O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?

+5
kaktus18
pariisitar
naxy
Cat
Soulshaker
9 posters

Go down

Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? Empty Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?

Postitamine  Soulshaker Nelj 03 Dets 2009, 09:32

Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? Empty Re: Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?

Postitamine  Cat Nelj 03 Dets 2009, 09:36

Kasvôi kaubanduskeskusest Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 747416 Ta ei ole ùldse valiv selles suhtes, et peab olema firma ja màrk ja shoppingut teha riiete ostmise eesmàrgil ei nàe te teda kunagi? Samas tal on paark allist ùlikonda kapis olemas. Ja see on ka kôik, mis puutub firmamàrki
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? Empty Re: Kust ostavavad Teie mehed endale riideid?

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 09:48

Enamasti ostan oma mehele riided ise ... vähemalt eestis. Aga kui mees välismaal siis käib ise shoppamas. Vahel mõtlen küll, et miks ta eestis ei taha ise poes käia.

Üldiselt eriti valiv riiete suhtes pole ... ei aja ka mingit kindlat firmamärki taga. Aga samas ka täielikku moeröögatust pole nõus kandma. Aga ütleme nii, et kuna mina ostan talle enamasti riided siis saan mehe panna täpselt riidesse nii nagu mulle meeldib.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 03 Dets 2009, 10:08

Minu mehele t2itsa meeldib shopata ja h2sti v2lja n2gemine on tema jaoks v2ga oluline. Enamik asju ostab siiski soodukate ajal ja seega saab endale firmariideid lubada Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 866508 Kuna k2ime korra aastast USA's, siis ostame v2ga palju riideid sealt, hinnad on Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 547149
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? Tiitli23
Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Nelj 03 Dets 2009, 10:25

Minu mees käib kaubanduskeskused läbi, otsib endale meeldivad ja sobivad riided. Mingit kindlat kaubamärki ei eelista. Tavaliselt on need minu meelest kallid Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 329369 Aga tema suurust ei ole väga lihtne leida ka, ta nii väikest kasvu lihtsalt, paljudes poodides tema suurust ei olegi. Ise ma talle tavaliselt riideid ei osta, temal on oma maitse, tahab kindlasti ise vaadata ja valida. Ja kindlasti peab ta omale riideid üksinda ostma- kui minu ja lapsega läheb, siis lõpptulemus on see, et meil on hunnik uusi asju ja temal ikka mitte midagi Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 824600
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Nelj 03 Dets 2009, 10:27

Meil ka nii, et enamasti mina suunan meest tema riiete ostmisel. Kallitest firmamärkidest ta ei hooli, kuigi olen pakkunud, sest soodukate ajal võib ikka väga häid asju leida. Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 824600 Aga poodidest siis Stockmann, Kaubamaja, Denim Dream, ja tema lemmikpoed Surf ja Reede.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 03 Dets 2009, 10:47

Minu mees eelistab poodidest: Jack & Jones, A&G.
Ise ma talle küll ei saaks riideid osta, riideid peab ju enne ikka proovima. Meie maitse ei kattu ka alati.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Nelj 03 Dets 2009, 10:51

Minu mehel on Blend, Jack&Jones, Denim asjad põhilised. Ostame Tartust kaubamajast, A&G poodidest ja paljud asjad on ostetud Rootsist Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Paradiisilind Nelj 03 Dets 2009, 12:00

Minu mehel on kõik riided Hilfiger või Nike. Kaasaarvatud sokid ja pesu. Ta on lihtsalt nii mugav, et poes tema mitte kunagi riideid ei proovi. Ja nendel märkidel ta teab oma suurust ja ei peagi proovima. Samas on ta mitu korda ämbrisse ka astunud, aga näe ei õpi Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 441331 Nii käibki kiirelt poe läbi, vaatab kas uusi mudeleid või asju on ja ostab ära. Mina ei tohi talle mitte midagi osta Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 809569
Paradiisilind
Paradiisilind
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 03 Dets 2009, 19:22

Mina ostan ka mehele palju asju ise (särke, pusasid, sokke, aluspesu ostan tavaliselt mina)
Põhilised kohad, kust me talle riideid leiame on Denim Dream ja Reserved.
Viimane leid on M&S kust esimest korda saime osta püksid ilma, et neid lühemaks peaks tegema.

Firma märgi taga ajamise aeg sai peale minuga tutvumist läbi.
Kui ennem oli koguaeg Boss ja Armani siis nüüd isegi ei vaata nende poodide poole Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 824600
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  moniquela Nelj 03 Dets 2009, 19:38

Mina vean enda oma vägisi kaubanduskeskusesse, talle ei meeldi üldse šoppamas käia. Aga kuna ma ei saa talle suuruse järgi osta,sest ta on suht pikk ja suur mees,siis ta peab lihtsalt proovima. Meie ei vaata firma märke, mis sobib see läheb. Nii,et ostame koos Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 173454

Viimati muutis seda moniquela (Nelj 03 Dets 2009, 19:45). Kokku muudetud 1 kord
moniquela
moniquela

Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 03 Dets 2009, 19:43

Meil ka käib "peksuga" see minek.
Tavaliselt 2 korda aastas käime siis on jälle jupp aega hooleta Kust ostavavad Teie mehed endale riideid? 866508
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics