O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hautatud veiseliha punases kastmes

Go down

Hautatud veiseliha punases kastmes Empty Hautatud veiseliha punases kastmes

Postitamine  Külaline Püh 15 Nov 2009, 16:14

Hautatud veiseliha punases kastmes

Minu meelest kõige lihtsam viis, kuidas valmistada maitsvat veiseliha:

500g pehmet veiseliha
2 sibulat
2 küüslauguküünt
200g tomatipüreed
10 šampinjoni
Umbes 100 ml hapukoort
Vett
Soola-pipart maitse järgi
Praadimiseks õli

Lõika veiseliha õhukesteks viiludeks. Prae pannil õlis mõlemalt poolt kergelt läbi ja pane haudepotti.
Puhasta ja haki sibulad ja küüslauk, prae samuti kergelt läbi ja pane potti liha juurde. Vala peale keeva vett
nii et lihad oleksid enam-vähem kaetud. Lisa tomatipüree, maitsesta soola-pipraga ja hauta umbes tund aega.

Lisa hapukoor ja viilutatud šampinjonid. Hauta, kuni liha on valmis.

Serveeri keedetud kartuliga.

Hautatud veiseliha punases kastmes Picture011l

Hautatud veiseliha punases kastmes Picture010aj
Anonymous
Külaline
Külaline


Tagasi üles Go down

Hautatud veiseliha punases kastmes Empty Re: Hautatud veiseliha punases kastmes

Postitamine  Iirlane Reede 20 Nov 2009, 23:36

Ma pole muidu veiseliha fänn,aga see tundub isuäratav.
Vaja ära proovida.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Asukoht : Lõuna Iirimaa
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele