TK: Suveks selga
+19
Puhh
mitike
VäikeTama
babyapple
elefant
krissu787
gerli08
carissime
kats
Pärlike
Mammi
tercu
kiisumari
Monique
Iirlane
Siki
tixit
HoneyMoon
siq29
23 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: TK: Suveks selga
Suurepärane top.
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
ma ei leia õiget lõnga millest teha
Või tellida neist
Või tellida neist
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Mis teha plaanis? Millise koega, mustriga? Millises hinnavahemikus? nii palju küsimusi.
Mul jäi silma SELLINE
mitike- Omaklubi kuld
'Iirlane kirjutas:Ma sain ka seda imeilusat kampsu oma näpuga katsuda!!!!carissime kirjutas:Minult viimane saavutus. Tahtsin küll natuke rohkem sitsisatsilisemat esiosa aga eks oludesunnil pidin leppima tagasihoidlikuma variandiga. Super ka suveõhtul õlgadele visata Ruffled Jacket
No tõesti on imeilus!
Ise sain valmis suveks linasest DROPSi lõngast tuunika.
Pildil veel viimistlemata ja satsid alles rullitavad naljakalt.
Õpetus siin: DROPS 118-41
Suveks veel plaanis õrnhelesinine tuunika ja mereteemaline suvekampsun.
Seekord kavatsen need ka valmis saada, mitte lisada täiendust mu niigi kogukale poolikutele töödele.
Supper ilus mulle nii meeldib!
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
erlex kirjutas:'Iirlane kirjutas:Ma sain ka seda imeilusat kampsu oma näpuga katsuda!!!!carissime kirjutas:Minult viimane saavutus. Tahtsin küll natuke rohkem sitsisatsilisemat esiosa aga eks oludesunnil pidin leppima tagasihoidlikuma variandiga. Super ka suveõhtul õlgadele visata Ruffled Jacket
No tõesti on imeilus!
Ise sain valmis suveks linasest DROPSi lõngast tuunika.
Pildil veel viimistlemata ja satsid alles rullitavad naljakalt.
Õpetus siin: DROPS 118-41
Suveks veel plaanis õrnhelesinine tuunika ja mereteemaline suvekampsun.
Seekord kavatsen need ka valmis saada, mitte lisada täiendust mu niigi kogukale poolikutele töödele.
Supper ilus mulle nii meeldib!
Mulle ka nii kift
mitike- Omaklubi kuld
mitike kirjutas:Mul jäi silma SELLINE
Puuvillane peaks hästi sobima sellisele topile.
Kuna mu teine pluus tahab enne kaeluse kudumist õmblemist ning see ei ole mu lemmiktegevus, siis näitan teist pluusi, millel pole ühtegi õmblust
Vabandan pildi kehva kvaliteedi pärast
Vabandan pildi kehva kvaliteedi pärast
Mulle meeldib Anka pluus
mitike- Omaklubi kuld
Minule kaaa nii kena
Oehh mul nii kahju, et sellist püsivust pole
Oehh mul nii kahju, et sellist püsivust pole
erlex- Omaklubi teemant
-
Aitähh Carissime, mitike ja erlex!!!
Ja muide erlex, seda on väga lihtne kududa ja läheb ruttu , kuna kahekordne lõng ja 5,5 mm vardad. Ning mis peamine järjest ringselt kood ilma ühegi õmbluseta
Ja muide erlex, seda on väga lihtne kududa ja läheb ruttu , kuna kahekordne lõng ja 5,5 mm vardad. Ning mis peamine järjest ringselt kood ilma ühegi õmbluseta
Oh kui ilusad topid Anka.
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Väga ilus Tubli!
erlex- Omaklubi teemant
-
Ma siis annan ka vahepeal teada kaugel ma olen.
Seelikuga olen ikka väga maas .. ehk olen laisk olnud ja kõiki muid asju teinud (see eest teised asjad on ka lõpetatud ja muudkui uusi alustanud). Seelik suht poole peal. Puus mul endal hetkel u 100-102 ja seelik selle kohapealt 52 cm.
Enda vabanduseks olen teinud:
Kootud ja vanutatud kott
Suuremale lapsele kootud kaisukaru (peaaegu 50 cm)
Kingitusteks 2 suvist pearätikut
1 suvine müts oma suuremale (osutus suureks ja jääb järgmist aastat ootama - tärgeldust vajab ka)
2 soni kummagile oma plikale + 1 soni kingituseks...
Kui huvi on, siis võin millalgi mingi pildi ülesse siia panna või lingi blogisse kui need sinna ülesse jõuan pandud
Seega käed rüpes pole istunud. Hetkel tahan pisemale mängu jänku sünnaks valmis saada ja siis võtan ikka seeliku tõsiselt käsile.
Seelikuga olen ikka väga maas .. ehk olen laisk olnud ja kõiki muid asju teinud (see eest teised asjad on ka lõpetatud ja muudkui uusi alustanud). Seelik suht poole peal. Puus mul endal hetkel u 100-102 ja seelik selle kohapealt 52 cm.
Enda vabanduseks olen teinud:
Kootud ja vanutatud kott
Suuremale lapsele kootud kaisukaru (peaaegu 50 cm)
Kingitusteks 2 suvist pearätikut
1 suvine müts oma suuremale (osutus suureks ja jääb järgmist aastat ootama - tärgeldust vajab ka)
2 soni kummagile oma plikale + 1 soni kingituseks...
Kui huvi on, siis võin millalgi mingi pildi ülesse siia panna või lingi blogisse kui need sinna ülesse jõuan pandud
Seega käed rüpes pole istunud. Hetkel tahan pisemale mängu jänku sünnaks valmis saada ja siis võtan ikka seeliku tõsiselt käsile.
minu suvised riided
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Anka, superilus kleit! Need kroogete moodi asjad on vahvad, teevad kleidi väga huvitavaks!
Minu plaan omale pluusi teha muutus. Üleeile lõpuks võtsin vardad välja, et hakkan omale pluusi tegema, proovilapigi tegin ära, kui olin mustri valinud. Otsisin vanema tütre kapist välja talle tehtud suvetopi, sest see oli sama lõngaga kootud, millest endalegi pluusi teha plaanisin ja mõtlesin, et spikriks on väga hää, just silmade arvutamise jaoks. Noh okei. Eile hommikul, kui tegelesin silmade arvutamisega, ajas mu pisem piiga oma õe suvetopi omale selga ja kekutas sellega mööda elamist. Suur see talle oli, sest õlapaelad vajusid alla ja topi ülaserv oli liiga madalal, kuid mu silm jäi siiski lapsel pidama ja ühtäkki teadsin, et mingit pluusi ei tule. Tegin eile algust pisemale tütrele kleidi tegemisega. Suvi küll peagi läbi saamas, aga lasteaias läheb ikka kleite vaja.
Minu plaan omale pluusi teha muutus. Üleeile lõpuks võtsin vardad välja, et hakkan omale pluusi tegema, proovilapigi tegin ära, kui olin mustri valinud. Otsisin vanema tütre kapist välja talle tehtud suvetopi, sest see oli sama lõngaga kootud, millest endalegi pluusi teha plaanisin ja mõtlesin, et spikriks on väga hää, just silmade arvutamise jaoks. Noh okei. Eile hommikul, kui tegelesin silmade arvutamisega, ajas mu pisem piiga oma õe suvetopi omale selga ja kekutas sellega mööda elamist. Suur see talle oli, sest õlapaelad vajusid alla ja topi ülaserv oli liiga madalal, kuid mu silm jäi siiski lapsel pidama ja ühtäkki teadsin, et mingit pluusi ei tule. Tegin eile algust pisemale tütrele kleidi tegemisega. Suvi küll peagi läbi saamas, aga lasteaias läheb ikka kleite vaja.
Ooo Anka! See meeldib mulle eriti. Olen isegi seda mustrit piilunud. Ehk kunagi (5aasta pärast ) teen ära. Kuidas oli muidu teha.. lihtne ja kerge või .... ?
Kuna ma siia pildi panemisega hakkama ei saa, siis annan lingi:
http://siisuke.multiply.com/photos/album/4/Nikerdamist
Pisema tütre mütsil on nüüd ka lilleke olemas (teisel poolel kui suuremal), aga uuemat pilti pole. JA väga mõnus müts. Saab kanda igatepidi. Nokk ees, taga, küljepeal, ülesse keeratud. Laps ise paneb ka kuidaskunagi. Ja üks roosa suvemüts, mis sai esimesena tehtud - sellest mul pole veel pilti, sest nokk tärgeldamata ja enda lapsele suur ka veel
Aga seelik siis nii kaugel, et 72 cm. Ja praegune prioriteet on nädalaga lõpetada pisema sünnakink ehk kaisujänku. Aga sellel veel ainult käed heegeldada ja nägu pähe teha, siis sodi sisse ja kokku. Esmaspäeval vaja veidi lõnga juurde lihtsalt osta. Aga seda jänkut olen algul mitu korda harutanud, sest algul tegin valget, siis mõtlesin, et pole eriti pratiline lumi valget teha. Tumehalliga oleks jäänud tume, ag akoos valgega a polnud päris õige. Siis proovisin veel roosakasbeezi ja valge seguga, et ontrast väiksem... aga ikka ei meeldinud ja lõpuks jõudsin valge juurde tagasi
NB! Minul ei näita millegipärast , et ma pilte oleks lisanud. Kas teile näitab ka ikkagi tühjust?
Kuna ma siia pildi panemisega hakkama ei saa, siis annan lingi:
http://siisuke.multiply.com/photos/album/4/Nikerdamist
Pisema tütre mütsil on nüüd ka lilleke olemas (teisel poolel kui suuremal), aga uuemat pilti pole. JA väga mõnus müts. Saab kanda igatepidi. Nokk ees, taga, küljepeal, ülesse keeratud. Laps ise paneb ka kuidaskunagi. Ja üks roosa suvemüts, mis sai esimesena tehtud - sellest mul pole veel pilti, sest nokk tärgeldamata ja enda lapsele suur ka veel
Aga seelik siis nii kaugel, et 72 cm. Ja praegune prioriteet on nädalaga lõpetada pisema sünnakink ehk kaisujänku. Aga sellel veel ainult käed heegeldada ja nägu pähe teha, siis sodi sisse ja kokku. Esmaspäeval vaja veidi lõnga juurde lihtsalt osta. Aga seda jänkut olen algul mitu korda harutanud, sest algul tegin valget, siis mõtlesin, et pole eriti pratiline lumi valget teha. Tumehalliga oleks jäänud tume, ag akoos valgega a polnud päris õige. Siis proovisin veel roosakasbeezi ja valge seguga, et ontrast väiksem... aga ikka ei meeldinud ja lõpuks jõudsin valge juurde tagasi
NB! Minul ei näita millegipärast , et ma pilte oleks lisanud. Kas teile näitab ka ikkagi tühjust?
Viimati muutis seda Puhh (Püh 21 Aug 2011, 01:09). Kokku muudetud 1 kord
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 7