TK: Suveks selga
+19
Puhh
mitike
VäikeTama
babyapple
elefant
krissu787
gerli08
carissime
kats
Pärlike
Mammi
tercu
kiisumari
Monique
Iirlane
Siki
tixit
HoneyMoon
siq29
23 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: TK: Suveks selga
Teeme koos suveks midagi selga - topi, pluusi, vesti, boolero, tuunika või kampsuni!
Võibolla saab veel midagi selga teha, aga mul ei tule rohkem nimetusi hetkel meelde. Loe ka ESIMEST POSTITUST!
Võibolla saab veel midagi selga teha, aga mul ei tule rohkem nimetusi hetkel meelde. Loe ka ESIMEST POSTITUST!
Seeliku, kleidi, ja päevitusriided paneb jah selga, aga mütse-rätikuid ei pane... Kas laiendada teemat veelgi ja muuta ka nime veelkord või jääme siiski selle juurde, et teeme midagi selga? Paluks arvamusi!
Päevitusriietest käib selga ainult ülemine osa, aga et tegu on komplektiga, siis läheb ikkagi arvesse.
Päevitusriietest käib selga ainult ülemine osa, aga et tegu on komplektiga, siis läheb ikkagi arvesse.
Tähenärija
Mis teema laiendamisse puutub, siis mul eriti vahet pole, kuna omapakutud variante ise ilmselt plaani ei võta. Samas võiks see teema jääda ka nii nagu praegu on, et väga laialivalguvaks ei hakkaks ajama.
Mis teema laiendamisse puutub, siis mul eriti vahet pole, kuna omapakutud variante ise ilmselt plaani ei võta. Samas võiks see teema jääda ka nii nagu praegu on, et väga laialivalguvaks ei hakkaks ajama.
tixit kirjutas:Tähenärija
Nu natuke võib ju norida ka, niisama, nalja pärast. Aga selle laialivalgumise osas ma nõustun. Teeme midagi sellist, mida saab selga ajada, jätame jalad ja pead välja. Nii arvan ka mina.
Mina mõtlen kududa omale pluusi samast lõngast, millest eelmisel kevadel oma tütrele topi tegin. Mulle nii väga meeldib see lõng!
Ma võtaks ka osa
Mulle meeldib üks heegeldatud pluus. Iseasi kuidas toime tulen kui ei ole kunagi teinud aga üritan.
Mulle meeldib üks heegeldatud pluus. Iseasi kuidas toime tulen kui ei ole kunagi teinud aga üritan.
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
mitike kirjutas:Ma võtaks ka osa
Lisasin su nime esimesse postitusse.
Minul on plaanis suvaks üks seelik endale teha. Kas see nüüd läheb arvesse või mitte Alustasin sellega tegelt juba jaanuaris ja teengi seda tasapisi teiste asjade vahele, et saaks vaheldust. No ja tibinatele tuleb ssuvemütse niivõi naa uusi teha
Ma lisan seeliku ja kleidi ka esimesse postitusse. Need ju käivad ka selga. Puhh, panen su kirja!
Ma lisaks ka ennast tegijate hulka
Varrastele panin selle
Ja tegelt tahaks pojale hirmsasti ühte puuvillast särgikest kududa, aga ei ole ühtegi õpetust veel leidnud. Ilma õpetuseta jään aga kindlasti jänni
Varrastele panin selle
Ja tegelt tahaks pojale hirmsasti ühte puuvillast särgikest kududa, aga ei ole ühtegi õpetust veel leidnud. Ilma õpetuseta jään aga kindlasti jänni
Mul siis see seelik käsil:
Ainult, et lõng on rohelise kirju. Ja hetkel on veidi alla poole tehtud.
Ainult, et lõng on rohelise kirju. Ja hetkel on veidi alla poole tehtud.
Minult viimane saavutus. Tahtsin küll natuke rohkem sitsisatsilisemat esiosa aga eks oludesunnil pidin leppima tagasihoidlikuma variandiga. Super ka suveõhtul õlgadele visata Ruffled Jacket
Carissime, see on nii kaunis
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Ma sain ka seda imeilusat kampsu oma näpuga katsuda!!!!carissime kirjutas:Minult viimane saavutus. Tahtsin küll natuke rohkem sitsisatsilisemat esiosa aga eks oludesunnil pidin leppima tagasihoidlikuma variandiga. Super ka suveõhtul õlgadele visata Ruffled Jacket
No tõesti on imeilus!
Ise sain valmis suveks linasest DROPSi lõngast tuunika.
Pildil veel viimistlemata ja satsid alles rullitavad naljakalt.
Õpetus siin: DROPS 118-41
Suveks veel plaanis õrnhelesinine tuunika ja mereteemaline suvekampsun.
Seekord kavatsen need ka valmis saada, mitte lisada täiendust mu niigi kogukale poolikutele töödele.
Puhh - kas sinu seelikule jääb ka enne seda alumist sakiäärt see nö augurida?
Ma tellisin selle seeliku tarbeks lõnga, aga ei julge kuduma hakata, kuna see augurida häirib.
Ma tellisin selle seeliku tarbeks lõnga, aga ei julge kuduma hakata, kuna see augurida häirib.
Mul ka samasugune augurida nagu pildilgi jah. VArem ei pannudki tähele. Mind ei häiri. Mul kirju lõng ka ja küllap augusuurus oleneb sellest ka kui tugevalt kood vast.
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Teeme koos
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7