O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas eelistad kanda seelikut või pükse?

+7
LiisuK
Soulshaker
kristiina
tirtzzz
VäikeTama
imeline
Iirlane
11 posters

Go down

Kas eelistad kanda seelikut või pükse?

Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Vote_lcap20%Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Vote_rcap 20% 
[ 7 ]
Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Vote_lcap43%Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Vote_rcap 43% 
[ 15 ]
Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Vote_lcap37%Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Vote_rcap 37% 
[ 13 ]

Kokku Hääli : 35

Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Empty Kas eelistad kanda seelikut või pükse?

Postitamine  Iirlane Püh 11 Okt 2009, 22:53

Kas oled rohkem püksinimene või eelistad seelikuid-kleit?

Ma ise eelistan talvel pykse,aga suvel kleite,seelikuid.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Empty Re: Kas eelistad kanda seelikut või pükse?

Postitamine  imeline Püh 11 Okt 2009, 23:38

Ma jumaldan seelikuid ja kleite, aga puht praktilises mõttes kannan tavapäeval pükse.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Empty Re: Kas eelistad kanda seelikut või pükse?

Postitamine  VäikeTama Esm 12 Okt 2009, 08:53

Seelikuid ja kleite, see on kindel. Suvel kannan pükse, eriti teksaseid nii harva kui vähegi vöimalik, kuid talvel olen sunitud pükstega leppima.
Elaks kesklinnas ja töötaks kontorimutana, siis arvatavasti kannaks ka enamus talvest seelikut..
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 12 Okt 2009, 09:24

Mina olen rohkem pükste inimene, eelistan teksaseid Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 946527
PS. Suvel soojade ilmadega kannan ka miniseelikuid.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Esm 12 Okt 2009, 09:56

Suvel seelikut ja talvel pükse Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 906285
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Esm 12 Okt 2009, 11:29

mul sama lugu. seelikud/kleidid meeldivad väga- no onju naiselikud ja ehteks naistele. aga kui ikka vihmane ilm ja vaja lapsega kärutama minna või poodi, siis ikka püksid jalga. jumal tänatud, et tänapäeval saavad naised ka pükse kanda!
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 12 Okt 2009, 15:46

Ma armastan kleite ja seelikuid.
Kuna ma iga raseduse algus luban, et ma ei muutu dress inimeseks aga ikkagi muutun siis seekord ma luban jälle ja loodan, et ei muutu Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 824600
(Kindlasti öelge mulle seda, kui ma unustama peaks!)
Hetkel kaifin retuusi moodi ja kootud kleite Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 547149 Teksaseid üritan võimalikult harva kanda.
Oleks Eesti kaubanduses vaid suurem valik.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  LiisuK Püh 22 Nov 2009, 14:25

Mina kannan igal võimalusel seelikuid ja kleite Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 547149 aga kuna ma olen üks suuuuurem külmavares siis selleks on siiski aind suvi Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 83899
LiisuK
LiisuK

Postituste arv : 136
Registration date : 06/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 22 Nov 2009, 15:08

Seelikud ja kleidid kohe iga ilmaga Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 547149
Ma olen hetkel liiga kriitiline ennast pùkstes nàhes, vajaks enne lihvimist ja polstri kaotamist, siis ehk panen jàlle jalga.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 22 Nov 2009, 15:31

Enamasti ikka teksa inimene aga kui vaja siis pole ka probleemi seeliku või kleidi kandmisega.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 22 Nov 2009, 16:10

vahet ei n2e, pea asi et mugav oleks. enamasti on kujunenud nüüd et suvel seelik ja vahest kleit ja talvel siis püksid. eks oleneb ka tujust vahest Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 173454
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Püh 22 Nov 2009, 16:14

Kuidas kunagi, kuid enamasti kannan siiski pükse Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kas eelistad kanda seelikut või pükse? Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 24 Nov 2009, 08:37

Mina olen kogu-aeg pükste kandja olnud. Nüüd raseduse ajal kandsin suvel ka kleidikesi. Kes teab, ehk hakkangi nüüd kleite tihedamini kandma Kas eelistad kanda seelikut või pükse? 866508
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics