Viljandlased, koguneme siia!
+26
liisi241
enny
erlex
Mustlasplika
sirlkits
linky
Laven
anukas
Ketuemme
Kadi20
kertu009
janee
ˇmiio23
minake
ele
Pärlike
Sille
annukas18
Mirr
Iirlane
armsake
jupijuula
saby
Monique
reelukas
Cat
30 posters
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 39
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 39 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Re: Viljandlased, koguneme siia!
Oeh, ma unistan ka sellest ajast, millal Miia korralikult magama hakkab. Praktiliselt iga öö tõuseb, min 2-3x. Selle veel kannatan ära, aga kui rohkem, siis on jube väsitav. Vahel saan ikka päris kurjaks. Aga mis teha. Käisime neuroloogi juures, siis küsisin, kas see on normaalne. Ta ütles, et jah, lapsed elavad oma päevaseid sündmusi läbi ja siis võivad üles ärgata. Normaalselt magama pidid hakkama 2-3 a. Aga loomulikult on erandeid. Miia puhul on veel see jama, et kui ta ärkab, siis suure kisaga ja enne vait ei jää, kui tiss suus. Järgmine kuu saab juba aastaseks. Ma ei tea, kuidas ma rinna võõrutamisega hakkama saan, kui koguaeg selline trall öösiti.
Ja praegu on ta haige. Juba jõuludest saadik vahelduva eduga. Kui teisipäevaks terveks ei saa, siis me ei saagi tulla.
Ja praegu on ta haige. Juba jõuludest saadik vahelduva eduga. Kui teisipäevaks terveks ei saa, siis me ei saagi tulla.
saby Loodan, et saate ikka ilusti terveks. Mul Nele on ka suur tissisõltlane. Loodan, et kui tahket toitu hakkan andma, siis läheb paremaks see olukord. Meil käib ka suur kisa, nii kui tissi suhu saab , on vaikus. Õnneks öösiti ta kisaga ei ärka, hakkab lihtsalt rabelema ja otsima hullult Päeval ärkab küll enamasti kisaga.
saby- Paranege kiiresti !!!
Aga hakkaks siis rääkima, et mida keegi võtab?? Ma võtaks hea meelega kooki kaasa
Aga hakkaks siis rääkima, et mida keegi võtab?? Ma võtaks hea meelega kooki kaasa
reelukas- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 828
Registration date : 11/08/2009
Meil Liisu läheb tavaliselt kell 20.30 magama ja siis tõuseb 9 paiku hommikul. Öösel korra ärkab ja hakkab nihelema, istub või räägib oma voodis juttu ning ma võtan ta siis meie juurde kus me kõik koos hommikul tõuseme. Vahel magab terve öö ka oma voodis. Samas ei saa kurta, magamata öid pole õnneks olnud
saby- loodan, et ikka saate terveks ja tulla, tahan teid väga näha
reelukas- sobib
saby- loodan, et ikka saate terveks ja tulla, tahan teid väga näha
reelukas- sobib
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Tere hommikust
Mei läks tänane öö suht hästi.Paar korda ärkas ja nõudis mämmi.Köha hakkab ka paremaks minema.Eile sain teada ka, et röntgen, mis Liisule tehti oli korras.Nüüd tuleb aind hanerasvaga määrida ja loodan, et nädala lõpus saab juba välja minna
Täna tuleb kooli ka veel minna.Tegelt pidin juba eile minema aga mees tuli nii hilja töölt et ei jõudnud.Kool algab 17.15.Õnneks eile oli selline aine, mis kohe lõppeb ja enamus asjad tehtud seal.Mis oli jäänud mul tegematta, need saatsin mailile.Põhimõtteliselt mul järgmine teisipäev kooli pole ja ma saaks tulla ka kokkutulekule.Viljandisse ma veel saan tuldud aga kuhu sealt edasi peab minema, et armsakese juurde jõuda
Me nüüd lähme hommikuputru sööma ja siis vaatame edasi, mis me täna head teeme.
Mei läks tänane öö suht hästi.Paar korda ärkas ja nõudis mämmi.Köha hakkab ka paremaks minema.Eile sain teada ka, et röntgen, mis Liisule tehti oli korras.Nüüd tuleb aind hanerasvaga määrida ja loodan, et nädala lõpus saab juba välja minna
Täna tuleb kooli ka veel minna.Tegelt pidin juba eile minema aga mees tuli nii hilja töölt et ei jõudnud.Kool algab 17.15.Õnneks eile oli selline aine, mis kohe lõppeb ja enamus asjad tehtud seal.Mis oli jäänud mul tegematta, need saatsin mailile.Põhimõtteliselt mul järgmine teisipäev kooli pole ja ma saaks tulla ka kokkutulekule.Viljandisse ma veel saan tuldud aga kuhu sealt edasi peab minema, et armsakese juurde jõuda
Me nüüd lähme hommikuputru sööma ja siis vaatame edasi, mis me täna head teeme.
Kadi20- Postituste arv : 38
Registration date : 03/01/2010
Kadi, oleks vahva kui tulla saaksid. Teeme nii, et arutame seda, kes mida kaasa võtab ürituste all, siis ei jää midagi kahe silma vahele.
Oh ma nii väsinud täna.Liis nii väga palju üles ei ärganud.Vast nii 5 korda.Aga ma sain jalahoope vist pea igale poole,sealjuures pähe ka oma kümme korda Eks tuleb täna mul Liisuga üks lõunauinak teha.Tänane päev võiks läbi juba saada.Mul nii nõme tund ka täna.Raamatupidamine.Muidu see tund nii jama poleks.Põnev aine on aga mis kõik ära rikub on õpetaja.Ta eriti hästi seda ainet õpetada ei oska,kuihi ta seda ainet teab väga hästi.Aga mõned inimesed ei ole õpetajateks loodud lihtsalt.Aga õnneks on järgmine nädal viimane tund ja aine läbi Natuke nüüd pingutada ja siis on mu välja teenitud 5 ka käes.
Tuleb minna nüüd putru keetma ja siis vaja minna telefoni ostma.Liis eile sai telefoni kätte laua pealt ja ma ei kujuta ette mis ta sellega tegi.Nüüd on nii, et ekraan triibuline nagu kaupadel see triipkood ja mitte midagi ei näe.Helistada muidu saab aga jah pilti ei ole
Aga väljas on nii toredad hanged, et ma ei kujuta ette kuidas ma vankriga lähen.Mõnus treening tuleb
Aga teile kõigile kena päeva jätku.
Tuleb minna nüüd putru keetma ja siis vaja minna telefoni ostma.Liis eile sai telefoni kätte laua pealt ja ma ei kujuta ette mis ta sellega tegi.Nüüd on nii, et ekraan triibuline nagu kaupadel see triipkood ja mitte midagi ei näe.Helistada muidu saab aga jah pilti ei ole
Aga väljas on nii toredad hanged, et ma ei kujuta ette kuidas ma vankriga lähen.Mõnus treening tuleb
Aga teile kõigile kena päeva jätku.
Kadi telefonid tuleb lastest jah kaugel hoida, muidu peabki uue ostma Mul sõbranna laps on mitu korda mu telefoni kätte saanud, aga olen kohe jaole saanud Edukat kärutamist teile. Praegu on tõesti jube raske käruga kusagil seigelda.
Minu Miia ka tegi mu vanale tel. üks-null. Nii kahju, päris kallis telefon oli. Nüüd olen targem, ei jäta niisama vedelema. Miia suke pätt.
saby ega meilgi see aeg siin enam nii kaugel pole
Kadi20 kas siis tuletegi? Loodan...Jah Kadi, sa juba hiilgasid oma hinnetega põhi- ja keskkoolis, kui koos käisime. Sul polnud vaja õppidagi, niisamagi olid tark.
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Kertu Kadi vist kahjuks ei tule ikkagi
kertu009 kirjutas:Kadi20 kas siis tuletegi? Loodan...Jah Kadi, sa juba hiilgasid oma hinnetega põhi- ja keskkoolis, kui koos käisime. Sul polnud vaja õppidagi, niisamagi olid tark.
No sinna kokkutulekule ma ei saa tulla aga Viljandimaale tulen ma 22 jaanuar, siis võiks ka nagu kokkusaada, kui sa veel Eestis oled.Keskkooli viimane klass nii väga hiilgav ka ei olnud aga see puht oma lollus Aga noh nüüd hilja juba.
Ma nüüd Liisut magama panema.Ei tea kas ise ka jään.Jõin kohvi ja käisime väljas ning nüüd enam väsimust ei olegi.
Telefoni ma ka ei leidnud sellist, mis oleks meeldinud.Eks homme lähen vaatan mujale.
Kadi ja Kertu nii tore oleks oma endisi kalleid klassiõdesid ja nende nupsikuid näha Kutsun teid äkki endale külla. ? Elan linnas. Kui sa Kertu ka tulla saaksid? Kadi kas teil on muidu Viljandis ka veel mingi koht, kus olete kui siia satute?
Monique kirjutas:Kadi ja Kertu nii tore oleks oma endisi kalleid klassiõdesid ja nende nupsikuid näha Kutsun teid äkki endale külla. ? Elan linnas. Kui sa Kertu ka tulla saaksid? Kadi kas teil on muidu Viljandis ka veel mingi koht, kus olete kui siia satute?
Võid kutsuda küll .Linnas ei ole.Pesitsen maal vanemate juures.See ei jää Viljandist eriti kaugele
jaa jaa...Kadi20 ja Monique. Ma sõidan Eestist ära 1. veebruar ja kindlasti võiksime kokku saada. Suhtleme. Ma saan tulla, pole probleemi. Peame vaid aja ja kuupäeva paika panema.
Kadi, kas enam ei ela Suislepas vanemad?
Ikka Suislepas.See pole ju linnast kaugel.kertu009 kirjutas:jaa jaa...Kadi20 ja Monique. Ma sõidan Eestist ära 1. veebruar ja kindlasti võiksime kokku saada. Suhtleme. Ma saan tulla, pole probleemi. Peame vaid aja ja kuupäeva paika panema.
Ma 22 jaanuar tulen.Siis võiks kas 23 või siis 24.
Arvan, et mulle sobiksid mõlemad kuupäevad, sest olen nagunii oma pisikesega enamasti kodus. Suislepa on päris kaugel tglt, ma viimasel ajal üldse ei viitsi autoga isegi seda vahemaad sõita Kuidagi nii pikad tunduvad kõik teed 22 peab Kadi kindlasti sünnipäeva jah Leppige teie omavahel kokku, mis kuupäev teile sobiks, mina võtan teid vastu kindlasti!
Super, arutleme. Kadi, kuidas sa Viljandisse saad? Ma usun, et ma tulen autoga, kui sul probleemi, saad Mustlast ju tegelikult minuga!
kertu009 kirjutas:Super, arutleme. Kadi, kuidas sa Viljandisse saad? Ma usun, et ma tulen autoga, kui sul probleemi, saad Mustlast ju tegelikult minuga!
Vast õde toob.Isa läheb niikui nii mul mehega kalale, siis ongi hea rahulik ringi hulkuda.Selles suhtes ei tohiks probleemi olla.Ja kui on, siis tean vähemalt, et sinuga ka saab.Kellaaeg võiks olla nii, et kas enne laste lõunauinakut või siis pärast.Mul erilist vahet ei ole.
Siin on mitu päeva vaikus olnud.Ma ka pole jõudnud käia siisn.Reedel oliväike saunapidu ja sai klubis käidud.Eile siis terve päeva põdesin.
Täna tuleb õppima hakata, kuigi eriti ei viitsi.Homsest olen ka poolekohga üksikema.Mees hakkab kaugemal tööl käima Hea kui saab reedeks koju.
Nüüd peaks veel tegelikult poodi minema.Aga üldse ei viitsi.
Kertu,kassulle sobib kui läheks Monika juurde laupäeval 24. jaanuaril.Ja kellaaeg võik olla mingi 14.00.
Kadi ma ehmatasin algul ära kui kirjutasid et oled poole kohaga üksikema, enne kui jõudsin lause lõpuni lugeda. Kus su mees siis tööle läheb ja kuidas sa siis hakkama saad kui käid koolis? Kes sul siis last hoiab või käib juba lasteaias?
Laps käib minuga koolis kaasas.Koolis on hoid kuhu saab lapse niikauaks jätta kuni ise oled tunnis.Eks ma ikka saan hakkama.Natuke raskemaks läheb, kuna õppima tuleb hakkata enda une arvel.Kui laps ärkvel siis on lihtsalt võimatu.Ta tahab siis ise ka kirjutada ja pabereid lugeda ja hiljem natuke rebida ja süüa ka.Monique kirjutas:Kadi ma ehmatasin algul ära kui kirjutasid et oled poole kohaga üksikema, enne kui jõudsin lause lõpuni lugeda. Kus su mees siis tööle läheb ja kuidas sa siis hakkama saad kui käid koolis? Kes sul siis last hoiab või käib juba lasteaias?
Mees läheb see nädal õnneks Haapsallu aga ülejärgmine nädal peaks Soome minema.
et laps tahab natuke rebida ja süüa ka....paberit süüa v? vigurvänt
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 39 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 28 ... 39
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Vôrumaalased, koguneme siia!