O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miks otsustasite kunstküünte kasuks?

3 posters

Go down

Miks otsustasite kunstküünte kasuks? Empty Miks otsustasite kunstküünte kasuks?

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 12:20

Miks olete loobunud oma küüntest? Mis pani teid otsutama, et soovite endale kunstküüni (geel ... jne)?
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Miks otsustasite kunstküünte kasuks? Empty Re: Miks otsustasite kunstküünte kasuks?

Postitamine  Mõrumantsik Nelj 01 Sept 2011, 15:27

Neli aastat tagasi olin väga andunud akrüülküünte fänn. Siis kolisin Soome ja ei jõudnud siin enam hoolduses käia...45 eurot maksis tol ajal siis ainult hooldus + veel kaunistused peale Miks otsustasite kunstküünte kasuks? 824600 Ja lähiümbruses seda teha ei saanudki vaid pidi sõitma selleks linna. Aastaid olin oma küüntega ja ei tundnud vajadustki kunstküünte järgi. Seda enam, et olin väikse lapsega kodune inimene. Nüüd hakkab laps kohe kolmeseks saama ja on tulnud tagasi isu ennast kaunistada ja rohkem ehtida Miks otsustasite kunstküünte kasuks? 173454 Ostsin omale ise akrüülküünte komplekti ja teen nüüd endale ise. Ja vahelduseks oma küüntele on päris värskendav jälle pikki küüsi omada. Eesti küünetehnikute tööd on super ilusad ja siin selliseid kunstiteoseid just igapäev vastu ei jaluta. Aga vaikselt harjutan 3D lillekesi ja muid kaunistusi endapeal ja ütleme nii, et asja hakkab saama Miks otsustasite kunstküünte kasuks? 824600 Eraldun massist ja eriti siin väiksemas asulas Miks otsustasite kunstküünte kasuks? 824600
Omi loomulikke küüsi ma inetuks ei pea ja ka nii võivad olla naistel ilusad käed...täiesti loomulikud. Samas ülipikad ja üle duunitud kunstküüned on nõmedad ja sobivad rohkem transvestiitide garderoobi.
Mõrumantsik
Mõrumantsik
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 747
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Miks otsustasite kunstküünte kasuks? Empty Re: Miks otsustasite kunstküünte kasuks?

Postitamine  accra Nelj 01 Sept 2011, 15:32

Mul on juba 5 aastat küüntel geel.Põhjus on lihtme kuna tööl ja üldse kulus mul lakk tunni/päevaga maha.
Geeliga aga saan rahulikult olla 1-2 kuud ,oleneb siis joonistusest või laki väljakasvamisest käin hoolduses.

Küüned on mul koguaeg omad,kuigi jah see tundub kõigile nii uskumatu.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Miks otsustasite kunstküünte kasuks? Tiitli23
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics