Marise päevateki päevik
+14
gerli08
Mammi
Monique
elefant
Siki
pariisitar
babyapple
tixit
carissime
naxy
accra
Marianne
siq29
Maris45
18 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Marise päevateki päevik
Natuke võiks ju anda .......
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Vot see vist viga oligi tõesti. Oleks võinud kõik korraga valmis teha ja siis ära vormida. Tegelt mul vormimisega enam oodata ei saanud, kuna mu voodi, kus vormisin viiakse Otepääle, siis olude sunnil pidin seda tegema. Vabandused, vabandused . aga- täna valmis siiski üks lapp. Viis veel
Ka täna norm täidetud, kuid vaatasin paari päeva tagust tehtud tööd ja leidsin sealt vea . Kaks rida on puudu
kukuu, aruandlus on puudu! Nüüdseks peaks viga parandatud olema, või mis? Kui kaugel oled?
Oih... palun vabandust . Kannan ette, et lapimajandus tänasest lõpetatud. Valmis kõik 66 lappi. Nüüd vaja kokku heegeldama hakata. Ja seda alustan siis homsest . Ma muidugi ei tea, kuidas kahe lapse kõrvalt see välja näeb (homme mul lisaks oma kahesele ka teine kahene hoida ) aga loodan anda endast parima
nii, minul nüüd selle mustriga kala sees. Kui nüüd lõpeb see lilleõieosa ja algab see õhk/kokku/õhk/kokku jne ehk rida 33, siis kuidagi ei klapi see muster. 4 viimast silma vardal on joonisel õhk/parempidi/õhk/parempidi aga kuidagi üle jääb silmi.Ma ei oska seletada, lihtsalt kududes ei klapi. Kas sul klapib?
Edit: sain veast üle Teine viga tuli lõpuridades ka, siis võtsin ingliskeelse õpetuse ette ja sain jonksu.See eestikeelne joonis on vigane natsa.
Edit: sain veast üle Teine viga tuli lõpuridades ka, siis võtsin ingliskeelse õpetuse ette ja sain jonksu.See eestikeelne joonis on vigane natsa.
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Kokku ajamiseks tuleb kõige rohkem aega varuda. Vähemalt minu kogemused näitavad seda.
Ootan juba nii väga selle tekikese valmimist.
Ootan juba nii väga selle tekikese valmimist.
Just, unustasin mainida, et mõned vead leidsin küll ka. Mul võtab ikka väga palju aega see kokku lappimine. Eriti veel siis kui mees kodus- no ei saa teha. Aga- natuke alla poole lappidest on koos.
Mis sa vatrad siin ma juba kibelen tekki näha
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
Pere peab ikka tähtsam olema kui käsitöö. Kõike tuleb naudingu ja armastusega teha siis saab ilus tulemus
Annan teada, et miski 10 lappi veel ja siis on 66 lappi ühendatud. Peab hakkama mõtlema äärepitsi peale. Vahepeal oli mõte, et käin pooliku tööga Otepääl voodi juures proovimas ja siis vaatan kui laia pitsi teen.
Vooder vist tuleb peale pitsi paigaldada, eks .
Vooder vist tuleb peale pitsi paigaldada, eks .
Nii, kas kellegil on pakkuda mõnusa äärepitsi mustrit? Heegeldatud või kootud. Vaimusilmas näen kootud soolikatüüpi pitsi. Siksakina. ja pärast heegeldan külge, kuid teha ilma mustrita ei oska.
ah jaa- lapid on koos ja...ilus on
ah jaa- lapid on koos ja...ilus on
Oi, juba valmis lapid? Nii tubli!!!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Tubli!
Ma olen sulle kaks väljavaadanud Üks ongi sik-sak aga teine on lillelehe ääremuster. Äär jääbki nagu lehe rida.
Kunagi plaanisin enda tekikesele selle teha no siis kui jalgratast leiutasin Muster on Kuduja piiblist. Äkki sul olemas see raamat.
Tule rabarberi raksu ja ühenda kaks asja kasulikuga.
Ma olen sulle kaks väljavaadanud Üks ongi sik-sak aga teine on lillelehe ääremuster. Äär jääbki nagu lehe rida.
Kunagi plaanisin enda tekikesele selle teha no siis kui jalgratast leiutasin Muster on Kuduja piiblist. Äkki sul olemas see raamat.
Tule rabarberi raksu ja ühenda kaks asja kasulikuga.
Viimati muutis seda carissime (Teis 08 Juun 2010, 21:44). Kokku muudetud 1 kord
Teate, mul tuli hää ja kiire mõte oma tekiga. Homme lähen poodi vaatama, kas saab teostada ja siis kui valmis, näitan teile ka! Ehk siis tekitan uudishimu teis!!!
Aga Carissime, kui rabarereid veel on, siis tuleks raksu küll!
Aga Carissime, kui rabarereid veel on, siis tuleks raksu küll!
MInu saavutus on valmis .
Alustasin 24 märts ja täna lõpetasin. Aega võttis, kuid asja sai . Äärde panin laiskusest poest ostetud pitsi ja voodriks sai puuvillane kangas. Mõõtudeks tuli 1.11 x 2.03(ilma pitsita).
Alustasin 24 märts ja täna lõpetasin. Aega võttis, kuid asja sai . Äärde panin laiskusest poest ostetud pitsi ja voodriks sai puuvillane kangas. Mõõtudeks tuli 1.11 x 2.03(ilma pitsita).
Nii ilus.
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Väga ilus!!!!
Tubli tüdruk, nii suure tööga hakkama saada. Imetlus su kannatlikkusele ja püsivusele!
(ma millegipärast arvasin,et kui mainisid poodi siis leiad äärele lahenduse sealt)
Tubli tüdruk, nii suure tööga hakkama saada. Imetlus su kannatlikkusele ja püsivusele!
(ma millegipärast arvasin,et kui mainisid poodi siis leiad äärele lahenduse sealt)
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5