O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui pikad on su juuksed?

+19
moniquela
Pärlike
Monique
saby
muffyns28
Ro-Ro
Marianne
Cat
pariisitar
Ivika25
mereliilia
elefant
armsake
zoe
kaiska
Soulshaker
lilleke
Lehise
Iirlane
23 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Kui pikad on su juuksed?

Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_lcap5%Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_rcap 5% 
[ 4 ]
Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_lcap2%Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_rcap 2% 
[ 2 ]
Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_lcap19%Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_rcap 19% 
[ 16 ]
Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_lcap23%Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_rcap 23% 
[ 19 ]
Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_lcap40%Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_rcap 40% 
[ 33 ]
Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_lcap11%Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Vote_rcap 11% 
[ 9 ]

Kokku Hääli : 83

Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Empty Re: Kui pikad on su juuksed?

Postitamine  naxy Kolm 25 Nov 2009, 09:59

Olid poolde selga aga sai kõrini ja lõikasin õlgadeni.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kui pikad on su juuksed? - Page 2 Empty Re: Kui pikad on su juuksed?

Postitamine  Mannu:) Kolm 25 Nov 2009, 11:38

lasteaias oli mul täitsa poisipea, aga sealtmaalt on ema ikka kasvatanud, põhikoolis olid sellised õlgadeni juuksed, blondid (loomulik blond). Keskkooli ajal hakkasin kasvatama ja blondeerima, kuna hakkasid vägisi tumedaks kiskuma. Siis ongi sinna nii poolde selga nad olnud. Enamasti ilma tukata. Paar aastat tagasi värvisin tumeblondiks, aga kuna see oli mingi imelik värv (osade valguste käes kumas rohekalt Kui pikad on su juuksed? - Page 2 824600 ), siis värvisin veel tumedamaks, ehk siis helepruun oli tooni nimi. Ja sealt kasvas välja minu loomulik värv.
Kevade poole lõikasin õlgadeni, aga nüüd om jälle natuke pikemaks kasvanud ja värv on loomulik.
Olen ka kandnud igasugu imelikke värve, oranze ja blondide erinevaid toone (kollaseid ja halle Kui pikad on su juuksed? - Page 2 824600 ) ainult süsimust ei ole ma olnud.
Mannu:)
Mannu:)
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 581
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles