O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Millised aastavahetuse plaanid teil on?

+5
maszke
Soulshaker
armsake
imeline
Cat
9 posters

Go down

Millised aastavahetuse plaanid teil on? Empty Millised aastavahetuse plaanid teil on?

Postitamine  Cat Püh 22 Nov 2009, 21:29

Rääkige siis vàlja, kes kuhu ballile làheb! Millised aastavahetuse plaanid teil on? 47188
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Millised aastavahetuse plaanid teil on? Empty Re: Millised aastavahetuse plaanid teil on?

Postitamine  imeline Püh 22 Nov 2009, 21:35

Vot mina tahan juba mitu aastat panna ilusa kleidi selga ja minna tõesti kuhugi ballile. Aga no ei kutsuta! :hmmm:
Igathes nüüd ma juba eelmine aasta keeldusin minemast metsa kuhugi majja ja siis seal olema. Seda ma ka jätkan. Vahest on selline tunne, et tahaks kangesti lastega koos sellel õhtul olla. Seega selle aasta plaanidest ma ei teagi midagi. Korraks mõtlesin kuhugi laevale minna, aga kunagi vanemad käisid ja kirusid, et jama.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Millised aastavahetuse plaanid teil on? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Millised aastavahetuse plaanid teil on? Empty Re: Millised aastavahetuse plaanid teil on?

Postitamine  armsake Püh 22 Nov 2009, 21:44

Ma arvan, et kodus pere keskel ja vb südaööl siis saluuti linna vaatama Millised aastavahetuse plaanid teil on? 848853 Aga jah kunagi ei või teada, mis vahele tulla võib Millised aastavahetuse plaanid teil on? 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 22 Nov 2009, 21:49

Me tõenäoliselt ajame oma rasedate bande kokku ja teeme koduse olemise.
Mehed, lapsed ja hea söök-jook Millised aastavahetuse plaanid teil on? 866508

Ballille olen ka mina tahtnud minna aga mees iga aasta blokib Millised aastavahetuse plaanid teil on? 662237
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Esm 23 Nov 2009, 10:30

Tõenäoliselt kodus Millised aastavahetuse plaanid teil on? 866508 Sest selleks ajaks pisikene majas.
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 23 Nov 2009, 13:17

Koduselt ja parimad sõbrad külas.Ja saluuti käime mere rannal vaatamas.Seal hea ilus vaade kuidas Tallinn ilutuledes...
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 26 Nov 2009, 10:43

Meil on ka arvatavasti kodune aastavahetus sõpradega. Seda pole veel otsutanud, kas meie juures või siis sõprade pool. Millised aastavahetuse plaanid teil on? 79743
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 26 Nov 2009, 11:00

Pole veel nii kaugele mõelnudki Millised aastavahetuse plaanid teil on? 866508 Ilmselt ka kodus, kuna laps alles nii pisike, aga vb läheme ka mõne tuttava juurde, kes teab.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 26 Nov 2009, 11:35

Aastavahetuse plaanid on sellised, et 31 8htul mees tootab ja 1 hommikul lendame USA'sse Millised aastavahetuse plaanid teil on? 256643 No klaasi shampust vast ikka joome Millised aastavahetuse plaanid teil on? 915542
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Nelj 26 Nov 2009, 12:26

meil on plaan selle osas veel plaani pidada Millised aastavahetuse plaanid teil on? 256643 .
variantideks on kodu nr 1 või kodu nr 2 või kui ämm tahab hullult last hoida, siis kuskile sõpradega metsa.
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics