Marise päevateki päevik
+14
gerli08
Mammi
Monique
elefant
Siki
pariisitar
babyapple
tixit
carissime
naxy
accra
Marianne
siq29
Maris45
18 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Marise päevateki päevik
Ma nüüd kodus tagasi ja hooplen suure saagiga. Kuna Soomes läks lugemine sassi, siis ei teadnud enam palju tehtud on. Tänaseks on valmis 51+2 lappi. Kaks lappi seega üle normi. Olen tubli eks- kes ikka koera saba kergitab kui koer ise
Vahel kui töö ei edene on see suurepärane enesepetmise variante
Eriti lappide, lillede vms osas mida palju vaja vorpida.
Tubli oled!
Eriti lappide, lillede vms osas mida palju vaja vorpida.
Tubli oled!
Annan märku, et valmis on 55 lappi. Kuid...Eile viimistlesin ühe lapi ära ja selgus tõsiasi, et lapi mõõdud ei tule 20x20cm. Tõmbab peale raamilt võtmist ikkagi kokku ja suurusesst 18.5x18.5cm. See aga tähendab, et...pean tegema 110 lappi. Hetkel lõnga veel 30 lapi jagu. Peangi uurima hakkama, kust seda kõige lihtsamalt kätte saaks. Siit ka küsimus, kus müüakse red heart lõnga? ja just seda helerohelist. Pirita selveris oli kõikke muud. Muidugi on võimalus tellida, kuid... Huvitav, kui palju läheb lõnga äärepitsi jaoks. Tahaks midagi sellist kootud soolika sikk-saki moodi kududa- seda pitsi mõtlen Ja hiljem siis heegeldan/õmblen lappidele külge.
Selver, Kaubamaja, Rimi, Prisma, kpl.Veimevakk, Kangas ja nööp, Maksimarket. Nemad peaks kõik Red Heart lõnga müüma, kahjuks värvidest ei tea ma midagi.
Äitäh, Carissime! Leidsin lõnga. Aga kui tahan tellida, siis saan ka ise järele minna, eks?
Annan ka vahepeal endast märku. Olin Otepääl ja selgus asjaolu, et projekt "päevatekk" muutis end pisut. Kuna härra elukaaslane arvas, et punane päevatekk sobib suurele voodile sinna tuppa paremini, siis jätame sinna punase. Ja minu valmistatud päevatekk läheb Karoliina voodile, mis on 90cm x 2m suur. See tähendab seda, et mul on vist lapid olemas . Tuleb viimistlema hakata. Ja mõelda, kas äärepits teha või jätkata lappe. tekil jääb näha vaid esikülg ja pits peaks olema vähemalt 20cm lai. Mõtlen veel.
Jääb lootus, et mul tekk saab varsti valmis...
Jääb lootus, et mul tekk saab varsti valmis...
Sellised muutused on positiivset jõudu andvad Nüüd vist tuleb lõngast ka välja?
Mulle just meeldib see siis ikka silmaga näha kui palju tööd tehtud ja kui vähe veel ees.
. koos on 59 lappi. Paar päeva olen tegelenud viimistlemisega ja seda tuleb veel teha. Loodan veel homme ka uut lappi alustada. Tahan ikkagi 66 lappi kokku teha, siis tuleb üks rida rippu ka. Ja peale selle siis veel pits ja ka riidest põhi.
Loodan sama. Tibi tuba Otepääl sai ilus roosa ja kaks seina triipu. See bastelne roheline peaks kenasti sinna sobima. Ja siis on neiu vast rahul ka, et tema mänguajast ma kudusin vms. Nüüd käib ja räägib, et emme koob
Ei ole, kas pakud midagi? Mul viimistlemine toppab natuke. Saan päeva jooksul vaid 16 lappi vormi tõmmata, kuna rohkem nööpnõelu pole
Midagi ikka
Nööpnõelte osas oleksid võinud ju küsida. Kui endiselt vaja anna teada.
Nööpnõelte osas oleksid võinud ju küsida. Kui endiselt vaja anna teada.
Aiva loe ja imesta :O Et siis ma ikka jälgin aeg ajalt su tekitegu Ootan põnevusega lõpptulemust.
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Mammi, tore, et ikka liinil püsid . Ja carissime, sinu ideed on alati teretulnud. Katsetasin täna teistmoodi vormimist ja sain madratsile 25 lappi sirgu tõmmatud- tubli, eks . Nüüd kümmekond veel ja siis veel kümmekond uut lappi teha vaja.
Kusjuures see on nii kudumakiskuv muster, nagu siin eelpool keegi ka ütles. Ma läksin ükspäev kaltsukasse ja sain sealt sama mustriga diivanipadja, ülimegailus, nüüd mõtlen, et peaks ka teistele diivanipatjadele samasugused katted tegema.
Kas on keeruline muster kudumiseks?
Sorry, et teemat risustan
Kas on keeruline muster kudumiseks?
Sorry, et teemat risustan
Oh, ei, muster pole üldse raske. KOlm või neli esimest lappi veerisin paberilt maha ja siis ilma mustrita, peast. Hästi mõnus ja kiire tegelt.
Mul hetkel laiskus peal . Vaja veel teha kuus lappi. Ülejäänu on vormitud ja needki vaja kokku heegeldada. KUna mul neli päeva last ka kodus pole olnud, siis oleks ju võinud kududa...aga- noh, vähemalt koristasin elamist
Mul hetkel laiskus peal . Vaja veel teha kuus lappi. Ülejäänu on vormitud ja needki vaja kokku heegeldada. KUna mul neli päeva last ka kodus pole olnud, siis oleks ju võinud kududa...aga- noh, vähemalt koristasin elamist
Võtsin ka oma oskused kokku ja alustasin eile proovilappi, esialgu mulle meeldib Aitähh, Maris45 entusiasmi jagamise est
MInule palun natuke piitsa. Vaja veel kuus lappi teha, kuid viitsimist hetkel napib. Loodan homme end kokku võtta. Alustasin täna ühe lapi ära ka juba.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5