalt ja ka otsisime alguses.Me läksime kesklinnast sinna Sepaturu poole ja sealt raudtee juurest kus need teed lahku lähevad (sealt Babylandi juurest) läksime paremale ja kui tuli ristmik siis keerasime ka paremale,natuke maad oli sõita ja siis paistis paremalt sisustus E-kaubamaja. Kui oli vaja nii täpselt
Tipu kirjutas:Aga kus neid Römeri omasid müüakse, ma pole nagu kohanudki neid? :hmmm:
Ma lootsin, et Mustika keskuse beebipoes müüakse, aga ei müüdud. Üldse on see Mustika keskuse pood täiesti mõtetu. Suur enamus tooteid on kallimad kui mujal. Me vaatasime seal neid Maxi-Cosi turvatoole ja need olid 340.- krooni kallimad kui Beebikeskuses.
Nüüd on Robinclil samasugune turvatool nagu Raelil - Maxi-Cosi Priori XP, - millele ostsime juurde eraldi peatoe (250.-), et tal oleks mõnusam magada ja turvalisem sõita.
pincel- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009
Ma vaatasin sellist turvatooli : http://www.4kids.ee/index.php?id=1&action=show_product&product_id=579
Sama, millest Soulshaker oli huvitatud. Soulshaker ostsite selle?
See tundub kuidagi nii väike, et ma kohe ei tea..
Sama, millest Soulshaker oli huvitatud. Soulshaker ostsite selle?
See tundub kuidagi nii väike, et ma kohe ei tea..
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009
Mna olen üprisvägakindel, et tahan just Kiddy turvatooli. Vägagi veensid mind alljärgnevad videod, kus võib olla oma osa ka reklaamil, kuid milles siiski on toodud võimalikud eelised turvarihmadega nägu sõidusuunas toolide ees: www.autoliitto.fi/testit_ja_ajoneuvot/lasten_turvaistuimet/kiddy_comfort_pro_2008/ . Endale mulle meeldib ka see, et lapse arenedes ei saa ta hakata tooli rihmasid ise klõpsust avama, kuna neid asendab turvapadi (olen paraku näinud, kuidas mu sõbranna oli hädas oma lapsega, kes grammikestki toolis kinnitatuna püsida ei soovinud). Reklaamid reklaamideks, aga pariisitari (või noh tixiti) antud leheküljel turvatoolid.com asuv ADACi tabel on minu arvates täiesti usaldusväärne, kuna tegemist on Euroopa ainsa tõeliste kokkupõrketestide tegijaga ning nende testid on täiesti objektiivsed.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Need Kiddy toolid on mõeldud kuni 4 aastani. Minul on igatahes küll keeruline mõelda, kuidas mahub näiteks 3-4 aastane laps, koos talveriietega sinna padja vahele? :hmmm: Ja ega suvel kuumaga, seal pilu vahel ka just kõige parem vast ole Kuigi Kiddyl on seal tabelis väga hea koht, siis mulle ikkagi ei meeldi, et toolil pole turvarihmasid Nende asjade pärast jätsimegi meie selle tooli igatahes oma valikust välja
Kaja sellest toolist ei oska midagi arvata eriti. Kuidagi jube pisike tundub tõesti. Ja peatugesid ka pole külgede peal :hmmm: Ja nimi on ka täitsa tundmatu..
Kaja sellest toolist ei oska midagi arvata eriti. Kuidagi jube pisike tundub tõesti. Ja peatugesid ka pole külgede peal :hmmm: Ja nimi on ka täitsa tundmatu..
Kiddyl on nii toole 9-18kg kui ka 9-36kg
Kiddyl pole küll tooli turvarihmasid (Kiddy Comfort Prol on, aga ainult neid ei lubata kasutada enne kui laps on 18 kg täis, sest mudilastele on löögipadi nendel toolidel ohutum), kuid pisemate beebide jaoks on sees istepadi, mis teeb neile tooli parajaks ning lisaks on näidataud, kuidas löögipatja tuleb seada lapsele sobivaks. Antud toolil saab nii pea- kui õlatugesid samuti lapse vajaduse järgi muuta ning see on paljuski põhjus, miks nad on turvatestides nii häid tulemusi saanud. Minu arvates on isegi loogiline, et kui lapse pea vajub löögipadjale ning jalad ei saa õhku tõusta, on tal kokkupõrkel ohutum, kui olles rihmadega kinni, kuid ikkagi võimeline pead väga tugevalt ette viskama ning jalgu taeva poole ajama. Pealegi ei ole tool ise ju autos turvavööta - see kinnitatakse ikkagi auto oma turvavööga ja kui kõike nõuetekohaselt teha, ei näe mina küll probleemi. Samas nõustun, et kindlasti on häid toole teisigi.
Veel üks video, lihtsalt huvilistele: www.youtube.com/watch?v=v-dhlo2wqKY (siin näitab ka, kuidas tool kinnitub ja lapsele parajaks tehakse)
Kiddyl pole küll tooli turvarihmasid (Kiddy Comfort Prol on, aga ainult neid ei lubata kasutada enne kui laps on 18 kg täis, sest mudilastele on löögipadi nendel toolidel ohutum), kuid pisemate beebide jaoks on sees istepadi, mis teeb neile tooli parajaks ning lisaks on näidataud, kuidas löögipatja tuleb seada lapsele sobivaks. Antud toolil saab nii pea- kui õlatugesid samuti lapse vajaduse järgi muuta ning see on paljuski põhjus, miks nad on turvatestides nii häid tulemusi saanud. Minu arvates on isegi loogiline, et kui lapse pea vajub löögipadjale ning jalad ei saa õhku tõusta, on tal kokkupõrkel ohutum, kui olles rihmadega kinni, kuid ikkagi võimeline pead väga tugevalt ette viskama ning jalgu taeva poole ajama. Pealegi ei ole tool ise ju autos turvavööta - see kinnitatakse ikkagi auto oma turvavööga ja kui kõike nõuetekohaselt teha, ei näe mina küll probleemi. Samas nõustun, et kindlasti on häid toole teisigi.
Veel üks video, lihtsalt huvilistele: www.youtube.com/watch?v=v-dhlo2wqKY (siin näitab ka, kuidas tool kinnitub ja lapsele parajaks tehakse)
-
See KIddy tool paistab seal videos nagu tõeline puur. Laps vaevu näeb sealt välja. No igatahes...mul on mehe autos just-in-case see BMW tool, mis on sama põhimõttega nagu see Kiddy, aga hästi jura on ikka. Esiteks see esimene padi või tugi või mis iganes on ebamugav ja kui seda ei pane siis on laps kohe tava turvarihmade seest väljas. Nüüd ostsimegi pojale minu autosse uue. Concord Trimaxi (Emmal on Concord Ultimax) BMW tooli kasutame äärmisel vajadusel vaid.
Ma polegi veel kuulnud, et laps jaksaks seda turvatooli rihmade klõpsu lahti teha? Äkki on tool juba vana ja väsinud? Meie vanaemad isegi näevad vaeva, et neid klõpse lahti saada.
Ise ostaks küll ikka turvarihmadega tooli.
Ma polegi veel kuulnud, et laps jaksaks seda turvatooli rihmade klõpsu lahti teha? Äkki on tool juba vana ja väsinud? Meie vanaemad isegi näevad vaeva, et neid klõpse lahti saada.
Ise ostaks küll ikka turvarihmadega tooli.
Peale seda video vaatamist, langes arvamus sellest toolist veelgi. Laps ei saa seal ju käsigi liigutada, muust rääkimata! Kui see tädi seal videos selle hiigel padja lapsele sinna ette surus, siis mul jäi endalgi hing kinni. Lihtsalt vaatamisest. Tõsiselt. Mul on väikeste/kitsaste kohtade foobia Ja kui veel kujutan ette suuremat last seal talveriietes
Ma küll ei tea kedagi, kellel laps oleks ise need turvarihmad lahti teinud. Nii kergelt need nüüd küll ei käi ju
Ma küll ei tea kedagi, kellel laps oleks ise need turvarihmad lahti teinud. Nii kergelt need nüüd küll ei käi ju
Noh jah, nii palju, kui on inimesi, on arvamusi. Mina toetun faktidele ja need on, et Kiddy on testide alusel turvalisem, kui nii mõnigi eelmainitud bränd. Pealegi, kui lapsel on rohkem riideid seljas, sätid ta nii istuma, et ta poleks nii umbselt. Alati saab ka osta sinna kliimariide. Pealegi, autokoolis räägiti selgelt, et turvarihmadega sõites peaksid ohutuse mõttes ka täiskasvanud enne sõitma asumist eemaldama paksud riided (ei saa muidu piisavalt rihma pingutada), nii et oma last ma ammugi ei hakka soojas autos vatiriietega sõidutama! Sry, kui mu vastus tuli tuline, kuid mul tõepoolest jäi mulje, et ründasite (või naeruvääristasite) minu argumente ja läksite keema, hoolimata sellest, et mina ei sundinud kedagi antud toodet ostma!
-
meil siis selline
http://www.tipatapa.ee/detailid.php?574
http://www.tipatapa.ee/detailid.php?574
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
meil tulemas siis Concord Ultimax, lihtsalt sellepärast , et saab veel 4 kilo jagu istuda selg sõidusuunas
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
me ostame homme HTS BeSafe Izicomforti ikka.See on ainuke turvatool millel käivad rihma pehmendused küljest ära ja saab kenasti pesumasinas pesta. Teistel on külge õmmeldud. Ja ikkagist mulle meeldis see rohkem kui Mc või ükski teine turvatool.
Vaatasin siin netist turvatoole.Ma olen üsna kindel juba millise ostan aga kas keegi teab öelda mis vahe on MC Priori SPS ja Priori XP. Kas üks on lihtsalt uuem mudel?
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Baah, ma võisin kohe oma pilgud mingite Maxi Cosi, Brittoni, Britaxi jms palt ära pöörata. Suht võimatu on kahele lapsele mingeid superhäid toole saada...ma peaks miljonär olema. Aga meie saime pärast suuuuurt valimist endale sellised: http://www.babycity.ee/ee.php/news/,nid.88 Toolide panek autosse on veits vaevaline, aga muidu jummala rahul
zoe- Postituste arv : 13
Registration date : 15/09/2009
Me ostsime augustis lastele lõpuks turvatoolid ka ära. Käisime mööda poode ja näppisime kõik variandid ära. Valituks sai HTS BeSafe izi Comfort, 9-18kg.
Irisel selline
Larsil selline
Lastele meeldib väga seal sõita Ja ise olen ka väga rahul valikuga
Nii paljudel toolidel polnud peatugesid külgede peal kaitseks ja olid üldse kuidagi nii lagedad ja nikatsid. Turvalisus andis soovida
ühesõnaga Njah ja värvivalik on ka ikka suht kesine. Ikka ainult tumedad ja veelkord tumedad. Phähhh No ei tõuse mu käsi ostma oma väiksele lillekesele musta tooli ja poisile tahtsin ka midagi eredamat kui pruun, hall või must
Irisel selline
Larsil selline
Lastele meeldib väga seal sõita Ja ise olen ka väga rahul valikuga
Nii paljudel toolidel polnud peatugesid külgede peal kaitseks ja olid üldse kuidagi nii lagedad ja nikatsid. Turvalisus andis soovida
ühesõnaga Njah ja värvivalik on ka ikka suht kesine. Ikka ainult tumedad ja veelkord tumedad. Phähhh No ei tõuse mu käsi ostma oma väiksele lillekesele musta tooli ja poisile tahtsin ka midagi eredamat kui pruun, hall või must
xp-l on lisakang,mis pingutab auto turvavööd.seega siis peaks tool turvalisemalt olema kinni.muidu sama tool.mitike kirjutas:Vaatasin siin netist turvatoole.Ma olen üsna kindel juba millise ostan aga kas keegi teab öelda mis vahe on MC Priori SPS ja Priori XP. Kas üks on lihtsalt uuem mudel?
meil on priori xp mudel.olen väga rahul selle tooliga.
