Marise päevateki päevik
+14
gerli08
Mammi
Monique
elefant
Siki
pariisitar
babyapple
tixit
carissime
naxy
accra
Marianne
siq29
Maris45
18 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Re: Marise päevateki päevik
Eile oli natuke parem päev. Kui eelmised päevad lõpetasin oma lapimajanduse öösel pool kaksteist, siis eile sain juba kell kümme valmis . Täna on pausipäev ja kasutan selle ühe reservlapi ära. Vabanduseks see, et sõidan maale. Loodan õhtul küll juba uut alustada.
Kuna eile tegeles peale pikka reisi lapsega vanaema, siis sain basseini kaksteist Valmis dee eilse osa. Seega lükkub üks lisalapp edasi. Ootab mu laiskusepäeva . Täna ka üks valmis ja üks uus alustatud. Seda tänu sellele, et ma ei saa suud liigutada, ehk rääkida ja käed teevad tööd. Käisin nimelt tarkusehammast välja oppimas.
Koon koos sinuga ... ... mõtetes
Loodan,et nüüdseks olematu hammas, sind enam ei piinaks.
Loodan,et nüüdseks olematu hammas, sind enam ei piinaks.
Tänan, Carissime, hammas, ehk olematu hammas on enamvähem. natu tuikab, kuid elan üle. Aga mis peamine - tänane lapp valmis ja seega üks lisalapp endiselt ootamas halvemaid aegu
Et kõik südamelt ära rääkida, tuleb mul alustada väga ammustest päevadest. . Kuna viibisin viis päeva maal ja arvasin, et kudumisega eriti tegeleda ei saa, siis võtsin kaasa vaid ÜHE toki lõnga, millest saab teha vaid kolm ja pool lappi. Seega minu laupäevane ja pühapäevane päev olid täielikult raisus ja ma nokkisin nina . Olin tige iseenda peale.
Aga lõppkokkuvõttes pole mul siiski ühtegi päeva vahele jäänud, seega olen omadega graafikus. Püüan nüüd tublim olla ja igalepoole külla kudumise ka kaasa võtta ja ohtrasti ka lisalõnga. Kunagi ei või teada, kuna kudumislainesse upun.
Aga lõppkokkuvõttes pole mul siiski ühtegi päeva vahele jäänud, seega olen omadega graafikus. Püüan nüüd tublim olla ja igalepoole külla kudumise ka kaasa võtta ja ohtrasti ka lisalõnga. Kunagi ei või teada, kuna kudumislainesse upun.
Sellega seoses on mul käekotis lõng ja heegelnõel. Igaks juhuks kui peaks kuskil kaua ootama
Sellest saab ilus tekk Palju lõnga praeguseks kulunud on? Või palju terviku peale läheb?
KOkku läheb 27 tokki lõnga vist ainult lappidele, aga äärde tahan mingi pitsi vist ka teha. seega sutsu rohkem.
Eile sai valmis ka üks lapike- nüüd valmis 39 lappi.
Eile sai valmis ka üks lapike- nüüd valmis 39 lappi.
Siiski siiski- olen valesti lugenud ja kokku on mul tänase seisuga 42 lapikest.
Sedapidi valesti lugemine on ju ütlemata mõnus Palju hullem kui oleks teisele poole valesti. Lõpp hakkab varsti paistmagi
Lõpp tundub veel kaugel...kaks veel ja siis pooled valmis. . Järgmine nädal Soome, loodan seal rohkem kui ühe päevas teha. Kuid eks me näe, kuidas asi edeneb.
Samas mida ilusamaks ilmad lähevad seda rohkem saab õues olla ja seal kududa/heegeldada on nii mõnus.
Carissime- õigust räägid. Nüüdseks on Karoliina ka juba ära harjunud, et emme koob(tema keeles"toob" ) kogu aeg. Isegi siis kui last magama panen . Ja oi kui ruttu neiu uinub. Varraste klõbin on rahustav ja uinutav vist. . Valmis 44 lapikest. Veel 46 tükki
Lõpp peaaegu paistab
Meil on tütrel oma lõng ja suured vardad millega mul kõrval istub ja "koob"
Kiiresti muidugi tüdineb ja siis lendab mõneks ajaks nurka kogu see pusa, vardad püsti.
Meil on tütrel oma lõng ja suured vardad millega mul kõrval istub ja "koob"
Kiiresti muidugi tüdineb ja siis lendab mõneks ajaks nurka kogu see pusa, vardad püsti.
Peaks ka neiule omad vardad andma- nii kui saab, on minu varraste küljes ja minu süda jätab lööke vahele kui üks varras välja tõmmatakse
Ma ootan põnevusega Marise teki valmimist ja pilti tekist!
Minu 11-aastane tütar pusib ka kududa, aga temal on ka selle püsivusega häda. Ta arvab, et kui vardad kätte võtab, siis kohe oskab. Seni teeb ilusti, kuni esimene silm vardalt maha jookseb või esimene toppamine tuleb, siis lendab kudumine vihapurskega nurka. Seletan küll ja üritan õpetada, aga tal on see "mina ise" sündroom ka. Kui rääkisin talle, et ma kudusin 9-aastaselt oma esimese sokipaari ja 12-aastaselt esimese kampsuni, siis tegi suured silmad, et kuidas ma oskasin. Seletasin, et püsivust peab olema ja tahtmist valesti läinud osa uuesti kududa. Esimene sokipaar valmis mul pooleldi nuttes, aga alla ka ei andnud. Seletasin, et praegugu harutan asja 2-3 korda üles, enne kui lõpuks asi tuleb nii nagu vaja. Ehk tüdruk tasapisi siiski võtab kudumise omaks. Heegeldab ka pisut, see meeldib talle rohkem.
Minu 11-aastane tütar pusib ka kududa, aga temal on ka selle püsivusega häda. Ta arvab, et kui vardad kätte võtab, siis kohe oskab. Seni teeb ilusti, kuni esimene silm vardalt maha jookseb või esimene toppamine tuleb, siis lendab kudumine vihapurskega nurka. Seletan küll ja üritan õpetada, aga tal on see "mina ise" sündroom ka. Kui rääkisin talle, et ma kudusin 9-aastaselt oma esimese sokipaari ja 12-aastaselt esimese kampsuni, siis tegi suured silmad, et kuidas ma oskasin. Seletasin, et püsivust peab olema ja tahtmist valesti läinud osa uuesti kududa. Esimene sokipaar valmis mul pooleldi nuttes, aga alla ka ei andnud. Seletasin, et praegugu harutan asja 2-3 korda üles, enne kui lõpuks asi tuleb nii nagu vaja. Ehk tüdruk tasapisi siiski võtab kudumise omaks. Heegeldab ka pisut, see meeldib talle rohkem.
Kui koolis kunagi oli vaja midagi teha siis just mu püsimatuse tõttu ei saanud ma midagi tehtud. Tundub,et ajapikku tuleb ka kannatus (eriti peale lapse sündi )
Nii vahva ettevõtmine sul. Edu ja jaksu . Üle poole juba valmis. Jään valmis tulemust ootama. Tuleb kindlasti väga ilus.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Tänud kaasaelajatele. Olete suureks abiks ja toeks! Kui tekibki mõte, et olen ühe vaba päeva ära teeninud, siis ...ikkagi võtan vardad kätte ja teen asja ära. Täna siis sain lausa 1.5 valmis-seega üks üle poole .
Väga tubli
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 5