Lapse oma lauluraamat
+4
Heleen
Mirhel
Iirlane
VäikeTama
8 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Scrapbooking
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Lapse oma lauluraamat
Mulle tuli just idee See peaaegu nagu scrapbooking! Meil on siin palju fotohuvilisi (nagu ma ise), siis miks mitte seda ära kasutada?
Kuulasin siin neid lastelaule ja vaatasin ka tekste. Tahaks välja printida.. aga niimoodi ju igav ja ebaesteetiline välimus ka mu "laulikul". Siis otsustasin, et valin välja lahedaimad laulud, ning toredaimad pildid oma tibi esimestest elukuudest, ning teen nendest päris raamatu! Sellest raamatust saab röömu tunda nii Alma ise kui äkki kunagi ka ta omaenda lapsed? Macil on selleks oma programm, kuid ka Internetis on sobivaid pakkumisi. Nagu näiteks Omaraamat , picturehappy.ee , vöi Berolina
Kuulasin siin neid lastelaule ja vaatasin ka tekste. Tahaks välja printida.. aga niimoodi ju igav ja ebaesteetiline välimus ka mu "laulikul". Siis otsustasin, et valin välja lahedaimad laulud, ning toredaimad pildid oma tibi esimestest elukuudest, ning teen nendest päris raamatu! Sellest raamatust saab röömu tunda nii Alma ise kui äkki kunagi ka ta omaenda lapsed? Macil on selleks oma programm, kuid ka Internetis on sobivaid pakkumisi. Nagu näiteks Omaraamat , picturehappy.ee , vöi Berolina
Re: Lapse oma lauluraamat
Hea idee VäikeTama!
Ma tegin paar aastat tagasi sellise raamatu tytre piltidega vanaemadele kingituseks www.blurb.com-s.
Vaga vinge raamat tuli.Endale kahjuks ei jaanud eksemplari ,aga eks kunagi pärime...
Minuarust see ongi tanapaevane asendus fotoalbumile. Sa mitte ei tryki pilte ja ei pane albumisse, vaid tellid kohe raamatu oma piltidega.
Scrapbookiks muutub see raamat sul siis kui sa parast siis sinna juurde veel "lilli ja liblikaid" kleebid.
Ma tegin paar aastat tagasi sellise raamatu tytre piltidega vanaemadele kingituseks www.blurb.com-s.
Vaga vinge raamat tuli.Endale kahjuks ei jaanud eksemplari ,aga eks kunagi pärime...
Minuarust see ongi tanapaevane asendus fotoalbumile. Sa mitte ei tryki pilte ja ei pane albumisse, vaid tellid kohe raamatu oma piltidega.
Scrapbookiks muutub see raamat sul siis kui sa parast siis sinna juurde veel "lilli ja liblikaid" kleebid.
Iirlane kirjutas:
Hea idee- seda ma siis teengi :hahaha: Muidu olen ka My Baby's Journal esimese eluaasta kohta ära "kaunistanud" igast "uue beebi" kleepsude ja lillekestega, ning fotosid igasse vöimalikku ja vöimatusse kohta kleepinud :chees:
mina tegin omaraamatu abiga 60lk raamatu pealkirjaga :"Meie pere muinasjuturaamat" Kus siis igasuguseid jutte, ja nende vahel on siis mälestuste lehed, kus on siis pilte meie perest. Esikaanel on nii lapse kui koera pilt. ja veel on seal mehe poolt mulle kirjutatud luuletusi..
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Registration date : 16/02/2009
Mina tegin ka oma mehele 2008 aasta jõuludeks raamatu. Muinasjuturaamatu, et ta saaks Raelile õhtujutte lugeda.
Juttudele pildistasin ise juurde ka fotod- Kõik muinasjuttudes ja piltidel olevad tegelased on meie oma kodu asukad. Väga metsikud fotosessioonid käisid kodus kui mees tööl oli... :laugh: mind ajab sellele mõtlemine siiani naerma. Kuidas ma seda raamatut tegin.
Tegelikult sa üli - üli naljakas raamat!!! Mees naeris pisarateni :kezzy: Ootab juba järgmist osa. Ma panen siia paar pilti sellest raamatust... aga kõige normaalsemast muinasjutust- muidu vaatate, et ma poolearuline :hahaha:
Külaline- Külaline
Superidee ja -teostus, Thelma :smaili: ! See ju täitsa teie pere reliikvia, mida aina edasi pärandada!
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Thelma Ken ja Kevin :hahaha: :hahaha: :hahaha: :smaili: :smaili:
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
oi ja ühes muinasjutus on tegelaseks üks lest, kes jäi võimlemisharjutusi tehes Rallu võrevoodi vahele kinni. Ja kuidas kõik teised tegelased pididi "lesta tõmbama"! ja kuidas sellest suur tüli tekkis.
Külaline- Külaline
Plaanin väikese päris scrapbooki ka teha kohe kui mahti. Enne seda aga mõtlesin teha ülestõusmispühade kaarte.
Sõbrapäevaks tegime Raeliga kallimatele sõpradele ja sugulastele. Ostsin tiimarist roosasi ja lillasi pehmeid kaardipabereid ja- siis tegin Raeli jala- ja käejäljed guassiga valgele paberile. Selle valge paberi panin omakorda sinna roosa kaardi sisse ja sidusin selle naturaalse paelaga kokku. Peale kleepisin veel ilusad kivikestega kleepsud.
Jube nunnud tulid. Kahjuks pole endal ühtegi kaarti kodus...
Sõbrapäevaks tegime Raeliga kallimatele sõpradele ja sugulastele. Ostsin tiimarist roosasi ja lillasi pehmeid kaardipabereid ja- siis tegin Raeli jala- ja käejäljed guassiga valgele paberile. Selle valge paberi panin omakorda sinna roosa kaardi sisse ja sidusin selle naturaalse paelaga kokku. Peale kleepisin veel ilusad kivikestega kleepsud.
Jube nunnud tulid. Kahjuks pole endal ühtegi kaarti kodus...
Külaline- Külaline
Thelma, väga äge muinasjuturaamat :smaili:
Pealkiri on "Meie pere lood 1", kas siis on järge oodata?
Pealkiri on "Meie pere lood 1", kas siis on järge oodata?
keivi- Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009
ma usun, et ehk siis järgmiseks jõuluks peab tegema. Naljakaid tegelasi meil ka kodus jagub-igalt reisilt tuleb mõni imelik tüüp meiega kaasa kes siin kodus miskit korraldab - millest siis juba saab muinasjutu kirjutada.
Ning nõudlus on igatahes suur (issi ja Rael nõuavad :hahaha: :hahaha: )
Ning nõudlus on igatahes suur (issi ja Rael nõuavad :hahaha: :hahaha: )
Külaline- Külaline
Appi kui kihft raamat! :smaili:
Ma siin vahepeal heietasin ka m6tet teha tytrega kahasse muinasjutu raamat ,et ma kirjutan lood ,t6sielust, ja tema siis joonistab pildid.
sellised raamatud saavad kindlasti olema perekonna reliikviad.
Ma siin vahepeal heietasin ka m6tet teha tytrega kahasse muinasjutu raamat ,et ma kirjutan lood ,t6sielust, ja tema siis joonistab pildid.
sellised raamatud saavad kindlasti olema perekonna reliikviad.
Panid juustud ühte kappi :hahaha: Thelma sul seda suuvärki ikka on :hahaha:
Väga viis idee ja raamat :smaili:
Väga viis idee ja raamat :smaili:
ma siin jupp aega mõtlesin,et millest te siin räägite...
Aega võttis,aga asja sai...sain ideele pihta...
Thelma-super äge värk...
Ma hakkan ka nüüd ideid koguma ja kirja panema...
Vaatab mis pika peale välja kukub.
Aega võttis,aga asja sai...sain ideele pihta...
Thelma-super äge värk...
Ma hakkan ka nüüd ideid koguma ja kirja panema...
Vaatab mis pika peale välja kukub.
Külaline- Külaline
Thelma, see raamat on lihtsalt super!
Väärt ideede-generaator oled! :0012: :girlsh:
No need jutukesed :smaili: :smaili: :smaili:
Väärt ideede-generaator oled! :0012: :girlsh:
No need jutukesed :smaili: :smaili: :smaili:
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705