Milliseid kingi eelistad sina?
+6
armsake
naxy
Cat
Soulshaker
Marianne
Ivika25
10 posters
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Kingad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Milliseid kingi eelistad sina?
Pakkisin siin talveks ära suveplätusid ja vaatasin oma jalatsitagavara. Mõningaid ei saanud jalgagi sellel suvel pandud. Mitu paari kingi sul on? Ja kas on mõned lemmikud kingad?
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009
Re: Milliseid kingi eelistad sina?
See ongi vist naiste haigus - kingad ja kotid!
Ma parem ei hakka lugema üle oma jalatseid.
Ning tõsi ta on - suvel on neid veel kuidagi väga palju!! Meil oli koridoris minu plätakad ja papud ikka enamuses.. ja igas nurgas!
Huvitav on ka see, et enamus neist on kuldset värvi.
Lemmikud on aga Ecco vabaaja jalatsid ja Bronxi türkiissinised kõrge kontsaga saapad. Need firmad on vast lemmikud ka.
Kuid siiski on mul kasutuses madalamad jalatsid, ketsid ja botased sest käin nii palju kui võimalik jalgsi.
Ma parem ei hakka lugema üle oma jalatseid.
Ning tõsi ta on - suvel on neid veel kuidagi väga palju!! Meil oli koridoris minu plätakad ja papud ikka enamuses.. ja igas nurgas!
Huvitav on ka see, et enamus neist on kuldset värvi.
Lemmikud on aga Ecco vabaaja jalatsid ja Bronxi türkiissinised kõrge kontsaga saapad. Need firmad on vast lemmikud ka.
Kuid siiski on mul kasutuses madalamad jalatsid, ketsid ja botased sest käin nii palju kui võimalik jalgsi.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mulle meeldivad madalad ja mugavad kingad, millel on mingid vahvad kaunistused ja mis ei paista jalas nagu lootsikud
Sellistele tingimustele vastavaid kingi on väga raske leida (Nr 40 jala kingad paistavad mõnikord jalas ikka väääga suured ja inetud). Mul on elus neile kõigile tingimustele vastavaid kingi ainult 3 paari olnud. Kahed neist said täiesti ribadeks kantud, kolmandad on veel alles.
Suvekingi ostes olen väga sageli alt läinud ja ostnud laheda välimusega kingad, mis hakkavad kohe kuskilt hõõruma. Nii et mul on küll päris palju kingi, aga käia nende kõigiga ei saa. Vahest kannan siiski neid ebamugavaid ka, sest need on spetsiaalselt mõne kleidi juurde ostetud, aga püüan siis ainult autost ukseni käia, mitte rohkem.
Sellistele tingimustele vastavaid kingi on väga raske leida (Nr 40 jala kingad paistavad mõnikord jalas ikka väääga suured ja inetud). Mul on elus neile kõigile tingimustele vastavaid kingi ainult 3 paari olnud. Kahed neist said täiesti ribadeks kantud, kolmandad on veel alles.
Suvekingi ostes olen väga sageli alt läinud ja ostnud laheda välimusega kingad, mis hakkavad kohe kuskilt hõõruma. Nii et mul on küll päris palju kingi, aga käia nende kõigiga ei saa. Vahest kannan siiski neid ebamugavaid ka, sest need on spetsiaalselt mõne kleidi juurde ostetud, aga püüan siis ainult autost ukseni käia, mitte rohkem.
Külaline- Külaline
Kontsad!
Kahjuks olen lapsega väga mugavaks läinud ja konts jääb järjest madalamaks aga kui pidu siis ikka korralik konts alla ja minek
Kahjuks olen lapsega väga mugavaks läinud ja konts jääb järjest madalamaks aga kui pidu siis ikka korralik konts alla ja minek
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Mul on ka palju kingi ja veel rohkem oli eestis, sest eestis ma sain ja kandsin ikka kôrget kontsa ùkskôik millal, siin olen madala varjandi peal, mu kallis teinepool on minust 6cm pikem ja ma ei kannata olla pikem kui mees. Ma ise ka paras 170cm
Mul on kingi/saapaid päris omajagu. Mõned isegi sellised mida pole veel kordagi kantud ... lihtsalt ununenud karpi. Kui kingahooajaks lahti pakin siis jälle avastan mida põnevat mul on.
Meelsasti kannan ka kontsi. Nüüd kui lapsega kodus olen siis muidugi nii palju kontsakaid pole kusagil kanda aga tööl käis võiks öelda, et 90% kannan kontsi. Praegu kannan võimalikult mugavat jalanõud ja midagi sellist mida saab kiiresti jalga ja jalast ära.
Meelsasti kannan ka kontsi. Nüüd kui lapsega kodus olen siis muidugi nii palju kontsakaid pole kusagil kanda aga tööl käis võiks öelda, et 90% kannan kontsi. Praegu kannan võimalikult mugavat jalanõud ja midagi sellist mida saab kiiresti jalga ja jalast ära.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Seda kui mitu paari on, ei tea (aga palju)
Eelistan kanda kontsi kui võimalik, aga üldiselt kannan siiski madalaid jalanõusid
Eelistan kanda kontsi kui võimalik, aga üldiselt kannan siiski madalaid jalanõusid
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Ma v2ga-v2ga armastan kontsi ja arven, et konts teeb ka mind naiselikumaks ja toob esile mu ilusad jalad Paraku lapsega ei ole see k8ige praktilisem ja nii ma siis k2rutangi ketsides v8i siis balleti sussi tyypi kingades
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Jalanõusid on mul omajagu ja enamus kontsaga, aga raseduste ja titeemme perioodideks olen rohkem madalamaid ka hankinud - ehkki varemalt võisin praktiliselt joosta kontsades, siis rasedana tunnen end nendega nagu lehm libedal jääl Ja päris palju on mul jalanõusid, mida ma pole peaaegu kandnudki
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Kindlasti kontsad,aga sellised et last syllev6ttes ikka pysti jään ja ka käia saan.
kindlasti peab riiulil olema paar paari nii u 10cm+ Pin Up kontsakingi ja saapaid. Talvesaapad on kiilkontsaga. Madalad on ainult vabaaja tossud (ma kutsun papudeks) ja töökingad.
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Similar topics
» Kus olid sina kui...
» Millist puuvilja eelistad?
» Kas eelistad kanda seelikut või pükse?
» Mitu paari kingi Teil on?
» Miks tahavad naised kanda ilusaid kingi?
» Millist puuvilja eelistad?
» Kas eelistad kanda seelikut või pükse?
» Mitu paari kingi Teil on?
» Miks tahavad naised kanda ilusaid kingi?
O.M.A. klubi :: Naistenurk :: Moenurk :: Kingad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1