O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega!

3 posters

Go down

Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega! Empty Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega!

Postitamine  muffyns28 Kolm 20 Jan 2010, 11:32

Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega! Jaanuar2010117

Liha pruunistada,maitsestada tugevalt ja panna haude potti.Kuhu lisada sibul,porgand.Lihale kallata peale vesi,mida oleks täpselt nii palju et üleni saaks kaetud.Nu ja siis hautada nii 1h või enamgi.Et liha oleks pehme.Muidugi enne hauduma panemist tuleb lisada sinna veel ketšupit,mis annab hea magusa maitse ja kääritab liha kiiremini potis hadumisel pehmeks.Lisandiks praadida šampinjonid ja maitsestada soola,pipraga.Ja kui liha pehme serveerida.Kel tahtmist võib juurde keeta kartulit vms!

muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega! Empty Re: Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega!

Postitamine  Külaline Püh 24 Jan 2010, 18:14

Kust saab Tallinnas osta metskitse liha?
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega! Empty Re: Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega!

Postitamine  Bibi Püh 24 Jan 2010, 18:53

Ma arvan,et sa pead mõne jahimehega rääkima,sest minu teada tava kaubanduses seda ei ole eriti saada.Mina olen kitse liha ja muid ulukeid jahimeeste käest ostnud.
Hetkel ei ole kitseda jahihooaega ka.Hooaeg on alles suve lõpus.Kui mõnel jahimehel on sügavkülmas siis on vb isegi võimalik saada.
Bibi
Bibi
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Punases kastmes hautatud metskitse liha šampinjonide ja köögiviljadega! Tiitli23
Postituste arv : 900
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 25 Jan 2010, 23:14

Kardan,et poest sa seda tõesti ei leia.Minul isa harrastus jahimees ja toob mulle kõike head ja paremad.Nii kitse,notsut,põtra.Täissuitsu vorste,konserve.Elan nagu kuninga kass ses suhtes!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 26 Jan 2010, 11:00

Nämma ... see võib tõesti hea olla. Kuigi jah komponentide leidmisega tekib raskusi.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics