Kui kaua pyydsite Teie oma triipe?
+44
e4
Triibuliine
jupijuula
BellaLily
maasikas6
erlex
lucykene
missy
NeiuT
TupsuNunnu
elefant
sussidegahobune
linky
blondygyrl
siq29
Mustlasplika
kertu009
maszke
neltzik
enny
tirtzzz
anka
naxy
VäikeTama
Malle
Marleen77
Monique
Ivika25
Ro-Ro
imeline
Pärlike
Tipu
myway
mary
armsake
effike
Cat
kiisumari
Lehise
accra
Mirhel
muffyns28
Soulshaker
pariisitar
48 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Kui kaua pyydsite Teie oma triipe?
VäikeTama kirjutas:Meil tulid luba küsimata, nahhaalid sellised
Mul oli sama [You must be registered and logged in to see this image.]
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Mul läks nii, et jaanuari keskel jäid pillid ära ja aprilli viimaseks päevaks sain oma triibud [You must be registered and logged in to see this image.] Seega võib siis öelda, et aega läks enam-vähem 3 kuud.
enny- Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009
Esimene rasedus (peetunud) - 1,3aastat
Teine rasedus (peetunud) - 6kuud
Kolmas - 2,5 kuud
Teine rasedus (peetunud) - 6kuud
Kolmas - 2,5 kuud
neltzik- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 496
Registration date : 20/05/2009
1 laps- 3 kuud
2 laps- ise tuli
2 laps- ise tuli
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
lapsesoov oli suur, aga ei planeerinud midagi. lihtsalt üks kord sai üle pika aja sebitud ja kohe 1 korraga jäingi rasedaks.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Umbes 2 nädalat läks, enne seda olin ise tsükli sassi suutnud ajada oma otsustamatusega.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Esimesega ei ajanud plaanitult triipe taga. Ma ei mäletagi, mida ma tookord mõtlesin või tahtsin. Olin väga noor, kui esimest korda rasedaks jäin, gümnaasiumi viimane klass oli just alanud, kuid see rasedus peetus. Teine rasedus tuli kolm kuud peale puhastust ja riigieksamid tegime kõhutitaga kahekesi. Otseselt lapse saamist ei plaaninud aga ära ka ei hoidnud. Tegelikult on mul nüüd tagantjärgi jube hea meel, et nii noorelt esimese lapse sain. Simona on juba asjalik tüdruk, jõulukuul saab 12 aastat vanaks. Ütlen ausalt, mulle meeldib olla noor ema, tihtipeale peetakse mind Simona vanemaks õeks! [You must be registered and logged in to see this image.]
Poeg oli planeeritud ja neid triipe ootasin 7 kuud. See oli üks pikk ja piinarikas ootamine. Nende kuude sisse mahtus üks väga varajane raseduse katkemine, ma ei jõudnud isegi mitte testi tegemiseni.
Noorem tütar tuli ise. Tegelikult me elukaaslasega püüdsime triipe umbes kolm kuud, detsembrist märtsini, siis lõime käega, et kui ei tule, siis ei tule. Pidasin plaani järgneval sügisel, kui poeg lasteaeda läheb (elukoha vahetuse tõttu oli poiss kodus ja lasteaia järjekorras), tööle minna. Kui kevadel hiljem algas muru niitmise aeg, leidis mees rohus kasvamas pisikese tammepuu. Olime triipe püüdes rääkinud, et kui me ühise lapse saame, istutame talle tamme... Igatahes hakkas mees tammekese ümbert niidukiga ringi käima, jättis puukese kasvama, kuigi tavaliselt ta niitis kõik puuhakatised murus maha. Triibud tulid täiesti ootamatult juuli algul. Mõtlesime, et mis saab. Plaanid olid juba tehtud ja nüüd siis sedasi... Aga noh, tammeke juba sirgus, jätsime lapsekese ka minu kõhtu sirguma, et nad saaksid tammega kahekesi koos kasvada. [You must be registered and logged in to see this image.]
Poeg oli planeeritud ja neid triipe ootasin 7 kuud. See oli üks pikk ja piinarikas ootamine. Nende kuude sisse mahtus üks väga varajane raseduse katkemine, ma ei jõudnud isegi mitte testi tegemiseni.
Noorem tütar tuli ise. Tegelikult me elukaaslasega püüdsime triipe umbes kolm kuud, detsembrist märtsini, siis lõime käega, et kui ei tule, siis ei tule. Pidasin plaani järgneval sügisel, kui poeg lasteaeda läheb (elukoha vahetuse tõttu oli poiss kodus ja lasteaia järjekorras), tööle minna. Kui kevadel hiljem algas muru niitmise aeg, leidis mees rohus kasvamas pisikese tammepuu. Olime triipe püüdes rääkinud, et kui me ühise lapse saame, istutame talle tamme... Igatahes hakkas mees tammekese ümbert niidukiga ringi käima, jättis puukese kasvama, kuigi tavaliselt ta niitis kõik puuhakatised murus maha. Triibud tulid täiesti ootamatult juuli algul. Mõtlesime, et mis saab. Plaanid olid juba tehtud ja nüüd siis sedasi... Aga noh, tammeke juba sirgus, jätsime lapsekese ka minu kõhtu sirguma, et nad saaksid tammega kahekesi koos kasvada. [You must be registered and logged in to see this image.]
1 aasta ja 8 kuud
blondygyrl- Postituste arv : 19
Registration date : 07/06/2009
linky- Postituste arv : 62
Registration date : 12/06/2010
Poisiga ei mäletagi et oleks triipe ajanud...lihtsalt juhtus ja nii oligi.
Tibinat püüdsime 2,5 aastat...... lõpuks võtsin end kokku ja käisin juba viljatuse arstil ning andsin hunniku proove, kuupärast pidin uuesti minema analüüside vastuseid saama ja edasisi käike paika panema....nädal enne arsti tekkis sisse imelik tunne ja tegin testi ja ohoo.....heleõrnakene triip tuli. tegin paar päeva hiljem veel ja tuli korralik triip.siis sain oma viljatuse arsti aja muudetud äe ajaks oh seda õnne ja need 2,5aastat olid ikka väga närvesöövad.mul vist organismus ehmatas ära et surkima hakatakse ja otsustas anda mulle selle mida kaua oodatud sai.
Tibinat püüdsime 2,5 aastat...... lõpuks võtsin end kokku ja käisin juba viljatuse arstil ning andsin hunniku proove, kuupärast pidin uuesti minema analüüside vastuseid saama ja edasisi käike paika panema....nädal enne arsti tekkis sisse imelik tunne ja tegin testi ja ohoo.....heleõrnakene triip tuli. tegin paar päeva hiljem veel ja tuli korralik triip.siis sain oma viljatuse arsti aja muudetud äe ajaks oh seda õnne ja need 2,5aastat olid ikka väga närvesöövad.mul vist organismus ehmatas ära et surkima hakatakse ja otsustas anda mulle selle mida kaua oodatud sai.
sussidegahobune- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009
Me otseselt ei püüdnud triipe, aga jätsin pillid märtsis ära, aprillis olid veel päevad ja mais tegin rasedustesti mis oli positiivne
TupsuNunnu- Postituste arv : 44
Registration date : 10/09/2010
esimesega läks ca 4 kuud. Nüüd läheb teine kuu. Praegu ootan, kas hakkavad päevad või....
NeiuT- Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010
päevad olid regulaarsed ja teadsin millal on õige aeg ja nii oligi..pm paar nädalat mõttest eostumiseni
missy- Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009
Õnneks pole pidanud ühegi lapse pärast närve kulutama. Mõttest teostuseni on olnud päevade-nädalate küsimus. Viimaseid triipe osustasime hakata püüdma 28 oktoobri paiku aga nüüd lähen sel kuupäeval hoopis end arvele võtma
lucykene- Postituste arv : 7
Registration date : 13/10/2010
Enne kui minu soov täitus pidin ikka 3 aastat ootama.Aga nüüd on ta olemas kaua tehtud kaunikene
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
esimese lapsega üritasin 2 aastat enne,kui rasestusin. see oli pikk aeg, vahetasin mitmeid arste, aga lõpux leidsin selle õige arsti. ega muud ei jäänudki üle,kui tuli kiurgiliselt läheneda ja siis kohe järgmine kuu rase
ja nüüd proovin taas rasestuda.loodan,et seekord läheb kergemini. oleme 2 kuud üritand. eks näis,mis see kuu toob
ja nüüd proovin taas rasestuda.loodan,et seekord läheb kergemini. oleme 2 kuud üritand. eks näis,mis see kuu toob
Lisaks siis, et teisega läks 2,5 kuud
NeiuT- Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010
Paistab, et enamus on ikka nö väga kiiresti reele saanud. Meie mehega esimese lapse mõtte võtsime pähe küll aga planeerima ei hakanud, et vot nüüd peab nii minema. Lihtsalt varsti oligi preili tulemas. Aga peale 1. lapse sündi otsustasime aasta vahele jätta ja siis teist proovima hakata. Ja läks poolteist aastat koos mitme varajase katkemisega. Nüüd aga ootame veel pool rasedust ja sealt ta tulebki Ja nii õnnestunult, et mitu sõbrannat saab ka siis lähiajal emaks.
BellaLily- Postituste arv : 8
Registration date : 13/08/2011
1. ei plaaninud üldse. Isegi mitte viisaastaku plaanis ei olnud. Aga pojal olid teised plaanid Kutt on peagi kuuene
vahepeal korra sain triibud 4 kuuga (seda siis kui kaalust alla sain, aga peetus suht varakult.
2. kokku mõttest teostamiseni läks aega 17 kuud, lõpuks jälle kui suutsin kaalust mõnevõrra alla saada tulid triibud ka kohe. Plika on peagi kolmene
edasi, mine tea äkki tuleb veel neid kordi
vahepeal korra sain triibud 4 kuuga (seda siis kui kaalust alla sain, aga peetus suht varakult.
2. kokku mõttest teostamiseni läks aega 17 kuud, lõpuks jälle kui suutsin kaalust mõnevõrra alla saada tulid triibud ka kohe. Plika on peagi kolmene
edasi, mine tea äkki tuleb veel neid kordi
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Jupijuula- sa oled juba 2 leheküljel vastanud selles teemas
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
azza krt eksole Saad ära kustutada äkki?
jupijuula- Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009
Kustutasin ära, aga ega ma ise olen ka vähemalt ühes teemas 2x vastanud
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Esimesi triipe püüdsime 3 kuud, teisi triipe 1 kuu.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
1,7aastat.Kaua tehtud kaunike.
e4- Postituste arv : 54
Registration date : 05/12/2012
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» VäikeTama
» Kui kaua Sul sünnitus kestis ?
» Kui kaua sai sinu laps rinnapiima?
» Kui kaua olete tuttavad oma parima sõbraga-sõbrannaga?
» Teie omapära
» Kui kaua Sul sünnitus kestis ?
» Kui kaua sai sinu laps rinnapiima?
» Kui kaua olete tuttavad oma parima sõbraga-sõbrannaga?
» Teie omapära
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3