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
Ka meil on varsti plaanis osta lapsele turvatool. Olen erinevaid toole uurinud ja vaadanud, ka mulle hakkas kõige rohkem meeldima Britton SafeWay turvatool:
Mannu03 teil on vist täpselt sama tool? On see mugav ja kas tasub osta? Nagu ma aru sain on ka Andromachel Brittoni tool. Andke nõu antud turvatooli osas Teiste arvamused on ka oodatud
Mannu03 teil on vist täpselt sama tool? On see mugav ja kas tasub osta? Nagu ma aru sain on ka Andromachel Brittoni tool. Andke nõu antud turvatooli osas Teiste arvamused on ka oodatud
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Monique kirjutas:Ka meil on varsti plaanis osta lapsele turvatool. Olen erinevaid toole uurinud ja vaadanud, ka mulle hakkas kõige rohkem meeldima Britton SafeWay turvatool:
Meil on see tool ja oleme väga rahul
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
Monique, meie pisipiiga sõidab ka selles punases Brittoni SafeWay turvatoolis! Ostsin selle eelmise aasta oktoobris, kui piiga oli 7-kuune ja hakkasime seda kohe kasutama ka. Kallis ka ei olnud, veidi alla 1500 tookord. Meile küll meeldib väga! Tooli saab magaamisasendisse panna ja enamasti see ongi meil magamisasendis, sest piiga magab autosõitude ajal palju. Asendeid on väga kerge vahetada, autosse paigaldamine pole ka minu arust tülikas ega aeganõudev. Meil liigub turvatool pidevalt kahe auto vahet, nii et paigaldamine on juba üsna käppa läinud. Tundub, et mugav on ka see tool. Ise küll seal istudes sõitnud pole, aga piiga küll veel sõidumugavuse üle nurisenud ei ole!
Pilt ka meie piigast selles toolis:
Pilt ka meie piigast selles toolis:
Aitäh. Vaatasin ka, et hind on päris taskukohane ja lugesin infost, et asendeid on mitu ja kerge vahetada.
mu mehele jubedalt meeldib see tool, et ülilihtne on autosse paigaldada.
Tõenäoliselt kui pisem turvahällist välja kasvab siis saab tema õe vana tooli ja õde saab siis selle Brittoni endale.
Tõenäoliselt kui pisem turvahällist välja kasvab siis saab tema õe vana tooli ja õde saab siis selle Brittoni endale.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Meil sama tool oleme ka rahul.Poolpikali käib ka ja nii saab tibi magada ning pudelist juua.
Nagu juba öeldi paigaldamine lihtne
Nagu juba öeldi paigaldamine lihtne
Kuna olen siiani ainult head kuulnud, arvan, et see saab olema ka Nele tulevane tool
Ma uurisin ja valisin plikale turvatooli pikalt. Esimene valik oli sss tool, valituks osutus HTS Besafe 0-18kg tool, aga kuna meie autosse see ei mahuks (ma peaks siis ninaga vastu esiklaasi sõitma), siis pidime ikka näoga sõidu suunas tooli võtma. Aga kuna nii väikesele (10k ja täpselt 9kg) on rihmadega tool ebaturvaline, siis valisin löögipadjaga Kiddy Infinity Pro. Käisime enne poes proovimas ja tellisingi ära. Meil selline: http://www.turvatoolid.com/pood/product.php?id_product=33
Kes siin enne väitsid, et laps on seal ebamugavalt ja imelikult-ei ole. Plikale täiega meeldib seal istuda. See, et laps on padja ja istme vahele "surutud" ongi ju turvaline. Rihmadel ju sama põhimõte-laps peaks olema paigal. Aga kuna äkkpidurdusel on kaelavigastuste oht rihmadega suurem kui padjaga, siis valisin padjaga tooli. Peatugi on reguleeritav ja küljepadjad on piisavalt suured. Kusjuures osadel kiidetud toolidel on need täiesti olematud. Toolis ei pea ainult lapsel mugav olema, see peab ka turvaline olema. Kahjuks on nii, et osad on turvalisemad kui teised
Kes siin enne väitsid, et laps on seal ebamugavalt ja imelikult-ei ole. Plikale täiega meeldib seal istuda. See, et laps on padja ja istme vahele "surutud" ongi ju turvaline. Rihmadel ju sama põhimõte-laps peaks olema paigal. Aga kuna äkkpidurdusel on kaelavigastuste oht rihmadega suurem kui padjaga, siis valisin padjaga tooli. Peatugi on reguleeritav ja küljepadjad on piisavalt suured. Kusjuures osadel kiidetud toolidel on need täiesti olematud. Toolis ei pea ainult lapsel mugav olema, see peab ka turvaline olema. Kahjuks on nii, et osad on turvalisemad kui teised
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Beebikaubad
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4