Räägime põhilistest stressoritest meie elus?
+4
HoneyMoon
muffyns28
Soulshaker
Pärlike
8 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Räägime põhilistest stressoritest meie elus?
Arvan, et minu elu põhilised stressitekitajad on üsna igapäevased nähtused. Kindlasti tekitavad stressi olukorrad, kus on vähe raha, pinged suhtes abikaasa ja lapsega, raskused enda jaoks piisava ja mõnusa vaba aja leidmisel ning väsimus igapäevatoimetustest. Kui peaksin pingerea tegema, siis probleemid inimsuhetes saaksid kindlasti esikoha ning sellele järgneks ilmselt väsimus, mis igapäevaste toimetuste ja rutiiniga kodus aeg-ajalt ikka tekib. Mul on hea meel, et stress on siiski mööduv nähe ja mitte igapäevane külaline Millised asjad teile enim "peavalu" valmistavad?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Räägime põhilistest stressoritest meie elus?
Ainus, mis mulle peavalu põhjustab on mu naabrid. iga jumala päev mõtlen vähemalt korra nende mõrvamisele
Päriselt ka - eile küsisin mehelt, et huvitav kas keegi maksab neile minu kottimise eest või milles probleem on.
No ei saa ju olla inimesed lihtsalt loomu poolest nii rumalad ja isekad
Päriselt ka - eile küsisin mehelt, et huvitav kas keegi maksab neile minu kottimise eest või milles probleem on.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Soulshaker kirjutas:Ainus, mis mulle peavalu põhjustab on mu naabrid. iga jumala päev mõtlen vähemalt korra nende mõrvamisele
Saavad olla isekad ja jobud(vabandan kõne keele pärast aga nii ma mõtlen ja tunnen)! Mul on siin vastas majas tohutult rumalad inimesed.Õnneks nad vaid suvitavad siin aga selle 3-4 kuuga suudavad nad ajud ikka täiega läbi komposteerida . Esiteks ei tohi keegi meie aia taha parkida muidu keegi sõidab üle tema muru,mis tal endal krundi piiridest välja aretatud 1,5m,siis ei tohi me mingeid mehaanilisi tööriistu kasutada(tekitame müra) ja külalisi pidi meil ka liiga palju käima.... no ei ole ju normaalne
Ja neid asju on veel ....
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Mina ise. Ja endale võetud kohustused, mida hiljem täita niiväga ei tahaks. Aga peab. Vahel harva ka väsimus. Vahel ka rutiin. Aga kahe viimasega saan kenasti hakkama, kui endaga tülis pole.
Üleväsimus
Ma tahaks môned ööd korralikult magada, isegi rohkem , kui môned....
Ma tahaks môned ööd korralikult magada, isegi rohkem , kui môned....
Mul ka väsimus.
Laps magas esimesel eluaastal väga halvasti ja lõpuks ei saanud ma magada ka siis, kui laps imekombel pikemalt järjest magas, olin lihtsalt harjunud pidevalt ärkama.
Laps magas esimesel eluaastal väga halvasti ja lõpuks ei saanud ma magada ka siis, kui laps imekombel pikemalt järjest magas, olin lihtsalt harjunud pidevalt ärkama.
Külaline- Külaline
Minu peamine stressitekitaja on vend, keda kasvatama pean. Temaga on iga päev mingi jama
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul oli ka vahepeal siin oma teismelise vennaga sama jama, Monique! Aga Jumal tänatud, ma ei pea teda ise kasvatama. Kui kokku puutusime ja mul esimesed 3 kuud oli siis ma katkusin küll juukseid mis hirmus!! Tagantjärele jube mõeldagi kuidas sellepärast stressatud sai.
Nüüd mõni aeg tagasi tegin sellise lükke: mõtlesin asjad enda jaoks selgeks ning viisin talle kommikoti ning kallistasin teda ning ütlesin talle, et ta on kõigest hoolimata mulle väga kallis. Sellepeale oli ta jahmunud kuid silmnähtavalt õnnelik. Endalegi tuli pisar kurku.
Pärast seda on ta minuga väga kenasti käitunud ning kui mõnel ta halval päeval on hakanud mind provotseerima siis ma olen pea jahedana hoidnud. Ning see aitab. Tal endal hakkab lõpuks imelik kui edasi peaks nõmedalt käituma.
Pean vaid sama joont hoidma.
Muidu stressifaktoriks on kool. Kool kool kool. Ainepunktid mis tuleb tagatjärele ära teha. õõh.
Ning teinekord asjade enda jaoks suureks mõtlemine. Teadmatus.
Pereelu on (ptüi-ptüi-ptüi-üle-vasaku-õla) korras ja kui raha pole siis pole ka millegi üle muretseda.
