Ameeriklanna saatis tagasi adopteeritud lapse
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Ameeriklanna saatis tagasi adopteeritud lapse
Torry-Ann Hansen, ameeriklanna, saatis tagasi Venemaale lapse, kelle ta seal adopteeris 2009 aasta septembris.
Artem Justin Hansen, adopteeritud laps saab 8 aastaseks järgmisel nädalal. Ta saabus Moskva lennujaama täiesti üksi, kaasas vaid sônum oma "emalt", milles too teatas, et soovib annuleerida adopteerimist ning et ta saadab lapse tagasi tema sünnimaale.
"Ma adopteerisin selle lapse, Artem Saveljevi, 28 septembril 2009 aastal. See laps on mentaalselt ebastabiilne. Peale seda, kui ma olin andnud sellele lapsele parima, on mul kahju teatada, et minu pere ja laste turvalisuse huvides ei soovi ma enam olla selle lapse ema. Nagu ta on päritolult venelane saadan ma annan teile tagasi vastutuse tema eest ja ma soovin, et adoptatsioon tühistataks. "
Peale kôige sai laps kôigest sellest teada alles lennujaamas, ema oli ta teele saatnud valega,teatades, et laps läheb teeb väikese reisi oma sünnimaale
Intsident on ajanud keema kôik vene vôimud, kes soovivad peatada igasuguse adopteerimisvôimaluse hetkel kahe riigi vahel.
Jääb üle lisada, et intsident on traumatiseerinud tugevalt last ja jääb kindlasti kogu eluks tema mällu. Loodame, et Atem Justin saab sellest ruttu üle ja suudab unustada natukenegi seda, mida ta üle on elanud.
Artem Justin Hansen, adopteeritud laps saab 8 aastaseks järgmisel nädalal. Ta saabus Moskva lennujaama täiesti üksi, kaasas vaid sônum oma "emalt", milles too teatas, et soovib annuleerida adopteerimist ning et ta saadab lapse tagasi tema sünnimaale.
"Ma adopteerisin selle lapse, Artem Saveljevi, 28 septembril 2009 aastal. See laps on mentaalselt ebastabiilne. Peale seda, kui ma olin andnud sellele lapsele parima, on mul kahju teatada, et minu pere ja laste turvalisuse huvides ei soovi ma enam olla selle lapse ema. Nagu ta on päritolult venelane saadan ma annan teile tagasi vastutuse tema eest ja ma soovin, et adoptatsioon tühistataks. "
Peale kôige sai laps kôigest sellest teada alles lennujaamas, ema oli ta teele saatnud valega,teatades, et laps läheb teeb väikese reisi oma sünnimaale
Intsident on ajanud keema kôik vene vôimud, kes soovivad peatada igasuguse adopteerimisvôimaluse hetkel kahe riigi vahel.
Jääb üle lisada, et intsident on traumatiseerinud tugevalt last ja jääb kindlasti kogu eluks tema mällu. Loodame, et Atem Justin saab sellest ruttu üle ja suudab unustada natukenegi seda, mida ta üle on elanud.
Re: Ameeriklanna saatis tagasi adopteeritud lapse
Appi, kui jube , nii kahju poisist
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Ma olen näinud saateid usasse adopteeritud vene lastest ja enamik neist olidki täiesti "sassis" ja asi süvenes veelgi võõral maal
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Ma arvan, et iga selles vanuses adopteeritud laps tuleb koos
"psyhholoogilise pagasiga" ja tulevased vanemad peaksid adopteeritud
laste puhul sellega arvestama. Sassis v8i mitte sassis, see ei anna
veel p8hjust last lennukile kupatada ja tagasi saata. Ega laps ei ole
mingi tarbeese, mida praagi korral tagasi v8ib saata. Minu silmis k2ib
see laste v22rkohtlemise paragrahvi alla ja see "ema" (jumal teab,
kuidas ta veel oma lastega k2itub) peaks mingigi karistuse saama.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
pariisitar kirjutas:Ma arvan, et iga selles vanuses adopteeritud laps tuleb koos
Täiesti päri Sinuga!!! Ma ei usu, et see "ema" ise ka normaalne on, kui ta niiviisi teeb...
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Samas sa ei tea, mida see laps oma uues kodus korraldas. Ema ju mainis, et pere turvalisuse huvides ei soovi ta enam olla selle lapse ema. Võibolla hakkas pere teisi lapsi seksuaalselt väärkohtlema, piinas teisi või mida iganes.
Ema poolt on selline käitumine laps lihtsalt tagasi saata muidugi täiesti vale. Kui lapsega hakkama ei saada, siis ilmselt oleks asjale saanud leida mingi normaalsema lahenduse. Mina ei julgeks näiteks selleks adopteerida, et usun, et geenid on määravamad kui kasvatus. Ja millised lapsed enamasti adopteerimiseks antakse - probleemestest peredest tulevad lapsed...
Selle loo puhul tahaks väga teada tagamaid, et mis seal kodus siis ikkagi toimus, et ema kirjeldab seda last kui ebastabiilset ja ohtlikku.
Ema poolt on selline käitumine laps lihtsalt tagasi saata muidugi täiesti vale. Kui lapsega hakkama ei saada, siis ilmselt oleks asjale saanud leida mingi normaalsema lahenduse. Mina ei julgeks näiteks selleks adopteerida, et usun, et geenid on määravamad kui kasvatus. Ja millised lapsed enamasti adopteerimiseks antakse - probleemestest peredest tulevad lapsed...
Selle loo puhul tahaks väga teada tagamaid, et mis seal kodus siis ikkagi toimus, et ema kirjeldab seda last kui ebastabiilset ja ohtlikku.
Külaline- Külaline
Similar topics
» Kas olete pärast lapse sündi oma vanas kaalus tagasi?
» Lapse kõhukinnisus.
» Lapse areng
» Lapse juustelõikus
» Lapse oma lauluraamat
» Lapse kõhukinnisus.
» Lapse areng
» Lapse juustelõikus
» Lapse oma lauluraamat
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1