Kas valmistate ise endale ehteid?
+4
Triinuke
mary
Soulshaker
naxy
8 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Ehted
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kas valmistate ise endale ehteid?
Kas valmistate ise endale ehteid? Kui jah siis miks? Kuidas hakkasite endale ehteid valmistama? Kust leiate materjale ja ideid? Mõned näpunäited algajatele?
Mina endale ise ehteid ei valmista. Kui midagi näen siis oskan küll öelda kas see mulle meeldib või mitte aga arvatavasti ise mõne põrutava idee peale ei tuleks.
Mina endale ise ehteid ei valmista. Kui midagi näen siis oskan küll öelda kas see mulle meeldib või mitte aga arvatavasti ise mõne põrutava idee peale ei tuleks.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kas valmistate ise endale ehteid?
Mina kahjuks ise ei valmista midagi aga ma armastan igasugu kiiksuga ehteid.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Mina hakkasin mõni aeg tagasi valmistama ehteid. See nii mõnus hobi, sest ma armastan igasugu kulinaid ja helmeid ja kivisid, et ma võiks koguaeg nendega ainult tegeledagi. Kahjuks pole viimasel ajal eriti aega. Ideed saavad aga küll kiiresti otsa ja vaja pidevalt netis ringi vaadata ja ideid ammutada. Hea lehekülg, kust alustada on vast see http://www.wigjig.com . Siin nii palju näpunäiteid ja lihtsamaid ja ka keerulisemaid tehnikaid. Materjale tellin kõiksugustest helmepoodidest netis, nt helmepuu.ee, helmevakk.ee, helmehaldjas.ee, beads.ee.. oh neid on nii palju. Aga sellegipoolest kannan ka ikka poest ostetud ehteid ja lemmikuks on Pilgrimi ehted (kuigi kõik mu ehted on mees enamasti kinkinud :muie: )
Soulshaker kirjutas:Mina kahjuks ise ei valmista midagi aga ma armastan igasugu kiiksuga ehteid.
Millised need kiiksuga ehted on?
naxy- Moderaator
Kas kellelgi on ka mõni lemmik ehe ja miks?
Minul endal kahjuks pole.
Minul endal kahjuks pole.
naxy- Moderaator
Mina hakkasin ca paar aastat tagasi ehteid tegema ja nüüd teen neid ka teistele müügiks .Tarvikuid ostan erinevatest helmepoodidest ja hulgi ka üle maailma.
Mina ka pisut pärlendan, veidi aega tagasi alustasin sellega. Nii paljud teevad ja mina tahtsin ka proovida! Materjali tellin interneti kaudu ja põhiliselt teengi omale ja oma tütrele ja vajadusel kingituseks. Ideid ei käi ma kusagil internetis otsimas, meelega ei käi. Sest kui ma seda teeksin, siis meisterdaksin ilmselt liiga palju ehteid, kõike ju ka kanda ei jõua. Teen, siis kui omal mingi idee pähe kargab. Praegu pole üldse aega teha midagi ja pealegi pole pärlendamine ainus käsitööliik, millega tegelen. Heegeldan ja koon ka. Aia- ja põllutööd nõuavad oma. Eile õhtul tegin ühe kõrvarõngapaari küll, sest pähe karanud idee oli vaja sealt välja saada.
Mina alustasin ehete valmistamisega umbes aasta tagasi. Algul tegin ikka väga palju, tellisin lausa mitu korda nädalas uusi materjale... Nüüd on olukord õnneks kontrolli all
Helmeid tellin internetist, põhiliselt Eesti poodidest aga olen tellinud ka sayila.nl lehelt.
Ideed tekkivad tavaliselt helmepoodides materjale vaadates. Kohe hakkab mõte jooksma, et mis kuhugi juurde sobiks. Mõned ehted olen ka netis nähtud ehete järgi teinud (põhiliselt ebayst olen ideid saanud.)
Kannan võrdselt nii enda valmistatud kui ka poest ostetud ehteid, kõige kohkem armastan kõrvarõngaid
Helmeid tellin internetist, põhiliselt Eesti poodidest aga olen tellinud ka sayila.nl lehelt.
Ideed tekkivad tavaliselt helmepoodides materjale vaadates. Kohe hakkab mõte jooksma, et mis kuhugi juurde sobiks. Mõned ehted olen ka netis nähtud ehete järgi teinud (põhiliselt ebayst olen ideid saanud.)
Kannan võrdselt nii enda valmistatud kui ka poest ostetud ehteid, kõige kohkem armastan kõrvarõngaid
Külaline- Külaline
Kahjuks ei valmista
naxy- Moderaator
Mina ei valmista, kuigi see mõte on mul peast küll läbi käinud. Kunagi ehk võtangi kätte ja hakkan pärlendama
Külaline- Külaline
Mina ka ei tea pärlitest ööd ega mütsi Aga tahaksin pealekantud fotoga Fimo tehnika ära õppida. Näide siin:
Mammi- Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010
Mammi, nii palju kui mina tean siis on selleks tarvis spets paberit ning tindiprinterit. Keegi teab rohkem selle tehnika kohta midagi?
Ise valmistan ehteid ja muid vidinaid juba lapsest peale.
Nüüd ca aasta tagasi hakkasin müügiks ka valmistama, enne meisterdasin sahtlisse ja sõbrannadele kingiks.
Teen pigem polümersavist kui pärlitest. Kunagi võiks väärismetallidele üle minna...
Teen ka endale ehteid. Tean täpselt oma maitset ja saan teha selliseid mis meeldivad.
Ise valmistan ehteid ja muid vidinaid juba lapsest peale.
Nüüd ca aasta tagasi hakkasin müügiks ka valmistama, enne meisterdasin sahtlisse ja sõbrannadele kingiks.
Teen pigem polümersavist kui pärlitest. Kunagi võiks väärismetallidele üle minna...
Teen ka endale ehteid. Tean täpselt oma maitset ja saan teha selliseid mis meeldivad.
Viimati muutis seda Marianne (Püh 16 Mai 2010, 01:00). Kokku muudetud 1 kord
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
tuleb tunnistada, et enda valmistatud kõrvarõngastega olen ma vaid korra käinud Sugulased- tuttavad kannavad küll. Mina pole eriti käija tüüp hetkel väikeste laste kõrvalt ja niisama kodus töllerdamiseks- koristamiseks- välitöödeks ei riputa ma spetsiaalselt üldse midagi külge. Ees on need ajad
Ideid otseselt otsi, Kui midagi meelepärast näen, teen oma versiooni asjast. Materjal tuleb netipoodidest.
Ehteid hakkasin tegema veidi vähem kui aasta tagasi- sugulasele sünnipäeva kingiks. Põnev nokitsemine igasugu sätendava ja ilusa materjaliga
Ideid otseselt otsi, Kui midagi meelepärast näen, teen oma versiooni asjast. Materjal tuleb netipoodidest.
Ehteid hakkasin tegema veidi vähem kui aasta tagasi- sugulasele sünnipäeva kingiks. Põnev nokitsemine igasugu sätendava ja ilusa materjaliga
Similar topics
» Kas teile kingitakse ehteid?
» Andromache teeb ehteid
» Mis te endale jôulukingiks soovite?
» Mille järgi valite endale sõpru?
» Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?
» Andromache teeb ehteid
» Mis te endale jôulukingiks soovite?
» Mille järgi valite endale sõpru?
» Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Ehted
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1