TK: Suveks selga
+19
Puhh
mitike
VäikeTama
babyapple
elefant
krissu787
gerli08
carissime
kats
Pärlike
Mammi
tercu
kiisumari
Monique
Iirlane
Siki
tixit
HoneyMoon
siq29
23 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: TK: Suveks selga
ai,ai tixit
Poolikut asja taasalustada on keeruline. Minu puhul aitab see kui võtan töö kätte ja lihtsalt kujutan valmis produktina seda. Kui motivatsioon tekib jätkan ja kui mitte siis kiirelt harutama.
Õppinud olen ka seda,et kui miski häirima jääb siis pole mõtet jätkata ja loota,et äkki hiljem hakkab meeldima. Sellistel juhtudel harutan hiljem juba valmis töö üles
Loodan, et jõuad selgusele
Poolikut asja taasalustada on keeruline. Minu puhul aitab see kui võtan töö kätte ja lihtsalt kujutan valmis produktina seda. Kui motivatsioon tekib jätkan ja kui mitte siis kiirelt harutama.
Õppinud olen ka seda,et kui miski häirima jääb siis pole mõtet jätkata ja loota,et äkki hiljem hakkab meeldima. Sellistel juhtudel harutan hiljem juba valmis töö üles
Loodan, et jõuad selgusele
Mina pole veel alustanudki, kuigi mõtetes asi liigub. Jube laiskvorst olen selle koha pealt, eksole... Praegu mul nii töörohked ajad, sest mees on kaugel tööl ja põllud-peenrad-kasvuhoone on minu teha. Täna juba vaatasin, et lähipäevadel tuleb minna peenraid rohima... Ma pole viimasel ajal üldse jõudnud midagi teha, poolik pajalapp ootab ka paremaid aegu. Aga selle suvetopi ma ära teen ikkagi, kasvõi nui neljaks teen ära!
esitükist on tehtud veerand
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Tänu eilsele ja tänasele vabale päevale olen saanud plaanitust rohkem aega pühendada oma kleit/top/tuunikale Muud sõna ei oska hetkel sellele leida.
Alumine osa nüüd ka valmis. Veel vaja teha rinnaosale vooder ja paelad külge ning siis saan hõisata
Alumine osa nüüd ka valmis. Veel vaja teha rinnaosale vooder ja paelad külge ning siis saan hõisata
Te nii tublid kõik . Ise otsustasin oma peaaegu valmisoleva töö üles harutada ja uue idee või meeldivama lõnga otsida.
Meie linnas avatakse varsti esimene käsitöö pood Täna luurasin läbi akna aga ei saanud aru, mis lõngad neil seal olid. Paar värvi tundusid küll mõnusad olema. Ehk õnnestub midagi sealt leida.
Meie linnas avatakse varsti esimene käsitöö pood Täna luurasin läbi akna aga ei saanud aru, mis lõngad neil seal olid. Paar värvi tundusid küll mõnusad olema. Ehk õnnestub midagi sealt leida.
Magamata ööd on selja taga ja minu suvine top/tuunika on valmis.
Nüüd tunnen küll,et üks puhkus käsitööst kuluks ära
Rinnaosa koosneb 20-st suuremast lillest ja õlapaelad moodustuvad 10-st väikest lillekest.
Rinna alt saab paelaga kokku tõmmata.
Nüüd tunnen küll,et üks puhkus käsitööst kuluks ära
Rinnaosa koosneb 20-st suuremast lillest ja õlapaelad moodustuvad 10-st väikest lillekest.
Rinna alt saab paelaga kokku tõmmata.
carissime Lihtsalt vapustavalt ilus.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minu meelest on carissime asjad kuidagi eriti valged ja puhtad alati ja imeilusad ka.... ma kadeeeee
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Taevalik ilu, Carissime, võtab lihtsalt sõnatuks! Nii puhas, valge, õrn... raske on leida õigeid sõnu!
ekstraklassi meistriteos - carissime
nüüd ei julge oma lihtsaid toppe siin näidatagi
nüüd ei julge oma lihtsaid toppe siin näidatagi
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Oh, nii palju sündant soojendavaid kiituseid. Ma olen nii liigutatud
See annab veel julgust koos tegemisele.
Tänud teile!
See annab veel julgust koos tegemisele.
Tänud teile!
Peale Carissime toppi on siia naljakas midagi veel lisada, kuid enda linnuke tuleb ju ka kirja saada... Kiiruga sai lapsele valmis selline asi.
See ju päris kobe
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
No panen siis kiire nikerduse ka siia aga üks tegelane jõudis selle mul pesumasinasse panna ja käis pesust läbi ilma et ma teadnud oleks
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
Nii ilusad topid kõigil
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Nii, annan teada, et alustasin ka nüüd topi tegemisega lõpuks. Otsustasin topi kududa ja selle tulevane omanik on minu vanem tütar. Proovilapp on tehtud ja esialgne silmade arv (nagunii tuleb mul seda paar korda vähemalt üles harutada...) välja arvutatud. Õhtul, kui lapsed kõik kenasti magavad, alustan päristööga.
Aga mul tekkis ka üks küsimus, õigemini, ma olen segaduses. Käimas on ka TK: Suvi ning suvetop on ju ka suvine asi. Samas pole eriti aus esitleda ühte tööd siin kahes koostegemises. Mõtlesin, et jätame siis suvetopid suve teemast välja. Kes teeb topi, esitleb seda siin teemas, kes midagi muud suvist, siis seda võib näidata teemas TK: Suvi. Või mida arvate?...
Aga mul tekkis ka üks küsimus, õigemini, ma olen segaduses. Käimas on ka TK: Suvi ning suvetop on ju ka suvine asi. Samas pole eriti aus esitleda ühte tööd siin kahes koostegemises. Mõtlesin, et jätame siis suvetopid suve teemast välja. Kes teeb topi, esitleb seda siin teemas, kes midagi muud suvist, siis seda võib näidata teemas TK: Suvi. Või mida arvate?...
aga kui ainult viitega ära mainida TK Suvi teemas? Nii jääks ikka mingi "tehtud" märk sinna teemasse ka... Ma pole siiani üldse midagi suvilist käsile võtnud, niisama tekkis mõte
No peksa ma vähemalt tegemata töö eest ei saa Minu suvetop on valmis. Tõsi ta on, et see esialgne varjant jääbki tegemata aga pole hullu. Hea lõng jääb paremaid aegu ja mõtteid ootama.
Kahjuks pole pidilt näha selle lõnga kogu ilu
Kahjuks pole pidilt näha selle lõnga kogu ilu
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7