O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks?

3 posters

Go down

Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks? Empty Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks?

Postitamine  naxy Teis 24 Nov 2009, 12:41

Kuidas sai teist õpetaja?

Minul juhtus see täiesti juhuslikult. Väiksest peale teadsin alati et õpetajaks ei taha kunagi saada. Siis hiljem ei meeldinud mulle arvutid ja matemaatika. Aga peale keskkooli sai juhuslikult lõpetatud informaatika eriala ja hiljem ülikoolis reaalainete eriala. Kuna peale kooli lõppu oli tööd vaja siis kandideerisin õpetaja ametikohale ja sain ka kohe jaatava vastuse. Olin sellest sokis ja võtsin paar päeva mõtlemiseks ... ja nii minust õpetaja saigi. Nüüd ongi õpetatavateks aineteks: informaatika, matemaatika ja majandusmatemaatika ... . Nii saigi minust õpetaja.

Nüüd olen elukutsega rahul.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks? Empty Re: Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks?

Postitamine  HoneyMoon Teis 24 Nov 2009, 13:04

Kogu aeg nagu natuke kiskus sinna suunda. Alguses tahtsin minna psühholoogiat õppima. Jäin sellel aastal 0,2 punktiga välja, midagi tuli teha ja saigi seminari mindud. Üks parimaid saatusekäike elus. Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks? 547149 Olen enda erialaga supperrahul (mul algklassid). Kui ükskord enam rahul pole, vahetan elukutset (ei usu, et kunagi juhtub). Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks? 946527

Päikest ja jaksu meie kallitele OMAgoogidele.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks? Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks? Empty Re: Kuidas otsustasite õpetajakutse kasuks?

Postitamine  kiisumari Teis 24 Nov 2009, 13:11

mina sain maitse suhu, kui 12.klassis oli õpetajate päev ja pidi andma tunde.
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics