Kas mõtlete juba jõulukinkidele?
+20
Lehise
Marianne
LiisuK
Mannu:)
babyapple
mannu03
maszke
moniquela
-apple-
saby
Heily
kristiina
Soulshaker
mary
HoneyMoon
pariisitar
Monique
armsake
Ivika25
naxy
24 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Kas mõtlete juba jõulukinkidele?(vali mitu)
Re: Kas mõtlete juba jõulukinkidele?
Soulshaker, kas kasutasid omaraamat abi?
Me oleme kah juba 3ndat aastat kalendri poja piltidega teinud. Nüüd juba oodatakse seda.
Aga muidu meil väiksemas pereringis loosipakid, rohkem sümboolsed aga oleme kokku leppinud, et träni ei kingi. Ja siis lastele, keda hetkel 2 neile siis kingid neilt, kes soovivad.
Ma iga aasta mõtlen, et alustan varakult. Aga kui ma juunis miskit ostaks, siis ma ei kannataks küll üleandmisega detsembrini
Me oleme kah juba 3ndat aastat kalendri poja piltidega teinud. Nüüd juba oodatakse seda.
Aga muidu meil väiksemas pereringis loosipakid, rohkem sümboolsed aga oleme kokku leppinud, et träni ei kingi. Ja siis lastele, keda hetkel 2 neile siis kingid neilt, kes soovivad.
Ma iga aasta mõtlen, et alustan varakult. Aga kui ma juunis miskit ostaks, siis ma ei kannataks küll üleandmisega detsembrini
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Ilmselt tulevad pereringis pisemad kingid suurem rõhk lastele kinke kuna õdedel 2jõulupüha sünnipäev saavad sellel aastal jõulu ja sünnipäeva kingi ühes
Mina soovitan kinkida maitsvaid kingitusi. See on rahakotisõbralik varjant. Teha ise trühvleid, küpsiseid, jõulumandleid või marmelaadi ning kenasse pakki panna ja minu meelest erakordselt ilus kingitus. Meestele võib teha vürtsikaid hoidiseid näiteks.
Ise plaanin mitmele just sellist kingitust ja mitte säästupoliitika pärast, vaid mina arvan, et selline kingitus on palju huvitavam kui miski suvaline poe nodi.
Ise plaanin mitmele just sellist kingitust ja mitte säästupoliitika pärast, vaid mina arvan, et selline kingitus on palju huvitavam kui miski suvaline poe nodi.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
babyapple väga hea mõte. Mina pean ilmselt sellele mõtlema hakkama, just säästupoliitika pärast
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ei, Microsoft office publisher 2007'ga.maszke kirjutas:Soulshaker, kas kasutasid omaraamat abi?
Imeline soovitas, ta tegi ka eelmine aasta sellega ja hästi ilusad said
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Soulshaker kirjutas:Ei, Microsoft office publisher 2007'ga.maszke kirjutas:Soulshaker, kas kasutasid omaraamat abi?
Mul ka ju see olemas, aga kus sa prindid?
maszke- Omaklubi pronks
Kalendreid omele meie ka teinud kõigile juba mingi...5 aastat. Peaks edasi tegema, saavad vanavanemad laste pildid järjepidevalt kalendris. Ei tea , ei tea. Muidu tellisin kumast, palju odavam kui mujal. Teenindus ka enam-vähem kaks korda on unustanud panna töösse mu tellimus, sain napilt enne jõule kätte).
Magusad kingid- supper idee. Iseasi kui odav see tuleb aga kindlasti on omanäolisem kui poekraam. Kelle käes Cat on? Mul on ta kadunud igatahes
Magusad kingid- supper idee. Iseasi kui odav see tuleb aga kindlasti on omanäolisem kui poekraam. Kelle käes Cat on? Mul on ta kadunud igatahes
maszke kirjutas:Soulshaker kirjutas:Ei, Microsoft office publisher 2007'ga.maszke kirjutas:Soulshaker, kas kasutasid omaraamat abi?
Mul ka ju see olemas, aga kus sa prindid?
Trükikojas.
Kellel Mac, siis Maciga saab ka v2ga ilusaid pildiraamatuid ja kalendreid teha Tulevad kyll vist natuke kallimad, aga see eest v2ga-v2ga ilusad. Oleme teinud paar kohvilaua raamatut Oliviast kingiks ja need kingid olid ikka t2ielikud hitid
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
pariisitar kirjutas:Kellel Mac, siis Maciga saab ka v2ga ilusaid pildiraamatuid ja kalendreid teha Tulevad kyll vist natuke kallimad, aga see eest v2ga-v2ga ilusad. Oleme teinud paar kohvilaua raamatut Oliviast kingiks ja need kingid olid ikka t2ielikud hitid
Mis programmiga neid Macis teha saab ja kuidas?
iPhoto's ja alumiselt ribalt saad valida, kas Raamat, Kalender v8i Kaart. Ma kyll t2pselt ei tea, palju postikulu Eestisse on, aga seal peaks kogu info ilusti olemas olema.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Ma mõtlesin ka kalendrite peale, aga Microsoft publisheri mul pole.
Ja tahtsin ka teistele hoiatuseks öelda, et kui seda omaraamatut või seda kasutate, siis ärge musta tausta võtke, see on kohutav. Sellised jutid jäävad sisse ja pole üldse ühtlane must taust. mul õde eelmisel aastal tellis.. Nii ilus kalender ja lahedad pildid, aga see taust rikkus kõik ära.
Ja tahtsin ka teistele hoiatuseks öelda, et kui seda omaraamatut või seda kasutate, siis ärge musta tausta võtke, see on kohutav. Sellised jutid jäävad sisse ja pole üldse ühtlane must taust. mul õde eelmisel aastal tellis.. Nii ilus kalender ja lahedad pildid, aga see taust rikkus kõik ära.
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Soulshaker kirjutas:Ei, Microsoft office publisher 2007'ga.
Kas see on mingi eraldi programm selleks, mis tuleb installida?
Kelle tuttvatel kodus ahjud/kaminad, siis neile sobib kingituseks meisterdada süüteroose:
http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=4354&singlepost=38020
Ilusasse karpi ja valmis!
Munakarpe ja vanu küünlaid kodus ikka leidub.
http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=4354&singlepost=38020
Ilusasse karpi ja valmis!
Munakarpe ja vanu küünlaid kodus ikka leidub.
Palju küünlamassi olema peaks vee suhtes?
Idee on muidu ülihea! Olen ammu piilunud, aga pole õpetust leidnud üles
HoneyMoon kirjutas:Palju küünlamassi olema peaks vee suhtes?
Copy/paste Riinu blogist:
Ma ei saanud alguses üldse aru, mismoodi see küünalde sulatamine käib. Õpetuses oli, et pane küünlad kuuma vette, aga mitte keegi ei kirjutanud, kui palju seda vett peab olema. Proovisin siis huupi ja sain teada, et vee kogus polegi kuigi oluline - küünal sulab vette ilusti ära ja roosiga püüan ma sealt kinni ainult vaha, vesi jääb potti alles. Ma alguses arvasin, et sellest peab tulema mingi vedelik, mis kõik roosi peale jääb. Nüüd olen tark tüdruk ja oskan süüteroose teha.
Tooge mulle kõik oma vanad munakarbid ja küünlajäänused
Postitaja Riin kell 8:32
Tähh Puust ja punaseks. Minuga Mõnega muud moodi ei saagi Aga mul on juba kaminaga pere olemas, kellele sellised erilised asjad meeldiks (ja kes ise kunagi midagi ei nokitse).
Jälle üks uus vahva idee
Meie siiski ostame , kuigi hetkel ei ole mul mittemingisuguseid veel olemas Siiski tean juba mida muretseda . Nii minu kui ka mehe peres on meil loosipakid . Et seekord siis ma enda pere loosiga sain ema ja mehe poole pealt ta noorema õe . Pluss siis veel mehele ka kinki vaja Ja lastele teeb igaüks nii nagu heaks arvab . Siiamaani on enamasti kõik lapsed kõigi kest saanud - eks näis kuda see masujõulud välja kujuneb
LiisuK- Postituste arv : 136
Registration date : 06/11/2009
Monique kirjutas:Soulshaker kirjutas:Ei, Microsoft office publisher 2007'ga.
Kas see on mingi eraldi programm selleks, mis tuleb installida?
Jah saad selle tasuta installida aga seda saab vaid 25 korda avada. Tasuta siis.
Ma tegin 3 õhtut. Ükspäev tähtpäevad, teine õhtu pildid ja kolmas õhtu mu mees tegi pildid "korda" ma olin neid veits venitanud.
Nüüd peaks lähipäevil trükki viima.
Kui sul on Microsoft Office plaat endal või tuttaval saad tasuta. See on täpselt samasugune programm nagu Word, Excel, Access, käib kaasas kogu Office plaadiga, lihtsalt paljud ei lase panna/või neile ei panda salongides seda peale. Mul oli just seda programmi kooliga seoses vaja elektrooniliseks publitseerimiseks, mees pani korra Office plaadi läpparisse ja mul see programm täitsa tasuta olemas niikaua kui ise tahan
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Pean vaatama, äkki mul on kusagil Office'i plaat
Mannu:) kirjutas:Ma mõtlesin ka kalendrite peale, aga Microsoft publisheri mul pole.
Ma ka tellisin mehega alles hiljuti Omaraamatust raamatu ning mõned pildid jäid ikka päris pahasti tumedaks. Soovitan ka kindlasti vaadata üle kriitiliselt mõned väiksemad pildid.. et isegi kui hüüumärki nurka ei tule siis võib väga koledasti piksliteks minna pilt. Mul oli taga kaart ning see oleks võinud ka samahästi neil printimata jääda. Nii halb kvaliteet oli. Järgmine kord olen targem ja tellin Soomest. Mu vanematel sealt ning nende raamat on ikka hoopis teine teema.
Või siis nagu teie soovitasite - kas apple või Microsoftiga.
Kui mul oli vaja välja printida värvilisi visiitkaarte siis läksin JaJaa keskusesse ning nemad olid väga koostöövalmid. Kui esimene print ei sobinud siis panime koos sobima. Ja just nii peabki asi käima! Läbirääkimine ja koostöö! Ja sinna lähen veelgi!
Läks pisut offtopikuks ära
Kingid üritan osta igal aastal nii praktilised kui võimalik sest vaatan asja enda mätta otsast - mulle ei meeldi tilulilu mis mõtetult tolmu kapinurgas korjab. Tavaliselt kuulan nii ca 3 kuud enne maad mida keegi soovib, igatseb. Jutu sees tuleb ju kõik välja ja ei pea vahetult enne jõule küsima!
Mõned asjad ostan, mõned meisterdan - kuldsed käed!
See aasta teen ja saadan jõulukaartid ja mööda maailma laiali! Ja vot see tuleb kulukas!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Soulshaker kirjutas:
Jah saad selle tasuta installida aga seda saab vaid 25 korda avada. Tasuta siis.
Ma tegin 3 õhtut. Ükspäev tähtpäevad, teine õhtu pildid ja kolmas õhtu mu mees tegi pildid "korda" ma olin neid veits venitanud.
Nüüd peaks lähipäevil trükki viima.
hehh ma muudkui üritasin täna aga ei jaganud matsu, kuidas ma saan kuid juurde. Mul istus november 2009 ees ja ära ei saanud.
maszke- Omaklubi pronks
Marianne kirjutas:
Kingid üritan osta igal aastal nii praktilised kui võimalik sest vaatan asja enda mätta otsast - mulle ei meeldi tilulilu mis mõtetult tolmu kapinurgas korjab. Tavaliselt kuulan nii ca 3 kuud enne maad mida keegi soovib, igatseb. Jutu sees tuleb ju kõik välja ja ei pea vahetult enne jõule küsima!
Ma olen ka seda taktikat kasutanud. Enne sünnipäevi ka. Aga kahjuks unustan ma jube tihti ära ja kirja pole ju ka alati võimalik kohe panna. Aga see on juba rohkem minu kanaaju süü
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ainult kahe-aastane ja juba piljardikuningas
» Kas oled eurodega juba harjunud?
» Telliskivi kirbuturu lasteeri! Juba homme!
» Kas soovid, et laps(ed) juba rutem suuremaks kasvaks?
» Fotoralli teema "Juba ma salaja proovin su kingi..." 7-16 mai
» Kas oled eurodega juba harjunud?
» Telliskivi kirbuturu lasteeri! Juba homme!
» Kas soovid, et laps(ed) juba rutem suuremaks kasvaks?
» Fotoralli teema "Juba ma salaja proovin su kingi..." 7-16 mai
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3