Millised on sinu kogemused arstiabiga?
+6
monza
Pärlike
eda21
Soulshaker
tirtzzz
Iirlane
10 posters
O.M.A. klubi :: Tervis :: Tervis
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kas oled rahul arstiabi kättesaadavusega ja ravi tagamisega?
Millised on sinu kogemused arstiabiga?
Kas oled rahul arstabi kättesaadavusega ja nende poolt ravi tagamisega?
Re: Millised on sinu kogemused arstiabiga?
Oma perearstiga olen ma väga rahul ja usaldan teda 100% Tegelikult, kui ma nüüd mõtlen, siis mul ei tulegi mitte ühtegi negatiivset kogemust meelde. Alates günekoloogist ja lõpetades laste neuroloogiga, kõik on olnud super inimesed! Mina arvan, et see on palju inimese enda suhtumises ja käitumises ka kinni, et kui sa oled viisakas ja sõbralik, siis koheldakse sind ka hästi Või on mul lihtsalt meeletult vedanud
Eriarstide järjekorrad võiksid muidugi lühemad olla.
Eriarstide järjekorrad võiksid muidugi lühemad olla.
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Ma olen igasugu kogemusi saanud.
Kuna hetkel rohkemnaistearstiga- pelguhaiglaga kokkupuudet ja kõik mul super olnud siis hetke pilt arstidest on väga hea.
Kuna hetkel rohkemnaistearstiga- pelguhaiglaga kokkupuudet ja kõik mul super olnud siis hetke pilt arstidest on väga hea.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Mul on nii ja naa. Arstidega läbisaamine ja suhtlemine on igati ok, kuid sageli ei panda tähelepanekuid millekski või öeldakse, et üldse jama. Tihti on selgunud, et sisetunne oli ikka õige... Aga jah, ekks ole keeruline ka, kui on erandlikud asjad või eelarvamused mängus. Nii et otseselt arstide peale viha ei kanna ega kedagi ei kiru. Medistiinisüsteem ise on mõneti puudulik minu meelest, kuid eks organism ole ka keeruline asi ja raha on vähe, et asja teisiti korraldada.
Neuroloog oli küll väga hea! Nakkushaiglas oli ka väga pädev arst. Perearstilt olen ka abi saanud. Ka naistearstidele ei ole midagi ette heita olnud Pelgus olid ka kõik arstid-õed-ämmaemandad, kes Rasmuse sünni juures olid, väga tasemel.
Kui on häda, siis ikka leitakse vastuvõtuaeg minu meelest, seega on ka kättesaadavus ok. Ujuma ma küll ei saanud - see helistamise süsteem - kes ees, see mees oli küll nõme.
Neuroloog oli küll väga hea! Nakkushaiglas oli ka väga pädev arst. Perearstilt olen ka abi saanud. Ka naistearstidele ei ole midagi ette heita olnud Pelgus olid ka kõik arstid-õed-ämmaemandad, kes Rasmuse sünni juures olid, väga tasemel.
Kui on häda, siis ikka leitakse vastuvõtuaeg minu meelest, seega on ka kättesaadavus ok. Ujuma ma küll ei saanud - see helistamise süsteem - kes ees, see mees oli küll nõme.
eda21- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 704
Registration date : 16/02/2009
On väga häid kogemusi, aga ka mõrusid kogemusi. Enne, kui ise mõnda aega asjas sees olin ja mehe pealt seda poolt nägema hakkasin, olin palju negatiivsem. Loomulikult saaks paremini, aga tegelikult on meie riigi võimalustega isegi päris hea tulemus.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
tere
pere arsti saan iga kell kätte kui vaja ja tuleb koju ka vaadama kui laps on mul haige super perearst on . meil on ka hullemait arste meil oleme sellest ka üle saanud,,,viimane kokku puude oli lastehaiglas ,,käitumine jäi iga pidi alla poole vööd,,,
Pere arstiga ja günekoloogiga olen väga rahul. Kiirabi töötajad jätavad väga soovida....lausa vererõhk tõuseb kui nendele mõtlen . Pelgulinna ei tõsta kunagi jalga. Keskhaigla töötajad on viimase peal. Seega on häid ja halbu kogemusi.
neltzik- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009
ITK sünnituseelne osakond on rohkem kui super! Kui ma haiglas olin siis minu eest hoolitseti nii hästi ja kõik olid väga südamlikud ning abivalmid. Pisara kiskus lausa silmanurka! Pean neile suuuure shokolaadikarbi viima kui ära olen sünnitanud.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mina ei ole rahul günekoloogidega, kelle juurde olen sattunud. Nimelt käisin ühe ja sama probleemiga 5 erineva arsti juures ja sain sealt ka 5 erinevat vastust. Saa siis aru mis see õige on
Eelmine perearst oli ka selline, et arvas, et on kõige targem siin maailmas ja kuskile eriala arstide juurde ei saatnud kedagi. Näiteks mu 28 aastasel õel läks pidevalt silme eest mustaks ja ta ei saanud enam rääkida..kõnevõime lihtsalt kadus ära...ja perearst arvas, et ei ole tal midagi viga ja edasi ei suuna.
Ja muidugi need erialaarstide järjekorrad...nahaarstile saad alles siis kui sul probleem on juba iseenesest ära kadunud...sama ka günekoloogiga.
Eelmine perearst oli ka selline, et arvas, et on kõige targem siin maailmas ja kuskile eriala arstide juurde ei saatnud kedagi. Näiteks mu 28 aastasel õel läks pidevalt silme eest mustaks ja ta ei saanud enam rääkida..kõnevõime lihtsalt kadus ära...ja perearst arvas, et ei ole tal midagi viga ja edasi ei suuna.
Ja muidugi need erialaarstide järjekorrad...nahaarstile saad alles siis kui sul probleem on juba iseenesest ära kadunud...sama ka günekoloogiga.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Mina olen väga rahul oma perearstiga. Õnneks olen ma ka üldiselt terve inimene ja arstiabi on väga vähe vaja läinud, aga kui on probleem, saab alati abi.
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Similar topics
» Riidemähkmete kasutamine- küsimused/kogemused
» Meie kogemused ja teadmised seoses allergiaga
» Millised on emmede mured?
» Millised on hea klassijuhataja omadused?
» Millised peokohti soovitate teie?
» Meie kogemused ja teadmised seoses allergiaga
» Millised on emmede mured?
» Millised on hea klassijuhataja omadused?
» Millised peokohti soovitate teie?
O.M.A. klubi :: Tervis :: Tervis
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1