Kas mõtlete juba jõulukinkidele?
+20
Lehise
Marianne
LiisuK
Mannu:)
babyapple
mannu03
maszke
moniquela
-apple-
saby
Heily
kristiina
Soulshaker
mary
HoneyMoon
pariisitar
Monique
armsake
Ivika25
naxy
24 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Kas mõtlete juba jõulukinkidele?(vali mitu)
Kas mõtlete juba jõulukinkidele?
Kust saate oma jõulukingi ideed? Kas plaanite masu ajal kingid ise meisterdada või lähete lihtsama vastupanu teed ja ostate poest?
Milline kingitus rõõmustaks teid kõige rohkem?
Ise otsustasime pere ringis teha väikesed kingi täiskasvanutele. Noh midagi sellist mida kõigile vaja läheks. Kingid ilma nimedeta ... mingi sümboolse summa eest.
Ja lastele valmistame rõõmu siis suuremate kingitustega
Milline kingitus rõõmustaks teid kõige rohkem?
Ise otsustasime pere ringis teha väikesed kingi täiskasvanutele. Noh midagi sellist mida kõigile vaja läheks. Kingid ilma nimedeta ... mingi sümboolse summa eest.
Ja lastele valmistame rõõmu siis suuremate kingitustega
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Kas mõtlete juba jõulukinkidele?
Meil siis (õigemini mul ) plaanis teha jõulukingid ise Idee sain kusjuures siitsamast foorumist Aga ma ei reeda, mis asjad need on See on ka selline suht sümboolne kink- ei leia mõtet, et peaks mingit mõttetut saasta kokku ostma
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009
Mina ostan (osadele juba olemas) ja olgu masu või mitte, siis keegi ilma ei jää, mis sest et suur pere ja suguvõsa
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mina teen see aasta ainult oma pereliikmetele kingid, ja tglt üks ainult puudu veel:)
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
See aasta on pooled kingid juba tehtud, sest oleme nyyd Eestis. V2ga hea, sest niimoodi jagunesid kulutused yhtlaselt ja ei teki detsembris hullu eelarve auku. Detsembris vaja veel ainult mehele ja lapsele kink muretseda Ma ise pole eriline k2sitoo tegija, seega alati ostan kingid. Meie peres on ka reegel, et ei tee neid "symboolseid" kinke ehk siis armsat kola. K8ik peab olema praktiline ja vajalik! Teine variant on see, et me ei tee yldse kinke. See aasta l2heme reisile jaanuaris, seega mehele teen v2ikese (aga praktilise) kingi, et ikka oleks midagi puu alla panna. Minu masu taktika on juba aastaid olnud see, et ostan palju alede ajal ja no mis siis, et paar kinki saab ka n2iteks juulis ostetud
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Meil see aasta palju kinke ei tule. Lapsele teeme kaks suuremat kingitust. Kogume kõikide vanaemade-vanaisade ja tädide-onude rahad kokku ja ise valime ja ostame. Mõttetuid pisiasju ei taha.
Õe lapsele ka samasugune suurem suguvõsa kingitus.
Omavahel ei hakka midagi kinkima, hea ongi, pole vaja mõelda, mida teine tahaks ja raha jääb ka alles.
Mehe peres on iga aasta loosipakk olnud (kingi summaks 500 krooni). See aasta ütles mees, et tema ei osale. Tööga veits nadi ja pole seda summat kuskilt võtta. Õde oli tal sellest nii solvunud, et arvatavasti ei tulegi vanemate juurde jõulupeole.
Õe lapsele ka samasugune suurem suguvõsa kingitus.
Omavahel ei hakka midagi kinkima, hea ongi, pole vaja mõelda, mida teine tahaks ja raha jääb ka alles.
Mehe peres on iga aasta loosipakk olnud (kingi summaks 500 krooni). See aasta ütles mees, et tema ei osale. Tööga veits nadi ja pole seda summat kuskilt võtta. Õde oli tal sellest nii solvunud, et arvatavasti ei tulegi vanemate juurde jõulupeole.
Külaline- Külaline
Perega on loosipakid (150-200), oma pärisperes teeme lastele suuremad, endile..vaatab, nagunii pean mina ise endale ka ostma . Sõbrannaga teeme ka loosipakid vist ikka (kas peret kokku meid 8 ). Pole veel ostma hakanud.
Meie teeme pereringis kingid ainult lastele sel aastal. Ei hakka tühi-tähi kokku ostma, lihtsalt seepärast, et oleks mingi kink. Samas mehega ikka teeme omavahel väiksed kingid, aga ka sümboolsed, mitte midagi kallist. Kingiidee mehele juba olemas, vaja ainult ära osta.
Ma kingin kõigile kalendrid, just lõpetasin nende vorpimise.
Lapsed saavad ka miskit aga ma veel ei tea mida.
Mul kaks nooremat õde ja mehe õelapsed siis need kellele kinki veel pole.
Oma laps kingitust ei saa, mees ka mitte. Mitte masu pärast vaid sellepärast, et pole hetkel mingit nodi vaja.
Parim kink tervele perele on see, et issi võttis 2 nädalat töölt vabaks et ainult perega olla
Lapsed saavad ka miskit aga ma veel ei tea mida.
Mul kaks nooremat õde ja mehe õelapsed siis need kellele kinki veel pole.
Oma laps kingitust ei saa, mees ka mitte. Mitte masu pärast vaid sellepärast, et pole hetkel mingit nodi vaja.
Parim kink tervele perele on see, et issi võttis 2 nädalat töölt vabaks et ainult perega olla
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Kalendrid kingiks on ka ju täiesti vahva mõte ... igati vajalik kõigile
naxy- Moderaator
HoneyMoon kirjutas:Perega on loosipakid (150-200), oma pärisperes teeme lastele suuremad, endile..vaatab, nagunii pean mina ise endale ka ostma . Sõbrannaga teeme ka loosipakid vist ikka (kas peret kokku meid 8 ). Pole veel ostma hakanud.
