O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas valmistate ise endale ehteid?

+4
Triinuke
mary
Soulshaker
naxy
8 posters

Go down

Kas valmistate ise endale ehteid? Empty Kas valmistate ise endale ehteid?

Postitamine  naxy Laup 05 Dets 2009, 09:30

Kas valmistate ise endale ehteid? Kui jah siis miks? Kuidas hakkasite endale ehteid valmistama? Kust leiate materjale ja ideid? Mõned näpunäited algajatele?

Mina endale ise ehteid ei valmista. Kui midagi näen siis oskan küll öelda kas see mulle meeldib või mitte aga arvatavasti ise mõne põrutava idee peale ei tuleks.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kas valmistate ise endale ehteid? Empty Re: Kas valmistate ise endale ehteid?

Postitamine  Soulshaker Laup 05 Dets 2009, 11:39

Mina kahjuks ise ei valmista midagi aga ma armastan igasugu kiiksuga ehteid.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Laup 05 Dets 2009, 13:42

Mina hakkasin mõni aeg tagasi valmistama ehteid. See nii mõnus hobi, sest ma armastan igasugu kulinaid ja helmeid ja kivisid, et ma võiks koguaeg nendega ainult tegeledagi. Kas valmistate ise endale ehteid? 824600 Kahjuks pole viimasel ajal eriti aega. Ideed saavad aga küll kiiresti otsa ja vaja pidevalt netis ringi vaadata ja ideid ammutada. Hea lehekülg, kust alustada on vast see http://www.wigjig.com . Siin nii palju näpunäiteid ja lihtsamaid ja ka keerulisemaid tehnikaid. Materjale tellin kõiksugustest helmepoodidest netis, nt helmepuu.ee, helmevakk.ee, helmehaldjas.ee, beads.ee.. oh neid on nii palju. Aga sellegipoolest kannan ka ikka poest ostetud ehteid ja lemmikuks on Pilgrimi ehted (kuigi kõik mu ehted on mees enamasti kinkinud :muie: )
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 06 Dets 2009, 09:37

Soulshaker kirjutas:Mina kahjuks ise ei valmista midagi aga ma armastan igasugu kiiksuga ehteid.

Millised need kiiksuga ehted on?
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 06 Dets 2009, 09:38

Kas kellelgi on ka mõni lemmik ehe ja miks?

Minul endal kahjuks pole.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Triinuke Reede 14 Mai 2010, 14:10

Mina hakkasin ca paar aastat tagasi ehteid tegema ja nüüd teen neid ka teistele müügiks .Tarvikuid ostan erinevatest helmepoodidest ja hulgi ka üle maailma.
Triinuke
Triinuke

Postituste arv : 108
Registration date : 12/03/2010

http://www.tamberi.planet.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 14 Mai 2010, 19:18

Mina ka pisut pärlendan, veidi aega tagasi alustasin sellega. Nii paljud teevad ja mina tahtsin ka proovida! Kas valmistate ise endale ehteid? 824600 Materjali tellin interneti kaudu ja põhiliselt teengi omale ja oma tütrele ja vajadusel kingituseks. Ideid ei käi ma kusagil internetis otsimas, meelega ei käi. Sest kui ma seda teeksin, siis meisterdaksin ilmselt liiga palju ehteid, kõike ju ka kanda ei jõua. Kas valmistate ise endale ehteid? 824600 Teen, siis kui omal mingi idee pähe kargab. Praegu pole üldse aega teha midagi ja pealegi pole pärlendamine ainus käsitööliik, millega tegelen. Heegeldan ja koon ka. Aia- ja põllutööd nõuavad oma. Eile õhtul tegin ühe kõrvarõngapaari küll, sest pähe karanud idee oli vaja sealt välja saada. Kas valmistate ise endale ehteid? 824600
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kas valmistate ise endale ehteid? Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 14 Mai 2010, 21:28

Mina alustasin ehete valmistamisega umbes aasta tagasi. Algul tegin ikka väga palju, tellisin lausa mitu korda nädalas uusi materjale... Nüüd on olukord õnneks kontrolli all Kas valmistate ise endale ehteid? 296785
Helmeid tellin internetist, põhiliselt Eesti poodidest aga olen tellinud ka sayila.nl lehelt.

Ideed tekkivad tavaliselt helmepoodides materjale vaadates. Kohe hakkab mõte jooksma, et mis kuhugi juurde sobiks. Mõned ehted olen ka netis nähtud ehete järgi teinud (põhiliselt ebayst olen ideid saanud.)

Kannan võrdselt nii enda valmistatud kui ka poest ostetud ehteid, kõige kohkem armastan kõrvarõngaid Kas valmistate ise endale ehteid? 966371
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 14 Mai 2010, 21:56

Kahjuks ei valmista Kas valmistate ise endale ehteid? 173634
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 14 Mai 2010, 21:58

Mina ei valmista, kuigi see mõte on mul peast küll läbi käinud. Kunagi ehk võtangi kätte ja hakkan pärlendama Kas valmistate ise endale ehteid? 824600
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mammi Laup 15 Mai 2010, 09:59

Mina ka ei tea pärlitest ööd ega mütsi Kas valmistate ise endale ehteid? 824600 Aga tahaksin pealekantud fotoga Fimo tehnika ära õppida. Näide siin:
Kas valmistate ise endale ehteid? S1269595808_f
Mammi
Mammi

Postituste arv : 254
Registration date : 19/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 15 Mai 2010, 20:28

Mammi, nii palju kui mina tean siis on selleks tarvis spets paberit ning tindiprinterit. Keegi teab rohkem selle tehnika kohta midagi? Kas valmistate ise endale ehteid? 866508

Ise valmistan ehteid ja muid vidinaid juba lapsest peale.
Nüüd ca aasta tagasi hakkasin müügiks ka valmistama, enne meisterdasin sahtlisse ja sõbrannadele kingiks.
Teen pigem polümersavist kui pärlitest. Kunagi võiks väärismetallidele üle minna...
Kas valmistate ise endale ehteid? 173454

Teen ka endale ehteid. Tean täpselt oma maitset ja saan teha selliseid mis meeldivad. Kas valmistate ise endale ehteid? 866508

Viimati muutis seda Marianne (Püh 16 Mai 2010, 01:00). Kokku muudetud 1 kord
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Laup 15 Mai 2010, 21:37

tuleb tunnistada, et enda valmistatud kõrvarõngastega olen ma vaid korra käinud Kas valmistate ise endale ehteid? 142980 Sugulased- tuttavad kannavad küll. Mina pole eriti käija tüüp hetkel väikeste laste kõrvalt ja niisama kodus töllerdamiseks- koristamiseks- välitöödeks ei riputa ma spetsiaalselt üldse midagi külge. Ees on need ajad Kas valmistate ise endale ehteid? 173454

Ideid otseselt otsi, Kui midagi meelepärast näen, teen oma versiooni asjast. Materjal tuleb netipoodidest.

Ehteid hakkasin tegema veidi vähem kui aasta tagasi- sugulasele sünnipäeva kingiks. Põnev nokitsemine igasugu sätendava ja ilusa materjaliga Kas valmistate ise endale ehteid? 547149
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics