VäikeTama
+22
Bibi
HoneyMoon
-apple-
imeline
lumemari
elefant
Tipu
Cat
Marleen77
armsake
mary
Pärlike
minaise
Siki
babyapple
kats
tixit
Iirlane
gerli08
Lehise
Mannu:)
VäikeTama
26 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: VäikeTama
Iirlane, sa oled lihtsalt kullatükk!!!!!!
Siin paar pilti sellest kullast kallimast löngast (hind AUS 150§+postimaks AUS 35§+ tollimaks NOK 300kr ) Aga kingitud hobuse suhu ei vaadata ja röömu tunnen ma sellise ebatavalise kingi üle siiski- ise poleks kunagi selle ostmise peale tulnud ja minu jaoks on see mönus väljakutse :smaili:
Kümme palmikut, kaks kerisin keradeks.
Siin paar pilti sellest kullast kallimast löngast (hind AUS 150§+postimaks AUS 35§+ tollimaks NOK 300kr ) Aga kingitud hobuse suhu ei vaadata ja röömu tunnen ma sellise ebatavalise kingi üle siiski- ise poleks kunagi selle ostmise peale tulnud ja minu jaoks on see mönus väljakutse :smaili:
Kümme palmikut, kaks kerisin keradeks.
Väga ilus värv ka!
Na võin peaaegu oma pea panti anda, et sa teed sellest lõngast midagi väga vahvat ja ilusat
Na võin peaaegu oma pea panti anda, et sa teed sellest lõngast midagi väga vahvat ja ilusat
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009
Minu kollasest pleedist sai kollane diivanipadja kate, kuna mul oli vaja neid vardaid muuks otstarbeks kasutada
Lisaks tegelen vabal ajal aknamaalinguga mökerdamisega, et lapsel igav ei hakkaks, sel ajal kui emme end hommikuti korda seab- kleebin neid nii pesumasinale kui seinale, kus tips neid om küünekestega ahistamas käib :01: Igatahes täidavad nad oma eesmärki suurepäraselt- laps kilkab röömust absoluutselt iga kord, kui vannituppa siseneme Tundub küll kirju see värk, kuid tegelikult annab see meie igavasse möttetusse ruumi palju soojust juurde.
Üleüldsegi pole mötet istuda ja haliseda oma üürika möttetuse pärast, seda saab väga edukalt odava raha eest omaseks ja koduseks teha! Panin koridori kapile need seinakleepsud, mis ajakirjaga tasuta kaasas olid:
Lisaks tegelen vabal ajal aknamaalinguga mökerdamisega, et lapsel igav ei hakkaks, sel ajal kui emme end hommikuti korda seab- kleebin neid nii pesumasinale kui seinale, kus tips neid om küünekestega ahistamas käib :01: Igatahes täidavad nad oma eesmärki suurepäraselt- laps kilkab röömust absoluutselt iga kord, kui vannituppa siseneme Tundub küll kirju see värk, kuid tegelikult annab see meie igavasse möttetusse ruumi palju soojust juurde.
Üleüldsegi pole mötet istuda ja haliseda oma üürika möttetuse pärast, seda saab väga edukalt odava raha eest omaseks ja koduseks teha! Panin koridori kapile need seinakleepsud, mis ajakirjaga tasuta kaasas olid:
Väga vahvad kleepsud oled meisterdanud :smaili: Muidugi meeldivad need lapsele :01: Ma kunagi tegelesin klaasimaalingutega Peakski äkki uuesti alustama
Ahh.....ohhhh....millised l6nga pildid!
Mul suu jookseb vett ja hakka v6i ebays surfama ,et endale ka saada.
Lihtsalt vapustavalt ilus varv ja m6nus l6ng!
Su padi on niiiiiiii moodne! Vaata kui hea et vardaid mujal vaja oli.
Ja need kleepsud, t6esti hea idee lapse tegevuses hoidmiseks.
Ma pean k88gis kylmkapi tais kleepima!
Mul suu jookseb vett ja hakka v6i ebays surfama ,et endale ka saada.
Lihtsalt vapustavalt ilus varv ja m6nus l6ng!
Su padi on niiiiiiii moodne! Vaata kui hea et vardaid mujal vaja oli.
Ja need kleepsud, t6esti hea idee lapse tegevuses hoidmiseks.
Ma pean k88gis kylmkapi tais kleepima!
Oi, need kleepsud on küll lahedad!
Mul pole külmkappi vaja kleepsutada, mul must külmkapp ja kaisa käib seal oma peegelpildiga juttu ajamas ja muidugi sõrmejälgi sinna peale tegemas, musta pealt paistab ju imehästi välja kõik. Aga valge külmkapp oleks minu köögis nagu võõrkeha, niisiis pean sellega leppima
Mul pole külmkappi vaja kleepsutada, mul must külmkapp ja kaisa käib seal oma peegelpildiga juttu ajamas ja muidugi sõrmejälgi sinna peale tegemas, musta pealt paistab ju imehästi välja kõik. Aga valge külmkapp oleks minu köögis nagu võõrkeha, niisiis pean sellega leppima
Pean küll tunnistama, et pildid iseenesest on kaasaantud mustrite järgi tehtud :01:
Aa ja sellest lillast sari silk löngast on osa juba kasutuses:
Muidu tegelen hetkel ühe suurema jöuluprojektiga- teen lapsele kleidi, mida sobib kanda pidulikel puhkudel nii siin- kui sealpool piiri. Meenutab ju see norra muster väga Eesti omat?! Muster on SIIN
Mul on valmis nii palju:
Aga palju on veel teha, kuna mu lapse pepu ümbermööt on väga naiselik Boolero mötlesin aga hoopis valge teha.
Aa ja sellest lillast sari silk löngast on osa juba kasutuses:
Muidu tegelen hetkel ühe suurema jöuluprojektiga- teen lapsele kleidi, mida sobib kanda pidulikel puhkudel nii siin- kui sealpool piiri. Meenutab ju see norra muster väga Eesti omat?! Muster on SIIN
Mul on valmis nii palju:
Aga palju on veel teha, kuna mu lapse pepu ümbermööt on väga naiselik Boolero mötlesin aga hoopis valge teha.
Viimati muutis seda VäikeTama (Nelj 17 Sept 2009, 22:20). Kokku muudetud 1 kord
Väga ilus kleidike (seelik) tuleb sellest kindasti
Sa niiii kiire kuduja.
Juba sarisilk seljas?
Tama - see kleidike on mu lemmik muster seal!
Ja teil sobib ideaalselt m6lemas riigis sellega uhkeldada! :smaili:
Juba sarisilk seljas?
Tama - see kleidike on mu lemmik muster seal!
Ja teil sobib ideaalselt m6lemas riigis sellega uhkeldada! :smaili:
Oled tõesti väga nobe kuduja; näppude vahelt pudenep üks kaunis asi teise järel. Super!!!! Jätka samas vaimus ja riputa kõik ikka kenasti ülesse, siis on hea imetlemas käia
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Väike Tama-VAU VAu VAuuuuu... Tubli Naine!!! ma nüüd ka ruttu kampsunit edasi kuduma!
Külaline- Külaline
Oli minek 10.-aastaseks saava tütarlapse sünnipäevale. No mis ma oskan sellisele kinkida- ei ole enam laps ja ei ole veel tsikk....
Tegin selle:
Päikesepüüdja swarovski kristallidest:
See annab kodule positiivset energiat, ning aknal rippudes päikese käes särab nii imeilusasti! Tüdrukule meeldis väga, aga ta emme riputas selle totsi toa asemel hoopis nende elutoa aknale
Tegin selle:
Päikesepüüdja swarovski kristallidest:
See annab kodule positiivset energiat, ning aknal rippudes päikese käes särab nii imeilusasti! Tüdrukule meeldis väga, aga ta emme riputas selle totsi toa asemel hoopis nende elutoa aknale
Väga armas asjake ja hea idee
Tegin nöörist aasa, et siis konksukese külge vöi saab ka kardinapuu külge riputada- kuidas kellegi..
Seelikuosa on valma, nüüdseks ka kokku ömmeldud ja alumist äärt hakatud kuduma... mul on täpselt 7 päeva selle kleidi valmis saamiseks jäänud!!!
Kodune kangakudumismoodus
Sellest tuleb:
Sellest tuleb:
Huvitav, kui sa selle võrratu asjakese, mida ma isegi piilumas käinud olen, valmis saad, kas oled nõus õpetuse eesti keelde tõlkimaVäikeTama kirjutas:Seelikuosa on valma, nüüdseks ka kokku ömmeldud ja alumist äärt hakatud kuduma... mul on täpselt 7 päeva selle kleidi valmis saamiseks jäänud!!!
Sellest tuleb:
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
Aga absoluutselt! Sel nädalal ei ole aega, siis oleme veel nädal Eestis käimas (seal pildistama minnes olekski kleiti juba vaja ka- jöulupiltide jaoks ) Ja siis panen üles, kasvöi jupi haaval.
Kas sa mötled samades värvides teha? Muidu see muster on selle sama lönga tootja oma, mida kasutan, et annab sellise ilusa efekti. Kui oskad valida sarnast lönga, siis on hea (mina ei oskaks....) Muidu saaksin kaasa osta ja sulle tuua/saata- seda triibulist läheb vaid 2 tokki, no ma ostaks igaks juhuks vist 3 :hmmm: Neid on muidu mitut värvi: Garnstudio , selle oranziga tegin tolle mütsi, mis ka siin üleval on, ja lillaga sokid, lilla on küll pisut liiga kirju.. Roheline on hästi ilus Muidu hetkel mul kasutusel Chilli, nr 159. Need maksavad siin 27 NOK, st ca 45 EEK tokk. Odav just ei ole, kuid kleit tuleb kokkuvöttes siiski ju megaodav :01:
Kas sa mötled samades värvides teha? Muidu see muster on selle sama lönga tootja oma, mida kasutan, et annab sellise ilusa efekti. Kui oskad valida sarnast lönga, siis on hea (mina ei oskaks....) Muidu saaksin kaasa osta ja sulle tuua/saata- seda triibulist läheb vaid 2 tokki, no ma ostaks igaks juhuks vist 3 :hmmm: Neid on muidu mitut värvi: Garnstudio , selle oranziga tegin tolle mütsi, mis ka siin üleval on, ja lillaga sokid, lilla on küll pisut liiga kirju.. Roheline on hästi ilus Muidu hetkel mul kasutusel Chilli, nr 159. Need maksavad siin 27 NOK, st ca 45 EEK tokk. Odav just ei ole, kuid kleit tuleb kokkuvöttes siiski ju megaodav :01:
VäikeTama kirjutas:Aga absoluutselt! Sel nädalal ei ole aega, siis oleme veel nädal Eestis käimas (seal pildistama minnes olekski kleiti juba vaja ka- jöulupiltide jaoks ) Ja siis panen üles, kasvöi jupi haaval.
Kas sa mötled samades värvides teha? Muidu see muster on selle sama lönga tootja oma, mida kasutan, et annab sellise ilusa efekti. Kui oskad valida sarnast lönga, siis on hea (mina ei oskaks....) Muidu saaksin kaasa osta ja sulle tuua/saata- seda triibulist läheb vaid 2 tokki, no ma ostaks igaks juhuks vist 3 Neid on muidu mitut värvi: Garnstudio , selle oranziga tegin tolle mütsi, mis ka siin üleval on, ja lillaga sokid, lilla on küll pisut liiga kirju.. Roheline on hästi ilus Muidu hetkel mul kasutusel Chilli, nr 159. Need maksavad siin 27 NOK, st ca 45 EEK tokk. Odav just ei ole, kuid kleit tuleb kokkuvöttes siiski ju megaodav
45 EEKu tokk pole just ka väga röögatu . Kindlasti leiaks odavamalt, kuid valimine jääb oskuste taha. Läheks kindla peale välja. Räägi, kunas sa täpsemalt Eestis (ma eeldan, et sa siia läbi Tallinna tuled ) oled? Mingil ajal pärast kahte olen ma reeglina vaba ja saaksin su käest need tokid ära osta. Värvi osas annan mõne hetke pärast sulle märku...
Huvitav, kuidas see 162 võib jääda? Toonid mulle meeldivad väga ning pean tunnistama, et mu pisipreili riided on liiga puna-roosad, teeks vahelduseks hoopis midagi muud talle...
Jah kusjuures ma arvan küll, et sobiks- selles ei ole ka liiga palju värve. Lähen esmasp ja vaatan järgi poest, loodan et neil on, kui mitte, siis nad tellivad ja tavaiselt tuleb kähku. Jah me pesitseme Tallinnas, Nömme kandis üldiselt aga eks siis saab tel numbreid vahetada ja miskit ikka välja mötleb :smaili:
Vaatan, ehk panen selle seelikuosa öpetuse varsti üles, selles pole midagi keerulist, seletan vöimalikult lihtsalt lahti :01:
Vaatan, ehk panen selle seelikuosa öpetuse varsti üles, selles pole midagi keerulist, seletan vöimalikult lihtsalt lahti :01:
Super
Issver kui ilusad lõngad seal lehel on Nii kahju, et ma hea kuduja pole Kohe telliks ja teeks...Täna käisin lõnga ostmas ja no ikka väga kesine valik oli Pean uurima kus on hea valik siin Tallinnas üldse..
Ma ei jõua Sinu osavust ära imetleda, VäikeTama!
Viimati muutis seda babyapple (Püh 27 Sept 2009, 13:04). Kokku muudetud 1 kord
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 7