Vähemalt sul siis rõõm endale kingi ostmisest:)
naxy- Moderaator
Teed ise kalendrid? Hea mõte, jagad äkki meiega, saame ka šnitti võttaSoulshaker kirjutas:Ma kingin kõigile kalendrid, just lõpetasin nende vorpimise
ma pole kingiteemaga veel alustanud, aga nii mehe kui minu pere on mitu aastat juba loosipakke teinud. muidu on rahvast nii palju!!! kinkide osas olen kindlasti muutnud mõistlikumaks (pole igast nodi vaja). mul on ainult ema see, kes ei saa aru, et pole vaja kõigile kinke teha, kui on ühiselt otsustatud loosipakid teha. ta tahab küll parimat, kuid teised tunnevad end seeläbi kehvasti... peab veel selgitustööd tegema
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Kui valmis siis näitan, kui trükist tulevad
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Suguseltsiga (minu poolsega, neid palju) teeme juba mitmeid aastaid loosipakid (hinda paigas pole, oluline on, et kink oleks vajalik) + lastele eraldi pakid (lapsi meil praegu ainult kolm ongi ja kaks neist minu omad).
Pere ringis (ehk meie väike pere + äi ja mehevend) teeme kingid kõigile. Endale olen ka varem ise teinud, aga eelmisel aastal mõtlesin, et vot ei tee - ühe kingiga võiks meestekamp ikka hakkama saada - ei saanud, aga kuuse all vingerdasid välja.
Pere ringis (ehk meie väike pere + äi ja mehevend) teeme kingid kõigile. Endale olen ka varem ise teinud, aga eelmisel aastal mõtlesin, et vot ei tee - ühe kingiga võiks meestekamp ikka hakkama saada - ei saanud, aga kuuse all vingerdasid välja.
Mulle vingerdamine ei aita Kole kah kui ema isa füüsiliselt jõulupuuu taga noomima peab....parem ostan ikka iseHeily kirjutas: Endale olen ka varem ise teinud, aga eelmisel aastal mõtlesin, et vot ei tee - ühe kingiga võiks meestekamp ikka hakkama saada - ei saanud, aga kuuse all vingerdasid välja.
Soulshaker tahaks näha juba. Kindlasti midagi ilusat tuleb
Saby kust tellite?
Ma kunagi mõtlesin ka kalendri peale juba eelmisel aastal, aga see suht ühekordne kingitus. Aasta saab kasutada, siis jääb niisama seisma
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Armsake Aga samas jällegi vajalik ning kui ise omanäoliseks kujundada jääb vähemalt ilus mälestus.
Lastele pooled kingid olemas ja ämmale, tädile ka tellitud.Tegematta on veel minu isale ja meheõele.
Kingid teeme ainult lastele kallimad , teistele sellised 200-300 eeki väärtuses.
Mehega me üksteisele ei tee, vaid ostame midagi vajalikku koju.
Kingid teeme ainult lastele kallimad , teistele sellised 200-300 eeki väärtuses.
Mehega me üksteisele ei tee, vaid ostame midagi vajalikku koju.
-apple-- Postituste arv : 298
Oi kuidas mulle meeldib kingitusi teha, neid pakkida ja kaunistada. Aga see aasta teeme ainult lapsele ja mehe tütardele(esimese naisega). Endile ei tee midagi, lapsed ongi meie kingitus , naudime koosolemist.
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
armsake kirjutas:Ma kunagi mõtlesin ka kalendri peale juba eelmisel aastal, aga see suht ühekordne kingitus. Aasta saab kasutada, siis jääb niisama seisma
kus juures ma tegin enda emale ja õe perele kaelndrid eelmine aasta jõuluks, poja piltidega ja ema hoiab seda alles. oleks suva pildid sees pandud siis oleks ta 2ra visanud, aga kuna pisikese pildid said valitud sinna siis j22b see m2lestuseks alles
see aasta tegin emale ja isale juba kingitused 2ra ja on ka 2ra antud juba... õe plikale tegin kampsuni mis sai ka talle juba üleantud, mees sai ka juba ette k2tte SciPhone.. poja on ainuke kes saab õigel p2eval ehk siis jõululaup2eval oma kingi k2tte, mille ta saab kuuse all avastada... mehe emale on mul kink ka tellitud ja n2dala lõpuks peaks kohale jõudma, talle j2i silma kataloogis kaelakee, mille pidi tütar talle juba kuu aega tagasi tellima ja ei tellinud- seega tellisin ise mida mehe isale kinkida ei tea ja mees ka ei tea kuid temast natuke nooremale õele ma ei plaani mitte midagi osta, pahad lapsed olid pisema õele veel mõtlen, et peaks midagi vaatama veel... oma õde saab ka kampsuni kapuutsiga, tegi tellimuse minult vot nii on meil lood jõulukinkidega
mees lubas kinkida sheikeri koos mensuuridega :muie:
Külaline- Külaline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ainult kahe-aastane ja juba piljardikuningas
» Kas oled eurodega juba harjunud?
» Telliskivi kirbuturu lasteeri! Juba homme!
» Kas soovid, et laps(ed) juba rutem suuremaks kasvaks?
» Fotoralli teema "Juba ma salaja proovin su kingi..." 7-16 mai
» Kas oled eurodega juba harjunud?
» Telliskivi kirbuturu lasteeri! Juba homme!
» Kas soovid, et laps(ed) juba rutem suuremaks kasvaks?
» Fotoralli teema "Juba ma salaja proovin su kingi..." 7-16 mai
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3