Viljandlased, koguneme siia!
+26
liisi241
enny
erlex
Mustlasplika
sirlkits
linky
Laven
anukas
Ketuemme
Kadi20
kertu009
janee
ˇmiio23
minake
ele
Pärlike
Sille
annukas18
Mirr
Iirlane
armsake
jupijuula
saby
Monique
reelukas
Cat
30 posters
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 39
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 39 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39
Re: Viljandlased, koguneme siia!
Jepikajee kell 15 sobib ka mulle aga nüüd küsimus teile kas poja võtan kaasa või mitte? ta ju pea 6-e aastane jurakas.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Ma ei näe küll probleemi miks ta ei võiks tulla, mul isegi Liisul mõni auto kodus Loodan, et tal ainult igav ei hakka Koera pean ka vist toast ära viima, ta meil selline väike haukujatüüpi, äkki ehmatab lapsed ära (muidu väga hea koer ega hammusta ja laste sõber, aga ikkagi likvideerin ta garaaži)
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Mulle sobib ka kell 15:00. Hiljem kindlasti mitte, sest Mirellil tuleb uneaeg ja ta võib pahuraks muutuda:D
Mirr- Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009
Sain ka ühindeda teiega, mis teeb meele heaks. Oleks tore, kui oleks eraldi teema, kus oleks kirjas, kes tulevad ja mida peab keegi kaasa võtma. Oleks selgem pilt
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Teate, ma teen selle teema alla ära, sest muidu läheb muudkui aeg ja siin on raske varsti olulist mitteolulisest eristada. Siinne abimode või muu sooviavaldaja võib siis edaspidi vajadusel ka ise teemat hallata.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Meil on juba eraldi teema olemas siin Viljandi mk all- Üritused lastele Viljandis. Seal on ainult vale kellaaeg. Ehk siis räägime seal täpsemalt, kes mida kaasa võtab;)
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Pärlike jõudsi juba enne kirjutada. Samal ajal kui mina kirjutasin
Tere
Ma ka lõpuks sain aega siia tulla. Kodus on suht kiired ajad minu preili ajab end igale poole püsti ja muudkui mütta temaga, paras energia pomm on mul kodus aga ma olen ikka kursis olnud mis siin räägitakse.
Muutsin ürituste teema all kokkutuleku aega ja infot. Panin ka nimed kirja kes olid seal ära märkind et on kindlad tulijad. Keda kirjas ei ole palun saatke mulle priva ja ma lisan nime sinna
Ja siis räägiks ka söögist ja snäkkidest mida võiks keegi kaasa võtta. Ma olen mõelnud, et võiks olla salat, mahl, kook aga tulijaid on rohkem kui need 3 asja pakkuge veel välja mis võiks nimekirjas olla ja siis jagame asjad ära
Ma ka lõpuks sain aega siia tulla. Kodus on suht kiired ajad minu preili ajab end igale poole püsti ja muudkui mütta temaga, paras energia pomm on mul kodus aga ma olen ikka kursis olnud mis siin räägitakse.
Muutsin ürituste teema all kokkutuleku aega ja infot. Panin ka nimed kirja kes olid seal ära märkind et on kindlad tulijad. Keda kirjas ei ole palun saatke mulle priva ja ma lisan nime sinna
Ja siis räägiks ka söögist ja snäkkidest mida võiks keegi kaasa võtta. Ma olen mõelnud, et võiks olla salat, mahl, kook aga tulijaid on rohkem kui need 3 asja pakkuge veel välja mis võiks nimekirjas olla ja siis jagame asjad ära
reelukas- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 828
Registration date : 11/08/2009
Tere
Meie oleme ka Viljandimaalt.Hetkel küll elame Tallinnas aga küll me tagasi lähme Viljandimaale
Olen siis 1 aastase neiu ema.Lapse kõrvalt käin koolis.Nüüd siis juba olen käinud 5 kuud.Väga hull ei olegi.Kartsin , et saab raskem olema.
Lugesin, et teil tuleb kokkusaamine.Ma seekord kahjuks tulla ei saa.Kuigi väga tahaks.Aga eks millalgi teine kord.
Ma nüüd pikemalt lobisema ei hakka.Küll jõuab veel lobiseda siin küll ja küll
Meie oleme ka Viljandimaalt.Hetkel küll elame Tallinnas aga küll me tagasi lähme Viljandimaale
Olen siis 1 aastase neiu ema.Lapse kõrvalt käin koolis.Nüüd siis juba olen käinud 5 kuud.Väga hull ei olegi.Kartsin , et saab raskem olema.
Lugesin, et teil tuleb kokkusaamine.Ma seekord kahjuks tulla ei saa.Kuigi väga tahaks.Aga eks millalgi teine kord.
Ma nüüd pikemalt lobisema ei hakka.Küll jõuab veel lobiseda siin küll ja küll
Kadi20- Postituste arv : 38
Registration date : 03/01/2010
Kadi20 Kahju, et tulla ei saa oleks olnud tore teid näha
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Tsau Kadi. Nii tore, et meiega liitusid. Mis ajast juba Tallinnas elad ja kus koolis õpid? Vaata,kuidas elu meid kõiki lahku on viinud, nii kahju Loodan, et milllagi näeme teid ka, tahaks sinu pätut ka näha
Tallinnas olen augustist.Õpin Tallinna Majanduskoolis.Me nüüd piigaga välja natukeseks
Sa oled ikka tubli, et jõuad kõike
Kadi20 nii vahva, et ühinesid. Siin on nii hea arutada igasugustest asjadest. Kui aga mure või rõõm on, jaga meiega!
Kadi20, tore et meiega ühinesid
reelukas- Omaklubi hõbe
Saigi jälle üks päev läbi.Käisin täna Liisuga arsti juures ka.Imelikult kahiseb tal seest kui hingab ja väike köha on ka.Õnneks nohu pole.Arst kuulas kopse ja vasakus kopsus nagu oleks olnud midagi ja saatis röntgenisse.Homme saan tulemuse teada.Loodan et kõik korras.Vereproovi tehti ka ja see mingeid põletikke ei näidanud Jube kui lasp haige on.Mulle üldse ei meedi.Sest ma ei saa siis öösiti üldse magada.Koguaeg käin ja kontrollin.Tegelt eriti käimist ei ole,sest laps magab siiani minu kõrval.Aga kontrollin siiski.Ja kui lapsel palavik on siis magab ta minu palja kõhu peal.Sest siis ma tunnen ära kui ta väga kuumaks läheb.
Nüüd lähengi tibukese kõrvale tuttu Issi on tal juba kõrval aga nutu järgi arvan et igatseb emmet ka Head und teile kõigile
Nüüd lähengi tibukese kõrvale tuttu Issi on tal juba kõrval aga nutu järgi arvan et igatseb emmet ka Head und teile kõigile
Kadi meil sama lugu et laps magab meie kõrval, aga loodan ikka, et kasvab sellest välja ja tahab üksi oma voodis laiutada
Monique kirjutas:Kadi meil sama lugu et laps magab meie kõrval, aga loodan ikka, et kasvab sellest välja ja tahab üksi oma voodis laiutada
Ma olen ka nüüd juba mitu kuud lootnud, et tahab oma voodis magada.Ta jubedalt laiutab.Keerab voodis risti ja siis sipleb edasi ja tagasi.Vahest öösel vaatan, et kus laps on aga tema juba kusagil mu jalgade juures Aga ennem kannatan laiutamist kui seda, et kui ta oma voodis on ja siis iga tunni aja tagant vigiseb seal
Eks see on see meede mugavus ka:D Meil on see asi, et ta pole algusest saadik oma voodis maganud, isegi haiglas selles künas mitte. Nii kui oma voodisse ta panen, hakkab meeleheitlikult röökima
Meil oli sama.Ei maganud juba haiglaski selles künas.Emme kõrval oli ikka kõige parem Meil ta üldse sellline kehva magaja olnud.Väiksem oli, nii umbes sinu Nele vanune, siis magas nii 30 minuti kaupa.Väljas käisime jalutamas siis hea juhul venitas selle une 2 tunni peale.Muidu on hea laps.Väga hea.Kuulab sõna ja pahandust ei tee.Paremat last ei oskagi tahta.Aga see magamine on jube.Siiani ei jää ta üksi magama.Emme või issi peavad kõrval olema.Vahel tahab kussutamist.Vahel pean laulama.Aga peaasi, et laps rahul.Muu pole oluline.Küll jõuab ta oma voodis ka magada.
Aga minu preili on just koguaeg ainult oma voodis maganud. Olen teda küll üritand kaissu võtta et endal mugavam öösel ntx kui veel rinda andsin aga ta ei jäänd magama, hakkas siplema ja marutama. Ja nii ongi sellepärast jäänd, et ainult oma voodis magab. Nüüdseks on üldse välja kujunend tema jaoks nii et emme ja issi voodi on üks suur ja mõnus koht marutamiseks, nii kui meie voodisse saab läheb täielik disko lahti müttab ühest otsast teise ja peidab end padja alla keerutab teki sees jne ...
reelukas- Omaklubi hõbe
Ei jah mul ka laps haiglas oma võimas läbipaistvas ratastega voodis ei maganud Ikka öösiti minu kõrval ja see oligi mulle parim, sest ise ma paar päeva liikuda ei saanud ja last oleks pidanud koguaeg transportima mees, mis oleks olnud talle tülikas, see-eest sai ta mitu päeva haiglas mähkmeid vahetada
Ma magamise koha pealt kurta ei saa. Täna öö tudus ilusasti terve öö 10h. Aga päeval panen ta nüüd selili magama ja ta kisub koguaeg endale tekki näo peale. Kui tal nii parem on, siis las magab nii. Ma kontrollin ikka tihti, kas ta hingab. Siiani pablan selle koha pealt palju.
reelukas hea, kui laps kohe algusest saati teeb vahet niimoodi. Te saate siis kahekesi laiutada. Vahel ma mõtlen, et tahaks mehe kaisus olla, aga laps tahab ise olla
Paar päeva olen nüüd Kiarat õhtul süles magama pannud. Siiski vb ainult 1h kussutanud, aga ma ei ole enam harjunud. Tavaliselt ikka panin lapse voodisse, tuli kustu ja head ööd, aga viimased paar päeva on ta üleväsinud ja siis hakkab jorisema ning magama ei jää. Olen pistnud veel tissi otsa ja siis on magama jäänud. Täiesti fantast, kuidas rind teda rahustab. Oh, kui hakkavad need hambad veel tulema...Ma valmistun end selleks.. aga loodan, et hambad tulevad suurema kärata.
Ma magamise koha pealt kurta ei saa. Täna öö tudus ilusasti terve öö 10h. Aga päeval panen ta nüüd selili magama ja ta kisub koguaeg endale tekki näo peale. Kui tal nii parem on, siis las magab nii. Ma kontrollin ikka tihti, kas ta hingab. Siiani pablan selle koha pealt palju.
reelukas hea, kui laps kohe algusest saati teeb vahet niimoodi. Te saate siis kahekesi laiutada. Vahel ma mõtlen, et tahaks mehe kaisus olla, aga laps tahab ise olla
Paar päeva olen nüüd Kiarat õhtul süles magama pannud. Siiski vb ainult 1h kussutanud, aga ma ei ole enam harjunud. Tavaliselt ikka panin lapse voodisse, tuli kustu ja head ööd, aga viimased paar päeva on ta üleväsinud ja siis hakkab jorisema ning magama ei jää. Olen pistnud veel tissi otsa ja siis on magama jäänud. Täiesti fantast, kuidas rind teda rahustab. Oh, kui hakkavad need hambad veel tulema...Ma valmistun end selleks.. aga loodan, et hambad tulevad suurema kärata.
Kõik emad pabistavad alguses, et kas lapsel ikka kõik korras ja kas hingab.Ma ise kontrollisin ka pidevalt.Laps magas mul algusest peale kõhuli ja magab siiani.Emmesse Mina saan ka aind kõhuli magada.Raseduse ajal oligi nii jama , et ei saanud kõhuli magada.
.See on hea, et pisike sul hästi magab.Saad ise ka puhata.Mul Liis ärkab siiani vähemalt 5 korda vahest ka rohkem.Oma pika elu jooksul on ta terve öö maganud vast aind 2-3 korda.Ma nii unistan, et saaks kordki korralikult magada.kertu009 kirjutas: Ma magamise koha pealt kurta ei saa. Täna öö tudus ilusasti terve öö 10h.
Kadi ja mina mõtlesin, et minu laps on üksinda kehva magaja . Päeval magab mul ka max 30 min, vahel ainult 10 min. Siis on kõpsti üleval. Süles tudub vahepeal isegi üle tunni. Mõnikord harva üllatab ka, kui kauem tudub. Teine asi on see, et päev otsa ripuks tissi otsas, päris väsitav.
Reelukas siis sul on küll väga tubli laps:) Et ainult oma voodis. Ma tahaks ka vahepeal mehe kaisus tududa, aga paraku see pole võimalik
Kertu sinu tibu on eriti hea unega, nagu ma juba ennegi olen maininud. Lausa kadedaks teeb
Reelukas siis sul on küll väga tubli laps:) Et ainult oma voodis. Ma tahaks ka vahepeal mehe kaisus tududa, aga paraku see pole võimalik
Kertu sinu tibu on eriti hea unega, nagu ma juba ennegi olen maininud. Lausa kadedaks teeb
ega mul ka poiss maganud oma voodis algusest peale vb esimene kuu oli selline et vahel meie juures vahel mitte,aga nyyd aint oma voodis.
ja kell 21 läheb öö unne siis ärkab 4-5 ja siis kell 9.
ja kell 21 läheb öö unne siis ärkab 4-5 ja siis kell 9.
annukas18- Omaklubi kuld
- Mailapsed 2009 abimode
Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 39 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39
Similar topics
» Harjukad, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2
» Vôrumaalased, koguneme siia!
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.3
» Pärnakad koguneme siia! :)
» Viljandlased, koguneme siia! Vol.2