O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Räägime põhilistest stressoritest meie elus?

+4
HoneyMoon
muffyns28
Soulshaker
Pärlike
8 posters

Go down

Räägime põhilistest stressoritest meie elus? Empty Räägime põhilistest stressoritest meie elus?

Postitamine  Pärlike Teis 26 Jan 2010, 16:50

Arvan, et minu elu põhilised stressitekitajad on üsna igapäevased nähtused. Kindlasti tekitavad stressi olukorrad, kus on vähe raha, pinged suhtes abikaasa ja lapsega, raskused enda jaoks piisava ja mõnusa vaba aja leidmisel ning väsimus igapäevatoimetustest. Kui peaksin pingerea tegema, siis probleemid inimsuhetes saaksid kindlasti esikoha ning sellele järgneks ilmselt väsimus, mis igapäevaste toimetuste ja rutiiniga kodus aeg-ajalt ikka tekib. Mul on hea meel, et stress on siiski mööduv nähe ja mitte igapäevane külaline Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 866508 Millised asjad teile enim "peavalu" valmistavad?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Räägime põhilistest stressoritest meie elus? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Räägime põhilistest stressoritest meie elus? Empty Re: Räägime põhilistest stressoritest meie elus?

Postitamine  Soulshaker Teis 26 Jan 2010, 17:03

Ainus, mis mulle peavalu põhjustab on mu naabrid. iga jumala päev mõtlen vähemalt korra nende mõrvamisele Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 824600
Päriselt ka - eile küsisin mehelt, et huvitav kas keegi maksab neile minu kottimise eest või milles probleem on.
No ei saa ju olla inimesed lihtsalt loomu poolest nii rumalad ja isekad Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 441331
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Räägime põhilistest stressoritest meie elus? Empty Re: Räägime põhilistest stressoritest meie elus?

Postitamine  muffyns28 Teis 26 Jan 2010, 17:24

Soulshaker kirjutas:Ainus, mis mulle peavalu põhjustab on mu naabrid. iga jumala päev mõtlen vähemalt korra nende mõrvamisele Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 824600
Päriselt ka - eile küsisin mehelt, et huvitav kas keegi maksab neile minu kottimise eest või milles probleem on.
No ei saa ju olla inimesed lihtsalt loomu poolest nii rumalad ja isekad Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 441331

Saavad olla isekad ja jobud(vabandan kõne keele pärast aga nii ma mõtlen ja tunnen)! Mul on siin vastas majas tohutult rumalad inimesed.Õnneks nad vaid suvitavad siin aga selle 3-4 kuuga suudavad nad ajud ikka täiega läbi komposteerida Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 441331 . Esiteks ei tohi keegi meie aia taha parkida muidu keegi sõidab üle tema muru,mis tal endal krundi piiridest välja aretatud 1,5m,siis ei tohi me mingeid mehaanilisi tööriistu kasutada(tekitame müra) ja külalisi pidi meil ka liiga palju käima.... Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 595792 no ei ole ju normaalne Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 809569

Ja neid asju on veel ....
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 26 Jan 2010, 17:50

Mina ise. Ja endale võetud kohustused, mida hiljem täita niiväga ei tahaks. Aga peab. Vahel harva ka väsimus. Vahel ka rutiin. Aga kahe viimasega saan kenasti hakkama, kui endaga tülis pole.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Räägime põhilistest stressoritest meie elus? Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Teis 26 Jan 2010, 18:35

Üleväsimus Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 508142
Ma tahaks môned ööd korralikult magada, isegi rohkem , kui môned....
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 26 Jan 2010, 18:45

Mul ka väsimus.
Laps magas esimesel eluaastal väga halvasti ja lõpuks ei saanud ma magada ka siis, kui laps imekombel pikemalt järjest magas, olin lihtsalt harjunud pidevalt ärkama.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 26 Jan 2010, 19:31

Minu peamine stressitekitaja on vend, keda kasvatama pean. Temaga on iga päev mingi jama Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 441331
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 26 Jan 2010, 20:14

Mul oli ka vahepeal siin oma teismelise vennaga sama jama, Monique! Aga Jumal tänatud, ma ei pea teda ise kasvatama. Kui kokku puutusime ja mul esimesed 3 kuud oli siis ma katkusin küll juukseid mis hirmus!! Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 824600 Tagantjärele jube mõeldagi kuidas sellepärast stressatud sai.
Nüüd mõni aeg tagasi tegin sellise lükke: mõtlesin asjad enda jaoks selgeks ning viisin talle kommikoti ning kallistasin teda ning ütlesin talle, et ta on kõigest hoolimata mulle väga kallis. Sellepeale oli ta jahmunud kuid silmnähtavalt õnnelik. Endalegi tuli pisar kurku. Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 633777
Pärast seda on ta minuga väga kenasti käitunud ning kui mõnel ta halval päeval on hakanud mind provotseerima siis ma olen pea jahedana hoidnud. Ning see aitab. Tal endal hakkab lõpuks imelik kui edasi peaks nõmedalt käituma.
Pean vaid sama joont hoidma. Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 173454

Muidu stressifaktoriks on kool. Kool kool kool. Ainepunktid mis tuleb tagatjärele ära teha. õõh.

Ning teinekord asjade enda jaoks suureks mõtlemine. Teadmatus.

Pereelu on (ptüi-ptüi-ptüi-üle-vasaku-õla) korras ja kui raha pole siis pole ka millegi üle muretseda. Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 296785
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Teis 26 Jan 2010, 20:44

Minule tekitab hetkel kõige rohke stressi lapse tervise pärast muretsemine- muretsen uuringute pärast, mis talle tehakse; ta läheb päevahoidu ja eelmine kord võtsime ta sealt ära, kuna oli mitu kuud järjest haige. Sellepärast muretsen, loodan, et seekord nii hullusti ei lähe; korteriga on probleeme, mis mõjuvad lapse tervisele ja jälle ma muretsen Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 725301 Ilmselt mõtlen palju asju üle, aga siiski.

Ja muidugi väsimus. Laps ärkab tavaliselt öö jooksul mitu korda ja me mehega vaheldumisi käime talle tekki peale panemas. Ja vahepeal ma ärkan ka niisama. Tihtipeale tundub nagu ma oleks suurema osa ööst lihtsalt ärkvel olnud ja hommikut oodanud Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 508142
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 26 Jan 2010, 21:00

Kaktus Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 790180 kallikalli. Peagi läheb kõik paremaks. Pärast iga langust tuleb tõus. Pealegi, kevad on juba ukse ees, päike annab ka jõudu.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Kolm 27 Jan 2010, 07:16

Tänan, Marianne Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 535815 Ma usun, et kui need uuringud möödas on, siis on juba kergem.
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 27 Jan 2010, 08:16

kaktus18 Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 790180 mina ka muretsen oma pisikese pärast, kuna ta mul nii tihti haige. Ootan ka sooje aegu.
Marianne tore, et mõistad, mida selline teismeline majapidamises tähendab. Nüüd ei ole temaga päris nii hull kui alguses, sest oleme talle oma reeglid kehtestanud. Aga kui poiss on ennem kogu-aeg vabakasvatuse järgi elanud, on see päris raske. Kõige rohkem ajab mind vihale see, et ta on söögi suhtes nii valiv. Tuleb koju nuusutab kõik üle, kui sobib ütleb jess, kui ei sobi siis on selline nägu peas nagu hakkaks oksele. Ta muidu enne liha üldse ei söönud, aga mina ütlesin, et eraldi sööki ma talle küll tegema ei hakka. Nüüd ikka midagi sööb, aga kui nt lihaga kastet teen, nokib kõik liha välja. Mees ütleb selle peale, et ärgu söögu, jääbki mulle rohkem Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 296785
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Kolm 27 Jan 2010, 09:06

Minul tekitab eelkõige stressi töötus.Istun kodus juba pikka aega.No ja see toob kaasa omajagu probleeme ja nii ongi stress tuttav tegelane Räägime põhilistest stressoritest meie elus? 173634
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics