VäikeTama
+22
Bibi
HoneyMoon
-apple-
imeline
lumemari
elefant
Tipu
Cat
Marleen77
armsake
mary
Pärlike
minaise
Siki
babyapple
kats
tixit
Iirlane
gerli08
Lehise
Mannu:)
VäikeTama
26 posters
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: VäikeTama
Aitäh-apple- kirjutas:Nii ilusate asjadega oled hakkama saanud Eriti meeldib mulle su kapp , no niiiiiiii ilus ju - tahan ka sellist!
Aga see kapp on tegelt päris väike, tead äkki neid Ikea pisiasjade kogumise sahtlite komplekte?
Vot jah üürin siin päris väikest ja igavat pinda, üritan seda kodusemaks muuta värvide abil :smaili:
Väga armas asi on sul saanud. Hakkangi nüüd enda osa "valgusfoorist" tegema.
Kas sa seelikuosa kudumisel kudusid ripsi või parem-pahempidist?
Kas sa seelikuosa kudumisel kudusid ripsi või parem-pahempidist?
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
VäikeTama kirjutas:Seelikuosa kudusin ripsi, see annab kena efekti ja on mugav kanda!
Siis olen ma õigel teel
Supper! Aga kuidas selle paberi sinna kapikese kõlge said? Ja kas ta lahti tulema/määrduma ei hakka?
HoneyMoon kirjutas:Supper! Aga kuidas selle paberi sinna kapikese kõlge said? Ja kas ta lahti tulema/määrduma ei hakka?
Superliimiga :yes2: Ei tea, mul on üldiselt puhtad käed Lahtitulemise kohta veel ei tea, seda mötlesin ka kusjuures, et kindluse möttes peaks köik läbipaistva lakiga üle lakkima, siis saab ju ka pesta, kui pesamuna oma (tulevikus) kleepuvate sörmekestega selle kallal käib..
Minu lapse talvemüts sai valmis! Tehtud paksust alpakka löngast (laama vill), no kui väga külmaks läheb, siis panen villase tuukrimütsi alla- need on piisavalt öhukesed, kuid samas soojad. Salli tuunisin veits ja nüüd ongi kena komplekt, mis sobib nii oranzi kombeka kui ka pruuni mantliga.
Mütsi öpetus oli väga lihtne, kaunistasin ise natuke oma väikest fantaasiat kasutades, ning öppisin spetsiaalselt selle tarbeks ka lillekesi heegeldama No seda oskust saab muidugi ka mujal nüüd aktiivselt tarvitama hakata!
Nii, mul on nüüdseks välja möeldud OMA kaubamärk ;D ------> OMA Création- Création on meelega prantsuse keeles, kuna olen avastanud, et köige ilusamaid riideid toodavad just prantsuse nimedega kaubamärgid, olenemata sellest, kas nad siis on Prantsusmaalt vöi mitte
Lisaks panen juurde kleepsu "VäikeTama teeb sulle ka!" nendele asjadele, mida viitsiksin ka teistele nikerdada- pisikese vastuasja, -teene vöi -tasu eest. Olen siin Norras paar pisitellimust teinud, päris mönus ju!
Mütsi öpetus oli väga lihtne, kaunistasin ise natuke oma väikest fantaasiat kasutades, ning öppisin spetsiaalselt selle tarbeks ka lillekesi heegeldama No seda oskust saab muidugi ka mujal nüüd aktiivselt tarvitama hakata!
Nii, mul on nüüdseks välja möeldud OMA kaubamärk ;D ------> OMA Création- Création on meelega prantsuse keeles, kuna olen avastanud, et köige ilusamaid riideid toodavad just prantsuse nimedega kaubamärgid, olenemata sellest, kas nad siis on Prantsusmaalt vöi mitte
Lisaks panen juurde kleepsu "VäikeTama teeb sulle ka!" nendele asjadele, mida viitsiksin ka teistele nikerdada- pisikese vastuasja, -teene vöi -tasu eest. Olen siin Norras paar pisitellimust teinud, päris mönus ju!
Ooo, nii armsad asjad!
Minu tibul on juba mitu talvemütsi ja vanaema pidi ühe veel tegema.
Ka on meil vanaema tehtud kalasabasall juba olemas.
Minu tibul on juba mitu talvemütsi ja vanaema pidi ühe veel tegema.