Nüüd mõni aeg tagasi tegin sellise lükke: mõtlesin asjad enda jaoks selgeks ning viisin talle kommikoti ning kallistasin teda ning ütlesin talle, et ta on kõigest hoolimata mulle väga kallis. Sellepeale oli ta jahmunud kuid silmnähtavalt õnnelik. Endalegi tuli pisar kurku.
Pärast seda on ta minuga väga kenasti käitunud ning kui mõnel ta halval päeval on hakanud mind provotseerima siis ma olen pea jahedana hoidnud. Ning see aitab. Tal endal hakkab lõpuks imelik kui edasi peaks nõmedalt käituma.
Pean vaid sama joont hoidma.
Muidu stressifaktoriks on kool. Kool kool kool. Ainepunktid mis tuleb tagatjärele ära teha. õõh.
Ning teinekord asjade enda jaoks suureks mõtlemine. Teadmatus.
Pereelu on (ptüi-ptüi-ptüi-üle-vasaku-õla) korras ja kui raha pole siis pole ka millegi üle muretseda.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Minule tekitab hetkel kõige rohke stressi lapse tervise pärast muretsemine- muretsen uuringute pärast, mis talle tehakse; ta läheb päevahoidu ja eelmine kord võtsime ta sealt ära, kuna oli mitu kuud järjest haige. Sellepärast muretsen, loodan, et seekord nii hullusti ei lähe; korteriga on probleeme, mis mõjuvad lapse tervisele ja jälle ma muretsen Ilmselt mõtlen palju asju üle, aga siiski.
Ja muidugi väsimus. Laps ärkab tavaliselt öö jooksul mitu korda ja me mehega vaheldumisi käime talle tekki peale panemas. Ja vahepeal ma ärkan ka niisama. Tihtipeale tundub nagu ma oleks suurema osa ööst lihtsalt ärkvel olnud ja hommikut oodanud
Ja muidugi väsimus. Laps ärkab tavaliselt öö jooksul mitu korda ja me mehega vaheldumisi käime talle tekki peale panemas. Ja vahepeal ma ärkan ka niisama. Tihtipeale tundub nagu ma oleks suurema osa ööst lihtsalt ärkvel olnud ja hommikut oodanud
Kaktus kallikalli. Peagi läheb kõik paremaks. Pärast iga langust tuleb tõus. Pealegi, kevad on juba ukse ees, päike annab ka jõudu.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Tänan, Marianne Ma usun, et kui need uuringud möödas on, siis on juba kergem.
kaktus18 mina ka muretsen oma pisikese pärast, kuna ta mul nii tihti haige. Ootan ka sooje aegu.
Marianne tore, et mõistad, mida selline teismeline majapidamises tähendab. Nüüd ei ole temaga päris nii hull kui alguses, sest oleme talle oma reeglid kehtestanud. Aga kui poiss on ennem kogu-aeg vabakasvatuse järgi elanud, on see päris raske. Kõige rohkem ajab mind vihale see, et ta on söögi suhtes nii valiv. Tuleb koju nuusutab kõik üle, kui sobib ütleb jess, kui ei sobi siis on selline nägu peas nagu hakkaks oksele. Ta muidu enne liha üldse ei söönud, aga mina ütlesin, et eraldi sööki ma talle küll tegema ei hakka. Nüüd ikka midagi sööb, aga kui nt lihaga kastet teen, nokib kõik liha välja. Mees ütleb selle peale, et ärgu söögu, jääbki mulle rohkem
Marianne tore, et mõistad, mida selline teismeline majapidamises tähendab. Nüüd ei ole temaga päris nii hull kui alguses, sest oleme talle oma reeglid kehtestanud. Aga kui poiss on ennem kogu-aeg vabakasvatuse järgi elanud, on see päris raske. Kõige rohkem ajab mind vihale see, et ta on söögi suhtes nii valiv. Tuleb koju nuusutab kõik üle, kui sobib ütleb jess, kui ei sobi siis on selline nägu peas nagu hakkaks oksele. Ta muidu enne liha üldse ei söönud, aga mina ütlesin, et eraldi sööki ma talle küll tegema ei hakka. Nüüd ikka midagi sööb, aga kui nt lihaga kastet teen, nokib kõik liha välja. Mees ütleb selle peale, et ärgu söögu, jääbki mulle rohkem
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minul tekitab eelkõige stressi töötus.Istun kodus juba pikka aega.No ja see toob kaasa omajagu probleeme ja nii ongi stress tuttav tegelane
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Similar topics
» Mida meie kasutame ja meie teised plaanid
» Räägime vaktsineerimisest
» Räägime meestest!
» Räägime erinevatest peegelkaameratest
» Räägime turvahällidest
» Räägime vaktsineerimisest
» Räägime meestest!