Mis te endale jôulukingiks soovite?
+10
kaktus18
babyapple
pariisitar
Heily
kristiina
Iirlane
Soulshaker
Ivika25
HoneyMoon
Cat
14 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mis te endale jôulukingiks soovite?
Nonii, pange oma soovid siia kirja! Vôi àkki on teada isegi , mis tulemas kingikotis.
Re: Mis te endale jôulukingiks soovite?
Kodu, tervist, (maailmarahu)
Asjalikumalt võttes- uut mikserit, pontsikumasinat (mida ma ei leia kaubandusest aga Heleeni jutust tean, et on olemas), telefoni, veel jõuluasju, koduorganiseerimisasju (karpe, korve, sahtlijaotajaid)., kirjatarvetepoest "nänni"- mustrilisi auguraudu, ümbrikke, pabereid, eriti tahaks seda retepti/aadressirullikut kus on nagu alus ja siis palju taskuid mis über pulga ringi käivad ja vaadata saab asju). Ehted ei teeks paha kui mees midagi osta ei oska. Ilusat pesu tahaks. Uut voodipesu minigt mõnusat. Häid käterätte kööki veel juurde mõned komplektid. Uut panni. Mingeid mõnusaid koogivorme silikoonist. Lauakatteid (taldrikute alla mingeid ilusaid). Mingeid häid kalleid käsitööseepe. Mõnda head lõhna.
Ouh Ma praegu lõpetan. teen teise postituse veel, siis pole nii häbi, et nii palju asju tahan
Asjalikumalt võttes- uut mikserit, pontsikumasinat (mida ma ei leia kaubandusest aga Heleeni jutust tean, et on olemas), telefoni, veel jõuluasju, koduorganiseerimisasju (karpe, korve, sahtlijaotajaid)., kirjatarvetepoest "nänni"- mustrilisi auguraudu, ümbrikke, pabereid, eriti tahaks seda retepti/aadressirullikut kus on nagu alus ja siis palju taskuid mis über pulga ringi käivad ja vaadata saab asju). Ehted ei teeks paha kui mees midagi osta ei oska. Ilusat pesu tahaks. Uut voodipesu minigt mõnusat. Häid käterätte kööki veel juurde mõned komplektid. Uut panni. Mingeid mõnusaid koogivorme silikoonist. Lauakatteid (taldrikute alla mingeid ilusaid). Mingeid häid kalleid käsitööseepe. Mõnda head lõhna.
Ouh Ma praegu lõpetan. teen teise postituse veel, siis pole nii häbi, et nii palju asju tahan
Ma tahaks endale lõhna, sest praegu vaid üks väike lõhn, teine sai otsa. Veiniklaase, ilusat suurt albumit fotode jaoks. Ahjupotti kaanega, ilusaid ühesuguseid suuri kohvikruuse (praegu on erinevad, ainult 2x2 on ühesugused).Uued noad ja kahvlid oleksid toredad Praegu rohkem ei tulegi meelde
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009
Uusi suuuuri veiniklaase - mees lubas kinkida. Kahjuks neid enne suve kasutada ei saa aga
Ja, et kõik oleks terved. Muud pole vaja.
Mees võttis ka esimest korda elus detsembris puhkust ja veel 2 nädalat nii, et mul on kõik mida vajan kui pere on koos
Ja, et kõik oleks terved. Muud pole vaja.
Mees võttis ka esimest korda elus detsembris puhkust ja veel 2 nädalat nii, et mul on kõik mida vajan kui pere on koos
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Ma tahaks reisi soojale maale või siis SPApuhkust. Veel oleks hea meel fotosalongi kinkekaardi üle, teeks uue portsu perepilte.
Aga tõenäoliselt saan lõhna. (Valentino Rock and Rose couture äkki, ma olen seda juba kaua aega tahtnud, aga pole raatsinud osta).
Aga tõenäoliselt saan lõhna. (Valentino Rock and Rose couture äkki, ma olen seda juba kaua aega tahtnud, aga pole raatsinud osta).
Külaline- Külaline
Uut arvutit tahan. Sellist kus ei pea jargmise lehe avanemist ootama ,ja kus on sees K6IK programmid.
Soojast maast parem ei unistagi. Selle pean kunagi ise ostma.
Ja profi fotoka.
Aga 1 ilus j6ulupidu kuluks ara kyll.Sellest piisaks.
Soojast maast parem ei unistagi. Selle pean kunagi ise ostma.
Ja profi fotoka.
Aga 1 ilus j6ulupidu kuluks ara kyll.Sellest piisaks.
Minu kõige suurem kingisoov on perega spasse puhkama minemine Kvaliteetaeg perega Muud asjad kõik nagu olemas, mingit ninni-nänni ma ei vaja. Tervist endale ja perele soovin ka ja seda kohe kuhjaga.
Külaline- Külaline
Mul käib nii, et mitu mitu aastat ei taha ninni-nänni ja kodumasinaid ja siis lööb hoog peale ja on kõike uut vaja
Mina tahaksin, et jõulude aeg oleks kõik terved ja saab perega koos aega veeta. ja oleksin ka üliõnnelik, kui õnnestuks ka triibud saada, aga seda loota küll ei julge
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Mina tahan kingituseks üllatusi, selliseid väikseid ja armsaid, mis südame soojaks teevad! Just-just, sest hetkel ei tunne, et midagi väga-väga vajaksin! No jah, kaunist pesu või ehteid tahaks ju alati, aga neid meeldib mulle ise osta (tean oma maitset kõige paremini). No kui nüüd edasi mõelda, siis külastus mõnda ilusalongi kuluks ehk küll ära...
No maailma rahu, tervist, 8nne ja aega perega soovin iga p2ev, aga muud osas olen Heily'ga n8us. Hetkel ei ole midagi v2ga-v2ga vaja, m8ne vahva pisiasja yle (n2iteks uus ookreem) oleks kindlasti hea meel, aga parema meelega valiks neid ise. Tegelikult oleks korralikku kohvrit vaja
Me l2heme jaanuaris reisima ja see on meie selle aastane vastastikune kink
Me l2heme jaanuaris reisima ja see on meie selle aastane vastastikune kink
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
pariisitar- Te olete reisihoolikud !
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Kõige suurem soov on, et lapsed oleks terved ja ema-isa ja õde perega oleksid terved ja siis saaksime koos oma traditsioonilist jõuluõhtut veeta. Mõned ühised jõuluõhtud on laste haiguse tõttu ära jäänud ning selle pärast niiii tahaks, et kõik oleksid terved.
See oleks kõige parem kingitus - jõuluõhtu veeta koos kõikide oma lähedaste ja kallite inimestega.
See oleks kõige parem kingitus - jõuluõhtu veeta koos kõikide oma lähedaste ja kallite inimestega.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Mina tahaks ühte korralikku fotokat. Ehetest ja mõnest heast kinkekaardist ka ära ei ütleks
Mina ütlen ausalt, et tegelt oleks nii palju asju vaja, alustades oma kodust ja muust. Aga siiski, ei tahagi muud kui ainult perega koos olla. See aasta on meie esimesed jõulud koos lapsega, nii et see on juba iseenesest suur kingitus
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Sellise küsimuse peale mina ei oska kunagi vastata
Sest tegelikult eelistan ma ise palju asju valida. Aga kingitused mulle meeldivad kah. Nii et vastuoluline olen.
Aga ehted ja spa kuluvad alati ära
Sest tegelikult eelistan ma ise palju asju valida. Aga kingitused mulle meeldivad kah. Nii et vastuoluline olen.
Aga ehted ja spa kuluvad alati ära
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Tahaks, et kõik peres oleks terved
Muidu meeldiks mulle üks päev kuskil mehega, aga selle viirusepuhangu pärast ei taha kuskile minna ka
Muidu meeldiks mulle üks päev kuskil mehega, aga selle viirusepuhangu pärast ei taha kuskile minna ka
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Suurt kallit ja magusat musi oma perelt.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Similar topics
» Soovite rohkem infot toitumise ja spordi kohta?
» Kui suurest perest olete p2rit ja mitu last teil on/te soovite?
» Kas valmistate ise endale ehteid?
» Mille järgi valite endale sõpru?
» Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?
» Kui suurest perest olete p2rit ja mitu last teil on/te soovite?
» Kas valmistate ise endale ehteid?
» Mille järgi valite endale sõpru?
» Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1