O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Millised on sinu kogemused arstiabiga?

+6
monza
Pärlike
eda21
Soulshaker
tirtzzz
Iirlane
10 posters

Go down

Kas oled rahul arstiabi kättesaadavusega ja ravi tagamisega?

Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_lcap26%Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_rcap 26% 
[ 11 ]
Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_lcap29%Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_rcap 29% 
[ 12 ]
Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_lcap33%Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_rcap 33% 
[ 14 ]
Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_lcap12%Millised on sinu kogemused arstiabiga? Vote_rcap 12% 
[ 5 ]

Kokku Hääli : 42

Millised on sinu kogemused arstiabiga? Empty Millised on sinu kogemused arstiabiga?

Postitamine  Iirlane Teis 15 Dets 2009, 14:07

Kas oled rahul arstabi kättesaadavusega ja nende poolt ravi tagamisega?
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Millised on sinu kogemused arstiabiga? Empty Re: Millised on sinu kogemused arstiabiga?

Postitamine  tirtzzz Teis 15 Dets 2009, 14:13

Oma perearstiga olen ma väga rahul ja usaldan teda 100% Millised on sinu kogemused arstiabiga? 535815 Tegelikult, kui ma nüüd mõtlen, siis mul ei tulegi mitte ühtegi negatiivset kogemust meelde. Alates günekoloogist ja lõpetades laste neuroloogiga, kõik on olnud super inimesed! Mina arvan, et see on palju inimese enda suhtumises ja käitumises ka kinni, et kui sa oled viisakas ja sõbralik, siis koheldakse sind ka hästi Millised on sinu kogemused arstiabiga? 535815 Või on mul lihtsalt meeletult vedanud Millised on sinu kogemused arstiabiga? 824600

Eriarstide järjekorrad võiksid muidugi lühemad olla.
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Millised on sinu kogemused arstiabiga? Empty Re: Millised on sinu kogemused arstiabiga?

Postitamine  Soulshaker Teis 15 Dets 2009, 14:17

Ma olen igasugu kogemusi saanud.
Kuna hetkel rohkemnaistearstiga- pelguhaiglaga kokkupuudet ja kõik mul super olnud siis hetke pilt arstidest on väga hea.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  eda21 Teis 15 Dets 2009, 14:46

Mul on nii ja naa. Arstidega läbisaamine ja suhtlemine on igati ok, kuid sageli ei panda tähelepanekuid millekski või öeldakse, et üldse jama. Tihti on selgunud, et sisetunne oli ikka õige... Aga jah, ekks ole keeruline ka, kui on erandlikud asjad või eelarvamused mängus. Nii et otseselt arstide peale viha ei kanna ega kedagi ei kiru. Medistiinisüsteem ise on mõneti puudulik minu meelest, kuid eks organism ole ka keeruline asi ja raha on vähe, et asja teisiti korraldada.
Neuroloog oli küll väga hea! Nakkushaiglas oli ka väga pädev arst. Perearstilt olen ka abi saanud. Ka naistearstidele ei ole midagi ette heita olnud Millised on sinu kogemused arstiabiga? 28787 Pelgus olid ka kõik arstid-õed-ämmaemandad, kes Rasmuse sünni juures olid, väga tasemel.
Kui on häda, siis ikka leitakse vastuvõtuaeg minu meelest, seega on ka kättesaadavus ok. Ujuma ma küll ei saanud - see helistamise süsteem - kes ees, see mees oli küll nõme. Millised on sinu kogemused arstiabiga? 572564
eda21
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 704

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Nelj 17 Dets 2009, 21:02

On väga häid kogemusi, aga ka mõrusid kogemusi. Enne, kui ise mõnda aega asjas sees olin ja mehe pealt seda poolt nägema hakkasin, olin palju negatiivsem. Loomulikult saaks paremini, aga tegelikult on meie riigi võimalustega isegi päris hea tulemus.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Millised on sinu kogemused arstiabiga? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Millised on sinu kogemused arstiabiga? Empty tere

Postitamine  monza Püh 21 Märts 2010, 15:38

pere arsti saan iga kell kätte kui vaja ja tuleb koju ka vaadama kui laps on mul haige super perearst on . Millised on sinu kogemused arstiabiga? 296785 meil Millised on sinu kogemused arstiabiga? 824600 on ka hullemait arste meil oleme sellest ka üle saanud,,,viimane kokku puude oli lastehaiglas ,,käitumine jäi iga pidi alla poole vööd,,, Millised on sinu kogemused arstiabiga? 587224
monza
monza

Postituste arv : 6
Registration date : 11/03/2010

http://moonikalepiste@hot.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  neltzik Püh 21 Märts 2010, 23:12

Pere arstiga ja günekoloogiga olen väga rahul. Kiirabi töötajad jätavad väga soovida....lausa vererõhk tõuseb kui nendele mõtlen Millised on sinu kogemused arstiabiga? 595792 Millised on sinu kogemused arstiabiga? 63341 . Pelgulinna ei tõsta kunagi jalga. Millised on sinu kogemused arstiabiga? 66281 Keskhaigla töötajad on viimase peal. Seega on häid ja halbu kogemusi.
neltzik
neltzik
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 22 Märts 2010, 07:27

ITK sünnituseelne osakond on rohkem kui super! Kui ma haiglas olin siis minu eest hoolitseti nii hästi ja kõik olid väga südamlikud ning abivalmid. Pisara kiskus lausa silmanurka! Millised on sinu kogemused arstiabiga? 61639 Pean neile suuuure shokolaadikarbi viima kui ära olen sünnitanud.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Teis 20 Apr 2010, 15:33

Mina ei ole rahul günekoloogidega, kelle juurde olen sattunud. Nimelt käisin ühe ja sama probleemiga 5 erineva arsti juures ja sain sealt ka 5 erinevat vastust. Saa siis aru mis see õige on Millised on sinu kogemused arstiabiga? 441331

Eelmine perearst oli ka selline, et arvas, et on kõige targem siin maailmas ja kuskile eriala arstide juurde ei saatnud kedagi. Näiteks mu 28 aastasel õel läks pidevalt silme eest mustaks ja ta ei saanud enam rääkida..kõnevõime lihtsalt kadus ära...ja perearst arvas, et ei ole tal midagi viga ja edasi ei suuna. Millised on sinu kogemused arstiabiga? 441331
Ja muidugi need erialaarstide järjekorrad...nahaarstile saad alles siis kui sul probleem on juba iseenesest ära kadunud...sama ka günekoloogiga.
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Reede 03 Veeb 2012, 16:49

Mina olen väga rahul oma perearstiga. Õnneks olen ma ka üldiselt terve inimene ja arstiabi on väga vähe vaja läinud, aga kui on probleem, saab alati abi.
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics