O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas mõtlete juba jõulukinkidele?

+20
Lehise
Marianne
LiisuK
Mannu:)
babyapple
mannu03
maszke
moniquela
-apple-
saby
Heily
kristiina
Soulshaker
mary
HoneyMoon
pariisitar
Monique
armsake
Ivika25
naxy
24 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Kas mõtlete juba jõulukinkidele?(vali mitu)

Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_lcap7%Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_rcap 7% 
[ 4 ]
Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_lcap20%Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_rcap 20% 
[ 12 ]
Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_lcap10%Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_rcap 10% 
[ 6 ]
Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_lcap47%Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_rcap 47% 
[ 28 ]
Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_lcap15%Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_rcap 15% 
[ 9 ]
Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_lcap0%Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]

Kokku Hääli : 59

Poll closed

Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Empty Re: Kas mõtlete juba jõulukinkidele?

Postitamine  Lehise Kolm 25 Nov 2009, 22:49

Marianne kirjutas:See aasta teen ja saadan jõulukaartid ja mööda maailma laiali! Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 848853 Ja vot see tuleb kulukas! Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600
Me juba 6 aastat nii teinud Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 848853 . Kulukas on see tõesti, kuid asi on seda väärt Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 547149 .

Jõulukingitused meisterdame osaliselt ise, ülejäänud olen juba varakult valmis ostnud. Ei meeldi mulle see viimasel minutil rahvamassis tunglemine Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 809569 .
Süüteroosid on väga Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 547149 kingitus kamina omanikele.
Lehise
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Empty Re: Kas mõtlete juba jõulukinkidele?

Postitamine  Marianne Nelj 26 Nov 2009, 00:31

Mannu:) kirjutas:
Marianne kirjutas:

Kingid üritan osta igal aastal nii praktilised kui võimalik sest vaatan asja enda mätta otsast - mulle ei meeldi tilulilu mis mõtetult tolmu kapinurgas korjab. Tavaliselt kuulan nii ca 3 kuud enne maad mida keegi soovib, igatseb. Jutu sees tuleb ju kõik välja ja ei pea vahetult enne jõule küsima! Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 547149

Ma olen ka seda taktikat kasutanud. Enne sünnipäevi ka. Aga kahjuks unustan ma jube tihti ära ja kirja pole ju ka alati võimalik kohe panna. Aga see on juba rohkem minu kanaaju süü Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 848853

Haha! Mul on ka see aasta nii! Kõik unustan ära kui kirja ei pane!!! Sellepärast on mul spetsiaalselt märkmik koguaeg käekotis kaasas! Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 26 Nov 2009, 08:33

Ja mina mõtlesin, et ainult mul on nii kehv mälu Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 296785
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 26 Nov 2009, 09:00

Ma tegin oma vanaemale ka laste piltidega kalendri. Tellisin http://www.kalendrid.ee/. Pole veel kätte saanud, kui tuleb, siis võin öelda, kas on hea kvaliteediga või mitte. Vanaemale meeldivad väga kõik laste piltidega asjad, ma arvan, et ta on selle kingiga väga rahul.

Naissugulastele teen ise ehteid. Muidugi neile, kes ise ehete valmistamisega ei tegele Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 173454

Proovin neid tulesüütamise roose ka valmistada. Kui tulevad kenad välja, siis ahjude ja kaminatega sugulasi on küll, kellele need kinkida.

Jõulukaardid tahan ka ise teha - oma põnnide pildiga. Mõlemale panen punased sametkleidid selga.
Eelmisel aastal tegin sellise kaardi:

Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 J6ul
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 26 Nov 2009, 09:04

Andromache nii armas kaardike:)
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 27 Nov 2009, 18:46

Sain nüüd kalendri kätte. Väga kiiresti tegid - paari päeva pärast toodi koju kätte.

Kahjuks ei jäänud ma kalendriga eriti rahule - kuidagi moondunud, luitunud ja tuhmid värvid on piltidel. Mul on päris korralik kaamera ja olen ennegi suures formaadis pilte paberile panna lasknud ja siis on piltide kvaliteet ok olnud. Nii et asi ei olnud minu piltides Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 809569
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 27 Nov 2009, 19:16

Kas näitad meile ikkagi?
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 27 Nov 2009, 19:25

Kahju, Andromache, kui sellised asjad ei tulegi nii kenasti välja nagu loodad Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 173634
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 06 Dets 2009, 18:36

Andromache kirjutas:Sain nüüd kalendri kätte. Väga kiiresti tegid - paari päeva pärast toodi koju kätte.

Kahjuks ei jäänud ma kalendriga eriti rahule - kuidagi moondunud, luitunud ja tuhmid värvid on piltidel. Mul on päris korralik kaamera ja olen ennegi suures formaadis pilte paberile panna lasknud ja siis on piltide kvaliteet ok olnud. Nii et asi ei olnud minu piltides Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 809569

mul oli eelmine aasta selline jama, saatsin ilusad pildid ja vastu sain praktiliselt v2rvideta pildid kalendris. nu nii tuhmid ja no ei olnud see mida tahtsin. Kuid minu vanemad olid ikka sillas, kuid ise ei olnud tulemusega kohe üldse mitte rahul Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 441331
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Püh 06 Dets 2009, 20:09

mul kingitega sel aastal palju paremini kui eelmisel aastal. Muidu alati ostame midagi viimasel hetkel..kuid nüüd vanematele ja vanavaematele on kalender meie perest. endale jätame ka ühe. Siis osad vidinad pakkidesse meisterdan ise ja osad asjad tellisin Dermoshopist ,peaksin kätte saama järgmine nädal. Ühesõnaga olen sel aastal meie kinkidega ilusti ees, et kõik on planeeritud... Vaja veel meisterdada ja asja südamega võtta Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 547149
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Teis 08 Dets 2009, 13:34

Ma kipun ka k6ike viimsele minutile jatma. Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 998953
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 08 Dets 2009, 14:09

Ma siin mõtesin, et teen mõnele kingile sisse ka šokolaadi fudget. Kena lõigata ja pakkida kas purki või kilepaberisse, lipsuke ja hea soov juurde... Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 527939
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 08 Dets 2009, 15:12

Minul kaks jõulukinki juba valmis ja pakitud ... veel vaja teha oma kahele kullakesele.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 08 Dets 2009, 16:09

Mul on umbes pooled kingid olemas. Eelmine aasta tegime nii, et igale sai mingi meene (kahjuks ei jõudnud selle panustada ja viimane päev suvalisest poest miskit saada ka polnud) ning isetehtud kalender Laine-Liise piltidega. Kusjuures meil olid need kalendrid ikka täiesti ise meisterdatud, ainult arvutist lasime numbrid igale lehele. Võttis palju tööd ja ei ütleks, et eriti odav oleks olnud ning kõigele lisaks juhtus nii, et meile endile ei jäänudki neist ühtegi eksemplari Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 173634 See aasta siis valisin enda arust lihtsama tee, aga see kõik lõppes ikka sellega, et olin viimati neli tundi linnas, pool aega veetsin kahes raamatupoes ja kingid sain ikka vaid pooltele, nii et nüüd ootan mil uue käigu teha saan Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 441331
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Esm 14 Dets 2009, 14:51

Töökaaslastele mõtlesin et kingin enda keedetud hapukapsast ja kõrvitsasalatit.
Loodetavasti neile ikka meeldib
Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 Img1067a
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 14 Dets 2009, 15:26

Ossa Janee nii armas sinust Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 61639 . Kuidas nad seda küll jagavad ainult:D
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Esm 14 Dets 2009, 16:18

eraldi purgid ikka saavad Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 998953
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 14 Dets 2009, 19:38

Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600 Ega sa kõigile ju ei jõua kapsast ja salatit teha:D
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Esm 14 Dets 2009, 20:14

ohh sind küll Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600 Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600 Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600 Kas mõtlete juba jõulukinkidele? - Page 3 824600 loomulikult mitte.
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Tagasi üles

- Similar topics