Kui kaua sai sinu laps rinnapiima?
+38
Monique
elefant
Dior
Merike T
maszke
Mustlasplika
annukas18
magnificat
siq29
jupijuula
andza
sigrid84
kristiina
Pärlike
mary
pincel
tirtzzz
bostonyx
Tipu
Mirhel
HoneyMoon
liisa003
Ivika25
lemming
kats
Cms
jeka
annukas
Soulshaker
riinu83
tixit
mannu03
kiisumari
babyapple
armsake
Cat
effike
Kaja
42 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Imetamine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Kui kaua sai sinu laps rinnapiima?
Küsimus pealkirjas.
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009
Re: Kui kaua sai sinu laps rinnapiima?
Elise sai 5-kuud, oleks rohkem andnud aga lihtsalt sai otsa...
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Vastaks siis, et kolm kuud puhtalt rp peal, sealt edasi kolm kuud sai rpa'd lisaks kuna ei vôtnud kaalus piisavalt juurde ja siis alates kuuendast kuust tahtis ainult lutipudelit
Viimati muutis seda Cat (Kolm 17 Nov 2010, 21:03). Kokku muudetud 1 kord
Endiselt rinnapiim. Kokku olen suutnud lapsele sisse sööta kuskil 150 ml RPA-d. Mul täielik tissifanaatik :fou: Keeldub täiesti lutipudelist ja joob ainult tassist (mahla, putru ja isegi rinnapiima kui välja pumpan) Ma arvan, et tiss on kuu aega veel kindlasti meil, siis katsun vaikselt hakata võõrutama
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Saab rinnapiima siiani! Laps praegu 7-kuune.
Esimene laps sai rinnapiima kuni 2-aastaseks saamiseni.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
kahjuks peale esimest elukuud hakkas juba saama lisaks rpa ( 1.kuuga võttis ainult 500g juurde ja arst polnud rahul) ja alates 2.elukuust täielikult pudeli laps
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
3esimest kuud sai rinda kuid siis läksin nädalaks haiglasse ning arst ütles kas minu tervis või imetan last.Kahjuks ei pidanud tervis vastu muidu oleks kauem andnud.
Karl on siiani tissimees (7 kuune praegu) Ei tunnistata meie majas peale tissi ja tassi midagi. Pudelit pole nõus proovimagi. Praegu ei plaani veel lõpetama hakata, eks paistab kuidas asjad kujunevad.
Tütrega õnnestus umbes kuu aega tissitada, aga mida polnud seda polnud ja läks üle pudelile.
Tütrega õnnestus umbes kuu aega tissitada, aga mida polnud seda polnud ja läks üle pudelile.
Esimene laps sai rinnapiima 2 nädalat. Olin ise rumal ja ei saanud hakkama. Väiksem saab ülehomme pooleaastaseks ja saab siiamaani rinda. Kui vaja, siis on nõus pudelist rinnapiimaasendajat ka jooma. Vajadus tekib siis, kui ma suuremaga arstide juures käin ja pisi vanaemaga kodus on.
7 kuud 1 nädal vana, alustan võõrutust.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
babyapple kirjutas:Saab rinnapiima siiani! Laps praegu 7-kuune.
Nagu oleks minu kirjutatud Mul täpselt sama lugu
annukas- Postituste arv : 226
9-kuud. Oleks andnud kindlasti kauem aga kutt hakkas mind järama :fous: Aga olen rahul, sest võõrutmine läks kergelt, põhimõtteliselt päevapealt ei saanud enam ja leppis.
Henri sai 5,5 kuud ainult rinnapiima, ilma ühegi erandita. Siis hakkasin andma lisa ja ka RPAd ning poiss võõrutas end põhimõtteliselt ise ära. Imetasin kuni 7 kuud ja 9 päeva.
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
Sander sai ainult rinnapiima 11kuud ja Markus sai 1,5 kuud
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
veidi vähem, kui 5 kuud sai ainult või põhiliselt RP (vahepeal sai korra päevas RPAd juurde väikese kaaluiibe tõttu, aga mitte kogu aeg). siis jäin haigeks ja piima jäi väga väheks. kuni vanuseni 6 kuud 4 päeva sai veel öösiti 1-2 korda tissi, ja siis oli ka kõik. võõrutamise mure jäi seega ära, läks kuidagi iseenesest. tuleb tunnistada, et nüüd, RPAga on oluliselt paremini kasvama hakanud.
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Natali saab senimaani rinnapiima- ta on 7 kuud, 2 nädalat ja 5 päeva vana. Plaan võtta ette võõrutus- oeh saab raske olema
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Laura sai umbes 1,5kuud, sest emmel sai piim otsa :sad1:
Alguses oli segaduses ja pudelit ei tahtnud, kisas kuni sai tissi, aga lõpuks sai aru, et sealt ei tule midagi aga pudelist tuleb.
Alguses oli segaduses ja pudelit ei tahtnud, kisas kuni sai tissi, aga lõpuks sai aru, et sealt ei tule midagi aga pudelist tuleb.
liisa003- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 751
annukas kirjutas:babyapple kirjutas:Saab rinnapiima siiani! Laps praegu 7-kuune.
Nagu oleks minu kirjutatud Mul täpselt sama lugu
:smaili:
liisa003
Ivika25, miks võõrutad? Tahad uue "kaku ahju" panna?
Kuidas 2 aastast võõrutada on? Sellises vanuses on talle tissitamine vist vägagi kinnistunud. Ise plaanin umbes 1a. last rinnaga toita.
Külaline- Külaline
7 kuud 2 nädalat ja täiesti pudeli peal.
Ei mingit stressi (lapsel) Endal oli küll paras masekas peal. See tõttu pole vist päevad ka veel jõudnud mu juurde.
Ei mingit stressi (lapsel) Endal oli küll paras masekas peal. See tõttu pole vist päevad ka veel jõudnud mu juurde.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
6 kuud ja kopikaid, härra lõpetas ise ära (ehk kuidagi hammaste tulekuga seotud- ei petnud ka öösel suure unega tissi ette talle). Ja kuna lehmake oli meil nagunii hulkurlike elukommetega siis pani see ka kohe ajama nii nagu laps mõne päeva puhkust andis.
Ps. Päevadest ei tea meie ka siiani midagi (kuigi juba pea 3 kuud tissitamisest möödas ja vahepeal spiraalgi paigaldatud. Nüüd on võimalus et tänu hormoonspiraalile ei tulegi 5 aastat päevi).
Ps. Päevadest ei tea meie ka siiani midagi (kuigi juba pea 3 kuud tissitamisest möödas ja vahepeal spiraalgi paigaldatud. Nüüd on võimalus et tänu hormoonspiraalile ei tulegi 5 aastat päevi).
Kris-Markus rinda ei imenud ja ei aidanud meil ka imetamisnõustaja. Punpasin koguaeg piima välja. 100% ainult rinnapiima sai ta 4 kuud siis hakkas rpa-d juurde saama ja 5.kuuseks sai, siis jäigi rpa peale. RP kogus hakkas vähenema ja kui päris ausalt ütlen, siis vähenes ka minu jõud ja jaks koguaeg pumbata. Ma arvan, et veel tihedamini pumbates oleks ehk piima tagasi saanud...aga andsin ise ka alla..
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Thelma kirjutas:Kuidas 2 aastast võõrutada on? Sellises vanuses on talle tissitamine vist vägagi kinnistunud. Ise plaanin umbes 1a. last rinnaga toita.
Ei ütleks , et raske oli! Meil oli päevane tiss muidugi lõpetatud kui laps oli 1,4 aastane (ise loobus) aga õhtuti ikka tahtis veel. Lõpetasin kui laps oli 1aasta ja 11 kuune. Esimene õhtu oli nutune aga juba teine õhtu oli laps rahulik ja leppis unelaulu saatel magama jäämisega. Ja rohkem ta tissi ei otsinudki. Esimesel võõrutuspäeval ütlesin, et emmel tissid haiged ja laps leppis sellega. Väga libedalt läks!
Plaan oleks jah nagu.babyapple kirjutas:Ivika25, miks võõrutad? Tahad uue "kaku ahju" panna?
Eile sai siis proovitud esimene kord lutipudelist piima. Tegin ~200ml Tuttelit Nuk lutipudelisse. Saatsin issi last magama panema. Olid mingi 15 mintsa vist magamistoas, kui tagasi tulid. Issi ütles, et tütreke oli natuke joonud no u 10ml ja siis oli hakanud närima ja lutti lätsutama Läksin mina siis proovima- tibi hakkas nutta tihkuma. Andsin siis tissi ja tibi uinus u 10 minutiga. Oeh, aga ma ei anna alla proovin täna uuesti
Kuule sa oled väga tubli olnud :smaili: Paljud emad oleks juba alguses alla andnud. TubliMirhel kirjutas:Kris-Markus rinda ei imenud ja ei aidanud meil ka imetamisnõustaja.
Punpasin koguaeg piima välja. 100% ainult rinnapiima sai ta 4 kuud siis
hakkas rpa-d juurde saama ja 5.kuuseks sai, siis jäigi rpa peale. RP
kogus hakkas vähenema ja kui päris ausalt ütlen, siis vähenes ka minu
jõud ja jaks koguaeg pumbata. Ma arvan, et veel tihedamini pumbates
oleks ehk piima tagasi saanud...aga andsin ise ka alla.
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Minu lapsed said viimast korda rinnapiima sellel esmaspäeval ehk siis 9,5 kuuselt. Loobusid ise. Ei läinud enam üldse peale neile see kraam. Päris alguses said nad rinda, aga kuna nad olid nii väikesed ja äbarikud, siis ei saanud sellest eriti asja. Seega pumpasin 9 kuud Kes pole pumbanud ei tea kui tüütu tegevus see on. Alguses tuli ju iga 2-3h tagant pumbata, vahest ka sagedamini, et piima juurde toota. Loobumise mõtteid oli oioi kui palju kordi, aga laste pärast tegin edasi. Õnneks leidsid nad nüüd ise, et aitab küll sellest rinnapiimast ja anname emmele väheke vaba aega juurde Olen õnnelik, et ma nii kaua vastu pidasin ja sain anda lastele, mis neile kõige vajalikum :girlsh: Igatahes tuli see lõpp loomulikult ja üldse mitte vägisi ega sunnitult. Mina ise olin ka 9 kuud rinda saanud. Vend samas kasvas puha keefiri peal üles Õe kohta ma paraku ei teagi :hmmm:
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Millal sai Sinu laps omale kõrvaaugud?
» Rinnapiima teke ja valulikkus
» Imetamise lõpetamine ja rinnapiima kadumine
» VäikeTama
» Kui kaua Sul sünnitus kestis ?
» Rinnapiima teke ja valulikkus
» Imetamise lõpetamine ja rinnapiima kadumine
» VäikeTama
» Kui kaua Sul sünnitus kestis ?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Imetamine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3