Ka on meil vanaema tehtud kalasabasall juba olemas.
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009
Vaga vinge reklaaami pildike!
Seda peaks kohe kuskile ara kasutama... :hmmm:
V6ibolla killukese sellest sulle allkirjaks?
Seda peaks kohe kuskile ara kasutama... :hmmm:
V6ibolla killukese sellest sulle allkirjaks?
Kui mul oleks tütar, siis telliksin kindlasti selliese! Nii armas ja Almale sobib suurepäraselt!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
VäikeTama sa oled kuldsete kätega naine.Nii palju ilusaid asju oled teinud ja vapustav,et seda kõike jõuad sa töö ja lapse kõrvalt!!
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
babyapple kirjutas:Kui mul oleks tütar, siis telliksin kindlasti selliese! Nii armas ja Almale sobib suurepäraselt!
Almale sobib see jah, rahvas muudkui kiidab :chees: Hästi mönus ja soe on, niiii pehme katsuda.
Nooo, värvivalik on üldiselt lai- SIIN , see on muidugi veidi kallim variant, kui ma kasutasin, selle siin ostsin odavamalt Tallinnast Kaubamaja löngapoest Katia Miski beebialpakka lönga, ma ei mäleta mis värve seal veel oli, kodukal ma ka ei leia.
Muidu sellel kodukal siin saab näiteks kaks väikese toonivahega lönga kombineerida, ästi kena jääb (nagunii on see nii peenike, et peab topeltlönga kasutama). Aga tulemus on vääga mönus ja pehme ja soe :smaili:
Iseasi jälle, kas see tegumood sellisele mehisele poisile juba sobiks (lille asemel midagi muud, aga siiski)
Bibi, mu laps oskab juba peaaegu öelda, et emme koob "Kookookodgkodg!"
Iirlane, mismoodi täpsemalt allkirjaks sellist teha saab?
Aitäh Iirlane! Muide, silmamarkerid on juba sisse önnistatud- selle mütsi juures! Midagi muud kui see haaknöelamajandus, niskene lux tunne kohe :chees:
Ma siin pusin kleidi kallal, see seelikuosa ripskude tuli kärmelt, ent mustriosa olen 3 korda ülesse harutanud. Blondiin ei suutnud ega suutnud aru saada, miks muster jooksma ei hakka, lõpuks siis sain aru, et kord oli silmi rohkem, kord vähem, kui ette nähatud . Aga jah, tundub, et nüüd olen asja jälle tööle saanud ning varsti hakkan ka ülemist mustrisosa tegema
Jah ma harutasin ka mitmeid kordi neid mustreid Vahepeal olin kindel, et punasega kudusin, tegelikult kudusin valgega Ülemist osa jahh? Ma homme kodus, panen kirja edasi :01:
EDIT:
Kirjutasin ülemise mustrikorra kohta, vaata SIIA! Tee töö tegemisest pilte ka, eks, jube pönev oleks su värvilahendust näha
EDIT:
Kirjutasin ülemise mustrikorra kohta, vaata SIIA! Tee töö tegemisest pilte ka, eks, jube pönev oleks su värvilahendust näha
Tama- pane parast need t6lke lingid k6ik kokku sinna mustri pildi juurde,siis teistel hea leida.
V6iks peaks paris kudumisse mustrite juurde panema... :hmmm:
Kui ma kunagi p6hjuse leian ,siis ka kindlasti koon seda kleit. See niiiiii armas. :muie:
V6iks peaks paris kudumisse mustrite juurde panema... :hmmm:
Kui ma kunagi p6hjuse leian ,siis ka kindlasti koon seda kleit. See niiiiii armas. :muie:
Yes Sir, nii ma teen! Ma arvan ka, et kuskil eraldi oleks see samuti kasulik panna- nii jama on soovijatel hiljem mu postituste vahel lehti lapata ja otsida :01: Aga seda siis, kui olen kogu kupatuse üles pannud :smaili:
EDIT: Panin terve öpetuse üles SIIA
EDIT: Panin terve öpetuse üles SIIA
M6nusad sussid !
ma pean ka susside tegemise plaani v6tma ,muidu kylas olles ikka jalad kylmetavad.
ma pean ka susside tegemise plaani v6tma ,muidu kylas olles ikka jalad kylmetavad.
Sain veel ühed sokikesed valmis! Need on tehtud samuti Garnstudio Drops mustri järgi, panen kohe lausa öpetuse siia üles!
DROPS sokid lõngaga ”Fabel”
Suurus: 1/3-6/9-12/18 k (2-3/4)a
Sobib jalapikkusele: 10-11-12 (14-16)cm
Materjal: DROPS FABEL
50 g igale suurusele soovitud värvis
Vardad nr 2,5-
Või see suurus, mida vajad saamiseks 26s x 34r parempidises koes 10 x 10 cm
KANNA KOKKUVõTMINE:
1.r (=pp): koo kuni alles on 6-7-7 (7-8) s, võta järgmine silm üle paremale vardale, 1 pp, tõsta see äsja ületõstetud silm vasakule vardale tagasi. Pööra töö ümber.
2.r (=vp): koo kuni alles on 6-7-7 (7-8) s, vöta järgmine silm üle paremale vardale, 1 pp, tõsta see äsja ületõstetud silm vasakule vardale tagasi. Pööra töö ümber.
3.r (=pp): koo kuni alles on 5-6-6 (6-7)s, vöta järgmine silm üle paremale vardale, 1 pp, tõsta see äsja ületõstetud silm vasakule vardale tagasi. Pööra töö ümber. Jätka sel kombel, kuni alles jääb kummalgi pool vaid 1 kudumata silm ja vardal on alles 8-10-10 (10-12)s.
KAHANDAMISE NIPP-1:
Kahanda enne soonikut järgmiselt: 2 parempidise võttega kokku
Kahanda peale soonikut järgmiselt: võta 1 s kudumata parempidise võttega üle paremale vardale, koo järgmine s pp, tõsta see kudumata s vasaku varda otsaga üle kootud silmuse tagasi.
KAHANDAMISE NIPP-2:
Kahanda järgmiselt enne märki: 2 pp võttega kokku.
Kahanda peale märki järgmiselt: võta 1 s kudumata parempidise võttega üle paremale vardale, koo järgmine s pp, tõsta see kudumata s vasaku varda otsaga üle kootud silmuse tagasi.
-------------------------------------------------------------
SOKK:
Loo 44-48-48 (52-56) s sukavarrastele nr 2,5. Koo soonikut= 2 pp/2 ph, kokku 7-8-9 (10-11) cm. Hoia esimesed 18-22-22 (22-26) s varrastel (ülejäänud 26-26-26 (30-30) s pane lõngajupile hoiule= jalapealne osa).
Koo pp koes kannasilmad 3-3,5-4 (4-4,5) cm- kinnita kudumismärk. Seejärel koo Kanna kahandamine- VT KIRJELDUST ÜLEVAL! Edasi korja üles 8-9-10 (11-12) s kummalgi pool kanda ja silmad lõngajupilt pane tagasi vardale= 50-54-56 (62-66) s. Jätka sooniku kudumist üle 26-26-26 (30-30) s soki ülemisel poolel ja pp koes ülejäänud silmadel. SAMAL AJAL kahanda 1 s kummalgi pool soonikut- VT SILMUSTE KAHANDAMISE NIPP-1, igal teisel real, kokku 5-7-6 (7-9) korda= 40-40-44 (48-48) s. Koo pp üle pp silma ja ph üle ph silma kuni soki pikkuseks on 7-8-9 (10-12) cm mõõdetuna märgist kannal (nüüd on veel 3-3-3 (4-4) jäänud kududa)Pane 1 märk kummalegi soki küljele, nii et on 20-20-22 (24-24) s nii ülemisel kui alumisel soki osal. Jätka pp koes üle kõigi silmade-SAMAL AJAL kahanda 1 s kummalgi pool mõlemat märki- VT KAHANDAMISE NIPP-2: kahanda igal 2-l real kokku 3 korda ja seejärel igal real 5-5-6 (7-7) korda= 8 s on alles, lõika lõng läbi ja tõmba see läbi allesjäänud silmade. Soki pikkuseks on nüüd ca 10-11-12 (14-16) s.
Need panin juba paar kuud tagasi siia üles, kah sama öpetuse järgi tehtud!
Vaatan ja imetlen!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
O.M.A. klubi :: Kodu :: Käsitöö :: Meie tegemised
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7